homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-46

#856 2014-10-06 22:54:20

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Multumesc pentru sfat Emi. La fel ne-am gandit si noi iar daca netotii aia de la spital nu-mi fac eco la 39 si 2 zile (urmatoarea data cand ar trebui sa merg la control) si mai mult ca sigur nu-mi vor face, vreau sa merg la privat sa vad cum e bebe. Si eu ma gandesc sa nu cumva s anu mai aiba suficient lichid, sa nu se mai oxigeneze, alimenteze corect prin placenta. Nu pot sa stau asa nepasatoare cum se asteapta lumea, trebuie neaparat sa verific, pentru linistea mea
si pentru siguranta lui bebe.

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-10-06 22:54:54)

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#857 2014-10-06 23:32:57

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

ioana  puss

Lil  puss nastere cu bine!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#858 2014-10-06 23:43:58

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Ale, am 32 de sapt. Nu am de ales, ca daca ar fi copilul altuia nu l-as ridica nici eu. Dar asa, e inevitabil.. Si nu e vorba de ridicat, ca il ridic din ce in ce mai putin, e vorba ca trebuie sa ma ocup de el exclusiv, sa-l adorm(cam leganat in picioare), sa-l spal, imbrac, sa-l schimb de pampers de mai multe ori pe zi, sa ii fac mancare, sa il hranesc, sa il scot in oarc, sa ne jucam... Toate astea intr-o zi sunt mult mai solicitante decat ridicatul de cateva ori.
Ce sa facem, trece smile

Ioana, multumesc! puss

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#859 2014-10-07 00:01:35

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Of Rona  kram .. ce femeie.. mai e si soacra ... nu e sanatoasa  skitarg .Si cum spun si fetele , in primul rand sotului trebuie sa ii spui si dupa si ei sa ii zici vreo doua ca sa se invete minte.
Eu mamei i-am zis ... incepuse sa imi povesteasca ceva tragic ...chiar nu vreau sa spun ce,... dar te afecteaza in prmul rand ca persoana mai ales ca o gravida care va urma sa nasca .. sau auzi ceva "de rau" ...si i-am zis sa nu imi mai povesteasca ca nu imi face bine!.... si nu ca e mama... Dar ...nu ca trebuie sa parem reci... sau luate in semn de rau dar e bine de evitat tot ceea ce stim ca ne poate afecta
AMR 4 ZILEEEEEEEEEE trombon  trombon  trombon .. Abia astept sa-ti vad minunile bebe  bebe ...cred ca ai emotii pff . kram  kram  kram .

Lil par ... dar dece nu mergi la urgente ? Nu imi place minciuna dar in astfeld e cazuri eu cred ca trebuie sa insistam sau agravam cat de cat.. cel putin astia aici asa fac... noi, avem un motiv in plus...unul prea important.
Si eu maine ma medic si daca vad ca nu imi face eco ceva ii spun eu ... de lichid ... ca sa se uite putin.Bebe e activ ...dar o ecografie nu strica sa imi faca.

Alex puss ce repede a trecut timpul.. mai ai si tu putin puss ..... lichidul maine vad ce e cu el....Nu a mai curs de atunci ceea ce e bine.

Emilia puss ,multumim , eu chiar in partea stanga il simt mai mult ... parca acolo impinge ca de multe ori stau si ma gandesc daca nu cumva crede ca ar fi iesirea pe acolo lol ...

Si eu am dureri din ce in ce mai mari intre picioare....fac catedata legatura ca ar impinge sau se misca el ca simt miscarile sus.Spre dimineata am zis ca nu mai ajung la baie ... lol

Sonicu meu  hjarta , da atat de putin ...deja numaram zilele .Tati a zis ca va veni pe 28 ...eu pe 23  chicot ...acum ce crezi ca els e ia dupa noi ? lol .

Fetelor pe data de 8 octombrie va fi luna plina rock ....cineva va naste  chicot ....daca nu de aici .... pe unde din lume sigur visslar .

Aici  o veste tare rea... un caz de ebola ... sunt cam speriata... nu e bine deloc !deloc! bang

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#860 2014-10-07 00:49:38

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Lil, tu parca aveai valorile mai mari la testul de toleranta la glucoza decat mine? Eu am mai facut o analiza hemoglobina glucozilata si mi-a iesit sub limite, iar la diabet trebuia sa iasa peste. Am vb cu doctora si cica n-ar fi neaparat diabet, ci mai mult o toleranta la glucoza, bebe are greutatea in limite normale, cantitatea de lichid la fel e ok, glicemia la fel este ok, dar cica totusi sa tin regim sad Nu mai inteleg nimic.
La voi e mai rau la stat decat la noi, cum naiba sa nu-ti faca eco? Eu m-as duce la privat si as face eco ca sa stau eu linistita. O sa fie bine si bebe o sa fie sanatos si frumos smile
Deno, imi dau seama ce greu este; esti o eroina. Dar vb ta  imediat trec toate si apare minunea. Hai ca nu mai este mult.
Cris, bafta la doctor. Oricum probabil ca a fost doar o secretie mai abundenta.
Poop fetele. Ma pun si eu la somn lol ca ziua dorm iar seara nu ma mai ia somnul lol

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

Publicitate

loading...

#861 2014-10-07 01:56:35

Cristina2013
Full member

Alex puss  .. pai ai prins vreun diliu fixat pe dieta lol .... dar sa stii ca e sanatoasa si  la mine a functionat putin "stresul" de a tine dieta.Nu pot spune ca am si tinut sau cantarit vreodata mancare... asta ar fi lipsit... dar totusi am trecut pe fara grasimi si m-am controlat cat de cat la ce e sau nu sanatos.Aaa si eu nu am avut probleme cu diabet/glucoza .. toleranta , etc .... pur si simplu aici sunt mai exigenti cu kilogramele in sarcina...

Si eu la fel.. ziua dorm... chiar daca azi a fost decat o ora .. iar acum stau de garda lol .

Deno puss maine la medic par  hjarta
Rona  puss , maine ...inca un pas ...si deja AMR 3 Zilee majoreta

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#862 2014-10-07 09:31:25

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna dimi  mornincoffee
Ma duc sa-mi hranesc una bucata copil nemancacios (nu stiu cu cine o semana ca eu as rupe mancarea  chicot  ). Urati-mi succes, mesele sunt o aventura  box

#863 2014-10-07 09:31:43

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Neatza burtici
Cristina lasa ca stie bebe pe unde are de iesit, stai fara grija. Eu aseara am dat peste un dvd cu o ecografie din sarcina, am bocit putin lol
Lil dar tu de cand nu ai facut echo?

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#864 2014-10-07 09:56:13

Lil' Star
Sr. member

Neata si de la noi mornincoffee  mornincoffee

Emi, de la 33 de saptamani nu am mai facut, dar atunci doar s-a uitat sa vada ce greutate are in loc sa-mi verifice colul (asa cum imi spusese doctorita care ma internase). Aaa, si acum mi-am amintit ca mi-a mai facut una la 35 cand am fost la urgente ca aveam contractii si tot in ziua aia m-a internat iar.

Alex, nu stiu, daca ei au zis ca nu am nimic, i-am crezut... am insistat, le-am spus ca imi ies valorile mai mari dimineata dar m-au asigurat ca-i bine nustiu  Nu stiu, eu n-am tinut nicio dieta. Dar mi-a recomandat pediatrul acum ca daca nu sunt sigura pe ceea ce mi-au zis sa evit dulciurile acum in ultimele 2 saptamani ca sa nu ii creasca insulina lui bebe atunci cand va iesi din burtica.

Cris, daca ma crezi, asa am zis si eu, o sa merg la urgente si fac pe proasta. Pana la urma chiar daca nu am contractii acolo, merg sa ma verifice, macar aia pot sa-mi faca un control pe masa, nu ca cei unde merg regulat la control si-mi zic sa mai vin peste o sapatamana. Ce iti mai face piciorul? puss

Voi incerca intai cu urgentele si daca nu-mi place raspunsul lor merg si la privat. Asta nu ma va ajuta insa prea mult ca daca astia de la stat nu vor sa-mi declanseze nasterea, nu o vor face decat la 41 de sapt. Acum sper si ma rog ca bebe sa nu sufere acolo in burtica si sa nu elimine meconiu. Insa cu mainile in san nu stau, vineri nu am de gand sa plec de acolo fara sa verifice daca bebe e bine. testul non stress e si el bun insa vreau sa vad cum e placenta si cat lichid mai are. Totusi e un bebe mare, la 39 de sapt ar avea aprox (din ce am calculat eu) 3700 iar la 40 in jur de 3900.

Ioana, bafta chicot si eu am un copil mancacios, de la 6 de azi dimineata ma rodea stomacul de foame si acum o ora am reusit si eu sa mananc chicot

Roni, cum esti azi?  kram Sunt sigura ca sotul ti-a fost alaturi si ca te-a linistit puss La ce ora ai programare?

Multumesc Soni puss

Va pup pe toate burtici puss

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-10-07 10:03:55)

#865 2014-10-07 11:22:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

burtici scumpici puss
pt Rona si nu numai
http://forum.anticonceptionale.ro/uploads/thumbs/3717_10632590_10152564856028183_2922819326255126336_n.jpg

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-10-07 12:07:32)

#866 2014-10-07 14:34:20

Cristina2013
Full member

Buna ziua fete puss

Eu am venit de la medic.. mi-au facut ecografie, i-am zis de lichid si au zis ca sigur a fost scurgere si nu lichid amiotic.La eco bebe e bine , rusinos cu mainile isi acopere fata ...Inca odata confirmat ca e baietel.
Exudatul a iesint negativ ... si asta e bine dar la analize mi-a iesit tiroida scazuta,hipotiroidism .. as aca mi-a dat deja tratament. spranceana .

Acum a zis ca poate iesi bebe cand doreste ca nu e vreo problema... si ne vedem martea viitoare la monitor si control .

Nici la mine nu s-a uitat la col, etc etc... oricum am vazut ca bebe e bine si m-a linistit si cum merg deja marti parca stiu ca va fi mai des monitorizat si asa mai bine.

Lil puss piciorl tot asa am zis ca imi fac programare .. atat de uituca sunt ca , am uitat .. azi iar zic ca imi facdar prima oara sa mananc ca nu mai pot .. si azi colac peste pupaza am luat niste  adidasi.. sau cum s`or chema si cum cred ca am picioarele putin umflate imi mai facu si rani,bataturi ...asta ca sa fie tot tacamul. skitarg .

Mai intru mai tarziu fug sa pap ...ca lesin roll

#867 2014-10-07 15:15:14

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

fetele me puss puss

Vin si eu de la eco, amvfacut testul non stress, am avut niste contractii tare nasoale. Am facut si eco, bebeii au 2700 si 2800g. Mi s a scos si pesarul, mavra care m a durut raaau si acum ma doare burtica. Col era inchis.
Vineri dimineata ma prezint la spital sa i aduc pe lume pe soriceii mei.

I am spus sotului de problema cu soacra. In General nu i spun ca stiu ca el o cearta si daca vq vine sa credeti, tot mie imi pwre rau s o certe, desi ea nu cred ca da doi bani pe asta. Soni, puss tu ai dreptate, asa ar trebui sa procedez dar ma gandes ca e singura bunica in viata. Dar ma indoiesc ca va fi o bunica iubitoare , atata timp cat nici ca mama pt baietii ei n a fost asa.

Anna puss multumesc mult, chiar e de ajutor. Voi Ce faceti? Cand E botezul?
Cristi, puss ma bucur ca e bine bebe scump. si ca a fost alarma falsa cu lichidul.
nu te teme de hipotiroidism, e cauzat de sarcina la tine. Eu am tiroidita autoimuna, pt tot restul vietii pe tratament, dar tin in frau cu euthyrox.
Pofta buna!
Lil, puss asa zic si eu, sa mergi la urgenta, trebuievsa ti faca o eco.

Alex puss ce putin mai ai si tu!

Ioana, cred ca e tare fericita A ca e cu tine acasa. Mai Ai contractii? puss

Eu azi am facut 37 s...Am ajuns unde voia dr mea si unde nu speram sa ajung.

Va pup pe toate, fara exceptii.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#868 2014-10-07 15:21:30

Cristina2013
Full member

Ronaaaaa  majoreta  majoreta  majoreta  in prmul rand felicitari pentru cele 37+ saptamani de vis... mai grele , mai usoare .. o perioada ce niciodata nu o vom uita hjarta .
ma bucur ca soriceii (scrisesem socriceii lol fitar soacra)dragi sunt bine si .. grasuneiiiiii happydance ....abia astept sa ii vad .Mai e putin...atat de putin.
Te imbratisez puternic femeie  luptatoare  rock
Multumesc, gata sunt cu burta la gura lol ... si satula ...tocmai buna de un somn dulce si lung rotfl .

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-07 15:23:36)

#869 2014-10-07 15:26:51

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Cristi, surioara, :kisss: multu, scumpa puss

Ma bag si eu la un somnic. Ne citim mai tarziu.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#870 2014-10-07 15:43:49

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Rona, ce vesti bune hjarta  Eu si sotul meu suntem nascuti vineri iar copilul nostru e nascut tot vineri, asa ca tongue Plus ca o sa aiba o data a nasterii super 10/10/14 hjarta
La ce nume v-ati gandit? scuze daca ai scris si nu am vazut.

Sonia kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#871 2014-10-07 16:18:08

Lil' Star
Sr. member

Cris, ma bcur ca nu a fost lichid ci doar o secretie mai apoasa big_smile Sper sa se rezolve si cu piciorul repede kram  Somnic usor puss

Rona, felicitari pentru 37 + majoreta  majoreta  Sa nu uiti sa faci ultimele poze cu burtica  big_smile  Ce frumos, mai e atat de putin pana vineri si iti vei tine soriceii in brate kram
Cat despre soacra, las-o, de la o varsta batranii astia nu mai gandesc logic, mai rau e ca si noi vom deveni asa  rotfl

Anna, multumim pentru imagine puss  Ce face S? Cand va pregatiti de marele eveniment?

Eu maine implinesc 39 de saptamani. Nici nu stiu daca ma mai bucur, traiesc cu asa o frica zi de zi... Azi noapte am visat tare urat si asta numai de la faptul ca sunt asa stresata. Mai rau e ca ii transmit si piticului din stresul meu. Nu stiu daca asta o fi cauza pentru care azi nu a fost asa activ;misca dar nu ca ieri, sper doar ca-i mai puturos azi.
Si m-au terminat contractiile astea, uneori sunt asa lungi si dureroase, nu mai inteleg nimic, ce corp idiot am si eu skitarg

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-10-07 16:21:01)

#872 2014-10-07 16:54:32

annabel
Diamond member

rona felicitari!!! doamne inca un pic si vin bebelusii dragi.azi am vazut pe un grup imaginea si m-am gandit repede la tine
lil felicitari si tie lol poate nasti azi, ca mine la 38+6..hai ca nu ajungi la 40s..iti promit eu puss
pe 9 nov e botezul..ehe..mai e o luna
s e bine..de vineri o deranjeaza seara gingiile, sta cu mana in gura si o freaca de gingii..iar pe zi are multa saliva..deci de ieri am scos la inaintare bavetelele ca tot ziceam sambata ca nu am folosit pana acum lol
iar la baita se impinge cu piciorusele in cadita si se arunca pe spate si se supara ca nu mai are loc (de 2 seri)in cadita sad..trebuie sa cumpar una mai mare deja

#873 2014-10-07 19:35:20

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Rona hai ca pregatim motatele pt vineri  puss
Eu am mai avut contractii dar parca nu asa multe. Nu reusesc insa sa ma odihnesc, dar asta am patit-o si in cealalta sarcina, amortesc, fac pipi des si uite asa ma rog sa se faca ziua si tot obosita sunt  neutral . In rest Anastasia e fericita ca stam impreuna, nu sta decat cu mine, nici gand de timp liber dar e ok, sunt obisnuita.
Va pup burticilor

#874 2014-10-07 20:16:27

annabel
Diamond member

of ioana nu reusesti sa te odihnesti un pic? puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.