homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-50

#932 2014-10-09 11:10:40

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Of Lil,  eu nu stiu ce sa zic .... chiar nu stiu dar imi dau seama prin ce treci .Ce medici ...am ramas fara cuvinte. Sa fie oare dopul care e cu sange ...nu stiu  supa .Se zice ca lichidul amniotic miroase ca cel spermatic... ca atunci cand se usuca nu "incrusteaza" .Incearca sa tusesti si vezi daca curge ...
Te imbratisez puternic  par

L.E Sonicu meu drag si frumos, aucsica vine  hjarta .Tati asear a azis ca acum am fata ca de gravida.. umflata si alba va ....ca nasc curand lol , te pui cu el! le stie pe toate rotfl

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-09 11:12:18)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#933 2014-10-09 11:25:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cristinica  lol  par

time  puss  par

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#934 2014-10-09 11:39:53

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Soni,  puss  par  multumesc mult, scumpa mea!
Vezi ca ai mail.

Lil, off, imi pare rau. Poate ca secretia sangerie este de fapt dopul, eu am citit ca poate sa apa sub forma asta. Hai ca poate nastem amandoua maine, eu asa simt! punk  punk

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#935 2014-10-09 11:47:32

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

rona  par raspuns.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#936 2014-10-09 11:51:46

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Buna burtici!

Lil, draga mea, Te rog mult, du-Te la maternitate, la urgente SI cere Sa fii luata sub supraveghere. Mai ales ca nu erau perfecte aseara bataile inimii lui bebe. Cere tu sa te puna des la tns, sa te tina sub observatie.
Mie mi s-a rupt apa la 2 noaptea si pana a doua zi la 15:40, cand am nascut, a tot curs si lichid, dar si sange mult. In ro i sa nu te trimite nimeni acasa dupa ce s-au rupt membranele, asa ca pe mine m-aj chemat sa ma internez in clinica deindata ce le-am spus ca mi s-a rupt apa. Cred ca s-a declansat travaliul si la tine, dar neapaeat sa te rogi de ei sa monitorizeze des activitatea cardiaca, daca spui ca oscila aseara. Mie imj puneau si-mi luat tns-ul la fiecare 10 min, de ma dnervau ca e prea des. Dar bataile erau ft bune, toate in jur de 140, nu oscilau. Nu vreau sa te panichez inutil, dar e mai bine si mai sigur sa fii sub supraveghere medicala acum, ca se apropie momentul.
Nastere usoara si cu bine iti doresc, sa iti strangi curand la piept baietelul frumos si sanatos! goodluck
Fii tare si fara frica, i sa vezi cat de puternica esti!
Contractii nu mai ai? Mie mi-au pus perfuzii cu oxitocina pt ca la 8 ore de la ruperea membranelor nu se declansasera contractiile. A fist insa cam devreme, se mai putea astepta.

Rona, tin pumnii pt maine, sa ai o zi de vis si sa primesti in brate doua minuni frumoase si sanatoase! goodluck

Va pup pe toate. Sunt pe tel, fac greseli si nu pot sa ma mai intind.

Publicitate

loading...

#937 2014-10-09 11:53:32

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

buna fetelor

rona am intrat si intru special pt tine smile ...asteptam cu interes ziua de maine.pana la urma la ce spital nasti?

lil, ciudat rau, cu sangerari sa-ti dea drumul acasa, dopul meu a fost un amestec de sange inchis si gelatina, dar nici gand de ce povesti tu, cam ca o menstrutie de final asa....dar bebe cum e , il simti? eu m,-am intoarce inapoi la spital, macar stai sub observatie.

9 ani de copilarie ....

#938 2014-10-09 12:17:13

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Lil eu in locul tau m-as intoarce la spital. Eu am trecut printr-o experienta asemanatoare daca iti amintesti, m-au tyrimis acasa cu membranele rupte si, chiar si acum imi pare rau ca nu m-am opus vehement si sa raman din prima acolo. Dupa nici o ora m-am intors la spital cu dilatatie 7. Daca  mai stataeam putin poate nasteam acasa sau prin masina  spranceana
Stiu ca esti bulversata si poate speriata dar cel mai bine e sa fi acolo si sa fi monitorizata  puss  kram

Cristina  applause pentru 37+  puss

Rona imi e gandul la tine  puss Maine e ziua cea mare, ziua in care gonganeii mult doriti vor fi la pieptul tau  hjarta Abia astept sa ii cunosc  puss

Pup toate burticile si mamicile  puss  puss

#939 2014-10-09 12:20:03

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Lil, ?mi pare rău!
Şi la mine a fost puţin s?nge ?n lichidul amniotic, dar puţin de tot, un firicel exact după ce s-au rupt membranele.
Şi ?ntr-o bucată din dop tot aşa un firicel. nustiu
Iar N misca mult mai puţin şi tot ceream s-o monitorizeze că mi se părea că n-o mai simt...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#940 2014-10-09 12:21:27

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

M-au sunat de la spital sa merg inapoi ca nu a iesit bine testul non stress. Cand am iesit acum de la dus curgea lichid si sange, nu mai plec de acolo fara sa am copilul sanatos in brate. grater

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#941 2014-10-09 12:24:30

rona_persefona
Sr. member

Anca puss

Adinuta,  puss  multumesc mult, draga mea! Sa-mi tii pumnii stransi stransi.. puss  La Cantacuzino nasc.

Kuky,  puss multumesc mult ca te gandesti la mine. Sa starnga si S pumnisorii, sa avem noroc!

Lil,  puss  hai, fii tare! Vine bebe azi! Yuhuuuuuu! majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-10-09 12:25:54)

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#942 2014-10-09 12:28:39

Cristina2013
Full member

Sa lesini cu sistemul de sanatate ... Fetelor si azi mai vorbeam cu alte fete ... nu mai ziceti ca e jalnic cel din Ro ca in alte tari chiar daca au aparatura ... de multe ori e de necrezut.Sa te sune sa mergi la spital ca nu a iesit bine testul non stres? bang ....incredibil.

Lil draga kram  kram  kram  , ma gandesc la tine, o sa fie bine iubita,  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta , fi tare pentru puiul tau ...in curand o sa-ti vezi minueaa bebic

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#943 2014-10-09 12:30:29

rona_persefona
Sr. member

Mai dar totusi, testul non stress nu se citeste pe loc??? Mie mi-l citea dr acolo, imediat dupa ce-l faceam.  cesafac  cesafac  cesafac

#944 2014-10-09 12:35:28

Cristina2013
Full member

Cum sa nu Rona.... eu nu inteleg dar cred ca nu l-a citit bine atunci si .... l-au recitit acum si de aceea a fost sunata.. nu imi miroase bine, pare minciuna yikes . Si eu cand am fost mi l-a citit pe loc ...  spranceana .

#945 2014-10-09 12:41:04

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey burtici
rona mai putin de 24ore si vezi bebelusii dragi!!!
ioana mi-ai facut pofta de merdenele grater
cris felicitari pt termen
nico puss
lil mergi la spital si te mai primim aici doar cu bb frumos si sanatos in brate hjarta

#946 2014-10-09 12:41:50

rona_persefona
Sr. member

Probabil sunt tot felul de moase si asistente incompetente!
Nu mai conteaza acum, Lil si baietelul mult iubit vor fi bine! Noi te sustinem toate!!!
Tu azi, maine eu si poate Cristinel poimaine... tongue  Am glumit Cristi, sa vina bebe cand vrei tu! chicot

Anna si pletoasa S puss  puss

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-10-09 12:42:55)

#947 2014-10-09 12:45:46

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

ehe in mod sigur vrea cristina sa vina bb poimaine la cum e pusa pe treaba azi cu periuta de dinti in baie.. fata draga te plictisesti grav? lol citeste o carte, danseaza..dormi, aranjeaza hainutele de bb.. lol puss
rona puss

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-10-09 13:23:12)

#948 2014-10-09 12:48:03

Cristina2013
Full member

Da Incompetenta asta ... sa nu zic mai rau.. nu e buna yikes .
Rona , ar fi bine ca pica sambata si e D acasa rotfl2 ....
Ana puss las ca si eu am niste foietaj si tot ma gandesc la el  lol
Dar ce sa te faci cu mine cand nici nu am iesit sa fac cumaraturi... baie/bucatarie nu am miscat nimic.... si mai stau si dezbracata ... cu rochita pe jumatate pe mine rotfl  pe scaun...
of of of  visslar

Am pus poze  rodnar

L.E Ana ... cel putin intre timp am mai meditat si am ajuns de la periuta de dinti ... la peria de covoare.. avem niste minifaianta in dus ..numai bucatele , bucatele mici mici si pe acolo vreau sa-mi rup genunchii  lol .Dar stai ca ... poate mi se face de dormit pana atunci rotfl2
Frumusete micaaa hjarta  hjarta  hjarta  .. ce obrajori  sanatosi ai ..mm ce i-as pupaciii eu .Am vazut pe mami in oglindaa, eheee big_smile

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-09 12:51:30)

#949 2014-10-09 12:51:04

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Rona cu siguranta si S va strange pumnisorii pt voi., mai mereu ii mozoleste  big_smile Oricum eu sunt sigura ca veti fi bine, si tu vei fi o mamica frumoasa si puternica  smile nu te teme si fi increzatoare. orice durere va fi mai prejos cand vine vorba de bebelusii tai.
Anna puss
Lil tin pumnii sa fie totul bine  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de kuky (2014-10-09 12:52:00)

#950 2014-10-09 12:51:06

rona_persefona
Sr. member

Eu pot sa jur ca nu mai iesi nicaieri. asa-i ca te-a terminat rochita? Te-a obosit ingrozitor?? rotfl2

Mai, eu nu mai pot nici sa bag chilotii pe mine. L-am rugat pe sot sa ma ajute si a zis ca el nu se baga, el stie doar sa scoata chilotii de pe mine.. rotfl2

Ana, asta cu dansatul mi se pare buuuuuna rau... rotfl2  Bine, tu ai mers pe bicicleta pana la 38 de saptamani...

Kuki, puss  puss  multumiri si pupici la dublu. Vreau si eu un baietel frumos ca al tauuu. hjarta

LE Anna, ce frumoasa e!!! hjarta  Si ce plete are.... Si ce falcute pupacibile! Sunteti superbe amandoua! par  par  par

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-10-09 12:54:32)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.