homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-54

#1008 2014-10-10 16:55:46

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

oau, ce frumos, felicitari rona, sa va traiasca si sa fie sanatosi, ca de bucurat o sa va bucurati la maxim de ei.asteptam poze si povestea.

de lil nu stie nimeni nimic?

9 ani de copilarie ....

#1009 2014-10-10 17:59:33

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Bravo mami eroina, ce greutate minunata pr gemenasi. Refacere rapida si te asteptam cu vesti si inagini  par

#1010 2014-10-10 18:52:52

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

Cristina, Ioana nu ma grabesc sa cumpar , am zis ca daca este sa il achizitionam pe la sf de decembrie -inceput de ianuarie imi faceam idee de preturi si oricum sunt in discutii cu sotul , el vrea de plasa ca cica il poti legana noaptea eu as vrea de lemn ,plus ca nu vrem sa dam o avere pe un patut
un alt lucru pe care as vrea sa il cumpar da nu stiu daca merita si daca o sa stea in el este un leagan electric, oare este folositor?

Eu daca teoretic am data nasterii 20 ianuarie si data reiesita din ecografie(ultrsonica parca) este 27 ian,
eu cand ar trebui sa nasc ?pai cand intru in 40 de sapt dupa ecograf sau dupa calendar?pe mine ma calculeaza toti dupa calendar, la voi cum a fost?
Stiu ca in decembrie trebuie sa imi pregatesc bagajul ca sa nu am parte de surprize dar totusi cand ar trebui sa nasc???????

Rona felicitari de bebelusi  si speram ca Lil sa fie si ea bine

o alta problema grava este constipatia, nu stiu cum sa scap de ea, o sa scot taratele la inaintare poate rezolv ceva, mi-a zis dr ca daca ma tot chinui sa ies afara la o fortare mai puternica pot sa imi rup membranele, voi ati avut probleme ,cum s/a rezolvat?

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-10-10 19:28:09)

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#1011 2014-10-10 19:19:38

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

nico mai bine patut din lemn..vezi ca sunt care au picioarele puse pe roti(care au si frana cand nu vrei sa il "batai"
la mine s-a calculat normal, dupa ultima menstruatie si asta pt ca am ovulat cand trebuie..stai tu linistita..dupa 15ian trebuie sa nasti lol

#1012 2014-10-10 19:35:45

nico_leta
Full member

http://www.babyplus.ro/camera-copilului … a--mykids/

la un patut din acesta ma orientasem dar sunt tare in dubii ca daca o sa incep munca mai devreme o sa fiu nevoita sa il duc la mama la tara si nici nu stiu cum sa fac, celalalt e practic la trasnport, mai am timp de gandire dar parerile sunt impartite si 2 patute nu imi permit ca doar nu face ,ajoratul in patut

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

Publicitate

loading...

#1013 2014-10-10 19:45:04

Cristina2013
Full member
Inregistrat: 2013-10-23

Da Nico puss prin noiembrie il puteti lua. Eu am vazut si la 300 de ron foarte frumos si cu saltea dar sunt si mai ieftine numai ca m-am uitat asa repede si informativSau mergi in IKEA si sunt  bune si cat de cat accesibile...In schimb de plasa nu... Sa-ti spun de ce.
- majoritatea nu au saltea sau..au o saltea foarte fina...deci si alta saltea cumparata ..marime la fel nu stiu daca gasesti .. si sunt care am auzit eu pun paturi hmm ...sa nu comentez mai mult...coloana copilului
-e foarte jos deci mie una chiar imi e frica la ala cand mi-as lua copilul sa nu cad in patut  langa el (oi fi eu mai  va )
-cum e jos e si mai curent
-nu ajunge la nivelul patului tau ca sa zici ca lasi o parte in jos si il vezi/iei in pat cu voi .

Daca ai pe 20-27ianuarie .. va fi in jurul acelei date ....asta e , ca nu stim cand va fi ... e asteptarea asta ! Va fi cand bebe e pregatit  hjarta .

Lil nu are net in spital si nu poate anunta

L.E Nico incearca pentru constipatie, prune uscate sau si "sucul" lor .. le lasi peste noapte in apa-asta daca nu-ti plac ele asa intregi. Supe-creme usoare...iaurturi,fructe .
Dar cel mai important foarte multa apa -e cea mai importanta. Eu mereu am fost constipata dar acum trebuie sa am grija  si cam asa fac.. o ciorba/supa odata pe saptamana sau de 2 ori ..creme de legume..iaurt..apa la greu...fructe ..cereale puss

Ultima oara a fost editat de Cristina2013 (2014-10-10 19:56:10)

08.11.2014 -o minune a venit pe lume...Sunt mama! ♡
Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1014 2014-10-10 19:57:47

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Nico, ce am vazut si eu prin jurul meu, patuturile din plasa nu sunt practice deloc. In cazul unui bebe de 6 luni, sa zicem, la nivelul de sus se poate arunca lejer peste latura patutului, iar la nivelul de jos e foarte incomod sa-l iei in brate din pozitia culcat (sau chiar si asezat). nustiu

Iar la patutul cu sertar jos, trebuie sa te gandesti bine unde il asezi ca sa ai acces usor la sertar. Mie nu mi-ar fi incaput in dormitor. lol

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1015 2014-10-10 20:05:41

Cristina2013
Full member

Katey puss

Nico si daca-l duci la  bunici dorm in pat cu ei .. sau daca chiar trebuie sa stea mai mult timp decat acasa cu voi ... le duci patutul lor.Iar cand vine acasa doarme cu voi in pat. puss

Te rugam mult Doamne ajuta-ne  sa fie bine  rugaciune ... Multumim pentru aceasta minune! hjarta

#1016 2014-10-10 20:36:27

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Rona are topic  http://forum.anticonceptionale.ro/p3008 … l#p3008547

ryana  puss totu bine?

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1017 2014-10-10 20:36:44

Ioana84
Insomniac member
De la: In Europa
Inregistrat: 2012-05-12

Buna seara fetelor

Lil iti doresc din inima sa fie totul bine si sa intri sa ne zici de bebicul tau.

Ryana tu dupa cine esti?Asa macar stim,daca nu ai vrut pe listuta.

Salut toate fetele.

Grafic 1 http://www.fertilityfriend.com/home/409c34 Amina hjarta 22-10-2013
Grafic 2 http://www.fertilityfriend.com/home/5484d6
Noel hjarta 26-10-2015 + surpriza Daniel  25-09-2018

#1018 2014-10-10 21:58:57

nico_leta
Full member

Cristina2013 a scris:

Katey puss

Nico si daca-l duci la  bunici dorm in pat cu ei .. sau daca chiar trebuie sa stea mai mult timp decat acasa cu voi ... le duci patutul lor.Iar cand vine acasa doarme cu voi in pat. puss

vreau sa stea mai mult la bunici decat la noi cand o sa se faca mai maricel(7/8 luni)

Chestia cu salteaua de la cel de plasa . aceea ce au nu se cheama saltea, sunt niste placaje bagate intr-o husa hai sa fim seriosi am inteles ca trebuie sa fie o saltea tare dar totusi nici eu nu as putea dormi pe parchet
problema ca sotului i-a bagat fratele lui in cap ca mai bun e cel de plasa
Eu as vrea sa il pun langa patul meu , o sa asez patul intr-o parte si de aceea ma gandeam ca la nevoie sa pun salteaua la nivelul patului meu, off mare dilema

la mine in oras nu este Ikeea, oricum orice varianta as alege cu tot cu saltea fie ca e lemn sau plasa tot acolo ajung ca si bani

cred ca daca as reusi sa scap de vaginita aceasta s-ar mai diminua si contractiile, si asa doctorita mi-a dat gyniel unul la 2 zile , ii este teama sa imi dea altceva, eu tot stau stresata sa nu fie cumva vreo bacterie mai puternica( e coli, stafilococ) dar ea zice ca nu, o sa termin tratamentul si daca nu merge insist pe analiza, nu stiu de ce evita asta , ca mi-a zis ca daca nu am ebola e ok  mad secretia mea acum este galbuie,mai stau sapt aceasta si daca nu ma duc iar pe capul ei si asa zice ca o iubesc mult ca o vizitez des, stiu ca medicamentele in sarcina nu sunt niciodata 100% sigure si ca mereu scrie pe ele ca trebuie evaluat riscul care este mai mare

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-10-10 22:10:42)

#1019 2014-10-10 22:27:49

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Nico, atunci ?i duci patutul la bunici, dacă va sta acolo. nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1020 2014-10-10 22:37:52

Cristina2013
Full member

Nico dar tu nu poti merge la un laborator gen Synevo .. sau altul si sa faci o analize de secretie sau/si urina si sa vezi daca e vaginita ?...Macar asa nu "o mai iubeti" atat de doamna "stie tot"  vizitand-o ca sa iti spuna ca dac anu ai ebola e bine...  box ...ce replica demna de un medic forgetit

#1021 2014-10-10 23:58:15

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Salurtam fetele frumoase puss puss puss

Rona felicitari si aici !

Lil, sper sa ne dai de veste in curand!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1022 2014-10-11 08:25:11

nico_leta
Full member

Cristina2013 a scris:

Nico dar tu nu poti merge la un laborator gen Synevo .. sau altul si sa faci o analize de secretie sau/si urina si sa vezi daca e vaginita ?...Macar asa nu "o mai iubeti" atat de doamna "stie tot"  vizitand-o ca sa iti spuna ca dac anu ai ebola e bine...  box ...ce replica demna de un medic forgetit

urina a iesit negativa si noi suntem un oras mic si nu avem laboratoare care sa recolteze singuri secretie vaginala, nu mai vorbim de doctori de la noi.
De constienta este si ea constienta ca am vaginita ca imi scrie mereu pe fisa de observatie,am inteles si ca e mai fricoasa si ca evita sa imi dea tratamente care sunt de genul"evalueaza doctorul riscul daca este absolut necesar in sarcina" Tratament mi-a dat doar ca este sa zic naturist si iti dai seama ca efectul este mai lent, este adevarat si ca se observa diferenta de cand il fac ,poate si eu vreau dupa 3 zile sa se vindece cand eu am de luat 2 sapt

Ultima oara a fost editat de nico_leta (2014-10-11 08:39:08)

#1023 2014-10-11 12:01:00

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

hey burtici
lil unde esti?
si care sunt motivele nico, ca cel de voiaj e mai bun decat cel de lemn?
aici de ex sunt patuturi de voiaj la care se poate pune salteaua(una normala, de patut, pe care o cumperi separat)pe 2 nivele..adica ai si nivelul de sus..dar tot nu mi se pare mai bun ca unul din lemn(recunosc ca si eu ma gandeam sa cumpar unul..dar am ales de lemn pana la urma si bine am facut).
bunicii lui bb stau departe de voi? cum de il veti lasa asa micut mai mult cu ei?

#1024 2014-10-11 13:45:10

kuky
Sr. member
Inregistrat: 2012-07-03

Burtici, mamici  puss  puss

Nicio veste de la Lil? Sper sa vina curand cu vestea minunata ca e mamica de baietel iubit  hjarta

#1025 2014-10-11 17:55:35

nico_leta
Full member

annabel a scris:

hey burtici
lil unde esti?
si care sunt motivele nico, ca cel de voiaj e mai bun decat cel de lemn?
aici de ex sunt patuturi de voiaj la care se poate pune salteaua(una normala, de patut, pe care o cumperi separat)pe 2 nivele..adica ai si nivelul de sus..dar tot nu mi se pare mai bun ca unul din lemn(recunosc ca si eu ma gandeam sa cumpar unul..dar am ales de lemn pana la urma si bine am facut).
bunicii lui bb stau departe de voi? cum de il veti lasa asa micut mai mult cu ei?

dtau la 7 km de noi, o sa vedem si cum se comporta el cand apare pe lume, eu am stat de la 6 luni la bunici si sotul la fel si nici nu erau as multe mijloace de trasnport sau de comunicare, dar mai avem pana atunci

#1026 2014-10-11 18:10:03

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Buna, burtici.

Nici o veste de la Lil? Tot intru sperand sa citesc de bine si de ea. Sper ca a nascut usor si cu bine si acum e ocupata cu bb mic.

Nico, eu la un an nu l-am putut lasa cu bunicii si ma gandesc serios nici la 2 ani sa nu ma intorc la munca, sa msi stau cu el pana intra la gradinita. In mai bine de un an, n-am fost despartiti mai mult de 10 min cat dureaza un dus, n-am mers nicaieri fara el. Vei vedea si tu cat te atasezi de ea. Parca te gandeai la alaptat zilele trecute. Intrerupi dupa 7 luni?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.