homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-48

#894 2014-10-08 14:18:51

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Cristi, dar n-am acum nicio bona... E doar femeia care vine si face curat. ea tine foarte mult la mine, chiar a plans de fericire cand a auzit ca vineri nasc, saraca mi-a pus acatiste pe la toate bisericile, e un om tare bun.

Imi mai face cumparaturi, chiar mi-a adus mancare  gatita de ea , a zis ca si cu bebeii, cand am nevoie sa stea, o sa stea si ea cateva ore. As vrea s-o fac pe ea bona, dar ea nu vrea, ca e tanara, are vreo 46 de ani si face bani frumosi din menaj.

Oricum, vreau sa luam o singura bona pentru amandoi bebeii.

O sa te descurci, stai fara grija. Vin si parintii tai la tine? Ei ce zic? cred ca sunt taaare bucurosi si emotionati.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#895 2014-10-08 14:19:13

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

cris dar lucreaza departe sotul tau?daca-l suni nu poate veni acasa?sau sa va intalniti la spital..tu ajungand acolo cu taxi/prietena/vecina/ruda
va participa la nastere?cum e acolo?
fasole verde fac si eu maine
eu l-am sunat, a trimis pe cineva sa ma ia ca era prin apropiere..am ajuns la el la munca si apoi am plecat amandoi la spital(spitalul fiind in acelasi cartier cu munca lui)
rona doamne ce emotii cred ca ai!!
ii dau, cum sa nu

#896 2014-10-08 14:27:28

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Da , am inteles Rona, m-am exprimat eu gresit. Eu cred ca e foarte bine asa... nu stai tu de curatenie, mai de calcat si la nevoie ii poti spune sa stea macar 1h cu bebei sa faci o baie linistita sau ...
E foarte bine ca te intelegi cu ea  hjarta ... si e femeie in toata firea.

Anna par  de exemplu acum e in Barcelona, poate fi Sevilla.... deci 9h cel putin daca "il prind" in acel moment incarcat si in drum spre casa.Dar de exemplu daca el e in drum spre Barcelona (unde merge mai des) ...ar lipsi 2 zile ... merge incarcat .. descarca . asteapta incarcare .. se intoarce... lucreaza pe camion... Asa ca ...cum o vrea Dumnezeu .Dar da , poate asista la nastere ... si aici imediat ai camera ta cu baie,tv canapea pentru tati si sta cu tine cat timp esti internata .. si cu bebe in aceeasi camera  smile .

Rona  puss ai mei nu vin.... cum mergem noi in cateva luni .. nu are rost .Bucurosi sunt toti ,  hjarta  hjarta  hjarta

Ma bag la bucatarie , ma pusai sa mai acult si melodii "de plans".... intrai intr-o stare de melancolie .. trebuie sa schimb ritmul muzicii

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#897 2014-10-08 15:07:06

annabel
Diamond member

of cris am inteles..hai schimba ritmul melodiilor, baga ceva vesel

#898 2014-10-08 16:10:57

rona_persefona
Sr. member

Cristi, iti e si tie greu printre starini, dar esti o mamica tare luptatoare si puternica! Iar noi suntem aici sa te incurajam! Hai suuus! par  par  par  par

Nicio veste de la Lil? Parca e ceva cu luna si sunt multe nasteri, spunea Cristinel ceva... rodnar  rodnar
Si eu era sa nasc in timp ce-am imbracat rochita rosie pt ultima data cu burtica... smile

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

Publicitate

loading...

#899 2014-10-08 16:14:57

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Rona, nu sunteti ciudati, nici noi nu am fost siguri de nume pina nu l-am vazut smile Iar cezariana nu-i asa de grava, nu-ti mai face griji.

Deno, felicitari pentru fetita sanatoasa kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#900 2014-10-08 17:05:31

Cristina2013
Full member

Rona  rotfl2  ar fi una sa nasca Lil astazi cand e luna asta plina... ar fi coincidenta bineinteles... sunt vorbe .. nu e dovedit nimic ca ar "aduce" luna plina contractii si nasteri  chicot .

Oricum e ciudat ca nu a intrat  tillfreds ... nu e nici conectata si ea era mai mereu .... eu cred ca nu i-au trecut contractiile.. a mers la medic -ea gandind ca asa ii face si control si vede ca e bebe bine- si de unde .. il  are pe bebe deja in brate hjarta .

Eu iar sunt paranoia  lol ... cica vad eu ca mi s-a lasat burta  rotfl ... ochelari , ochelari .. scrie pe mine.. ca sa nu spun psiholog rotfl
Da Rona e greu printre straini dar .... scapam noi si de ei ... si asta ne e soarta unora ...iar eu ma simt norocoasa ,tara asta m-a readus la viata.Ma bag la pat, am gatit,mancat.... acum relax pana diseara cand apare sotull .... imi e dor de el deja.. de duminica nu l-am vazut.

L.E Si nici pe Fb nu e activa Lil... cred eu ca am gasit-o  chicot ... si nu mi-a acceptat prietenia .. acum ,mai exista si posibilitatea sa nu fie ea... dar instinctul nu ma inseala lol .E suspecta treaba! (Aici o fecioara ,clar! ... se putea altcumva ca sa nu caute ea orice detaliu, etc etc  visslar  forgetit )

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-08 17:11:59)

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#901 2014-10-08 17:12:03

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Hei vorbaretelor, va invidiez ca eu nu reusesc sa tin pasul.
Crisss schimba muzica  dance
Rona e mai bine dara bona daca reusesti sa o convingi pe dna aceea  par
Lil scoatem moatele?
Eu sunt ok doar ca nu prea sunt obisnuita cu statul asta acasa  big_smile  nu ca ma plictisesc dar imi lipsesc oamenii  lol

#902 2014-10-08 17:19:21

rona_persefona
Sr. member

Cristi, pai se lasa si burtica, cred ca e normal ca esti la termen de acum! par

Ioana,  puss

Ma retrag si eu, am contractii si ma doare rau burtica, pana acum am stat pe canapea, dar merg sa ma intind in pat, de dormit nu mai dorm la ora asta...
Pupici! puss

#903 2014-10-08 17:22:38

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Buna burtici puss
Lil, ce faci? Ne lasi cu sufletul la gura? Asteptam vesti.
Rona, cred ca numeri orele pana la marea intalnirea. Abia astept sa-ti vad puisorii.
Am vazut ca vorbeati de kg, eu am luat, am slabit, iar acum am in plus doar un kg fata de greutatea anterioara.

Va pup puss puss

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#904 2014-10-08 17:33:03

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

santa

Cristina2013 a scris:

Crisulici va pup pe amundoua  hjarta .... ce a crescut fata ta , e domnisorica in toata firea.. imi e dor sa o vad par  puss

Lil puss cum mai esti , ai plecat la spital sau te-au lasat contractiile par ,ma gandesc la tine.

Jac ,da ...pe mine ma sperie toata chestia asta ... ba se zice ca nu sunt/au fost competenti sa faca fata unei astfel de boli si din cauza asta .... vorbeau in seara asta si de costumele de protectie ca nu sunt chiar cele adecvate ... Si asistenta a intrat decat de 2 ori ... In fine, mergem inainte ...sper sa fie bine si nu cum zic unii ca "e inevitabil sa nu se extinda ebola si in europa" neutral
Voi sunteti bine?

Nu stiu daca ai cazut la tv, dobitoaca, ca sa i zic asa a pus mana pe capu' la popa, fara manusi si a spus ea asta
Cat de dobitoaca sa fii?

#905 2014-10-08 18:02:22

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Hello fetelor. Bine ca nu am pierdut vreun eveniment big_smile daca m-am intors la birou am fost in priza zilele astea
Rona tin pumnii sa decurga totul bine in caz ca nu mai apuc sa intru. E normal sa fie si teama printre sentimente dar tu esti puternica, ai ajuns pana unde nici nu credeai. Multa putere iti doresc
   Cris, mai coace bebele acolo si sper sa prinzi pe al tau cand va fi momentul
    Lil oare ce o face?
  Anna, creste gaza ta hjarta ca praslea cel voinic rotfl

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#906 2014-10-08 20:41:12

Jacqui
Platinum member

Mor de inima, inca 2 persoane, si am fost in gura lupuiui ieri si alaltaieri
Doamne fereste sa patim cvea ca va jur ca pun bomba si ma vedeti la stiri!
grater

#907 2014-10-08 21:27:38

annabel
Diamond member

jaq si cris puss
green lol cum te simti?
rona au trecut durerile?
ioana si alexandra puss
lil ce faci? il tii pe bb in brate?sper ca sunteti bine!

#908 2014-10-08 22:40:56

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Annabel te pup si eu smile

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#909 2014-10-09 00:15:20

Jacqui
Platinum member

Anna puss
Fetili puss

#910 2014-10-09 08:18:16

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Fete puss puss neata!!
Rona puss m?ine iti vezi comorile hjarta nu-ti fa griji in legatura cu cezariana. Nu e asa geea cum ti-o ?nchipui. Pe mine m- a surprins plăcut lol sa ai sup cu diclofenac, iti iau durerea cu m?na. Au fost salvarea mea. Doamne ajuta!

Cris puss

Anna si S puss si noi tot cu hainute de 6 luni smile

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#911 2014-10-09 09:07:31

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

un pup mare la toate fetele , eu mai am diseara o perfuzie cu no spa si in rest vad ca ma mai lasa sper sa fie bine,
avea mama dreptate cand zicea ca numai mama sa nu fii si statul in burta e doar inceputul cine stie cate ne rezerva viata
lil sigur are bebele in brate , lipseste de ceva timp

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#912 2014-10-09 09:39:53

Cristina2013
Full member

trombon  trombon  trombon

La cafea feteleee si .... cum zice si Nico sigur Lil.... e in al noualea cer... are pe bebe in brate majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Azi va servesc cu un dejun foarte nutritiv  lol ... ca sa fim pregatite pentru maine sa o sustinem pe Rona

http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/91390_desayunos-nutritivos-2.jpg

Aici a plouat.... m-a trezit ca atta de tare se auzea.. acum s-a oprit.
Azi am de gand sa fac curatenie generala la baie si bucatarie ... acum chiar daca imi e mai greu .. asa incet ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.