homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-45

#837 2014-10-06 12:40:08

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

hey burtici dragi
felicitari dreams!! superba fetita ta..tine-o cat mai mult si cat mai des la san!! bea multe lichide, alimenteaza-te corect(fructe, legume, carne, lactate, peste), incearca si cu pastile si ceaiuri si va fi bine!!

vai cristina, mititica, cata durere..imagineaza-ti ca acum 2 ani eu am avut pe ambele talpi cate 4 puncte din alea..o luna intreaga am fost(cate 3 ori pe sapt) la sedinte sa mi le arda..cea mai naspa luna!!

#838 2014-10-06 12:42:54

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Anna  as fi in stare de orice dar decat sa stau cu durerea asta ...nu merg greu de la sarcina cat ma chinuie un puncticel al nabiii skitarg

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#839 2014-10-06 14:25:39

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Buna, fetele  puss

Cris,  puss  par  multumesc, scumpa mea! Uite ca deja ajung la termen, ne-a ajutat Dumnezeu, mi se pare ireal ca am avut parte anul asta numai de lucruri excelente.
Multumesc pentru sfaturi, le aspreciez intotdeauna. Pupici multi pentru tine si bebelusa ta minunata. Ce bebelusa, ca deja e mare, cred ca de-abia te tii dupa ea prin parc. In primavara, sper sa le facem cunostinta bebeilor nostri, la o plimbarica prin parc.

Dreams,  puss felicitari di nou pentru fetita. Foarte frumoasa. hjarta

Cristinel,  puss off, imi pare rau de veruca. Nu am avut astfel de probleme pana acum. E ca un neg care te doare? Offff sad  Sper sa treaca repede. Maine mergi la dr?

Lil, puss  ai naaascut? Unde esti? trombon

Ioana e acasa, nu mai semneaza condica si nici nu mai face cafeluta. Cum esti, Ionica? puss

Pupici la toate! puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#840 2014-10-06 15:47:20

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Hello!

Dreams, tine-o la piept mult, ar trebui sa se regleze lapticul dupa bebe.

Lil, ai nascut? big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#841 2014-10-06 17:01:28

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

Aici sunt cris si eu smile puss
Abia l-am culcat pe pitic, si acum stau si ma minunez de el cum doarme, ce frumos e big_smile

Dreams, ma bucur ca sunteti bine!

Rona, cum te simti? Azi am iesit cu piticul in parc si impingeam la tricicleta de zici ca impingeam la tanc, chiar ma gandeam la tine cum ti-o fi, cum mai reusesti sa te misti, ca la mine e jale...

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#842 2014-10-06 17:22:27

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Buna burtici wave

Aici sunt, la datorie big_smile  sau mai bine zis, cazuta la datorie caci de vreo 3 zile sunt epuizata, nu.mi gasesc deloc energia. Dorm tot mai mult ziua ca simt ametita si am dureri mari de burtica, in special noaptea supa  am contractii tot mai dese si mai intense si ma chinuie durerea asta tot timpul, cand merg parca se rupe ceva din mine supa dar piticul meu nu da semne ca ar vrea sa vina asa ca nu am ce face decat sa astept. Au mai ramas 9 zile pana la 40 + si ma gandesc  cu frica sa nu depasim  data. Cum va spuneam data trecuta, vor sa ma mai tina inca o sapt in caz ca nu nasc dar problema mea e urmatoarea: nu verifica nici placenta, nici lichidul sa se asigure ca bebe e bine iar mie mi.e frica pt ca el va fi deja destul de mare la 40+ (aprox 3700) si nu stiu cat de bine se mai alimenteaza cesafac  am de gand sa merg la privat daca vad ca ma apropii de 40, ca sa ma asigure ca e bine sa mai stea dar si daca imi spune ca poate e mai bn sa nasc, nu am cum sa.i fac pe cei de la stat sa imi induca nasterea supa  sper sa nu ajungem acolo si sa se intample zilele astea rugaciune

Roni, uite ca aproape ai ajuns la 37 kram  cat a mai ramas oana la marea intalnire? 4 zile? big_smile

Cris, ma bucur canu ti s.a rupt apa dar imi pare rau de problema asta aparuta acum supa refacere rapida puss cand mergi la dr? puss

Elenus, as fi vrut eu sa nasc insa piticului inca ii place acolo chicot

Dreams, ma bucur pt tine ca te recuperezi usor puss  sa mearga bine alaptarea si sa cresteti mari si puternice kram

Va pup pe toate, fara exceptie puss

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#843 2014-10-06 17:39:38

rona_persefona
Sr. member

Aici sunt si eu.

Deno,  puss eu sunt cat casa poporului. cand ma intorc de pe o parte pe alta in pat, parca imi smulge cineva organele. spranceana Nu stiu ce se intampla, cu cat stau mai mult in pat, cu atat am dureri mai mari in zona pelviana. Nu ma pot misca sa merg pana la baie.  Dar trag de mine, ce sa fac? Ce face Y? E cuminte? Cred ca de-abia o asteaptra pe surioara lui... hjarta Cand mai mergi la eco?

Lil,  puss  mititica, hai sa ne imbarbatam ca mai avem putin de tot.
Off, eu nu inteleg de ce nu iti fac dr aia macar o eco. Probabil asa e procedura.
Eu cand am intrebat-o pe dr de placenta, mi-a zis ca e o placenta adecvata varstei. ca e normal sa imbatraneasca si placenta, cu cat ne apropiem de termen. Deci cred ca imbatranise si a mea...Nu te ingrijoara din pricina asta.
Daca iti fac testul non stress, vad ca bebe are puls bun. E si asta o informatie utilka.

Eu merg maine la dr. Imi scot pesarul si imi face eco din nou + test non stress.  Sunt curioasa cum o sa fie fara pesar. Cred ca raman acolo sa nasc. big_smile  big_smile  Nasteam eu de 2 luni daca nu aveam pesar. Deocamdata, a preluat f mult din presiune inelusul asta. De-abia acum o sa vada daca e dilatat colul sau nu...si sa stiu si cat au mai luat in greutate, sper sa mai fi luat.

Lil, tu cand mai trebuie sa mergi la dr?

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#844 2014-10-06 17:55:13

denorah00
Insomniac member

Lil, va fi bine in momentul in care trebuie, nu te mai stresa. Desi stiu ca e greu...

Rona, eu pa langa ca sunt mare, mai sunt si racita si infundata toaaaaata, de nu mai am aer nici cat aveam sad
In rest Y este o minunatie de copil, a cam trecut perioada crizelor de nervi, intelege si asculta tot, rade in hohote toata ziua, cu alte cuvinte, imi face viata superba hjarta atat pot sa zic, este copilul perfect hjarta
Pe Inoke nu stiu cat o asteapta ca de cateva saptamani n-a mai pupat burtica, nici nu se mai apropie de ea lol vom vedea cand o scoatem la lumina chicot
E maine am eco, la 32 sapt. Sunt curioasa cat a mai crescut grasana hjarta

#845 2014-10-06 17:56:48

Lil' Star
Sr. member

Eu mai merg vineri Rona. Iar imediat cum ajung la 40, ma vor chema zi de zi pt test non stress ca cica asta ar fi procedura supa si atunci mai trebuie sa stau si cu ochii pe ceas sa vad de cate ori misca pe ora supa le e prea sila de eco, sunt mult prea comozi sa se deranjeze. Daca ii vezi ce fete au cand intru in cabinet, imi vine sa plac pe unde am venit forgetit

Cred ca iti e tare greu si tie acum pe final, bebelasii sunt marisori si te dor tpate pe dinauntru. Eu cand ma dau noaptea jos din pat mor de durere pana ajung la baie. Si de ceva timp ma trezesc cu palmele f umflate si simt cum ma dor si oasele supa  picioarele sunt praf, pana seara calc pe perne cesafac  eee, ce mai conteaza, suntem la final, sa fie unul fericit si restul nu mai conteaza.

Asa e, pesarul acela a facut minuni,  ma bucur tare mult ca ai ajuns asa departe. Abia astept sa ne spui cum a decurs totul la medic. Eu te astept aici pe forum si maine ca abia apoi sa ne spui ca pleci sa.ti intalnesti bebelasii puss

Deno, sper sa fie bine... bafta maine la eco  big_smile cred ca abia ast sa.ti vezi grasunica hjarta

Ultima oara a fost editat de Lil' Star (2014-10-06 17:58:24)

#846 2014-10-06 18:11:29

rona_persefona
Sr. member

Deno,  mai ai atat de putin si tu... De-abia astept si eu sa ne ajununti ce mai afce grasana.

Lil, asa patesc si eu cu dureri crunte pana la baie. Oare de la ce o fi?
Off, cred ca ti-e greu si tie printre straini..

Mie imi vine sa plang.
  Am vb acum cu soacra si-mi spune ca sunt nebuna sa nasc vinerea.. ca are ea o vara care nascut la fel si duminica a murit..Cum naiba mai sa-mi spuna asa ceva???
Apoi m-a pus naiba sa-i spun la ce variante de nume ne-am gandit si mi zice"Banuiesc ca baiatul mea n-a avut niciun cuvant de spus..."
Va spun ca asa m-am saturat.  Nici nu mi vine sa-iu mai raspund la telefon..

Si cu cat se apropie momentul, cu atat ii simt mai mult lipsa lui mami. supa  supa

#847 2014-10-06 18:17:13

denorah00
Insomniac member

Of rona, o mare imbratisare, da-o incolo de nebuna, ca numai dusii cu pluta  au povesti de-astea.
Marti la petrecerea lui Y, socrul(un specimen idiot si-ala) ii spune bunicii mele(care miercuri dimineata se pregatea de mers la operatie de scoatere a colecistului) ca si mă-sa a facut operatia aia si a murit la 2 zile. Cat de tampit sa fi?
Multa multa putere! Sa nu plangi, da?

#848 2014-10-06 18:28:18

rona_persefona
Sr. member

Pai nici nu ma pot opri din plans.
Ea a inceput conversatia cu "Iar am visat urat rau, ai grija cu nasterea asta"...
M-am suparat asa de rau incat o sa-i spun si sotului si ei nu-i mai raspund la niciun telefon.

Va pup, eu ma retrag, o seara frumoasa la toate! puss

Ultima oara a fost editat de rona_persefona (2014-10-06 18:36:53)

#849 2014-10-06 18:51:38

Lil' Star
Sr. member

Roni kram  o imbratisare calda si de la mine puss
Las.o in pace,nasterea micutilor tai n.are nicio legatura cu visele ei... nu stiu cum Dumnezeu poate sa se gandeasca la asa ceva, daca nu era cu nasterea era altceva, asa ca nu o baga in seama, sunt numai aiureli.
Te cred ca iti lipseste mami tau, offf kram  nu mai plange ca se transmite la micuti supararea ta, uita de tot si gandeste.te ce fericiti veti fi peste putin puss

#850 2014-10-06 21:33:21

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Lil, am tot citit pe aici cateva pagini in urma si am vazut ca nu apari. Chiar ma gandeam daca ai nascut.
Vroiam sa te intreb, tie ti-au mai zis ceva de diabet? De regim? Eu cica trebuie sa tin in continuare , dat deja nu mai pot, simt ca mor de foame sad
Rona, ce putin mai ai pana la marea intalnirea. Inca putin si iti tii puiutii in brate.
Deno, nush cum te descurci si cu burtica si cu cel mic. Eu cand ma duc la sora mea nu prea mai pot sa-l iau pe nepotel in brate, desi mi-e un drag de el. Are deja 7 kg si cand il ridic ma cam doare burtica. Tu cate sapt ai?
Cris si tu mai ai putin pana la marea intalnire. Pana la urma ce era cu lichidul ala?
Hai ca incet, incet se goleste casuta noastra.
Eu imi cer scz iar ca nu sunt prea activa, dar am f multa treaba, am facut si un curs, ba pe la doctori....offff
Va pup fetele tib pumnii pt marea intalnire.

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#851 2014-10-06 21:39:40

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

fetelor si pe mine ma durea rau intre picioare in ultimele saptamani de sarcina, cat ma miscam era ok dar cum stateam in pat si amorteam, cand trebuia sa ma ridic sa merg la baie simteam ca ma rup in doua. Medicul mi-a zis ca e nush ce tendon si ca e normal sa doara, mai ales in stanga

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#852 2014-10-06 21:40:17

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cristinica frumusica  par  puss inca putin si vine baietelul minunat hjarta

rona  puss  nu  trebuie sa mai existe astfel de persoana in viata.spune-i sotului ca pt tine ea nu mai exista,spune-i tot ce-ti zise.nu cred ca esti obligata s-o bagi in seama in asemenea conditii.eu,pe cuvantul meu,ca as taia-o de pe lista defintiv.e tampita.nu mi plange.n-ai de ce par tu,sotul tau si bebeii sunteti cei mai importanti.crede-ma,totul e neinteresant in afara de voi.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#853 2014-10-06 21:47:08

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna fetelor va pup pe toate de acasa  puss
Eu nu reusesc sa intru prea des, va citesc dar nu tin noci pasul ca Anastasia e calare pe mine non stop. Intru de pe telefon ca laptopul e pe post de pian pt fimea nu sm sanse sa-l folosesc. Acum a adormit putin mai devreme si am intrat sa va salut.
Vad ca tot kinder in formula conpleta va gasesc pe toate  hjarta
Rona lasa soacra cu ale ei ca nu are sens nici sa o asculti nici sa ai discutii in casa din cauza ei. Vorbiti cat de rar se poate si la revedere. Bafta maine la dr. Hai ca mai ai putin si vezi soriceii mult doriti  par . Mama ta e alaturi de tine mereu  hjarta
Deno bafta si tie la eco.
Pe 13 ma duc si eu
Lil, anno, nico, sonia, criss si toate va pupacesc cu drag

#854 2014-10-06 22:08:39

Lil' Star
Sr. member

Emi, pe partea stanga simt si eu durerea mai puternica, am impresia ca se rupe mereu ceva inauntru. Mult n-o mai fi rugaciune  Ma rog insa sa nu depasim 40, mi-e frica. Si toata frica asta mi se trage de la o poveste spusa de o asistenta cand am fost in spital. Ne-a zis ca doctorul ei a decis s-o mai tina o saptamana peste si chiar cu o zi inainte de noua data a venit la spital ca nu-l mai simtea pe bebe...si bebe era saracul fara viata  supa

Alexandra, de la spital mi-au zis ca nu am diabet, eu nu am mai tinut niciun fel de regim, am mancat ce am vrut, uneori cu limite alteori am mai si exagerat. Dar daca tu inca ai probleme e bine sa tii in continuare, poti vb chiar cu dr si sa-l intrebi ce ai mai putea manca incat sa nu suferi de foame.

Soni puss

Ioana, ce bine ca esti acasa acum, ai timp si pentru tine si pentru A. Sa profiti pe cat se poate de timpul liber, poate dormiti impreuna la pranz ca dupa ce vine si bebelina o sa fii mai ocupata. Maine dimineata te astept la cafea puss

Fetelor, oare de ce ametesc asa rau? Am momente cand se invarte casa cu mine si mi s-a intamplat de 2 ori sa vad niste pete albe, ca si cum ar fi stelute cazatoare. O fi vreo deficienta cumva? SI tot atunci observ ca imi bate si inima foarte tare, sper sa nu fie vreo problema. Nu ma gandesc la mine ci doar la cel mic sa nu pateasca ceva.

#855 2014-10-06 22:17:37

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Lil nu vreau sa te sperii dar musai  sa faci o echografie, sa vezi cum e bebe, ce greutate are, cum sta cu lichidul etc
La mineau mers toate struna pana la 36 de saptamani, o contractie nu am avut, nimic. Dupa 36 bb a inceput sa nu mai ia in greutate bine, lichidul se imputinase. de la 37 la 39 am facut tns o data la 2 zile, totul ok. la 39 si 4 zile cand m-am dus la echo nu mai aveam lichid aproape deloc si a doua zi cand au scos-o pe micuta lichidul era verde, deci eliminase meconiu adica intrase putin in suferinta. sunt total impotriva echografiilor facute asa aiurea dar fara ele cine stie ce se intampla

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.