|
Nu esti logat.
Duphastone...anticonceptional???#1 2007-01-11 15:28:12
Duphastone...anticonceptional???Am si eu o problema... Avand dereglari mari de ciclu, am fost la ginecolog in urma cu 2 luni. In urma unei ecografii, a observat ca am ambele ovare micropolichistice. Pentru dereglarile de ciclu, mi-a recomandat Duphastone timp de 7 zile. Le-am luat, mi-a venit ciclul, dar nu inteleg de ce a trebuit sa le iau doar 7 zile. Adica...nu trebuia sa fac un tratament mai indelungat? Pentru ovare micropolichistice nu mi-a recomandat nimic si nici nu mi-a zis sa mai vin la control. Nu inteleg de ce. N-ar trebui sa fac un tratament si pentru asta separat? Offline #2 2007-01-11 15:31:01
Re: Duphastone...anticonceptional???din cate stiu eu, asta e ca sa-ti vina menstruatia. sigur nu e anticonceptional... Nobody home Offline #3 2007-01-11 15:43:14
Re: Duphastone...anticonceptional???Cred ca sunt suficiente cele 7 zile, asa cum a zis si nashira asta a rezolvat cu menstra..pentru ovare habar nu am de ce nu te-a mai chemat la un consult. Asteapta parerea doctoresei. Offline #4 2007-01-11 16:00:29
Re: Duphastone...anticonceptional???pentru ca nu reprezinta o problema....si nu e nevoie de tratament...sunt foliculi ovarieni microchisturile alea, pot fi linistit lasati in pace Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-01-14 20:59:38
Re: Duphastone...anticonceptional???duphastone se ia in general la amenoree,)(lipsa de ciclu timp de 3 luni simaimult) dereglari de ciclu, pt amanarea instalarii menopauzei(nu este indicat) ..ca sa iti revina menstra.Nu este anticonceptional. Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-14 23:17:35
Re: Duphastone...anticonceptional???Merci frumos pentru informatii... Deci faptul ca am ovare micropolichistice nu reprezinta o problema? Poate imi poate raspunde cineva care a trecut prin asa ceva, pls! Offline #7 2007-01-15 12:32:48
Re: Duphastone...anticonceptional???nu reprezinta nici o problema, sigur Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #8 2007-03-26 09:25:09
Re: Duphastone...anticonceptional???Cum puteti spune ca sindromul ovarelor polichistice nu reprezinta o problema???? Offline #9 2007-03-26 09:26:22
Re: Duphastone...anticonceptional???Eu ma chinui de cativa ani buni cu aceasta problema, urmand tratamente cu anticonceptionale, dar degeaba....menstruatia continua sa imi vina la 4 luni de zile........Vi se pare ceva normal???? Offline #10 2007-03-26 09:34:28
Re: Duphastone...anticonceptional???Normal poate nu e, dar trebuie ca e tare placut sa nu fi deranjat la fiecare 25-30 de zile! Offline #11 2007-03-26 09:43:12
Re: Duphastone...anticonceptional???Parerea ta.....Intr-adevar asta este partea buna!!! Insa sunt multe alte dereglari deloc placute si in plus o sa se vada efectele acestor..."ovare micropolichistice sau polichistice" in momentul in care iti doresti un copil si nu prea reusesti sa il ai.... Offline #12 2007-03-26 10:47:17
Re: Duphastone...anticonceptional???mautze, spun din cauza ca sindromul ovarelor polichistice e una, si e o problema mare, si microchisturile ovariene sunt cu totul altceva si nu reprezita problema Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #13 2007-03-26 10:56:54
Re: Duphastone...anticonceptional???Am inteles! Dar si eu tot ovare micropolichistice am. Am urmat de vreo 5 ani tratament, la inceput cu Diane, dupa care Mercilon timp de vreo 3 ani, iar acum vreun an, dupa toate analizele pe care mi le-am fk doctorita endocrinolog mi-a recomandat sa iau Yasmine. Dupa tratamentul cu Yasmine de 6 luni, chisturile disparusera, insa doctorita mi-a spus sa continui tratamentul, pentru ca altfel imi vor aparea din nou chisturile. La prima pauza pe care am facut-o mentruatia mi-a intarziat 5 luni si astfel m-am hotarat sa nu le mai iau, pentru ca oricum nu se vede nici un rezultat si nu stiu daca este bine ceea ce am fk, pentru ca de atunci cm imi vine la 4 luni. D-voastra ce imi recomandati? Sa continui sa iau pastilele, cu toate ca mie nu mi s-a reglat menstruatia dupa 5 ani de tratament cu anticonceptionale? Offline #14 2007-03-26 11:02:41
Re: Duphastone...anticonceptional???necazul e ca nu ti se va regla, indiferent cit timp vei lua contraceptive, decit pe durata lor. contraceptivele nu vindeca sindromul ovarelor polichistice(care, oricum, inseamna mai mult decit ca ai menstruatie foarte rar)...nimic nu il vindeca. Contraceptivele insa(unele dintre ele) reusesc insa sa il tina in friu....cit timp sunt luate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-03-26 11:09:27
Re: Duphastone...anticonceptional???Multumesc mult pt raspuns. Intr-adevar cand le iau este ok, adik am cm, dar numai pe perioada cat le iau. Insa ma gandesc sa nu imi dauneze faptul ca le iau de atatia ani...... Banuiesc ca o sa imi fie greu sa raman gravida, dar cu tratament banuiesc ca o sa se poata, nu? Si totusi ce ma sfatuiti....sa iau in continuare anticonceptionale sau sa las menstruatia....de capul ei (sa imi vina la 4-5 luni)? Cum este....mai sanatos, daca pot zice asa???? Offline #16 2007-03-26 11:12:51
Re: Duphastone...anticonceptional???depinde ce eltceva te supara. daca intr-adevar ai sindrom de ovare polichistice(cu semne de virilizare) eu zic sa iei pastile. daca nu asta ai, poti si sa il lasi asa....imi pare rau insa nu pot sa imi dau o parere pertinenta, ar trebui sa vad niste analize hormonale...ma rog, sa am mult mai multe detalii Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-03-26 11:17:58
Re: Duphastone...anticonceptional???Va multumesc mult! Maine am sa va dau si datele analizelor. O zi buna! Offline #18 2007-03-27 10:09:43
Re: Duphastone...anticonceptional???Buna dimineata! Rezultatele analizelor mele ar fi: Offline #19 2007-03-28 16:09:25
Re: Duphastone...anticonceptional???Mai as avea o intrebare....Duphastonul trebuie sa se mai ia in combinatie si cu altceva? Vitamine...parca? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|