homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-90

#1692 2015-06-18 09:59:54

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36

Adina, eu i-am facut 2 unghii rosii, ca n-am scapat de el cand mi-am facut eu pedichiura. Asa era de mandru de ele big_smile

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1693 2015-06-18 10:02:41

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Si al meu le-a avut negre la un moment dat..asa cate o picatura pe fiecare.. el vrea mai mult sa mi le faca mie  roll .. mi-a mozgolit odata degetele de la picioare  rodnar

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1694 2015-06-18 10:16:12

timean86
Addicted member

Cmin rotfl

#1695 2015-06-18 10:38:35

carra_verona
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-30

samy a scris:

neata, mamici
noi serbare si careu de final de clasa 0...ce repede cresc copiii nostri! hjarta

bafta samy. emotii mari, cred. ai grija cu burtica.

din 2010 fericita mamica de puiuta
fertility

#1696 2015-06-18 10:55:30

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Timi eu am stat 1 an jumate si am prins toate anotimpurile. Doar 2 luni pe an sau mai putin e cum zici tu,in rest e jale. Uneori sunt 2-3 sapt legate cand ploua continuu mocaneste, iti vine sa tampesti.

Eu nu pun deadline-uri pt cand vor avea telefoane sau mai stiu eu ce, pt ca auzind sau vazand un copil de cls a1-a cu tel, mi se pare devreme, aiurea etc, dar vazand cumnata care e nevoita sa isi lase copiii sa mearga singuri la scoala un drum de 2 km dus 2 intors zilnic, ei bine ei au telefoane desi sunt cls 1 si 2. Si mi se pare cat se poate de buna decizia lor.
Sunt ai cazuri de pitipongeala, dar sunt si cand e necesar.
Cu traiul modest si haine de firma sau mai stiu eu ce, cred ca judecam  am mult, nici noi nu ne scaldam in bani, dar imi llace sa ofer copiilor tot ce pot si imi place sa fie imbracati bine si frumos, e ceva gresit in asta?
Adica daca nu ai mercedesu la poarta si ai dacia e gresit sa te imbraci zara sau sa ai iphone?
Nu mi se pare o fala ca pruncii mej merg imbracati de firma intre copii imbracati de la chinezi, pt ca asta imi permit eu sa le ofer, ar trebui sa ii imbrac  injerior sa nu ze simta altii lezati?

Doar vreau sa inteleg unde bateti, nu altceva.

Plecam acasaaaaaaaaaa

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Publicitate

loading...

#1697 2015-06-18 11:09:20

adinagrig
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-06-05

deno, super.

nu vb aici de a avea tu , ca adult  ,iphone, ci , ca copil...iar ce spui tu legat de varsta, ai dreptate, eu aici vb de cazuri cand nu se impune, copii sunt lasati in fata scolii, sunt luati la fel, de la poarta, nu merg nicaieri singuri, etc. Nici eu nu mi-am dat un termen pt cand o sa primeasca un telef, va depinde clar de necesitatea lui.In rest, pt jocuri il are pe al meu smile .
iar cu hainele : nu sunt impotriva a avea zara, next, h& m, si fiica-mea are si cumparate de mine si primite, si mie imi plac la nebunie, problema era ca fetele au ajuns in punctul in care daca nu e de firma nici nu se uita la ea, nici macar pe acasa, si vb nu de chinezarii, ca alea sunt oribile dpdv (material post, croiala, etc) , dar mai exista si haine care nu sunt de firma, dar ok (eu mai nou i-am luat de la Pepco-sunt polonezi- foarte ok si preturi bune,de parc, tavaleala,merg de minune).Eu chiar nu am vrut sa se inteleaga ca nu sunt de acord cu ele, caci sunt, am fetita si imi place sa o imbrac frumos., dar sa stii sa-l faci pe copil sa aprecieze cat de cat calitatea hainei (am auzit vb la copii de 4-5 ani, ce bluza amarata, si chiar nu era).

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-06-18 11:10:39)

9 ani de copilarie ....

#1698 2015-06-18 11:13:04

timean86
Addicted member

Deno eu am fost vara ce-i drept big_smile
Si mie imi place sa-i cumpar haine faine, poate nu-mi permit tot timpul Zara, dar are cateva tinute si de acolo. Majoritatea sunt de la H&M, C&A, dar am cumparat frumoase si ieftine si din Auchan si Carrefour. mai nimeresc sa cumpar si de la mamici care le-au folosit foarte putin la jumate de pret.

#1699 2015-06-18 11:27:14

cmin
Addicted member

Eu am zis cu buletinul asa orientativ... termenul dat de mine e atunci cand va fi cat de cat responsabil sa aiba un telefon si cand va avea nevoie de el..gen mers singur la scoala. Stiu copil cu telefon (smart) care dadea telefoane la toti din agenda, ne bazaie non stop pe wts, mesaje si tot asa... inteleg entuziasmul dar totusi nu era pregatit pt telefon.

Ultima oara a fost editat de cmin (2015-06-18 11:30:23)

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1700 2015-06-18 11:28:14

denorah00
Insomniac member

Inteleg adina. Faza cu traiul nirmal si haine numai de firma nu o intelegeam. Si daca zara a ajuns firma lol sunt scumpe si au design frumos dar calitatea e jale rau. Le iau sie u ca na..sunt frumoase, dar alte calitati nu au.
Copiii oricum trec prin tot felul de faze legate de haine si nu numai, nu stiu ei greutatea banului la 4-7 ani ca sa fie reale vorbele lor. Le zic si ei ca le aud in alte parti.
Al meu a avut perioada  cand nu voia sa se imbrace cu nimic nou, daca copilul de 5 ani se uita pe eticheta si nu e zara si stramba din nas e o maaare greseala a parintilor, nu crezi ca acel copil stie cu adevarat sa faca diferenta.

Oricum, nu cred ca un parinte normal la cap face sacrificii sa isi imbrace copilul zara de fala intre altii si nu pt grija copilului ei.

Concluzia, medicii stiu prea putin de boala asta si va fi indopat ori cu prednison ori cu antibiotic de f multe ori degeaba.
Va trebui sa invat eu sa recunosc crizele care sunt greu de deosebit si pt ei, si sa incerc sa bag cat mai putine medicamente in el...

#1701 2015-06-18 11:44:53

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Buna,

Nu am citit nimic..
Deno sau mamici cu 2 pici ziceti-mi si mie fa ma duc la balamuc grater cum au reactionat cei mari cd a venit bb2 ? Eu de o sapt de cd m-am externat sunt paznic , cum il vede cum il apuca ba de picioare , ba de cap sad
Nu imi ziceti ca tb sa ii explic ca asta fac toata ziua , imi turuie gura ca e micut fragil.cel mare are 2 ani si 8 luni dar e ffff nazdravan
va pup

Mamica de 2 pui scumpi

#1702 2015-06-18 11:57:50

denorah00
Insomniac member

Reina sad dar cul il apuca? Rau? Sau bebe mic nu zice nimic? Yannick s-a jucat mereu frumos cu ea. Acum ae 2 ani si aproape 9 luni dar orice ii zic intelege.
Eu l-am lasat mereu sa ii faca ce  vrea atata timp cat nu plangea si nu ii facea rau.
daca e prea agresiv, trebuie sa gasesti un mod de a-l face sa inceteze. La noi  cand nu vrea sa inceteze, functioneaza amenintarea  ca il pun la somn lol

Si eu le cumpar multe din carrefour, auchan si alte magazine.

#1703 2015-06-18 12:06:17

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Deno bb mic mananca si doarme , nici nu l-am auzit plangand pana acum , pare asa linistit.iar pe cel mare l-am lasat sa puna mana pe el , sa il mangaie dar el il ia de picior , mana si il strange grater( stiu ca e bine sa ii tin si impreuna dar nu intelege cu nimic .greu tare
Sper sa fie doar o etapa
Sunt si singura cu ei amandoi

Mamica de 2 pui scumpi

#1704 2015-06-18 12:35:08

cmin
Addicted member

reina felicitari pt bebe mic... nu stiam ca ai nascut ..Sa fiti sanatosi  hjarta
Poate e si el micutul socat de noua aparitie si de-aia reactioneaza asa.

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1705 2015-06-18 12:36:49

denorah00
Insomniac member

Si yannick o strange, acum ea mai riposteaza desi el doar o iubeste.
Eu l-as lasa...exact in situatia asta a fost si happy si pt ca o tinea la distanta pe S xe cea mica a inceput sa  rea s-o loveasca. I-am zis sa le lase pana in punctul in care cea mica plange. Si dupa cateva zile mi-a scris  ca e fericita ca sfatul meu a functionat sj nu mai vrea s-o loveasca doar o iubeste. Si y o iubezte uneori mai apasat, dar ii las, ii mai expli  si intelege.

#1706 2015-06-18 13:02:53

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna!

hm, interesante discutii pt mamele cu 2 copii. imi prind si mie bine sa stiu la ce sa ma astept, cum sa reactionez. eu ma tem de cum va reactiona cel mare cand va vedea ca cel mic atenteaza la tzitzi-ul lui si va sta acolo mai mult decat el cesafacs.

noi luam haine din h&m si c&a pt ca de acolo ne plac. in carrefour rar am agsit modele dragute si cum zice deno, vreau sa imi placa ce poarta copilul meu. ca preturi, mi s-au parut apropiate de cele din crf, nu e mare diferenta. zara nu frecventam, oricum a aparut recent in oras. insa am primit cadou hainute de la ei si erau materiale mai proaste decat la h&m. si al c&a mi se par mai proaste materialele, dar au modele mai dragute.

deno, sper sa fie ft rare episoadele si pana la urmatorul sa te documentezi tu bine, sa stii cum sa procedezi. cu homeopatie ai vrea sa incerci, cunosti medici buni?

Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-06-18 13:04:07)

#1707 2015-06-18 13:28:04

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

mie h&m mi se par mai proaste la materiale decat c&a, noi mai luam si de la smyk(all for kids) sunt marca cool club, fff frumoase , tot gen zara, next, si cam la fel de scumpe, dar mai prindem reduceri si profitam de ele.

in afi (pt cele din buc) am fost recent la reserved, nou deschis pe 2 nivele, ffff frumoase hainutele, mult mai frumoase ca cele de dinainte si preturi cat de cat ok.mie imi plac cele din carrefour, marca tex, dar unele sunt la fel de scumpe ca h&m sau c&a.

mie una cele mai frumoase mi se par cele de la next, superbe de-a dreptul, dar si scumpe.calitatea materialelor este clar peste zara, la care am observat si eu aceeiasi chestie ca materialul lasa de dorit, dupa 2-3 spalari nu mai arata prea bine.

9 ani de copilarie ....

#1708 2015-06-18 13:30:39

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

reserved si next au si hainute de copii? parca am vazut magazinele astea prin mall-urile de aici, nu stiu sigur.
te-am intrebat ceva dincolo, la burtici.

#1709 2015-06-18 14:10:29

denorah00
Insomniac member

Anca, am stat indelung de vorba cu prof. Si a zis ca mai are doar un copil ca si y, dar el nu face forme asa urate. Frecventa, aceeasi insa.
Daca sunt la 6 sapt sa zic mersi, celalalt face si la 2. De csnd sunt in spital cred ca am citit tot ce s-a putut, si mai caut.

C&a am luat f putine, hm nu ma prea incanta la design, dar au calitate buna. Next e slabiciunea mea, dar incerc safiu chibzuita. Au amandoi cam 30% din garderoba de la next, dar mai mult nu vad rostul. Cam toate hainele ajung de joaca si tjnutele de la next le tin mai de ocazii, doctori, iesit in oras etc.

#1710 2015-06-18 14:12:54

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

salut mamici!  puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.