homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-44

#818 2014-10-05 13:09:15

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Buna ziua fete puss. Eu nu stiu daca am pierdut din lichid aseara ....m-am pătat cam bine...dar dupa nu a mai curs
...nici azi.Contractii am avut aseara dupa pierderea sau ce a fost dar s-au optit la o ora aproximativ
http://www.milanuncios.com/anuncios/sac … -ameda.htm
Rona aici 2 anunturi ...ieri erau 3

http://www.segundamano.es/venta-de-otro … =2&s=1
si aici un anunț ..

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#819 2014-10-05 14:22:12

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Emilia,merci.  citisem despre asta cu purtatul cu fata. Baby Bjorn nu au deloc produse ieftine. Tocmai asta nu inteleg nici eu, de ce nu sunt interzise cele care fac rau.
   Manduca am si eu una. O sa mai cumpar una.

Cristi,multu mult pt link " puss  puss
Eu zic sa mergi la spital. Poti sa-ti faca un test sa vezi daca s-au rupt membranele sau s-au fisurat. E ca un test de sarcina. Ma gandesc la tine. par  par

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#820 2014-10-05 15:09:12

Scarlett A
Sr. member
De la: cu ai mei
Inregistrat: 2012-06-06

Buna fete 😘
Rona te citesc, să stii smile abia aștept sa-ti vad minunile hjarta Zilele trecute la uitam pe agenda mea de sarcina si aveam o groaza de liste lol parca ieri făceam bagajul de spital. Te adaptezi pe parcurs si vezi ce merge la voi si ce nu. Eu nu am multe chestii nefolosite, am luat strictul necesar, bine aveam si experienta anterioara.

Cris puss ai grija cu lichidul. Sa dai un semn, ok?

Duminica frumoasa fete!!

Am trei gratii! Multumesc, Doamne!

#821 2014-10-05 15:30:36

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Hello!

Rona, nu cred ca intentia Emilyei a fost sa te corecteze, ci doar a potrivit lista nevoilor ei. La tine fiind si gemeni poate sunt alte nevoile. Eu am scris despre experienta mea cu hainutele http://talpitemici.blogspot.ro/2014/08/ … ot-ce.html     

Em, eu sunt aia care prefer pantalonasii+ body in locul costumasului intreg lol la costume, ii ajung talpile acolo unde tre sa stea genunchii

Cris, poate e hidroree de sarcina. Mai pe finalul sarcinii, multe femei au o secretie mai apoasa.. care nu e lichid amniotic.

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2014-10-05 15:34:02)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#822 2014-10-05 16:23:28

rona_persefona
Sr. member

Scarlateeel,  puss  par  puss  ce mai faci draga mea? hjarta
Pupici multi si de la mine, mai am doar cateva zile de burtica...o sa-mi fie tare dor de ea.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

Publicitate

loading...

#823 2014-10-05 16:24:54

honney_bunny
Full member
Inregistrat: 2012-03-13

Buna, fetelor.
In caz ca va intereseaza, am pus la vanzare la bazar manduca noastra, suntem cam mari acum de ea, deja alergam si nu mai avem stare de stat in brate.  wink
Cristina, daca secretia a fost redusa, si nu depaseste un absorbant, cred ca nu e problema. Totusi, daca ar fi umplut mai mult de un absorbant, mergi la orice spital la control sa fi sigura ca e tot ok. O secretie redusa  si nu foarte apoasa e normala in sarcina, din ce stiu.

rugaciune hjarta     Mamica de pufulet mic si scump
God, grant me the serenity to accept the things I cannot change,/ courage to change the things I can,/ and wisdom to know the difference.

#824 2014-10-05 16:25:50

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

honney, ai deja cumparator lol

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#825 2014-10-05 16:27:19

rona_persefona
Sr. member

poke, ce faci?  retas  retas  retas

Edit: de fapt, Anna a fost mai rapida. Scuze, poke.  puss
Primul sosit, primul servit.

F frumoasa manduca pe rosu. hjarta

puss ma bag la somnic.

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-10-05 18:23:46)

#826 2014-10-05 17:36:39

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

honney, eu am avut-o apoasa pe final

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#827 2014-10-05 20:16:50

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Burtici, nu vreti un combinezon ptr iarna? L-am pus la vanzare

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#828 2014-10-05 20:56:08

Cristina2013
Full member

Fete si eu am avut secretie apoasă cam toată sarcina de aceea sunt ?n dubii.
Dar cea de aseara a fost destul de multa si contractiile de dupa m-a cam dusesera in eroare dar cum m-au lasat si nu a mai curs deloc nu am fost la medic. Marti am programare si am sa ii zic
Bebe e foarte activ si asta e bine.

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#829 2014-10-05 22:52:45

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fete,

Rona puss ce putin mai ai!!!  sa vezi ca bebeii stau acolo pana la cezariana. Esti foarte tare mamico, i-ai dus la termen! majoreta

Sa stii ca mie mi-a fost super util combinezonul de fas, am nascut in februarie si era frig afara, dar o bagam pe fata repede in combinezon si ieseam afara, e ff gros, ii tinea super cald. Nu era nevoie sa ii dau mai multe haine, sa transpire pana sa iesim afara, eu i-am cumparat si iarna urmatoare un combinezon, si anul asta vreau sa ii iau.

Carutul la fel mi-a fost ff util, mai ales landoul, fiind frig afara, era protejata mult in landou, am scos-o afara si pe vant ca nu intra nimic la ea. Aparatorile de patut si acum le folosesc, pt ca se rostogoleste noaptea si ar da cu capul de patut, am vazut asta cand le scot sa le spal.

Deci clar fiecare cu experienta ei, vei vedea tu ce folosesti atunci. puss

Cristinel puss eu zic ca nu era lichid daca nu a mai curs.. si mai ales daca nu a curs mult.

pup fetele puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#830 2014-10-06 01:25:38

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ok, Anca puss
Rona, cum ti a scris Cris n am mai scris, aceiasi chestie am gasit si eu, vezi ca sunt si manduca la 50-60 e
puss
Ce faceti?

#831 2014-10-06 07:54:18

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Neatza
Cris eu poate sunt si subiectiva pentru ca nu am avut carut de la nastere, am de asta sport si mai mult am purtat-o in wrap deci nu a fost cazul de combinezon. Pentru iarna asta am si eu ca e altceva, vrea in brate, jos, in carut, pe trici etc

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#832 2014-10-06 09:47:08

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata burtici
Am pus si eu cate ceva la bazar.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#833 2014-10-06 10:43:14

Dreams_Factory
Full member
De la: Bucuresti
Site

Fete, buna dimineata! smile puss nu am mai intrat de ceva vreme pe aici. am citit asa pe asrite sa vad ce mai faceti si vad ca sunteti ok. ma bucur si va doresc sa nasteti usor si asa cum va doriti fiecare. puss kram

Intre timp, pitica mea a vrut sa vina mai devreme pe aceasta lume. Am nascut pe 29 septembrie la ora 13:03, o fetita frumoasa, plangacioasa si grasana de 3,6kg. Suntem bine amandoua, deja de cateva zile acasa, inca ne adaptam. Momentam avem tzitzi la discretie, insa a inceput sa nu se sature, deoarece productia este mica, iar bebe mare......incercam sa o suplimentam cu Galafor si ceai de anason si chimen si sper sa nu cadem in tentatia laptelui praf.....tati cam cedeaza smile O sa revin si cu povestea nasterii, in masura timpului ce mi-l lasa piticiunea mea. smile Pe scurt am nascut-o prin cezariana, deoarece nu s-a intors pana la final si era si mare (ecograful o arata la 4kg), dr nu ne-a mai lasat sa plecam din spital. Nu a fost atat de tragic cum am creztu, recuperarea foarte rapida si usoara, a doua zi eram la bebe si deja o alaptam. smile puss

Bine ai venit piscotzica noastra iubita! Mami&tati te iubesc mult!
Cum a aparut minunea

#834 2014-10-06 11:08:27

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#835 2014-10-06 12:15:22

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Dreams ma bucur ca sunteti bine,ti-am vazut galusca,creste pe zi ce trece,sanatoasa sa fie si cu mult noroc in viata sa o ai!!Felicitari inca o data.Pupici.Eu le-am scris numai atunci la fete ,de acum asteptam noutati si pozici cu voi.

Buna fetelor!!

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#836 2014-10-06 12:34:52

Cristina2013
Full member

Buna ziua.!!!!!!
Fetelor dar ce-i linistea asta aici  trombon .

Sonicu drag hjarta  par  par  par  par  par  puss
Dream ,am vazut fata draga , sa va traiasca sis a fie sanatoasa !!! goodluck
Cu cat pui fata mai mult la piept asa se produce lapticul par ...ai incredere in tine ca ai laptic ... tummenupp

Eu prin casa, curatenie,spalat...una alta si trebuie sa imi fac o programare la medic.Am o veruga in talpa  grater  si nu mai pot .... nu stiu de une naiba am "primit-o" ...ma gandesc ca de la piscina vara asta ... ca abia pto merge , schiopatez  grater . Sa vad ce poate sa imi faca, sa o arda ... orice numai sa nu ma mai doara ..si cu greutatea de acum mai rau e .

Ronaaaa trombon
Lil trombon
Ioana trombon
Deno trombon
Green trombon
Bee trombon

Na ca nu mai stiu chicot  rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.