|
Nu esti logat.
Herpes in coltul gurii-2#20 2014-10-03 07:51:08
Re: herpes in coltul guriisi mie tot a zoba zoster imi suna.e mai ciudata localizarea dar nu e imposibil sa foe Z.Z #21 2014-10-03 11:58:18
Re: herpes in coltul guriiAm mers azi la medic. Concluzia dansei este herpes. Mi-a dat aciclovir crema si pastile. Acum sper sa treaca, desi eu n-am mai auzit de herpes pe obraz, chiar sub ochi. Nici nu a amintit de zona zoster, ma gandeam ca ma va intreba daca am avut varicela, ca stiu ca zz apare daca ai avut varicela, iar eu din cate stiu nu am avut in copilarie. Mai ciudat e ca mi s-a si umflat un pic sub ochi de la inflamatie, de asta am si fugit dimineata cand m-am trezit. Si azi s-au si inmultit veziculele cu lichid. pff, sper sa fie bine Offline #22 2014-10-03 13:58:07
Re: herpes in coltul guriiFetelor am uitat sa o intreb pe doamna doctor. Cand incep sa se sparga veziculele, e mai bine sa tin acoperit locul, sa nu se extinda lichidul si pe alta portiune? Mi-e ff frica pentru ca e in apropierea ochiului si din cate stiu e periculos daca se intinde la ochi. Ma tot gandesc cum sa curat zona dintre ochi si buba, cu un tifon de sus in jos, astfel incat sa nu se duca in sus. Ca sunt si umflata chiar sub ochi, unde se fac cearcanele. si ma simt si obosita la ochiul respectiv. probabil de la umflatura. Offline #23 2014-10-03 19:15:49
Re: herpes in coltul gurii
Ar trebui sa nu se sparga veziculele ci sa se usuce. Pentru asta si aplici aciclovir sau altceva similar pe leziune Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #24 2014-10-03 20:34:08
Re: herpes in coltul guriidin cate observ au inceput sa se sparga, iese lichid incolor cu o tenta galbuie din ele. am tot aplicat crema aciclovir din 4 in 4 ore, poate am aplicat prea des si nu au timp sa se usuce? asa mi-a recomandat medicul, cand iau pastila sa dau si cu crema. Le tot sterg dar mi-e frica sa nu intind infectia. Ultima oara a fost editat de Dellyutza (2014-10-03 20:38:30) Offline Publicitateloading...
#25 2014-10-03 21:26:21
Re: herpes in coltul gurii
crema tocmai ca ar fi trebuit sa impiedice spargerea. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #26 2014-10-03 21:49:08
Re: herpes in coltul guriiexista cumva plasturi compeed mai mari? ca stiu ca sunt doar micuti si rotunzi. Eu as avea nevoie pentru o portiune mai mare, ca e chiar sub ochi. chiar cat tine ochiul, putin mai mic. Daca pun unul obisnuit o sa se vada destul de urat, dar mi-e sa nu se infecteze sub el. Offline #27 2014-10-03 21:53:09
Re: herpes in coltul guriinu se infecteaza nimeni sub el : Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #28 2014-10-04 13:57:29
Re: herpes in coltul guriidoar plasturi micuti sunt pt herpes #29 2014-10-07 19:48:40
Re: herpes in coltul guriiAti folosit cumva crema fucidin pe herpes? Mi-a schimbat medicul aciclovir cu fucidin. Daca de la aciclovir bubitele s-au uscat si s-a format coaja, dupa prima aplicare de fucidin s-a inmuiat coaja foarte tare si s-a luat pur si simplu primul strat de coaja. Acum in unele zone unde s-a luat mai mult e rosie pielea. E normal sa se intample asa? Nici nu stiu daca sa mai dau cu crema sau sa las sa se usuce si sa cada singura. Ultima oara a fost editat de Dellyutza (2014-10-07 19:53:07) Offline #30 2014-10-08 08:34:21
Re: herpes in coltul guriiaciclovir,administrezi 7 zile cat ti a zis medicul. #31 2014-10-08 13:16:41
Re: herpes in coltul guriiok. am mai dat cu crema si in dimineata asta. oricum sub coaja aia mai e inca. nu e piele curata. banuiesc ca daca mai dau poate incepe sa se stranga buba din margini si sa treaca Offline #32 2014-10-26 21:24:35
Re: herpes in coltul guriiFetelor am aproape 2 saptamani de cand mi s-a inchis rana de la herpes si tot mai e rosie pielea sub ochi probabil ca cum am dat cu fucidin s-a tot luat coaja si n-a avut timp sa se vindece sub. acum s-a inchis dar pielea a ramas rosie. de vreo 2 zile dau cu crema de galbenele dar parca nu se intampla nimic. aveti idee cu ce sa mai dau? va trece oara roseata? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|