homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98-83

#1559 2016-02-17 14:59:44

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-98

Fetelor, multa bafta! Stiu f bine prin ce emotii treceti.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1560 2016-02-17 17:18:03

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

Missy, multi inainte, dar nu in partea aceasta de forum, ci in cea a mamicilor!
Cris, mult succes!

Eu sunt in Z2, maine merg la control si o luam de la capat.
Pupici puss

#1561 2016-02-17 17:43:37

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

multumesc papi, eu am venit de la dr... jale  cu un amh 0,2sanse sa răm?n natural sunt foarte mici. Vrea sa ?mi facă o laparoscopie sa vadă ovarele și trompele și apoi om mai vedea. ?n Brăila
nu exista și o sa fac la București la medlife unde va asista și el, dar asta după trei luni, intre timp ?ncercăm o monitorizare și o stimulare cu closty.
el e ne?ncrezător  dar i. am zis sa ?și pună mintea la contribuție pentru ca e t?năr și ma poate ajuta.
Eu sunt ?n ziua noua de cm și endometrul de 4mm și am un folicul de 7mm, cam asa am eu... av?nd ?n vedere ca ovulația este t?rzie.
Va pup și de acuma... astept sa fie bine.

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#1562 2016-02-18 11:15:58

papillion19
Full member

Missy, mult succes! O sa fie bine, sunt sigura!
Eu sunt in Z3, de azi iau din nou Femara. Joia viitoare merg din nou la control.

Imi spunea doamna de la reflexoterapie ca dupa 15 zile de reflexo, si vreo 2-3 masaje de relaxare imi mai da 1-2 luni si se asteapa la o veste buna. Hihi. Ma amuza "previziunile" astea, dar recunosc ca fac bine la "mansarda".

#1563 2016-02-18 11:45:09

andra1983
Full member
Inregistrat: 2016-02-18

Neata,

Sunt noua pe forum, dar v-am mai citit din cand in cand.
Sunt o aspiranta la titlul de mamica inca din 2012-2013, dar inca nu am reusit .
Dupa vreo 2 ani de analize ,unde majoritatea doctorilor nu mi-au gasit nici o problema ,am descoperit ca sotul avea varicocel si s-a operat in aprilie 2015.
In august 2015 am ramas insarcinata ,dar bucuria noastra a luat sfarsit in octombrie 2015 cand dupa o mica pata de sange am descoperit ca sarcina se oprise din evolutie la 10 sap. si 4 zile.A urmat chiuretajul si perioada de recuperare psihica si fizica.
Datorita faptului ca sarcina nu a fost foarte mare doctorita ne-a spus ca ne puteam reapuca de lucru pt bebe imediat dupa menstra de luna urmatoare.
In momentul de fata incercam pt bebe dar se lasa asteptat.
Sper sa ajungem sa ne cunoastem mai bine si va doresc la toate doar liniute duble .
smile

Publicitate

loading...

#1564 2016-02-18 11:51:27

Missy005
Hero member

Neața fete frumoase, papi mulțumesc succes și ție.
Andra mult mult mult succes, bine ai venit și sedere scurta. ?mi pare rău de sarcina pierduta și sa vina bb cat mai cur?nd. Soțul a făcut vreo spermograma?

puss puss puss

#1565 2016-02-18 11:59:40

andra1983
Full member

Mult succes si voua.
Da sotul a facut spermograma si a iesit urata de tot, adica doar 5% din gigei erau viabili si mobile , restul erau lesinati rau  lol.
Cu spermograma s-a dus la medic la controlsi I-a descoperit varicocelul.
S-a operat in aprilie, iar dl doctor ne-a spus ca dupa 3 luni sa refaca spermograma.
inainte sa refaca spermograma am rama insarcinata, asa ca am amanat.
dupa pierderea sarcinii a refacut-o si ne-a iesit normospermie, 75% gigei viabili si mobili.

#1566 2016-02-18 13:49:29

Missy005
Hero member

super deci șanse aveți, deci aștept vesti bune cat de cur?nd

puss puss puss

#1567 2016-02-18 13:58:46

papillion19
Full member

Andra, mult succes si sedere cat mai scurta aici la Aspirante!

#1568 2016-02-18 14:18:31

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Buna, fete

Ma bucur sa va vad pe aici increzatoare, asta trebuie sa fie atitudinea!

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#1569 2016-02-18 14:27:00

andra1983
Full member

Missy005 a scris:

super deci șanse aveți, deci aștept vesti bune cat de cur?nd

da sanse sunt ,speram si noi la vesti bune

#1570 2016-02-18 14:44:22

andra1983
Full member

papillion19 a scris:

Andra, mult succes si sedere cat mai scurta aici la Aspirante!

multumesc la fel papillon.

#1571 2016-02-18 15:00:19

andra1983
Full member

asa avea si eu o intrebare pt cele care stiu, dupa chiuretaj e normal sa fie modificari de menstra?
s-a cam modificat , ma tine mai mult decat inainte( inainte de sarcina ma tinea 2 zile normal, apoi 2 zile asa cat pt a purta zilnice, iar acum ma tine chiar 3-4 zile normal si inca 2 cat sa port zilnic) iar sindromul premenstrual e ceva de speriat acum: mi-e rau, vomit,ameteli etc.
de exemplu luna trecuta , de la ovulatie pana la ciclu, am avut non stop durere de ovare
luna asta nimic, doar acum ca sunt cam cu o saptamana inainte , piscaturi la ovare, destul de puternice
la control am zis ca ma duc in martie, oricum trebuie sa fac si papanicolau
doar ca toate chestiile aste sunt destul de noi pt mine, nu am avut niciodata sindrom premenstrual urat, menstra nu a intarziat niciodata, este ca un ceas elvetian, cu toate ca am ovare micropolichistice si fac 33 de ani
la controlul de dupa chiuretaj doctorita a zis ca uterul s-a curatat frumos si nu sunt probleme

#1572 2016-02-18 15:31:15

Missy005
Hero member

Andra eu ?nainte de sarcina aveam stări de voma și rău acum am pofta de dulce, dar c?nd vine nu simt nimic și la mine s. a modificat... ?nainte aveam doua trei picături acum curge mai bine, deci... se schimba clar.... la mine au trecut doi ani și mai mult de jumate... oricum sindromul premenstrual arata ca exista ovulatie, deci e de bine. E bine ca uterul s. a curățat, acum urmărește ovulația și multa ?ncredere... va fi fi bine vei vedea... lasă că ?ngerașul tău ?ți va trimite un frățior.... si eu fac 34in decembrie. pupici

Ultima oara a fost editat de Missy005 (2016-02-18 15:31:53)

puss puss puss

#1573 2016-02-18 15:41:42

papillion19
Full member

Of mai fetelor!!! Imi pare rau ca ne inmultim pe topicul asta. Ma bucur ca am cu cine vorbi, dar m-as bucura mai mult sa vorbim la topicul cu mamici.
Ma sochez de fiecare data cand merg la gine. Eu merg la centrul de fertilitate, deci e clar ca toate femeile de acolo lupta pentru ce luptam si noi. Si, Doamne, dar multe suntem!!! Mereu multe femei, mereu altele fata de data trecuta. sad

#1574 2016-02-18 15:49:46

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fete,

missy multumesc, mult succes si tie! asa e, cu un amh mic sansele sunt reduse, dar... nimic nu e imposibil! sunt sarcini obtinute natural si cu amh mic, daca exista ovulatie, se poate.

andra, papillion, succes si voua, si tuturor fetelor!

pupici!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1575 2016-02-18 15:58:52

andra1983
Full member

la multi ani inainte Missy05!
oricum speranta moare ultima, mai avem timp sa luptam pt ce ne dorim

culmea ironiei, sau poate doar eu o vad asa, e ca dupa ce am pierdut sarcina toate cunostintele din jurul meu au ramas insarcinate, no ia de aici frustrare, parca nu eram destul de frustrata

Papillion, sunt multe cupluri cu probleme de fertilitate, asta se datoreaza stilului de viata haotic pe care il ducem si/sau probleme de sanatate.

eu am mai avut cont pe forum, acum cativa ani tot la aspirante eram si se pare ca vreau sa-mi fac cuib aici rotfl2... , am horata brusc si dintr-o data sa renunt si sa ma concentrez pe analize,bebe,etc......nu mi-a facut atat e bine pe cat credeam......te descarci la prietene doar ca cele care nu au probleme de fertilitate ,iti plang de mila doar ca nu o sa inteleaga niciodata exact cea ce e in sufletul tau...pe cand in momentul in care povestesti cu personae care au trecut prin experiente similare cu ale tale,simti ca esti mult mai bine inteleasa

n

#1576 2016-02-18 16:08:49

papillion19
Full member

Andra, asa si la mine. Multe din jurul meu au ramas insarcinate, unele chiar fara sa planuiasca. M-am obisnuit deja cu asta. Ma bucur pt ele, dar imi doresc si eu!
Sunt foarte multe cupluri cu probleme in fertilitate. Nici nu ma mira, la ce stil de viata avem. Dar na, nici nu mai prea avem posibilitatea sa il schimbam total, sa lasam totul balta, si sa ne mutam la munte in cabanuta, sa traim bio si sa ne cultivam mancarea... Ne adaptam...
Si eu simt ca pe forum pot spune mai multe si sunt inteleasa. Nu vorbesc despre treaba asta decat cu 2 prietene in exterior, dar ele nu inteleg. Amandoua au ramas insarcinate fara sa planuiasca... amandoua imi spun ca abia asteapta sa fac si eu bebe, dar asta nu ma ajuta, parca mai mult ma streseaza....

Succes fetelor! Sper sa auzim curand de un bebel pe aici! puss

#1577 2016-02-18 16:26:30

andra1983
Full member

asai Papillion19, ai dreptate in cea ce priveste stilul de viata si faptul ca nu avem posibilitatea a schimba radical ceva.
nici eu nu povestesc decat tot asa cu 2 prietene,dar acum am lasat-o mai moale...ca ma deprim si am zis ca anul acesta sa incerc sa ma concentrez pe alte chestii
da stiu si eu povestea cu hai fa si tu un bebe sa plimbam caruciorul,sau altele.....de zici ca parca eu nu vreau.asta e trebuie sa intelegem ca unele raman insarcinate usor iar altele mai greu, eu sunt de parere ca fiecare are crucea lui de dus pe lumea asta

haideti fetele ca maine dimineata dau eu cafeaua aici pe forum sa incepem bine si optimiste ziua!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.