Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-75
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36
flower ce super, fa comparatie cu ce e la noi, indiferent ca ai avea sau nu banii, tot nu mi se pare ca se ridica la nivelul scris de tine, de fapt nici nu ai cum sa faci comparatie.
felicitari pt carol, oricum stim demult ca , Carol este cumva peste medie.
in ceea ce priveste copilul, tu ai dreptate in ceea ce spui, e foarte frumos, e clar ca sunt infinit de multe familii mult mai amarate ca noi si totusi fac copii, insa problema se pune la cat vrei sa-i oferi, ca o farfurie de mancare si o haina nu-i problema, dar vrei mai mult de atat.(uite spre ex azi colegei anei -ma rog nu toti , merg in excursie, sincer pretul mi s-a parut mult prea mare pt ce ofera-si am discutat si cu alte mamici de la alte gradinite si au zis si ele ca e ridicat-eu nu i-am zis anei nimic de excursie, insa aseara cand am luat-o de la gradi erau in curte si la plecare o parte din colegii ii ziceau :,,vii maine in excursie, ne vedem in excursie,, si ea nestiind nimic le spunea :,, da, da, da,, ...apoi le-am spus ca ea nu o vina si am plecat.Pe drum m-a intrebat de ce nu merge si ea in excursie, atunci i-am explicat ca ea o sa mearga in tabara, ca o sa fie foarte frumos,ca mai avem nevoie de banutii si pt ziua ei, si a inteles, dar nu i-a picat ffff bine)....dar asta este, ii multumim lui D-zeu cu ce avem, ii multumim ca suntem sanatosi in primul rand, iar de restul incercam sa ne ocupam cat si cum putem.
9 ani de copilarie ....
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Pass, un TSH nu strica sa faci, oricum. Vezi sa nu fie ceva din suplimentele pe care le iei, de ai insomnie. Eu sunt lesinatura, as tot zace
Tare nu-s deacord cu indemnul la a face copii ca or creste ei cumva pe langa noi...
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
eu n-am mai mancat dulceata de nuci verzi de vreo 20 de ani, cand facea bunica )
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
garga, TSH-ul este cumva legat de hormonul de tiroida?
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
da, carra, e tiroida, prietena mea
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
gargarita a scris:Tare nu-s deacord cu indemnul la a face copii ca or creste ei cumva pe langa noi...
nici eu, deloc! pe mine ma deranjeaza tare cand imi spun cei de langa mine asta
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
intreb ca si eu am mici probleme cu tiroida - nu mi-am mai facut analizele - stiu ca ultima data cand am facut lucrul asta au iesit la limita.
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Si eu zic ca si Garga... nu pot face un copil doar sa fie.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
gargarita a scris:Pass, un TSH nu strica sa faci, oricum. Vezi sa nu fie ceva din suplimentele pe care le iei, de ai insomnie. Eu sunt lesinatura, as tot zace
Tare nu-s deacord cu indemnul la a face copii ca or creste ei cumva pe langa noi...
ma bucur ca nu sunt singura care gandesc asa ...iubesc la nebunie copii, as face 100 , dar in acelasi timp imi cunosc situatia si limitele si stiu ce vreau sa le ofer copiilor.
duminica m-am vazut cu prietena mea a carei fetita are sindromul Down(v-am mai povestit eu pe aici), e foarte dificila situatia la ei, in sensul pshihologic (sotul ei si colegul nostru de facultate totodata, inca nu a acceptat situatia,si e ffff distant, nici nu noi nu mai vrea sa se vada).Preitena mea cand era insarcinata cu aceasta fetita mereu imi spunea,, haide, cand mai faceti si voi unul,uita-te la noi, etc, bla,,....acum am deschis aceasta discutie prin prisma Anei care imi cere un bebe si nici macar nu a indraznit sa intrebe daca mai vrem un bebe sau de ce nu facem.Asa ca,replica ,, unde mananca unul mai merge inca unul,, eu una nu o vad cu ochi asa buni.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-06-09 13:03:54)
9 ani de copilarie ....
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
garga, tsh il fac asa, la orice laborator? si apoi daca iese prost, merg la endocrinolog cu el? sau merg inainte lA Endocrin.? suplimente nu iau, doar pudra proteica, dar cam de 2, 3 ori pe sapt. cate o lingura, dupa sport. altceva nu iau.
eu sunt de acord cu indemnul asta, clar. nu discutam de cazurile in care toarna cate 10 si mor cu totii de foame. ma refer la familii normale, ca si noi. nici bogati, nici saraci sa traim din alocatiile lor. dar depinde de firea fiecaruia, eu sunt genul care se lasa dusa de val si traiesc in prezent, urasc sa fac planuri pe termen lung si urasc planificarile astea. sunt mai artista.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna, mamici!
garga, eu nu stiu sa fi aparut inca visinele. capsunile, da si mai apoi ciresele; visinele inca nu. in gradina sunt inca verzi visinele.
legat de hotararea de a face un copil, eu sunt de parere ca daca ai cele mai mici indoieli, e mai bine sa nu il faci. fie ca e vorba de primul, al doilea sau al 5-lea.
flower, felicitari pt c!
maje, doar prima data a mers asa. de atunci, se da el jos si cere pe masinuta sau ceva ce nu se afla in baie.
Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-06-09 13:28:50)
- passenger
- Addicted member
pe principiul asta nu facem copii deloc. daca stam sa analizam atata, realizam ca de fapt niciodata nu vom avea cat credem noi ca e necesar ca sa faci copil. iar un copil, cel putin in primii ani, nu are nevoie de nimic. de nimic material care sa ne dea bugetul rau peste cap. Piata de consum ne spala creierul. copilul nu are nevoie nici de patut, nici de lapte praf, nici de nu stiu ce carut, jucarii etc. Pampersii costa, ce e drept. dar noi am scapat relativ usor, la 1,6 luni la ambii copii. dar daca investiti in aceia din material, cred ca e mai rentabil. Ai mei copii isi fabrica singuri jucariile, si le fac daca doresc jucarii. Ei fac activitati care nu implica costuri. se joaca cu ce e gratis in natura. zau ca eu nu simt cheltuiala. Ii culc cu mine in pat. Nu au mancat lapte praf, nu i-am spalat cu balsamuri scumpe, ci cu sapun de plafar ieftin, nu au toALe de firma ci hainute banale, si f putine la numar. Sunt cei mai fericiti copii din lume. Pe masura ce cresc, cresc si nevoile, e drept, insa deja vorbim de copii de scoala, manuale, excursii si ce alte cheltuieli mai pot fi, insa pt asta si muncim, nu? nu pot sta in ratiune mereu fiindca niciodata nu voi fi pe deplin multumita. viata in Ro e f grea, salarii mizerabile iar preturile sunt mult prea mari, la orice, insa repet, am doi copii si nu am simtit greul cu ei deloc dpdv financiar. si nu suntem instariti. inainte sa ii am, cheltuiam pe alte lucruri, se schimba prioritatile in fct de situatii.
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
parerea mea e ca discutia asta nu-si are rostul, fiecare isi stie gospodaria, limitele si dorintele cine isi doreste mai multi copii, ii face, cine nu, nu nu cred ca e nevoie de convingeri si povesti in niciuna din directii
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- passenger
- Addicted member
pai da, nu impune nimeni nimanui nimic.
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
de acord.
pass, cum ai reusit sa scapi de scutece la un an jumate? da-ne reteta!
- flowerpot
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-02-24
adinagrig a scris:flower ce super, fa comparatie cu ce e la noi, indiferent ca ai avea sau nu banii, tot nu mi se pare ca se ridica la nivelul scris de tine, de fapt nici nu ai cum sa faci comparatie.
felicitari pt carol, oricum stim demult ca , Carol este cumva peste medie.
in ceea ce priveste copilul, tu ai dreptate in ceea ce spui, e foarte frumos, e clar ca sunt infinit de multe familii mult mai amarate ca noi si totusi fac copii, insa problema se pune la cat vrei sa-i oferi, ca o farfurie de mancare si o haina nu-i problema, dar vrei mai mult de atat.(uite spre ex azi colegei anei -ma rog nu toti , merg in excursie, sincer pretul mi s-a parut mult prea mare pt ce ofera-si am discutat si cu alte mamici de la alte gradinite si au zis si ele ca e ridicat-eu nu i-am zis anei nimic de excursie, insa aseara cand am luat-o de la gradi erau in curte si la plecare o parte din colegii ii ziceau :,,vii maine in excursie, ne vedem in excursie,, si ea nestiind nimic le spunea :,, da, da, da,, ...apoi le-am spus ca ea nu o vina si am plecat.Pe drum m-a intrebat de ce nu merge si ea in excursie, atunci i-am explicat ca ea o sa mearga in tabara, ca o sa fie foarte frumos,ca mai avem nevoie de banutii si pt ziua ei, si a inteles, dar nu i-a picat ffff bine)....dar asta este, ii multumim lui D-zeu cu ce avem, ii multumim ca suntem sanatosi in primul rand, iar de restul incercam sa ne ocupam cat si cum putem.
Adina daca pentru tine a-i "oferi" unui copil ceva inseamna a-i face toate poftele si/sau a-l trimit ein toate locurile unde se duc si colegii lui atunci...da, ai dreptate sa nu iti placa indemnul meu sa mai faci un copil.
Eu discutam cu Carra! Este si ea ca si mine din clasa mijlocie, nici nu dam pe afara pe bogatie dar nici nu murim de foame. Nu vorbeam si indemnam nici pe tzatza Ileana din fundul satului care are 13 copii, nici pe doamna X de la oras despre care stiu ca nu are nicio posibilitate.
Tu crezi ca eu ii ofer copilului meu toate cele pe care mi le cere sau o trimit in toate locurile lumi? Uite ca nu mi-am permis sa platesc 350 de dolari pe saptamana ca sa o dau intr-o tabara de calarie. Este prea mult! Asta nu inseamna ca ma opresc sa mai fac un copil ca nu-mi permit sa il/o aliniez la standardele impuse de scoala sau de alti parinti mai bogati decat mine.
Si tu iti permiti! ai o casa si iti mai faci una , lucrati amandoi, ai ajutorul alor tai...ca ti-e teama tie sau ca iti impui alte limite (financiare in cazul tau --- am vazut ca ai scris ceva de varsta dar ai numai 35 si sotul se descurca, iti spun eu . Este alegerea fiecaruia.
Garga, tu ai trecu si treci prin prea multe incercari, din nefericire. Si nu ma refer strict la Stef ci si la sanatatea alor tai si a ta insati. Inteleg de ce nu iti place indemnul meu. Specific ca m-am referit la Carra! Am vazut ca in tara (si nu numai) sunt parinti foarte bogati care isi iau copii si colegi de-ai lor si ii duc la Disney sa le faca ziua. O am pe prietena mea cea mai buna care face asta. Eu nu imi premit sa fac asta. Si ar fi trebuit sa nu o mai fac oe Carol din cauza ca nu imi permit sa fiu ca X sau Y?
in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Daca ar trebui sa muncim numai pentru noi si copii nu ar fi poate chiar asa de mare problema, din pacate sunt cazuri cand muncim pentru medici, medicamente, anlize etc ale noastre sau ale parintilor. Un copil este o responsabilitate toata viata. Intradevar cand sunt mici e mai usor din punct de vedere finaciar, dar tocmai asta e, sunt mici numai cativa ani.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|