Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-9
- samy
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-10-30
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37
bravo pt czuky deci, se poate
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
bravo ei, daca vrei si iti doresti nespus, normal ca se poate
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
Adina , multumim!
Cmin plecam pe 3 noaptea si ne intoarcem sambata. Am fi plecat mai devreme, dar pe 2 aug are frate-meo botezul fetitei. Sper sa fie bine si sa nu mai plecam cu vreun virus de-acolo
samy, la copilul meu nu s-a adeverit nicicand chestia cu puseele. El pana la 2 ani n-a mancat nimic
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
ma gandeam ca poate ne vedeam pe acolo dar noi ne 2 ne intorcem
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna fete,
Geo nu stiu daca ai vazut cu vreo luna in urma, dar ma plangeam eu ca fata mea a luat herpangina. Ai grija, la noi a debutat usor, cu febra nu ff mare care trecea fara probleme la panadol si nurofen, dar dupa 2 zile a facut febra 40 si cel mai rau a fost ca nu putea manca absolut nimic, 5 zile nu stiu cu ce a trait... mie mi s-a parut groaznic, sa vad ca de dimineata pana seara nu mananca nimic... Sper ca voi sa treceti mai usor peste asta.
fetele, atentie cu copilasii, si la mare si in Bucuresti e epidemie de herpangina, iar cei mai afectati sunt copiii intre 1 si 3 ani.
Avem si noi vesti: am scapat de pampers, destul de usor zic eu, in 6 zile. Pur si simplu nu i-am mai pus, i-am spus ca de acum purtam chilotei si facem pipi si caca la olita. In primele zile a facut prin toata casa de fiecare data ii spuneam: nu e nimic mami, lasa ca data viitoare faci la olita si nu te mai murdaresti. Cand facea la olita o laudam maxim, o pupam, fericire mare. Din a 5-a zi a inceput sa ceara olita, mai scapa si pe ea initial, acum o cere continuu, ii place tare mult sa faca la olita si e tare mandra dupa aceea La somnul de zi nu ii pun pampers, nu face pe ea, la somnul de noapte ii pun pampers dar de cele mai multe ori se trezeste si cere olita, nu face absolut nimic in pampers, foarte rar a mai scapat noaptea un pipi, probabil era prea obosita.
Am fetita mare nu mai avem nici pampers nici biberon, gata nu mai am bebelus.. offf, cand a trecut timpul oare??
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Fetele
Cris, asa era si a mea, ii puneam pampers noaptea dar era uscat dimineata sau se trezea si cerea la olita. Asa ca nu i-am mai pus deloc. Inca nu am avut accidente noaptea.
Si la noi s-a incheiat o etapa: azi a fost ultima zi de cresa...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Fetele
Cris, bravo! E fetita mare si desteapta. Da... trece timpul groaznic.. deja inoke se ridica singura in fund, mananca de toate, are dinti, yannick are ghiozdanel, merge singur la magazin si isi cumpara bomboane(supravegheat din umbra fara sa stie) , asteptam gradinita sa vedem reactiile.
Eu stau prost rau cu timpul. De 2 sapt ii ducem zilnic pe copii o ora la salina. E un drum de 30 km si ne ia toata dupa-amiaza. Dimineata si dupa salina am eu cliente, uneori lucrez si in weekend, ma bucur tare ca imi vad visul realizat, sa lucez de acasa si sa castig bine, in timp ce vad si de copii.
Viata mea, desprinsa din povesti
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Hello,
Deno ma bucur ca sunteti bine.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- samy
- Hero member
- Inregistrat: 2007-10-30
neata mai am 2 zile si gata serviciu...pana in 2017
Mami de fetite:pisoi si pisoias!
- adinagrig
- Insomniac member
neatza
deno, bravo, e ideal asa, sa poti lucra de acasa, sa si castigi satisfacator, bravo tie.mergeti la salina turda?eu anul asta , s vrea sa incerc salina de la Ocnele Mari, dupa 2 ani consecutiv de salina Praid si nu ca nu ar fi frumos , ci e fff departe de noi, sotul ne duce, se intoarce, vine si ne ia, si e desutl de costisitor drumul.
samy, cred ca de abia astepti, asa eram si eu, insa eu am mers cu 3 sapt pana sa nasc, dar acei 2 ani au fost pt mine minunati, cei mai minunati, nu m-am plictisit deloc, nu m-am simtit inutila, a fost perfect, a contat ca aveam si parcul la nici 5 minute, si socializam cu alte mamici, + netul.Pe masura ce se apropia timpul de revenit la serviciu ma intristam tare, m-am acomodat rapid, nu zic nu, ca si sarcinile se redusesera (pe langa salariul , din pacate ) , insa a fost ffff frumos, si nu regret nici o secunda ca am stat 2 ani acasa (eu am prins si ultima tura de stat 2 ani cu 85% din venituri, a fost perfect si din punctul asta de vedere)
cris, bravo fetitei tale, da , e mare, cresc si te socheaza pe zi ce trece, pe mine deja ma ia groaza , ca din toamna trebuie sa incep sa ma gandesc la scoala, in sept 2016 va merge in clasa 0, din pacate, desi eu una nu as fi vrut.
9 ani de copilarie ....
- denorah00
- Insomniac member
Timi
Adina, nu, avem salina aici la ocna dej, la 15 km de casa mea. Y a scapat complet de muci dupa 3 sedinte, i dupa 3 sedinte a inceput sa expectoreze muci galbeni si o tuse urata, dupa inca 2 sedinte s-a oprit si la ea, acum sunt fff bine amandoi.
- adinagrig
- Insomniac member
Da, e adevarat le prinde fff bine, si in toamna ar fi bine sa mai faceti o cura, o sa vezi ca peste iarna vor fi mult mai bine, nu zic ca nu vor raci, dar important e sa fie forme usoare care trec repede .
9 ani de copilarie ....
- carra_verona
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-30
neatza fetele. samy
din 2010 fericita mamica de puiuta fertility
- denorah00
- Insomniac member
Adina, sper. Vom mai merge, chiar mai des, cred ca lunar macar 5 sedinte, sa vedem.
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Buna,
Deno e ok si pt fetita salina? Citisem ca nu se recom inainte de 2 ani . Asa as fi vrut si eu sa ajung dar e bb mult prea mic Samy super , eu din pacate va tb sa ma intorc cd va avea copilul 7 luni. Deja caut bona pt atunci , daca aveti ceva recomandari pt fetele din Buc ar fi extraordinar..mi-e frica sa iau pe cineva doar asa
Mamica de 2 pui scumpi
- denorah00
- Insomniac member
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|