homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98-81

#1521 2016-02-11 09:12:16

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98

Eleny iau si eu din cafea smile

Miss citește-o, e super tare!

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1522 2016-02-11 09:59:15

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neata

cred ca o caut si eu, cartea ma refer, ca prea o laudati smile

9 ani de copilarie ....

#1523 2016-02-11 10:02:22

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

O cafea beau si eu cu pofta smile
A fost tare frumoasa cartea respectiva. O recomand cu drag!

O sa caut pt viitor teste Minut sau blue cross. Deocamdata nu am gasit nimic. Intrebam prin Sibiu si nici o farmacista nu avea asa ceva. Doar una singura mi-a aratat ca testele Sure Check sunt facute de Blue Cros... hmm
Au inceput parca a ma doara putin sanii, deci astept CM....
va puss pe toate.

#1524 2016-02-11 14:23:15

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Va salut fetelor! M-ati facut si pe mine curioasa, despre ce e vorba in aceasta carte si cum se numeste ca sa o caut si eu.
Mai este un pic si se apropie weekend-ul. Yupiii

#1525 2016-02-11 15:14:02

alexandra8810
Sr. member
Inregistrat: 2013-05-24

Alina e vina de un tip acuzat pe nedrept de o crima si bagat la ?nchisoare...munca silnica pe viață. Si el tot incearca sa evadeze din ?nchisoare.  Mai multe nu va spun smile Papillion se numește de Henri Charier...sper ca am scris corect

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

Publicitate

loading...

#1526 2016-02-11 18:12:47

papillion19
Full member

"Papillon" de Henri Charriere.

Spor la citit fetelor!

V-ati interesa vreuna de reflexoterapie? Ce parere aveti? eu vreau sa merg...

#1527 2016-02-11 19:51:56

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Papi, dinasta nu am făcut dar sunt convinsa ce e buna. eu am făcut fix acum un an trei luni de biorezonanta, dar m. am simțit super. as mai face, dar nu iarna... plec?nd acolo mega-zen...  si as fi mers pe jos, dar a fost prea mult frig. Acum sa vad, dar as mai vrea smile

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1528 2016-02-11 20:07:14

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Eu am fost la bioenergie, in doua randuri chiar, adica cu doi bioenergeticieni diferiti. Am ajuns insa la concluzia ca de mine nu se prinde nimic, nu au niciun efect asupra mea. N-am simtit si nu m-am simtit in niciun fel aparte, desi eu cred cu convingere ca poate ajuta f mult, nu suntem facuti numai din materie, nu suntem doar carne si oase. Dar na, daca eu sunt mai bolovan...ce sa fac...

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1529 2016-02-11 20:56:56

Missy005
Hero member

rotfl2 Eleny .  bolovan rotfl2) Si la chestiile astea ?ntr. adevăr tre sa  ai oarece deschidere ca sa zic asa... si soțul meu a făcut și a simțit diferența și a simțit ca I. a făcut bine... deci  el Toma necredinciosul, dar nu știu ce sa zic... adică din partea mea eu as mai face... ți. am zis ca tipa are aparat  nu face cu m?inile, adică face și cu m?inile, dar acum. are acest aparat.
Eu sunt fr?ntă, abia aștept sa scap de at?ta treaba.
Va pup

puss puss puss

#1530 2016-02-11 21:05:44

ElenyR
Sr. member

Miss, 'bolovan' putin spus...ca sa nu ma fac singura pe de-a dreptul nesimp...
Eu m-am dus chiar cu speranta, mai putin in ultima vreme cand n-am mai avut ce spera. dar clar e o chestie si in astea, insa nu prind eu schepsisul, ca sa zic asa. As vrea sa incerc si acupunctura, asta imi cam lipseste de pe lista.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2016-02-11 21:19:24)

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1531 2016-02-11 21:46:30

Missy005
Hero member

Și la asta tre sa fii deschisa, cred... nu am ?ncercat, dar  nu se știe niciodată.

puss puss puss

#1532 2016-02-12 09:16:54

ElenyR
Sr. member

Buna dimineata, fete dragi

O cafeluta, asa, ca de inceput de week-end?

#1533 2016-02-12 09:57:41

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Neata si de la mine! 😙
Va mai vizitez si eu din cand in cand.. Eleny, Miss 😙😙😙

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1534 2016-02-12 10:00:49

ElenyR
Sr. member

Blue, multi    puss pentru tine si fetita ta. Ce faceti voi?

#1535 2016-02-12 10:32:34

papillion19
Full member

Eleny, ce m-am distrat la faza cu bolovanul!! lol Poate nu a avut cel ce ti-a facut abordarea care a trebuit... Nu stiu...
Eu vreau sa merg. sunt curioasa. E o tipa la mine in oras renumita si desigur foarte ocupata.
Merg marti la diagnoza. Sunt curioasa ce imi spune, apoi ma va programa din martie (pana atunci nu are liber la orele tarzii la care termin eu lucrul).
Am mare nevoie si de un masaj de relaxare si ceva pt spate. Ma doare spatele in zona cervicala si lombara... deh, statul in fund cu laptopul sub nas de dimineata pana seara, nu are cum sa produca alte rezultate.

#1536 2016-02-12 11:48:01

ElenyR
Sr. member

Papillion, chiar asa e, altfel nu mai stiu ce sa inteleg. Am incercat tot felul de tratamente alternative, am fost la bioenergie la doi bioenergeticieni, la biorezonanta - mai putin, e adev, terapie Bowen, mama lui Bowen si tatal lui Bowen.

Ultima data m-am dus la o bioenergeticiana la recomandarea unei prietene care zice ca ea chiar simte o anumita energie prin organism. Eu...nimic, frate, ca ma apuca si nervii pe mine, nu alta. Pai sa nu zici ca-s cioplita-n stanca?!!

#1537 2016-02-12 13:20:19

papillion19
Full member

lol Ei, atunci poate nu e treaba asta cu energiile si pt tine. Cred ca tre sa fii deschis tare la minte si sa te poti relxa ca sa simti. Ca orice terapie alternativa, la unii are efect si la altii nu...
Eu am o prietena tot cu SOPC, careia i-a spus ginecologul ca nu va avea copii niciodata (cretin, stiu). Ea i-a spus ca o sa mearga la homeopat si ala a ras de ea. Dupa 3-6 luni de tratament s? dus la el si ea era chiar la ovulatie, lucru care spunea cretinul ala ca nu se putea intampla. Si uite asa de la tratamentul ei homeopat, prietena mea are ovulatie cu CM in fiecare luna.
AM fost si eu la homeopat, desigur,dupa ce am auzit povestea ei. Frectie la picior de lemn. Nu a functionat. big_smile

#1538 2016-02-12 14:06:40

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Eleny, multumim mult. Ce sa facem, P creste, e o lungana, incepe sa vorbeasca, incepe sa aiba mofturi si pretentii lol acum devine totul mai usor ca deja ne putem intelege si noi putin.
Voi ce faceti? Hai ca m.am amuzat si eu cu bolovanul, ca nu intelegeam lol Cred ca si eu as fi la fel, n.am incercat niciodata terapii de genul acesta, eu nu cred ca as avea rabdare, ca.s mai smucita din fire smile

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#1539 2016-02-12 14:11:31

ElenyR
Sr. member

Da, sau poate nu reactionez la oricine, nu interactionez cu oricine pe calea  undelor...energetice, mai bine zis. Adica, sunt mai deosebita, mai speciala (asta ca sa ma simt si eu bine). A...oare 'speciala' are grade de comparatie, cred ca da, totusi.

Blue, suntem bine, multumim. Ma bucur de tot ce e frumos si bun in jurul meu, recunosc ca am si momente mai proaste, dar asta-i viata, nu poate fi numai cum vrem noi.

Ultima oara a fost editat de ElenyR (2016-02-12 14:30:53)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.