homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42-55

#1027 2014-10-11 22:14:50

AcAlexandra
Full member
De la: Bucuresti, Romania
Inregistrat: 2013-07-11

Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-42

Buna burtici puss
Azi a fost cea mai urata zi din viata mea. Am fost la cursul de puericultura, iar cand ne intorceam acasa m-a sunat soramea sa-mi spuna ca vine la mine ca sa se uite sotul meu la caruciorul nepotelului ca partea de la caput sta prea ridicata ( ea il tine in portbagajul masinii si mereu cand iese cu bebe afara il scoate din portbagaj si il monreaza f usor).
I-am zis sa ne astepte in fata blocului ca ajungem in 5 minute ( ea locuieste la o strada distanta de mine).
Cand am ajuns in fata blocului mi s-a facut rau, la trecerea de pietoni din fara blocului meu era o tanti care tinea caruciorul surorii mele rupt si cumnatul care imi zicea sa iau caruciorul. Nu reuseam sa-l vad pe nepot si nici pe sora mea, iar atunci am dedus ca a dat masina peste ei pe trecerea de pietoni (la noi se intampla asa ceva cam lunar, mereu aud din casa accidente la trecerea asta nenorocita).
Intr-un final a reusit sa-mi zica cumnatul ca s-a rupt caruciorul cu ala mic si a cazut pe fata. Nu mi-a dat detalii daca bebe e bn, plangea si el si nu reuseam sa inteleg nimic , si au plecat la spital.
Cu greu am reusit sa ajung in casa, mai mult m-a dus sotul.
Dupa ce am dus caruciorul in casa am mers dupa ei la Budimex, iar acolo am asteptat 2ore sa-I faca nepotelului toate investigatiile , iar inauntru I-a dat voie doar surorii. I-au spus ca este bine, nu are fracturi, insa I-au pus diagnostic traumatism cranio-cerebral si ne-au trimis la neurologie la Bagdasar. Acolo I-au facut din noua investigatii , I-au verificat reflexele si I-au dat o lista cu anumite lucruri ce trebuie urmarite 24 de ore si in functie de asta vedem.
Acum sunt aks amandoi cu tati, el pare bn, rade, gangure, a mancat dar tot mi-e teama sa nu aiba ceva. Am stat cu ei pana acum si totul parea in regula. Mi-e tare frica pt el sa nu se intample ceva , are doar 3 luni si n-as suporta sa-l vad bolnavior.
Am tot zis ca Dumnezeu a avut grija de el pt ca desi a cazut pe fata, nu are nicio zgarietura si nimic fracturat. Ma rog sa fie bn si sa ne ajute Dumnezeu in continuare.
Scz de off topic sad

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."
11.11.2014 -Mamica fericita de bebic David Gabriel mult dorit   rugaciune

#1028 2014-10-11 22:56:40

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Buna burticute  puss
Nicio veste de la Lil?
Rona cum esti dupa ceza? Cum sunt puiutii?  puss
Doamne Alex, dar cum naiba s-a rupt carutul? Tu esti ok?

#1029 2014-10-11 23:16:09

AcAlexandra
Full member

Ioana nush cum, s-a rupt o bara si s-a dat peste cap cu tot cu copil. Acum sunt bine, vad ca bebe misca, suntem bine, ms.
Azi parca a fost o zi neagra. Cand am vrut sa plecam de dimineata a explodat bateria masinii , apoi mi -am dat seama ca am uitat sa iau pastila pt tensiunea si ma siteam cam rau iar cand am ajuns acasa s-a intamplat cu carutul...
Ma rog sa treaca cu bine peste ...atat

"Fiecare copil vine pe lume cu mesajul ca Dumnezeu nu este inca dezamagit de oameni."

#1030 2014-10-12 00:13:04

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Da' ce fel de carucion mai? Doamne fereste.
neutral
Lil?

#1031 2014-10-12 00:24:59

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

doamne, alexandra supa
sanatate multa, sa nu fi patit nimic nepotelul! rugaciune

Publicitate

loading...

#1032 2014-10-12 02:45:04

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Vai alexandra, m-au trecut fiorii.  Sper sa fie bine micutul.
Nu demult verisorul meu de 8 luni s-a rasturnat din premergator si tot asa, l-au diagnosticat cu traumatism cranio cerebral... acu e bine din cate stiu.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1033 2014-10-12 09:47:38

AcAlexandra
Full member

Neata. Eu n-am putut sa ma odihnesc deloc sad ,  am visat fel si fel de lucruri
Jaq, caruciorul cred ca e de la primii pasi, nu stiu sigur. O sa ma uit azi sa vad exact.
Oricum  are garantie si vrea sa se duca la ei sa le zica vreo doua,, macar sa nu mai pateasca si alt copil la fel. Ea vroia sa-l vanda ca isi luase altul mai micut si mai usor de manevrat...dar ieri a iesit cu asta pt ca celalalt era sus,  in casa,  iar blocul ei nu are lift si nu putea sa coboare pe scari cu bebe si cu carutul. I'a fost mai usor sa-l scoata pe asta din masina .
Anca multumesc. Sa dea Dumnezeu sa fie bn.
Elena , asa ne-au spus si noua ca e bn, nu are nimic rupt, fracturat, insa trebuie urmarit 24 de ore sa nu apara consecinte. Dar totusi daca nu are nimic, de ce au pus diagnosticul asta?
Lil tot nu a aparut?
O duminica frumoasa

#1034 2014-10-12 10:36:47

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Ale, diagnosticul nu e nimic de speriat. In traducere libera traumatism cranio cerebral=lovitura la cap.
Banuiesc ca ati relatat voi cum a cazut copilul, adica in cap. De aici diagnosticul, care nu este o boala, ci mai degraba o constatare=a cazut in cap.
Carucioarele gen primii pasi sunt foarte joase, nu a cazut de la inaltime, de la maxim 50-60 cm, ca din pat. Majoritatea copiilor cad din pat si nu patesc nimic.
Va doresc sa va linistiti, ca a fost sperietura mai mare ca traumatismul smile mai ales daca nu i-a aparut nicio vanataie.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1035 2014-10-12 10:43:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Neatza!

Inca nu se stie nimic de Lil?

Alexandra, multa sanatate nepotelului puss

Pup burticile, o duminica frumoasa! puss

#1036 2014-10-12 11:00:25

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Of mai sad puss sper sa fie bine
Hai mai, deja e culmea, nu stim nimic de Lil? Nu o are nimeni pe fb ? sad

#1037 2014-10-12 11:04:53

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

neata burtici
vai alexandra mi s-a facut pielea de gaina..ce zi ai avut..masina e ok? tu esti bine?cat mai ai tensiunea acum? cate pastilute iei pe zi? nepotelul sper ca e bine, musai sa mearga sa le dea de cap cu caruciorul..pff
ce putin mai ai si tu!!! oau!!! citeam ca ai zis zilele trecute ca tii regimul in continuare..iti tin pumnii ca dupa nastere sa fie totul bine si sa revii la obiceiurile alimentare normale smile

pisi, lil, cristina, loth, ryana, happy, nico, ioana ce fac burticile?mai puteti sa va miscati? toate sunteti cu burtica maaare si scumpa

camish cum te mai simti?ai inceput cumparaturile?ce face fetita?dar viitorul tatic?

haideti burtici noi..lista ramane goala!!

#1038 2014-10-12 11:06:37

AcAlexandra
Full member

Ms deno, da le-am spus noi cum a cazut. Am vb cu sora si a fost ok noaptea trecuta, si acum e ok .
Multumesc fetelor pt sfaturi.

#1039 2014-10-12 11:11:39

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Neata burtici
Alex, imi pare rau de bebe mic, dar si sa vezi ce usor se recupereaza smile
Va pup

#1040 2014-10-12 11:47:04

AcAlexandra
Full member

Annabel, masina nu mai poate fi condusa momentan,, trebuie reparata si cumparata o alta baterie, dar nu stiu cand pt ca deocamdata banii sunt pt nastere si pt ce mai avem de cumparat. Pastile iau o jumatate dimineata si o jumatate seara, Dopegyt. Ieri nu mi-am luat tensiunea pt ca nu am avut cand, am fost toata ziua pe fuga. Legat de regim , am inteles de la doctor ca dupa ce nasc totul revine la normal.
Ionela , sa dea Dumnezeu sa fie bn, pana acum nu s-a observat nimic schimbat la el, rade, mananca,, gangure, recunoste pe mami si tati. Cu siguranta e bn. Trebuie sa fie bn.

Ultima oara a fost editat de AcAlexandra (2014-10-12 11:48:01)

#1041 2014-10-12 12:08:17

tya
Hero member
Inregistrat: 2011-09-04

buna fetele wave
am intrat un pic sa va salut, sa va urez sarcini  usoare si la termen si sa aveti parte de o nastere cat mai usoara!
rona, am vazut ca ai nascut, felicitari si multa putere sa-i cresteti frumos si usor!
cristinica puss acusi urmezi si tu hjarta nastere usoara si refacere si mai usoara!

Si daca nu ma mai tin picioarele voi merge si in maini sa imi traiesc visul hjarta
http://www.fertilityfriend.com/home/3aa469

#1042 2014-10-12 14:11:56

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

anna, eu ma simt foarte bine hjarta le doresc tuturor sa ai ba o sarcina atat de usoara cum am avut eu pana acum

inca nu am cumparat nimic. imediat mergem pana in mall si probabil luam ceva, am zis ca primul lucrusor cumparat pt ea sa il luam impreuna hjarta
tati e fericit, seara cand stam in pat ii pun mana lui pe burtica sa o simta si el hjarta

S ce face? pupici multi pt ea puss

#1043 2014-10-12 16:33:51

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

spor la shopping
s. e bine, creste creste si iar creste

#1044 2014-10-12 18:20:49

nico_leta
Full member
Inregistrat: 2008-04-03

alex cred ca ne-ai dat peste cap pe toate, o sa vezi ca o sa fie bine

rugaciune  rugaciune Multumesc Doamne ca am ajuns pana sa am in brate minunea mea

#1045 2014-10-12 23:31:43

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

fete, puss  par

mii de multumitri si aici. am scris la topic putin. mai intru cand pot.

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.