Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37
mamici ca tot vorbiti de salina..avem si noi un spatiu/salina aici in oras si as duce-o si eu pe s,(probabil nu se compara cu salinele mari)..ea are 1 an..cum se procedeaza?cate sedinte?cat timp? n-am avut pana acum, Slava Domnului, probleme, raceli sau boli
Anna nici eu nu ii duc in salina mare ca asta de la noi nu e deschisa pt vizitatori, doar pt foraj. Dar s-a amenajat o camera la suprafata, cu sare din salina asta. Cica e mai ok din cauza temperaturii de 20 grade constant si salinitatea e mai mare in aer ca sunt 20 tone de sare in 20 mp.
mamici, salutare.
pun si aici un link, reteta de tort ultra rapid de facut, fara coacere, delicios si care contine doar mascarpone, piscoturi, fructe si smantana, zahar pudra si vanilie. eu am luat in seara asta ingrediente si ma apuc de el acum
fetele, da, le-a dat antibiotic pentru 3 zile, asa cum a zis dr. Le trecuse , scaunele erau ok, nu febra nu alte simptome, dar fiind vorba de bacterie nu a vrut sa riste sa isi faca de cap mai rau peste o saptamana, asa macar i-a sterilizat pe copii de lighioana.
eu cu fertility nu fac nimic special, nu iau temperatura insa notez de fiecare data cand am CM, spotting sau secretii specifice perioadei fertile, ca sa am o evidenta si sa stiu eu cum functionez. nicidecum pt concepere. noi oricum folosim prez. ca mi se pare cel mai safe.
neatza
eu stiam ca orice antibiotic trebuie minim 5 zile, dar na....
pass ai facut tortul? arata super bine
fetelor, parca aici sau la gravidutze nu mai stiu exact a zis cineva de un dermatolog bun in Bucuresti, as vrea sa-mi vada niste alunite, asa preventiv... e ok la dermatolog sau in alta parte?
Cmin, mi-a scapat. E ok atunci.
Adina, azitroxul e 3 zile 3 pastile. Desi mi-a dat si mie acum ultima data la yannick sa ii dau 4 zile. Nu i-am dat deloc, l-am dus la salina si i-a trecut.
Neata,
Adina da la dermatolog tb sa mergi, eu am fost anul trecut si le-a verificat pe toate cu o chestie prin care se uita, nu stiu cum se numeste eu am fost la o tipa la medlife , nu am cautat unul anume
Ultima oara a fost editat de Reina (2015-07-17 12:15:23)
salutare! nu stiu deno ca nu am intrebat.
adina, as fi vrut, aseara am pregatit toate ingredientele, am tap[etat cu hartie de copt, totul bine insa am uitat sa iau smantana lichida, d-aia de batut pt frisca, si astazi imi cumpara al meu cand vine de la servici si la 6 il asamblez. va spun cum a iesit. desi n-are cum sa fiu rau avand in vedere ca e din atatea fructe. pupici!
passenger a scris:
salut, mamici! am si eu o intrebare, poate ati trecut si voi prin asta: baieteii sora-mii au avut febra, scaun prost (cel mic are 4 luni si jumatatesi de cateva zile a facut scaune cu sange, mult sange), medicul a spus ca nu trebuie intervenit cu antibiotic pana nu avem rez analizelor : coprocitograma, adenovirus, rotavirus etc. pt ca e posibil sa fie un virus si sa dea antibioticul de pomana. La analize a iesit pozitiv pentru campilobacter, deci bacterie, iar medicul i-a spus azi sa ii dea azitromicina. Toate bune, insa copiii sunt mult mai bine, scaunele s-au mai legat, nu febra. sunt pe drumul cel bun. Voi ce stiti, la un copil alaptat, o bacterie din asta poate sa se anihileze de la sine sau e musai sa ii dea antibioticul? Rezultatul a venit greu,dupa 4 zile, iar ei par sa se fi vindecat deja.