Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36-92
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 36
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
neata, mamici!
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
eu sunt praf de obosita, aproape toata sapt numai pe 12.30-1 m-am culcat, la 6.15 suna telefonul de trezire.Aseara am definitivat costumul de serbare, e facut de manuta mea 100%, ma rog aproape-mai putin antenele .Maine avem serbarea.
aseara ma fost si noi la dentist, avem o carie marisoara, si una mica-micuta, acum speram sa gasim loc sa o facem, caci dr sapt viitoare nu e, apoi ana pleaca la bunici, poate cand o mai aducem prin bucuresti sa prindem un loc, pe aia marisoara neaparat trebuie sa o facem, caci se cam vaieta ca o doare.Apoi la 6 luni vom merge pt control, sa evitam sa ajungem la altele mai mari.
9 ani de copilarie ....
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Neata
Cmin o imbratisare
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- cmin
- Addicted member
Fetelor putina asistenta psihologica va rog: 1. ma simt naspa ca pleaca desi eu l-am lasat si stiu ca e bine pt amandoi... 2. pe de alta parte ma bucur ca a plecat ca ii face si lui bine sa stea putin departe si noua ca avem nevoie de timpul asta ( noi ca si cuplu, plus ca implinim niste ani de relatie saptamana viitoare) 3. ma simt vinovata ca, in subconstient imi pare bine ca a plecat. 4. nu stiu ce sa fac cu timpul asta.
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-06-19 10:42:01)
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
neata cmin, dormi in timpul asta eu inteleg ce spui sigur vei vorbi zilnic cu el la telefon si daca simti ca nu ii e bine acolo, il aduci acasa dar daca e vesel si fericit, nu ai de ce sa te simti vinovata deloc!
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
cmin, te-a sfatuit bine bubu...si eu simt la fel in primele zile, dar am noroc: 1. toata ziua sunt la serv, doar seara ajung acasa,si constat lipsa ei, nu am ritual de seara, nu pregatesc nici o hainuta, atunci e mai nasol 2. in week-end cand ai timp mai mult , eu sunt la ea si stam non stop lipite una de alta.
lasa , ca o sa fie bine .o imbratisare si o imbarbatare de la mine .
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-06-19 10:46:07)
9 ani de copilarie ....
- cmin
- Addicted member
- passenger
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-16
mamici, dar care statiune e mai linistita? anul trecut am fost in eforie si nu mi-a placut. stiu ca navodari e super, cu plaja mare si curata, apa mica si limpede, familii cu copii etc. dar nu prea se gasesc cazari acolo, nu?
- cmin
- Addicted member
paa noi mergem in 2 mai. mai poti incarca zona de nord, navodari..gasesti de ce nu? ai incercat?
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-06-19 13:11:47)
- passenger
- Addicted member
pe net sunt f putine oferte cu navodari
- cmin
- Addicted member
ai incercat pe turist info?
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Buna,
Deno merci. Sper sa fie asa si la noi sa se acomodeze si cel mare cu bb mic repede.cred ca sara lui happy e mai cuminte ca nazdravanul meu Nu recomand eforie , cea mai naspa statiune posibila , am fost ultima oara acum 2 ani si ne-am intors cu o enterocolita , mega aglomerat , intr-adevar ieftin Noi mergem des la mare , anul trecut am fost 4 week prelungite .prefer mamaia nord si neptun .noi am fost si in vama veche cu copilul si acum 2 ani si anul trecut dar la hotel misto cu piscina, nu ieseam din complex
Mamica de 2 pui scumpi
- passenger
- Addicted member
cmin, nu stiu pe ce site uri cauta al meu, el e in cautari. si vama veche arata super dar e pentru ... tineri care au chef de baute. am citit pe un blog ca a vomat un rocker pe un bebelus dintr un carucior, si se minuna tot internetul ca ce naiba cauta oamenii cu copii acolo. mamaia e scump si pt clubbareala, eforie e aglomerat rauuu de tot si plajele sunt acaparate de tigani afaceristi cu sezlonguri, le-au inghesuit practic unul lipit de altul, iar la neptun si olimp nu am mai fost de vreo 15 ani de zile. nu mai stiu um sunt astea 2. nICI jupiter, saturn, mangalia, astea nu stiu cum mai sunt.
- cris8
- Insomniac member
Buna mamici,
noi tot la mare, dar cu febra si ceva muci pt ca a batut vantul si a si luat-o raceala..
Pass, eu am fost cu fata cand avea 6 luni in Jupiter, e linistita statiunea, nu e de tineret, nu sunt cluburi, etc... mie mi-a placut, e si curatel si nu asa aglomerat.
Cmin, eu nu stiu ce sa iti zic, pt ca sincer inainte sa devin mamica spuneam ca daca as avea un copil l-as lasa sa mearga si la bunici, sa se bucure si de viata la bunici, dar acum nu ma vad in stare prea curand sa o las...deci teoria e terie, practica e practica dar zic si eu ca fetele, daca el e fericit si ii place acolo, atunci e ok
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- cmin
- Addicted member
- cris8
- Insomniac member
cmin, multumim! nu e rau, nu face febra mare, insa nu mai ies din casa cu ea, oricum maine plecam ca se termina sejurul. Pai daca el e fericit lasa depresia, a mea copila e mamoasa rauuuu...nu pot sa plec de langa ea nici 2 secunde, in niciun caz nu ar sta la bunici. Insa e mai micuta, poate cand va mai creste va deveni mai independenta..
Eu sunt convinsa ca pt orice cuplu e bine ca din cand in cand sa mai petreaca un timp si singuri...cand e copilul in preajma, uitam de noi, si nu e bine deloc.. copilul are nevoie in primul rand, inainte de absolut orice altceva, de 2 parinti care sa se iubeasca, deci trebuie sa avem grija si de asta.
Ultima oara a fost editat de cris8 (2015-06-19 14:51:08)
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
Buna ,
noi am trecut in plimbare pe plajele din saturn pana in neptun acum vreo 2 ani (in septembrie) .. si ... plajele nu mai sunt ! ne-am intors prin statiuni , da, neptunul are o parte foarte verde dar hotelurile mi s-au parut vechi si ramolite, doar cateva mai vazusera ceva vopsea . in rest mare dezamagire fata de ce imi aminteam din copilarie ... bataie de joc.
Cel mai urat insa mi s-a parut ca plajele sunt foarte ingustate ..si numai bolovani .
noi am fost in eforie nord - de fapt dupa eforie nord, mai incolo un pic la un complex cu plaja proprie (prin iunie) si ni s-a parut super bine . atat ca mancarea de la restaurant era prea scumpa .. deci prea . am mancat in constanta cel mai des.
de 2 mai am auzit lucruri bune si am vazut si poze din niste pensiuni f ok ..
in luna iulie, pana pe la 15 aug insa este peste tot superaglomerat .. in statiuni ma refer .
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|