homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-74

#1388 2015-06-08 15:47:59

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36

samy .. te "iau" la varsta cu plus 4...big_smilebig_smilebig_smile.
da, e decizie ptr lifetime, de-asta ma toooot gandesc. si cum eu sunt nehotarita nu am nici cum sa imi influentez sotul sad.
ma gandesc ca am sa regret int-o zi .. insa tot nu ma pot hotari ce si cum.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1389 2015-06-08 16:45:00

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna, mamici!

aveti o reteta de dulceata/gem de capsuni fara zahar? dar de visine?

reina, bravo! cum ati reusit asa repede? cum ai procedat?
eu azi am vazut o fetita ce parea mai mica decat baiatul meu si avea chilotei deja.

adina, parcul acela pt care ati militat si voi? tummenupp

si eu ma tot gandesc ce metoda de contraceptie vom folosi dupa bebe2. AC sau sterilet nu vreau, prezervativ nu, nu-mi raman variante. as merge si eu pe retragere dar totusi ma tem. a functionat si la noi un an si jumatate (dar tot atat ne-a luat si sa concepem fiecare copil smile, deci nu ma pot baza pe asta) si mai cunosc cazuri care o folosesc cu succes. sotul insa nu cred ca ar fi de acord si nu ne putem permite un accident. prin urmare, sunt in plop.

#1390 2015-06-08 16:47:32

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

carra si ana imi tot cere incontinuu fratior sau surioara, nu cred ca ar conta, numai bebe sa fie.din pacate, cred ca nu ii voi indeplini dorinta asta, dar asta e, ramane sa ma consolez cu ideea ca are o sora mulllllllllllllllllt mai mare, dar tot sora ramane.La noi sunt mai multe : sit financiara, varsta mea , varsta sotului, problemele lui(cred ca sau ma rog nu stiu, e posibil si sa vrem si sa nu se mai poata ) sad .

anca, da in parcul pt care am scandat, e frumos, insa la cati banii s-au bagat in el,mai are si multe chestii de mantuiala facute, offf , sunt multe de spus .
eu am facut acum 2 ani dulceata de capsuni fara zahar, cu suc de mere, acum fie gasesti un suc de mere in comert natural, fie faci tu in casa .eu am pastrat mere romanesti si am facut din ele suc, insa pt ca incepusera sa se cam stafideasca, sucul a iesit si cu multa spuma,si dulceata avea un aspect cam si cum ar fi fost taiata.Uite ,am mai rugat-o eu pe doamna asta, eu ma inspir de aici, sunt incercate si fff bune retetele si a preparat.
http://www.retetecalamama.ro/retete-cul … zahar.html

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-06-08 16:52:18)

9 ani de copilarie ....

#1391 2015-06-08 17:00:03

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Adina, mai stii cat de late ai taiat fasiile pt tutu?
Si lungi? Ca in tutorial?

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1392 2015-06-08 18:00:11

anca90
Platinum member

multumesc, adina!

si eu mi-am dorit mult un fratior sau surioara.

Publicitate

loading...

#1393 2015-06-08 19:08:14

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Şi eu. Şi am. smile Cu aproape 8 ani mai mic.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1394 2015-06-08 20:17:29

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neata!
Ca v.am citit pe voi Rei si Kate, l.am lasat si eu pe Eduard ieri fara pampers de la ora 15.00 pana la baie, la 21.00, si de azi, de la 16.00 pana la baie, la fel, la 21.00. Ieri nu a facut deloc pe el, a facut de 4 ori in olica, si azi de 2 ori in olica si acum o data afara, dar pe el. Nu e musai sa renunte la ei, ca la cresa ii pun, dar sigur la sf lunii cand e in vacanta ma pun sa.l dezvat.

Noi in 2017 ne apucam de bb2, iar dupa eu acum gandesc sa imi leg trompele. Vedem atunci.

Eu nu stiu ce sa mai fac cu capsunile..am congelat, am dulceata, sirop, praji cu spuma de capsuni, in frigi cu miere peste,,, si tot mai am sa culeg..

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1395 2015-06-08 22:44:01

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

trimite la mine, maje lol

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1396 2015-06-08 23:05:47

anca90
Platinum member

maje, incearca sa vinzi. intreaba prin vecini, poate nu au toti in gradina.

al meu ma pacaleste cu facutul la toaleta. imi zice ca vrea, il dezbrac de la brau in jos, il asez pe colac, sta 30 sec si isi pierde rabdarea, se da jos. pune-i alt scutec, imbraca-l la loc... si la nici un minut dupa, o comite. pfff.

#1397 2015-06-09 09:03:37

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

katey scuze, aseara nu am mai intrat ca am fost prinsa cu diverse.
late nu  mai retin, cred ca aprozx 5 cm, iar lungi masori cat  de lung il vrei,mai pun la socoteala si nodul pe care il faci.incerci cu 2,3 fasii si vezi , si eu trebuie sa ma apuc, dar intai sa ajung sa-mi iau materiale smile .

maje, poti incerca si un compot, nu stiu daca iese,de vazut eu am vazut prin magazin, dar nu am gustat.eu am pus 3 pungute la congelator dupa metoda gargaritei (au iesit super, nu s-au lipit mai deloc), erau asa dragute aseara cand le puneam in pungi , semanau cu niste bile , asa beton cu erau smile .Nu pun mai multe :1 ca nu am loc si 2: nu stiu daca o sa le manance ana (oricum o sa le folosesc la un shake , prajitura).
eu aseara am facut dulceata de nuci verzi, 2 borcanele mi-au iesit, insa parca e cam dulce, cumparasem zahar brut , dar in final nu l-am mai folosit, ca mi-a fost mila de el, mai bine il bag in prajituri pt Ana, am folosit MArgaritar gelifiant parca(are pectina in el).Eu de obicei nu pun niciodata zahar in dulceturi /gemuri ca in reteta , totdeauna  pun mai putin, insa acum, stiind ca exiosta riscul ca nucile sa fie amare(desi le-am tinut mult in apa rece cu lamaie, schimbata periodic) am pus 1:1.

9 ani de copilarie ....

#1398 2015-06-09 09:28:47

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

neata ...

Maje imi place asa de mult de tine, esti asa hotarata, planificata cool

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1399 2015-06-09 09:33:39

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

As face si eu vreo 2 borcanele de dulceata de capsuni...
Visine mai sunt in piete, cine stie? Duminica n-a gasit sotul. Si mor daca raman fara visine.

#1400 2015-06-09 09:40:22

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

garga nu stiu de visine, eu nu am manancat pe anul asta
dar am mancat foarte multe capsuni si cirese, am si facut dulceata cu ele, de congelat nu am mai congelat

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1401 2015-06-09 09:53:04

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1402 2015-06-09 10:02:51

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  par  kram
cascat   eu tot cu insomnii, deja de 10 zile adorm numai la 4-5 dimineata si pana la 8-9. Iar ziua deloc. inca n-am lesinat de oboseala pe strada. ma tin bine  tillfreds

deno, pana la urma au luat varicela ai tai/ intreb ca eram amandoua in aceeasi perioada cu suspiciune. la Sebi a fost urticarie.
fiecare inceput de vara ii umple de bube, ca un fel de alergie. mi s-a zis ca e reactie la sudamina. ei nu sunt alergici la nimic alimentar dar arata ca o alergie la capsuni.

#1403 2015-06-09 10:10:03

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

carra_verona a scris:

te intreb ptr ca si a mea zicea zilele trecute ca vrea o surioara. fratior nu vrea, vrea sora sa se joace cu ea.
i-am spus ca nu prea se poate ca ne descurcam greu, etc, ea insa insista. ca o sa aiba ea grija de cea mica  big_smile
nu stiu de unde pina unde i-a venit ideea. in cele din urma mi-a zis ca macar o pisica sa ne luam sa se joace cu ea big_smile

Carra voi din cauza banilor nu mai vreti bb2? Sunt altii infinit mai amarati decat noi toti si se descurca. Ma indoiesc ca in cazul tau se pune problema de bani pentru ca in domeniul tau se castiga (foarte) bine.
Si N. vrea surioara ca-i fetita dar daca i faci un fratior o sa vezi ca o sa "changes her mind" cum zice C. care ne-a amenintat ca nici nu se pune problema sa fie baietel si acum il asteapta ca pe o paine calda.
Eu zic sa ii dai drumul la bb2 ca niciodata un copil nu vine cu mana goala -asa se zice ca DUmnezeu il trimite cu o  paine sub brat. Unde mananca unul o sa manance si celalalt. Incearca acum cat se mai poate!

Neata mamici,
la noi nu au paraut capsunile (cica pe la jumatatea lunii) si nici ciresele (care apar la inceput de iulie). Ma scol cu niste dureri groaznice de picioare. Este ora 3 dimin. M-am trezit sa mananc tona de fructe: pepene, piersici si nectarine din sezon (din USA:)), zarzare...sunt singurele pe care le mai pot tolera. In rest, vomit numai cat vad mancare. Sa n mai zic de miros.
Mai avem cateva saptamani si C. intra in vacanta. Am primit report card de la scoala despre ea si mi-s mandra nevoie mare: copilul meu citeste Leve 24 care inseamna clasa a teia - aici este echivalentul la chapter books, mini romane. O duce foarte bine si la matematica, computers si religie, evident. De 1 iunie a zis ca vrea sa invete un instument si am rugat-o sa aleaga intre ce isi dorea ea. Vroia pian si Ukulele si a ales ukulele (orele sunt imens de scumpe aici). Are deja 2 ore facute si este atat de incantata; toata ziua ma zdrangane la cap cu Uke si imi si preda cum sa cant, deci vreau sau nu trebuie sa fac si eu practica.

Ieri am fost la universitate la mine si am gasit o carte, un manual, pt cls1 si 2, numit Science Smart. Are lectii despre stinta, simple,frumoase rau, gen: lucruri vii si lucruri care nu-s vii; crabul fara shell etc. Nu o mai pot soate din cartea aceea, aseara era 9.30 si ma implora sa aprind lumina si sa lucram din carte.

Pentru vara am zis initial ca o tinem acasa dar nu se poate. Carol face parte din categoria copiilor inebuniti dupa TV si daca o scap la un episod din ceva nu se lasa pana nu mai vede 2-3 sad. O sa  meraga intr-un summer camp, 2 sapt in iulie si 2 in august. In perioada in care se naste baietelul o sa stea acasa ca sa se obisnuiasca cu el. Dar noi intentionam sa venim de la spital si sa o tulim la munte cu tot cu bb daca totu-i ok rotfl2. Are sah, teatru, mate si reading acolo si multe alte activitati si in fiecare vineri platim separat si ii duc in vizite la teatre, la ferme, muzee etc. Sunt incantata. SI nici nu costa chiar atat de mult desi este scump dar parca nu ca in alte parti.

Ultima oara a fost editat de flowerpot (2015-06-09 10:10:49)

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1404 2015-06-09 10:30:00

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza.
flow multumesc de incurajare. frumos ce ai scris : niciodata un copil nu vine cu mana goala.
cool
pupici la toata lumea.
ps: asta cu castigatul flow ... e relativa... eu de cand m-am intors din concediul de maternitate m-au tot pus pe proiectele pe care nu le-a vrut nimeni in echipa ... sunt multe de spus, de-asta mi-e si greu sa iau o decizie, ori incerc sa plec de aici la mai bine, ori incercam la bebe II.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1405 2015-06-09 10:40:48

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Apucati-va de bb caci esti presata de timp (si stiu ce spun ca si eu am simtit cumva presiuna asta DUPA ce am ramas insarcinata acum). Job o sa gasesti; in ziua de azi nu mai ai siguranta unui serviciu stabil niciunde. Azi il ai si maine...Cu cat amani sa faci copilul cu atat mai greu pentru ca oricat de tineri ne-am simti avem totusi o varsta biologica. La barbati este ok, dar la femei este problematic.
Voi decideti dar incearca. Daca iese bb atunci este ok, daca nu...macar stii ca ai incercat.
Cand o asteptam pe C. era gata si camera, montasem patutul din Sept, cumparasem toana de lucruri si mai primisem inca pe atat. Acum...am luat scutece just n case ca nasc mai devreme; am luat vreo doua hainute de baietel sa aiba si el ceva cu albastru caci in rest in bag la roz pentru ca am pastrat hainutele de la C rotfl2 , niste cosmeticale pe care deja eu si C le folosim si atat. Nici nu mai montam patutul, spalam carseat-ul de la C., carutul de la ea si restul le facem pe parcurs. Nu ne mai complicam cu nimic. De asta spun ca-i mai simplu cu bb2. Esti infinit mai relaxat si ti-o spune cineva care 8 luni de zile a avut o sarcina grea, super grea, cu stat in pat, probleme cu placenta, colul super scurt, racita groaznic de 2 ori, greata continua...dincolo de astea, ma simt linistita si fericita ca am luat decizia asta, sa mai avem un copil.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1406 2015-06-09 10:45:27

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

si eu sunt PENTRU. De la 2 copii in sus, mai jos nu discut.  rotfl
mai vreau si eu, as mai face inca 3, as mai face inca 20 de copii, nu 3!  dar deocamdata nu. poate peste vreo 2 ani, inca un baietel, sa fiu ca soacra aia din poveste.  storstark 
si nici eu nu-s vreo pustoaica de 23 de ani. am 32, sa zicem ca mai fac un bebe pe la 35. apoi as mai face la 38,39. eu ma simt f tanara si energica acum, ma simt ca la 20 de ani. am o viata f activa si nu suport lancezeala. as face mereu ceva, orice, nu imi place sa dorm si sa stau degeaba, in general.  sa vedem cum oi fi la 38.  ca daca voi fi tot asa, energie si chef am pentru o gradinita intreaga de copii.   hjarta
sotul meu zice sa ma caut la endocrinologie, ca oi fi cu glanda |defecta" de sunt asa,  hmm  nu stau deloc. si dorm putin rau. dar eu ma simt bine.  neutral

Ultima oara a fost editat de passenger (2015-06-09 10:48:03)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.