|
Nu esti logat.
Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-52#970 2015-05-20 16:04:49
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36eu am mancat o bomboana cu alcool si acum ma simt vinovata Mami de fetite:pisoi si pisoias! Offline #971 2015-05-20 16:10:24
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36N-ai de ce Samy D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens" Offline #972 2015-05-20 16:12:07
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36da, imi pare rau ca l-am deschis Offline #973 2015-05-20 16:13:03
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Exact asta o sa zic, ca erau alte vremuri. Si da, cand aveam febra si eu imi amintesc ca statea mama cu mine, dar stiu sigur ca ma si ducea la gradi bolnava, cu medicamentele dupa mine. Probabil isi lua liber cand si daca putea sau cand era mai grav, cand nu, nu. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #974 2015-05-20 16:20:26
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Da, Rei, stiu ca trebuia sa il mai tin Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline Publicitateloading...
#975 2015-05-20 16:36:03
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36multumesc frumos, mamici! Sper sa ma mai lase putin si sa imi treaca si junghiul/durerea pecare o simt la o coasta din cauza tusei. Nici nu pot sa merg din cauza asta. in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is. Offline #976 2015-05-20 17:03:30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36asta cu statul cu cineva si eu sunt de acord, eu efectiv nu am cu cine, asa ca imi iau concediu de odihna/medical, avem noroc cu sefa intelegatoare(lucram amandoi in aceelasi timp).Da , o mai am pe cumana-ta, dar si ea are serviciu, cu ea o pot lasa si dusa la ea acasa, dar dupa ora 12.00. o mai las cand e sanatoasa, exclus cand e bolnava. 9 ani de copilarie .... Offline #977 2015-05-20 17:37:05
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36La noi e asistenta zilnic si exista si izolator. Dar tot degeaba Offline #978 2015-05-20 18:34:40
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Anca de la 11 luni l-am dus.primul an a fost crunt , din al doilea clar e mai bine, rezista altfel.nici noi nu avem cu cine il lasa , parintii sunt la 300 km, alte rude nu avem in bucuresti. E greu dar cresc ei Mamica de 2 pui scumpi Offline #979 2015-05-20 18:54:43
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Mămici Viata mea, desprinsa din povesti Offline #980 2015-05-20 19:19:06
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36hello Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #981 2015-05-20 19:23:25
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Smart, mi-e greu sa spun caci am tinut-o tot in raceli din toamna. si a fost groaznic tura asta, se sufoca oribil in somn. de 2 nopti e mai bine. marti mergem la orl sa-i vada polipii ca ultima data erau plini de muci si nu a vazut mare lucru. Offline #982 2015-05-20 19:37:51
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Si al meu mai avea momente cand am zis ca nu mai respira. Nu mai inteleg nimic din raceala asta: a debutat cu nas infundat rau si tuse, fara muci, i-am dat o sticla de prospan degeaba, apoi fluimucil, iar degeaba caci tusea s-a agravat rau,apoi ventolin si flixotide pufuri si picaturi betabioptal caci facuse muci oribil de multi si verzi, si koflet de 3 zile. I-am dat si niste picaturi de nas facute in farmacie.Muci nu mai are, dar inca mai tuseste, destul de rar si are nasul la fel de infundat ca la debutul racelii asteia. Doamne, n-o sa mai scapam in veci!!! Garga, eu am ajuns la concluzia ca-i vina mea. De cand il duc la gradi, din oct incoace a stat continuu racit. 10 zile a avut pauza acum 2 luni, in rest, absolut continuu a fost racit. Si virusuri scarboase rau. Nu imi explic cum si unde am gresit in cresterea lui, dar pe undeva am facut-o, poate de la ambitia mea de a-i da copilullui multeeee ierburi, caci alea sunt sanatoase !!! Si ma uit la el dezbracat si-mi vine sa plang in sinea mea de cat e de slab si de cum ii numar coastele printr-un maieu mulat. Nu cred ca mai e vreunul in grupa lui care sa se fi imbolnavit asa de des. Mama ei de treaba, cum naiba el e cel mai bolnavicios dintre toti, cand poate am fost cea mai atenta cu mancarea? Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #983 2015-05-20 20:38:08
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36?n seri ca asta mă ?ntreb dacă sunt ?ntreaga la cap că mai vreau un copil. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #984 2015-05-20 21:02:39
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36smart, m-am uitat pe jurnalul lui. in aproape 7 luni, a avut aproape 2 luni ( zile adunate) cand a fost bine mult mai rau decat in primul an de gradi. Offline #985 2015-05-20 21:54:25
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Smart multumesc! Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine Offline #986 2015-05-20 21:55:11
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36ba eu ma invinovatesc, Garga! Si pentru cum l-am crescut (e bleg, ia bataie de la toti!) si pentru ca se imbolnaveste mereu si mai ales pentru ca nu ne putem intelege cu el. Nu asculta si pace! Ne stiu toti prin cartier ca e infipt, la magazinele de la bloc e jale cand intram cu el , caci inevitabil se infige in ce are chef. Adica ii explic de milioane de ori ca primeste un singur lucru, orice vrea el, si zice da pana la intrarea in magazin. Acolo o ia razna si face ravagii. Si l-am si luat pe sus, i-am si taiat portia de desene, i-am luat si jucariile si totul a fost in zadar: face numai cum vrea el. Nu am fost in stare sa-i pun limite, nu am timp de el sa-l educ (poate) mai bine, si nici macar nu mai am timp sa analizez cum sa-l invat sa se comporte. Mai precis, are in clasa unul (azi am aflat si eu ca e un fel de copil adoptat de cei ce i-au crescut mama, la randul ei luata de la un camin de copii) care il umfla cu bataia. Alexandru il iubeste mult pe copilul asta, sta numai in curul lui, asta il bate pe unde il prinde si fi-miu si-o ia mereu, iar singura lui reactie cand si-o ia atunci cand nu-l paraste educatoarei este sa planga. Ieri l-a luat sotul si a mai ramas cu el in curtea gradinitei. Colegul asta al lui i-a ars 2 pumni in fata, fi-miu a cazut si apoi i-a tras un picior in burta!!! Va spun cat de sincer pot si fara urma de regret ca daca eram acolo, il bateam p-ala de-l uscam. Dar il bateam rau! am discutat azi cu ma-sa, sau ma rog, bunica lui, mi-a spus ca nici ei nu se inteleg cu el, ca mama lui e in timisoara si munceste acolo. Pe mine nu ma intereseaza drama acestui copil, atat timp cat ea ii creeaza alta copilului meu. La toate astea fi-miu s-a pus pe plans, si apoi tot dupa ala a fugit la joaca. Nici nu mai stiu cum sa procedez cu el, cum sa-i explic sa nu se mai joace cu colegul asta, caci nu vrea sa priceapa. O tine pe-a lui ca e prietenului lui. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline #987 2015-05-20 22:25:36
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36De c?nd am ajuns acasa e tot un tantrum. Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni Offline #988 2015-05-20 22:46:55
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36Kate, la noi asa e mereu. Cam asa ne intelegem. Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani + Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|