homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-47

#875 2014-10-07 21:57:35

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Ana nu reusesc sa dorm calumea deloc. Am incercat sa nu mai beau apa seara poate nu ma mai scol pt baie si degeaba  nustiu . Ei nu-i bai ca supravietuim, toate cred ca trecem prin asta. Las ca nastem si dupa vreo 3-4 ani o sa ne tot odihnim  rotfl2

#876 2014-10-07 22:42:32

Lil' Star
Sr. member
De la: The Island of Love
Inregistrat: 2013-11-22

Anna, inca o lunita si sunteti gata de marele eveniment big_smile  o sa aiba si dintisori scumpica ta, iar daca schimbati acum si cadita inseamna ca a crescut destul de mult big_smile  poate ne mai pui poze cu ea big_smile

Eu de o ora ma chinui cu niste dureri de burtica destul de intense, am contractii cam la 7 8 min de vreo ora. Intru sa fac un dus ca poate se linistesc de la apa calda iar daca sunt tot la fel dupa ce termin dau o fuga la spital. Asta mic e asa agitat de vreo 3 ore, am impresia ca acum imi rupe pielea, abia daca a miscat taoata ziua si acum e numai un zbucium pe el.
Anna, de la mesajul tau mi se trage? chicot

... si cand te-am auzit, inima mi-a plans de fericire  hjarta 10.10.2014
Doamne, multumim pentru minunea ce a aparut in viata noastra!
http://www.fertilityfriend.com/home/49906d

#877 2014-10-07 22:44:30

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna burtici,

Rona, puss in primul rand felicitari!!!! esti la termen, yupiiii !!! Sa stii ca bebeii tai vor fi aceeasi zodie cu mine chicot
Daa...fetita mea nu mai e bebelus deloc, deja imi cere fardurile, cerceii, tot  chicot repeta dupa noi orice cuvant, vine la mine si zice: mami, sus!  sau mami,opa! sa o iau in brate... nici nu imi vine sa cred ca a crescut atat de mult. Abia astept sa ii cunoastem pe bebeii tai, sa stii ca fata mea iubeste tare mult copiii, o sa ii pupeeee.. lol
Iar soacra te rog eu sa o ignori total, nu se merita sa te superi... ete na, uite ca eu am nascut martea, cica 3 ceasuri rele...da' de unde, ca eu numai ceasuri bune am avut in ziua aia lol a decurs totul perfect. Si mie mi-a zis soacra inainte de nastere sa nu cumpar nimic pt fata inainte de a  naste ca i se intampla ceva rau. Aoleeuuuu ce am luat-o la misto.. lol asta ca sa nu tip la ea smile  Lasa-le in pace ca si a mea are niste idei...dar a invatat ca nu o iau in seama...

Cristinel, ma bucur ca esti bine si tu si bebe si nu a fost lichid puss

pup burticile puss

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#878 2014-10-08 00:42:45

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Ioi, cum va scriu la toata?
Cris am fost azi la Paz, fff ce alboroto, sala de actos pregatita, tanti asta la paz s a infctat si nu inteleg cum naiba neutral
Rona!! Feliciteri de 37, deacu ai treaba puss

Ana? Asa repede cu dintii? Cat aveti? Bre ce repede trece timpul, si E la fel a facut, dar iau iesit la 6 l 3 sapt, oricum e si curioasa si de asta baga pumnul in gura lol
Lil, am ramas fara neutral
Cum adica sa nu o ai mare daca bebeii din mame cu diabet ies cu hipo, nu cu hiper
Eric s a nascut cu 35, cat ai tu are si el, nu e doar la sf de sarcina

Ultima oara a fost editat de Jacqui (2014-10-08 00:52:04)

#879 2014-10-08 00:57:08

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Crisulici va pup pe amundoua  hjarta .... ce a crescut fata ta , e domnisorica in toata firea.. imi e dor sa o vad par  puss

Lil puss cum mai esti , ai plecat la spital sau te-au lasat contractiile par ,ma gandesc la tine.

Jac ,da ...pe mine ma sperie toata chestia asta ... ba se zice ca nu sunt/au fost competenti sa faca fata unei astfel de boli si din cauza asta .... vorbeau in seara asta si de costumele de protectie ca nu sunt chiar cele adecvate ... Si asistenta a intrat decat de 2 ori ... In fine, mergem inainte ...sper sa fie bine si nu cum zic unii ca "e inevitabil sa nu se extinda ebola si in europa" neutral
Voi sunteti bine?

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

Publicitate

loading...

#880 2014-10-08 07:49:30

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

Lil  ce ai mai facut , vine bebe?
fetelor nu ma lasa durerea asta de burta
am facut urocultura si a iesit negativa
acum mi-a dat 3 zile seara perfuzii cu no spa + o pastila de diazepam ,cei drept am dormit foarte bine azi noapte dar acum dimineata iar m-a luat
pe langa astea mai am o intreaga punga de pastile
mi-a dat si niste ovule Gyniel , eu cred ca este o infectie vaginala de nu ma mai lasa (am mai avut eu cu Ecoli ),ea zice sa nu fie o ciuperca si daca vineri nu sunt bine ii cer neaparat sa imi faca analiza la secretie si daca ea considera sa imi dea internare
am inteles ca vrea sa evite pe cat posibil un eventual antibiotic dar daca nu se poate
si daca e vreun "intrus" trebuie sa scapam de el, off tare mai sunt impartite parerile la doctori legate de schema de tratament si riscurile medicamentelor in sarcina

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#881 2014-10-08 11:36:02

Cristina2013
Full member

Nico puss firar sa fie sper sa de rezultat tratamentul si sa fie bine.Incearca sa stai cat mai linistita.. sa te odihnesti pe partea stanga si bine hidratata  par .

Lil puss ... ciudat ca nu e conectata ... o fi bine sau .... o fi foarte bine cu bebelinul in brate  hjarta .

Deno  puss trombon  tu ce ai facut ieri la medic

trombon  trombon  trombon  Nu aveti chef de o cafeluta ????mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#882 2014-10-08 11:39:06

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Bunaaa
Crisss ma bag eu la o cafeluta  puss tu cum te simti?
Eu am facut gogosi azi  drool  simple si f bune. Finea doar le linge de zahar pudra  chicot

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2014-10-08 11:39:31)

#883 2014-10-08 11:50:39

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

burtici puss
lil cum esti??
cris8 hjarta
da..creste frumos s. .maine are 10s..azi i-am scos niste pijamalute 6l ca sa le pun la spalat ca de 3l ii mai vin doar 3 lol creste cam 1cm (in inaltime/lungime) si 350g pe saptamana

ioana macar fetita doarme toata noaptea?
si eu mergeam din 2 in 2 ore la baie si ziceam ca uite sunt pregatita pt trezirile lui bb lol

#884 2014-10-08 12:05:21

Cristina2013
Full member

Anna puss pune bine fata ... deja de 6l  hjarta e foarte bineee .

Apropo de greutate .. ieri ajung la medic... dupa o ora de asteptare intru in cabinet si... incepem... imi ia tensiunea (125 cu nu stiu cat) ... dupa zice.. sa te cantarim... lol .Merg la cantar cu asistenta si ii soptesc : acum o sa ma certe!.... ea de colo- sigurr!! rotfl ..... ma dau jos de pe cantar si ... am pus 11kg ... iar medicul : de data asta vad ca te-ai ingrijit mai mult  rotfl2 ... am ramas fara cuvinte ,vroiam sa ii zic cate ceva dar m-am abtinut ca avea rezidenti cu el  lol .Ma gandesc ca poate si din cauza asta a zis ... sau ce sa mai zica omu` .. sunt in linie dreapta ... o fi zis sa ma lase si pe mine linistita  lol .

Asa m-am plictisit  hmm ...

#885 2014-10-08 12:20:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

gogosi ioana??? pofta mare
cris lol ce mai gatesti azi/
eu fac o salata orientala..

Ultima oara a fost editat de annabel (2014-10-08 12:22:18)

#886 2014-10-08 12:37:03

Cristina2013
Full member

Anna puss  , nici nu stiu .
Cred ca fac o mancare de fasole verde cu piept de pui. As face si o tarta de cartofi ...
Salata orientala nu-i place sotului  chicot

Ronaaa par  ,AMR 2 zile.. doar 2... care de fapt e una  majoreta  majoreta  majoreta

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-08 12:38:52)

#887 2014-10-08 12:43:24

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Burtici puss

A fost ok ieri la dr, fetita este perfecta ca de obicei, doar ca a stat total cu spatele si nu a putut sa-mi dea poza sad dar impotant e ca totul e bine cu ea, poate o s-o vad la 36. Mi-a zis dr ca ne mai vedem de 2 ori, la 36 si la 38 cand programam si cezariana, daca nu vine singura pana atunci.
Hmm... Mai e putin si totusi asa mult, ma misc greu, nu mai am rabdare, desi tind sa cred ca greul va incepe abia dupa ce va iesi la lumina chicot

Ma bucur ca si voi sunteti toate bine!

Rona, cum esti?

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#888 2014-10-08 12:48:31

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Fetele,  puss  par

Cristinel, bravo pt kg! par  Foarte putin ai luat! punk  Eu am deja 16,5. spranceana

Anna, ce data frumoasa ati ales pt botez. Chiar de Sfantul Nectarie. puss  Da-i un pup lui S de la mine.

Cris, scumpa mea. puss  De-abia astept sa-ti cunosc si eu fetita cea pupacioasa si sa ma joc cu ea. In primavara tu vei fi cu burtica din nou, ce frumos o sa fie! par  par

Ioana,  puss  gogosi,,,, wow  De cand n-am mai mancat...cred ca de cativa ani.

Nico, poate nu e infectie, paote sunt contractii plus dureri de la intinderea ligamentelor. Creste si burtica.  puss

Lil, te felicitam azi pt 39+ sau pt bebe sosit pe lume? majoreta  puss

Deno,  puss te asteptam cu vesti de la dr.

Timi, multumim.  puss  avem cateav avriante de nume, dar nu ne-am decis. O s-o facem poimaine, cand ii vedem pe bebelusi. Suntem cam aiuriti, asa-i? chicot

Jaq,  par nasol tare cu ebola. Si pe mine ma ingrijoreaza situatia, d ?poi pe tine si pe cristinel..

Fetelor, eu nu mai pot.  supa Nu mai suport noptile. Azi noapte ma uitam din jumatate in jumatate de ora la ceas. Am avut asa dureri mari pelvine+ contractii. Nu stiu cum o sa treaca, mai am 2 nopti si probabil inca alte cateva de dureri dupa ceza. Off, sper sa trecem cu bine prin toate.

Pupici la toate, fara exceptie. puss  puss  puss

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#889 2014-10-08 12:48:50

Cristina2013
Full member

Deno , ma bucur ca e bine fetita frumoasa  hjarta  puss

Ioana eu acum am vazut mesajul tau  va , neata  mornincoffee ..... vreau si eu gogoseleee chicot

Eusunt bine... nu prea m-am putut odihni aseara ... m-a cam durut burtica , u imi gaseam locul.. si aseara si ieri noapte chiar daca imi dau cu creme ,uleiuri inainte ... cand ma pun la somn ma iau niste usutrimi/mancarimi la burta de nu mai pot hmm ...trebuie sa mai dau cu crema ceva ... si parca ma linisteste sau senzatia de umezeala, rece ma face sa ma simt mai bine

L.E Rona puss ... inca 2 seri si gata , te cred ca e foarte greu , cu doua minuni .. ma vait eu cu un bebe sad . Pai nici tu nu ai pus decat in burtica kile wink .. si nu e mult deloc, nu uita ca ai o sarcina gemelara  hjarta .

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-08 13:00:45)

#890 2014-10-08 13:24:12

rona_persefona
Sr. member

Cristi,  puss  nu vreau sa te sperii, dar pe mine la cateva zile dupa ce a inceput sa ma manance pielea de pe burta, au aparut si vergeturile.  roll  La 34 de saptamani si cateav zile m-am pricopsit cu ele.. supa

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”

#891 2014-10-08 13:29:19

Cristina2013
Full member

La ce sa ma sperii Rona , doar am deja  forgetit ... cateva in plus nici nu mai conteaza .... sa disara ar fi ceva ce "m-ar speria" lol .
Sotul ce zice ? Are emotii ?Ai mai gasit o bona ceva ? Sau decat cu una la inceput ?. Sa nu te sperii de ceza sau de durerea de dupa wink .... mergi mai greu dar trebuie sa fi tare si sa te dai jos din pat ... cica ajuta mult la orice operatie .. 3 zile vor fi mai greute , dar ... e un fleac pe langa  ce ai trecut tu hjarta  kram

#892 2014-10-08 13:47:59

rona_persefona
Sr. member

Cristi, off, n-ai scapt nici tu de verge.. Asta sa fie baiul... puss

Sotul, saracul nu s-a dus azi la job, nu merge nici maine...ii e teama ca nasc inainte de ceza. smile  Lucreaza de acasa. Noaptea se trezeste la fiecare "au"al meu, nu mai are de multa vreme somn linistit. E in fund si ma intreaba daca mergem la spital. lol  lol

Nu-i convine lui deloc varianta cu spital de stat, dar asta este.
Bona n-am mai cautat. Am 2 numere de la 2 fete, dar nu le-am sunat. Sa spun sincer, as vrea sa vad exact cum ne descurcam singuri cu ei...stiu ca sunt inconstienta, dar daca ma descurc singurica, as lua bona mai tarziu, pe la 6 luni..nu de acum. Nu ma simt comod cu femeie straina in casa taman acum cand sunt obosita si cu hrmonii in cer.

Sa spun sincer, mi-e foarte frica de cezariana, am auzit numai povesti sumbre. Mi-e frica sa nu aiba copiii probleme, imi imaginez cand ii scoate din burtica, sper sa fie ok si sa respire bine, sa nu fie probleme ca mor acolo pe masa...Simt ca nu mai sunt in stare sa suport tensiune...

Off, in fiecare noapte visez ca nasc..

Voi cum sunteti cu moralul? Sotul tau ce zice? Ai pregatit totul? In Ro cand va intoarceti? Botezul cand ati vrea sa-l faceti? In iarna sau primavara?

#893 2014-10-08 14:09:49

Cristina2013
Full member

Rona e o operatie si ca fiecare prezinta riscul ei . Dar nu esti prima care face ... eu am o prietenacare are fata si baiat ... natural... au 3 luni si a facut ceza ... a zis ca totul e bine.Nu te mai gandi la rau... la povesti de tot felul, sunt foarte multe femei care nasc prin cezariana, nu are rost ... o sa fie bine ia sa vezi  rock .
Te cred ca si el e emotionat ... e frica si asteptarea sa ii vada ... sunt atatea sentimente la un loc ca nu mai stim cum suntem,nu ne mai gasim locul

Si eu cred ca ai luat decizie buna... nu e inconstienta deloc ... la inceput vezi tu ce si cum si dupa daca e suni  dupa alta bona ... Fata asta a crescut pe amundoi singura ... bineinteles nu e usor , se vaita de spate dar in rest a zis ca e bine. Laptic nu i-a dat ca e mai greu ,poate nici nu a luptat sau ...stiu eu .. fiecare le stim pe ale noastre...

Eu am totul pregatit... bagaj, haine ... tot. Tati e foarte nerabdator iar eu cu frica si stari de ansietate cateodata ca imi dau lacrimile la secunda..dar incerc sa ma controlez si imbarbatez ,nu am de ales  supa .... e inevitabil sa nu existe frica si cu ea vom merge toata viata...
Imi e frica ca nu va fi acasa ... incerc sa fac pe cocosul ca voi putea sa fiu tare ,ca nu ma voi pierde ... sa pot trece peste tot chiar daca nu va fi el ... dar e atat de greu  cesafac ....Gata nu ma mai gandesc ca ...

Lil puss felicitari iubita pentru 39+  hjarta ... sau `poate deja ai nascut  smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.