Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-77
- ginutza
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-09-19
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36
Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
neataaa
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. vazut si eu aseara visine la piata - ce imi mai faceau cu ochiul asa ... ca un pandispan ...
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
katey , asa pare la inceput,dar pe masura ce inaintezi se schimba vazand cu ochii,la mine erau asa dese ca nu a mai fost nevoie de panglica peste elastic.Acum cand o sa fac pt serbare, o sa-i pun ca e doar din 2 culori.Apropo de tutu, am vazut duminica o fetita in parc cu un tutu super colorat, foarte bogat si cumva varfurile erau intoarse si prinse cu elastice (nu prea m-am lamurit eu exact daca era asa, sau cum s-ar face , ca am vazut-o in trecere, pret de cateva zeci de secunde) si A. mi-a comandat deja unul.I-am zis ca o sa-i fac , dar mai incolo, prioritar e asta de serbare .Mai am aprox 1 sapt si jumatate . Parca vad ca o sa stau noaptea sa il fac .
Sunt full de 3 seri ma culc numai in jur de 12.30-1.00 si.Duminica seara am stat sa curat nucile pt dulceata, luni seara am facut dulceata, aseara m-am trezit cu o ladoaie (imensa, cred ca peste 10 kg avea) de capsuni (a luat-o sotul din piata si nu avea recipient mai mic ) asa ca am facut o dulceata de capsuni din aprox 2 kg, o sa mai manancam cateva zile cat or rezista in frigider, mai fac diseara o tura de dulceata si poate un shake , ceva de capsuni.Ideea e ca noi nu manancam atata dulceata, Ana deloc, eu si sotul mai incercam sa ne si abtinem, insa mie imi place sa fac si o sa mai si dau din ea la iarna .
Fetelor , ma bate gandul sa fac o plantatie de coacaze rosii.Ca un mic sondaj , ati fi interesate, daca da, pentru ce anume : de mancat crude, de pus la congelator, de facut gem , prajituri, etc.Anul trecut a pus taica-meu cativa arbusti, anul asta au facut prima recolta, am primit duminica 4 corchini superbi, 2 i-am mancat eu si 2 ana, va zic ca mie una mi-au placut enorma, as fi fost in stare sa mananc 1 kg, chiar daca ar mai fi mers lasati 1 sapt sa se coaca si mai bine.Un gust fin, catifelat, acrisor si racoritor, de vis as putea spune.
pass , tu ai dreptatea in ce spui, si eu am caz in familie, cazuri mai exact, cu hainele peste haine, numai zara, filme peste filme etc, nu sunt clar deacord, insa eu ma refeream la altceva : gradinita nu pot de stat, ca nu ajung in timp util sa o iau, lucrez departe, la 16 aici in buc deja pleaca marea majoritate a copiilor, spatiul de locuit, etc, un sport care ar implica alte cheltuieli,etc.La cinema am fost si noi de 2 ori,si peste o luna facem 5 ani, la inot nu-mi permit sa dau peste 350 /luna, sper ca din toamna sa mearga la balet, dar asa am speram si toamna trecuta si nu am reusit.Haine dupa cum vezi ii mai confectionez si eu atat cat ma pricep si ma chinuie talentul, adica nu ma duc sa dau 120 ron acum pt serbare pe un costum de furnica , ci il incropesc eu: un tutu, un tricou decorat, antene.Eh, da, e buna si la ceva discutie asta, ca poate mai invatam una de la alta, sau macar mai vedem pareri, idei, etc.
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-06-10 11:24:11)
9 ani de copilarie ....
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
adina, eu m-as abona la coacaze pentru consum asa crude, si vreo cateva borcanele pt gem, dulceata. te sustin:)
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna, mamici!
adina, eu parca am incercat odata coacazele rosii si mi s-au parut acre si fara nici un gust. sigur erau de cumparat, poate cele de gradina sunt mai bune. eu dupa zmeura, fragi mor .
green, si eu votez pt piscina gonflabila. o sa-i placa. in cea mare poti sa-l bagi daca e apa calduta, dar de regula e cam rece pt un bebe asa mic. altceva nu cred ca ia din ea daca pisicna pare intretinuta, doar sa nu raceasca.
pass, dorm si copiii pana la 10?
- passenger
- Addicted member
de unde?! ar fi fost bine de era asa. imi chinui sotul sa stea cu ei primele 2-3 ore ale diminetii si se duce mai tarziu la birou, si vine mai tarziu dupa amiaza cu 2-3 ore, cat intarzie dimineata. copiii se trezesc la 7, 7 jumate. maxim 8.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- anca90
- Platinum member
pass, e bine ca te acopera sotul. al meu ma trezeste cu o jumatate de ora inaintea copilului (deci pe la 7) ca sa am timp sa ma spal si sa mananc, apoi pleaca la munca. iar de dormit, cam dupa 1 adorm. a fost insa o perioada cand ma lua somnul de la 10, odata cu copilul si atunci sotul le facea pe toate.
katey, ar fi super sa-i tineti acolo ziua! cand este? eu la 11 luni l-am bagat in piscina. i-a placut ft mult.
- Katey
- Addicted member
- anca90
- Platinum member
adina, stii cumva daca aplicatia asta http://siui.casan.ro:82/Asigurati/ poate da erori, in sensul ca o pers sa fie asigurata si sa figureze ca neasigurata? se pare ca ma voi "distra" putin cu indemnizatia asta. am dus anul trecut la primarie adeverinta ca intru in cic fara plata si toantele alea nu stiau ce sa faca cu ea. ma tem ca au dat-o la cosul de gunoi . si asta era conditie esentiala ca sa fiu in continuare asigurata la sanatate, sa anunt serviciul social ca intru in cic fara plata:
Art. 34 (1) Persoanele indreptatite care se afla in concediul fara plata prevazut la art. 6 alin. (1) din ordonanta de urgenta au obligatia sa comunice in scris agentiei teritoriale aceasta optiune, pentru a se putea plati contributia individuala de asigurari sociale de sanatate prevazuta la art. 33 alin. (1).
ai idee care agentie teritoriala? casa de sanatate sau primaria (servicul social)? la sanatate sigur n-am dus nimic, doar la primarie .
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
anca, nu stiam de aplicatia asta, am verificat-o la inca 3 pers si erau informatiile ok.
offf, de ce nu ai dus*o in dublu exemplar cu nr de inregistrare pe ex tau.asta e lege la orice act depui.
9 ani de copilarie ....
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
anca, si eu am verificat si mi-a dat corect la toate persoanele
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- passenger
- Addicted member
anca, mi se pare destul somn de la 1-2 noaptea pana la 7 dim. Eu asa dormeam inainte. Si abia asteptam sa ii culc pe copii ca sa am si eu timpul meu, sa pierd vremea pe net sau la filme, mai gateam, mai spalam rufe, chestii ce nu le pot face cu ei ziua. Si daca era sa aleg intre a dormi sau a vedea un film, sau sa imi fac manichiura, oricat de obosita sunt, aleg oricand tot ce NU implica somnul . ziua nu dorm niciodata, nici cand aveam febra 40 nu dormeam, nici cand nu dorm 7 nopti consecutiv tot nu pot adormi ziua. dar 6-7 ore pe noapte mie mi se pare arhi-suficiente! chiar 5, am avut perioade de 5 ore doar, si functionam ok si atunci. cand dorm mai mult ma doare capul si ametesc toata ziua. de exemplu daca adorm cu copiii (rar s-a intamplat) la 10-11 seara, si dorm pana dim la 8-9, sunt varza toata ziua. doar ca de vreo 10=14 zile, cam asa, nu mai pot dormi deloc, deloc. adorm dimineata la 5-6 cand sunt epuizata, si dorm doar 3-4-5 ore. atat. ziua deloc. ce e drept eu nu sunt mare bautoare de cafea, iar in perioada cand a inceput insomnia am baut mai multa, iar seara mancam multa ciocolata, deci a fost un surplus de cafeina, apoi daca nu am dormit 3-4 seri, asa am ramas setata,.
Ultima oara a fost editat de passenger (2015-06-10 14:38:04)
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
eu renunt aproape la orice pentru somn
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
Buna fetelor
Pass , este fain sa ai atata energie, dar daca nu poti dormi noaptea sa stii ca e cam bai . scoate cofeina si vezi dc iti revii. sunte niste chestii cu ciclul zi-noapte , orele dormite ziua nu tin locul celor nedormite noaptea .
Eu sunt cu somnul frate .. de foarte multi ani (multi, de prin liceu) nu dorm decat vreo 6 ore pe noapte, ca asa am avut program . dar daca pot (rarisisim) ma culc devreme .. ca gainile, la 9 alea sunt orele care ma satisfac pe mine . degeaba dorm pana la 11 (oricum mai mult de 8 nu pot sa bag ) daca ma culc la 1 .
asa, ca sa va zic : vineri seara m-am ars cu ulei incins . (asa imi trebuie dc vreau sa gatesc cartofi prajiti ) ) . Nasol rau. primele 2-3 ore am crezut ca o iau pe campii de durere . eram doar cu nati, am plantat-o la desene si m-am bagat sub dus .am stat acolo vreo ora , pana a venit sotu .. mi-a dat cu un spray si vreo 20 de min nu am putut sa pun macar un prosop ud ca sa ma calmeze , el imi facea vant si eu plangeam in perna .... apoi mi-am pus compresa, o racoream la 2-3 secunde..... intr-un final si-a facut si sprayul ala efectul , am obosit si eu, s-a mai racorit si rana ..am atipit extenuata .
in concluzie : ochii mari cand gatiti . Uleiul incins frige rau de tot !
a, si : oare ramane semn ? dc da o sa fie unul mare si urat .. pe toata tibia piciorului drept si o parte importanta din gamba
ps : ref la discutia despre copii .. ma bucur ca exista atatea pareri diferite , este insa de evitat sa o enunti pe a ta ca fiind cea mai cea pentru ca subiectul este mult prea personal si intim :
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Katey
- Addicted member
Pass, da, guarana e energizanta.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|