homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-88

#1654 2015-06-16 17:50:11

ginutza
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-09-19

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36

buna fetelor,

bubu , exact la fel am avut si eu verile
abia asteptam sa vina vacanta de vara, ne regaseam dupa un an si ne distram pe cinste.Eu am fost la bunica in vacanta pana la 19 ani si acum m-as duce
si da , traiul era si este ca acum multi ani, cu spalat la vana, wc-un in fundul curtii, macare gatita pe soba cu lemne, dormeam cu priteni nostri in podul cu fan, mergem la bureti prin padure, la scaldat in iaz, eram o super gasca , la tv se prindea doar un post si nici ca ii duceam lipsa.
a fost o perioada extrem de frumoasa din viata mea si imi pare rau ca ai mei copii nu au parte de bunici cum am avut eu

noi maine avem serbare

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

#1655 2015-06-16 18:37:56

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Copil cu probleme si la noi sad.

Lui Carol i s-a innrosit ochiul raude tot si era putin lipt de dimineata. Nu stim inca daca-i conjunctivita/pink eye or it's altceva. Ea s-a lovit laochiul acela de 2 ori. O dat anu mai stie unde, cica i-ar fi scapat unul o minge in ochi si altadata i-a sarit mina de la creion pe  care si-a scos-o (zice ea). Sunt asa de suparata pentru ca m-au sunat de la scl sa o iau acasa ca daca este pink eye este contagious. EU le-am zis ca nu stiu ce este. Avem appointment la ora 4pm azi cu medicul de familie sa vedem exact ce tratament ne da. Au decis de la scoala sa o tina acolo pt ca este zi de joaca afara. Maine este zi de poze pt graduare de la SK si zi de parc cu colegii mai mari care ii ajuta la citit si joi are graduarea.

MI-e frica sa nu isi fi ranit ochiul dar daca era ranit ii aparea imediat reactia (imediat cum s-a lovit, nu? Si nu dupa cateva zine).

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1656 2015-06-16 18:45:13

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

buna smile

noi am crescut cu bunicii in casa big_smile. La bloc in Bucuresti. Ii invidiam pe cei care plecau, dar am avut o copilarie frumoasa, desi 100% urbana rotfl2

a mea sta cu buni de la 1 an si 2 luni. Am lasat-o de 2 ori peste noapte si a plans non-stop. Ultima oara vroia sa se culce la usa .... acum , ce sa zic, bunicii sunt ok, au grija de ea, dar sunt "no fun" ... din multe puncte de vedere .

deci ... factorii sunt 2 : bunicii si copilul.

acum, poate ca par ca capul dar : cules de bureti - nici nu vreau sa aud, scaldat = baie in apa curgatoare ? fara ta-su langa ea ? no way ! in rest sunt ok ..

ah mi-am adus aminte (apropo de dormit cu prieteni) : aveam o prietena buna care pleca la tara vara (pe la 11-12 ani) . Cand se intorcea isi dascalea fraiera de prietena cu privire in ale .. pipaitului big_smile deci, ginutza , hm ? rotfl2

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1657 2015-06-16 19:02:47

ginutza
Hero member

geo, cu parere de rau, dar am nu as da pe nimic tot ce am trait acolo
am stat si eu o vara la bloc  si a super naspa
acei bureti , care recunosc anul trecut mi-a fost frica sa pun gura pe ei erau hribi, hulughite si galbiori, ca sunt si foarte scumpi de cumparat big_smile si erau foarte buni
iar cu scaldatul, sa -ti mai spun ca trebui sa traversam o garla sa ajungem la iaz, care era negru de la mal lol si ne duceam noapte sa facem baie in el , venea proprietarul si ne alerga cu furca rotfl, dar eram destul de mare 13-14 ani,cam de la varsta aia ne duceam la scaldat si eram foarte multi

dar , da , daca ma intrebi acum, mi-ar fi frica sa imi las copii sa se scalde intr-un iaz cu apa neagra si sa manance bureti

#1658 2015-06-16 21:03:41

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Eu sunt cu Ginuta la faza asta. lol Baie ?n rau cu apă at?t de rece că ne ustura pielea, sărit de pe bolovani etc. Noi culegeam mure, nu prea erau ciuperci, mancam zarzare (corcoduse) necoapte, macris şi carcei de vita de vie şi alte asemenea.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Publicitate

loading...

#1659 2015-06-16 21:49:43

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

eu cand ma gandesc acum, cu minte de parinte, ce faceam in copilarie, parca mi se strange inima de frica
desi am fost un copil cuminte, nu ma refer la tampenii
dar baile in garla, plecatul pe coclauri toata ziua, cand stateam in Bv urcam pe tampa sau pe dealul melcilor
nu existau telefoane mobile, nu stia maica-mea de mine
mi se pare crunt acum lol

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1660 2015-06-16 22:13:58

ginutza
Hero member

acum pentru noi par SF-uri, dar atunci era ceva normal
imi aduc aminte cum ii scriam scrisori bunicutei , dar noi ii spuneam mereu unde plecam , plus ca eram cam 10 copii , si nu eram chiar mici, ca la 10 ani si mie mi-ar fi frica
katey, apropo de mure, mergeam cu bunica prin padure cred ca jumatate de zi ca sa ajungem la locul de mure sa culegem
crarcei de vita de vie, uitasem complet de ei
de fructe nespalate nici nu mai pomenesc
of, amintiri frumoase

#1661 2015-06-17 00:35:13

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

sunt amintiri frumoase pt ca sunt din perioada in care cred ca absolut orice parea spectaculos... pubertatea, bat-o vina!  lol  amicii, gasca mare, baieti, fete etc. big_smile pubertosii ar sta in orice conditii, oricum, nemancati, nedormiti, numai sa fie in gasca mare. si noi traiam astfel de senzatii la bloc, la iesirile cu amicii, dsi nu plecam la cules de ciuperci sau scaldat in rau, ieseam si noi, nu ne stateau talpile. plecam dimineata si mai intram doar sa mancam.
vremurile s-au schimbat. mi se pare periculos sa fii adolescent in ziua de azi.
dar nu vorbeam de adolescenta, ci de varsta de 2,3-4 ani  si lasatul fara mama pt mult timp. e adevarat ca depinde de bunic, iar cum era mama mea, puteam sta extrem de linistita daca ar fi stat copiii la ea. dar pt 2 zile, maaaaxim 3. apoi, e firesc sa imi vreau copiii inapoi, nu?  forgetit

#1662 2015-06-17 08:32:21

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1663 2015-06-17 08:38:32

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1664 2015-06-17 08:51:00

Corinusha
Full member
De la: Happyland
Inregistrat: 2014-09-04

WOE, amintiri reloaded. ce dor mi-e de copilaria de la bunici. eu am crescut la bunica pana am mers la gradi, apoi mergeam in fiecare vacanta la ea. era divin. eram toata ziua pe dealuri, prin padure, pe camp cu copiii. cand trebuia sa revin acasa, la bloc, deveneam deja nostalica. niciodata nu mi-au placut vacantele de iarna si vara acasa, in oras. eu vroiam la buni la tara.
din pacate, copilul meu nu va prinde prea mult viata la tara, decat daca se vor muta ai mei la tara, ceea ce nu prea cred, desi nu prea ii leaa mare lucru de oras acum ca-s pensionari manadoi.

Are mama o fetita frumusica foc!
Maya Sianna, nascuta pe 17 ianuarie 2016 <3

#1665 2015-06-17 08:54:36

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Neata

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1666 2015-06-17 09:13:55

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

offf, fiecare cu amintirile lui, amintiri frumoase sau nu , eu mergeam la bunici care stateau la 5 min de bloc si desi era asa aproape nu calcam cu zilele pe acasa.nu zic ca nu ma jucam si in fata blocului, dar era mult mai bine pe strada, in curti,mancand fructe crude sau partial coapte, jucand v-ati ascunselea pana in miezul noptii .Nu zic ca , copilul meu va experimenta toate astea, zic doar ca e cea mai potrivita varianta pt perioada de vara.Oricum merge 9 luni pe an la gradi,macar vara sa ia si ea o pauza.Da, daca eram acasa, era total altceva, cat am stat acasa primii doi ani nu s-a dezlipit de mine si eu de ea, am mers si la tara, da tot amandoua, insa cand esti 9h la serv , credeti-ma ca e cea mai buna varianta.Iar cand si copilului ii place cu atat mai mult...si oricum week-end de week-end sunt la ea smile .

9 ani de copilarie ....

#1667 2015-06-17 09:24:32

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

neata mamici, eu savurez racoarea asta, in sfarsit am dormit si eu azi-noapte:)

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1668 2015-06-17 09:55:05

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

neatza neata.
daa. toata lumea la birou se bucura de faptul ca s-a mai racorit.
puss

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1669 2015-06-17 10:09:58

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

'neata wave

Eu vreau soare si caldura ca doar le-am asteptat atat! Nu vreau sa se iroseasca vara cu zile reci si ploiase.

#1670 2015-06-17 10:20:14

cmin
Addicted member

Mie imi place ziua asta... noi avem aici, la birou, momentan aerul conditionat suspendat (e prin ventilatie poe toata cladirea) si nu avem nici geam direct  e horror, de doua zile ma doare capul, sunt varza

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1671 2015-06-17 10:47:21

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

neata!  puss

garga,. exact!!!! si eu abia asteptam zilele astea toride.

gargarita a scris:

'neata wave

Eu vreau soare si caldura ca doar le-am asteptat atat! Nu vreau sa se iroseasca vara cu zile reci si ploiase.

#1672 2015-06-17 10:54:35

cmin
Addicted member

eu urasc caldura in exces..si frigul in exces  lol  ... vreo 20 si ceva de grade afara e perfect

7+ fericire
totul este si va fi bine 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.