Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-44
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37
neata janis: http://forum.anticonceptionale.ro/p3120 … l#p3120486
Ultima oara a fost editat de bubutadana (2015-08-19 08:31:07)
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Kate imi pare rau de rezultat. Si eu trebuie sa primesc azi-maine rezultatul. Sper sa nu avem si noi surprize.
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Neata!
Mi se pare o porcarie sa nu o primeasca daca medicul de familie da aviz cu "clinic sanatos", la fel cum mi se pare o porcarie sa dau antibiotic unui copil sanatos. Aparent, asa i se pare si pediatrei lui N, fapt pt. care tocmai ne-a dat un alt buletin de analize cu data de azi pe care scrie ca e absent. A zis ca face parte din flora normala a gurii (un alt medic imi zisese la fel aseara) si ca nu se trateaza daca nu are simptome.
Janis, ce picaturi ca e in gat, ar fi trebuit antibiotic oral.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- timean86
- Addicted member
lasa atunci bine ca ati scapat
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
Neata! Anca, am observat o chestie cu Eduard. De exemplu, situatia cu ciorbita I-am zis da mama, se duce mama sa ia telefonul si vine la tine(cu tel fac lumina in camera noapte), pai s-a intins in pat si a readormit pana sa ies eu din camera Sau cand se trezeste la pranz si nu doarme suficient iar el zice ca nu mai face nana, ii zi bine mami, si pune capul jos. INSA daca il refuz, se pune pe plans si repeta ce doreste(ciorbita, nu mai face nana etc)
Als, e bine ca v-a placut Desi ne-a placut, am hotarat sa nu mai mergem in Grecia:)
Kate imi pare rau de rezultat! Dar in ce conditii te-ai dus cu ea sa ii faci analiza? Pentru gradinita sau a avut ceva simptome?
Cris si-a achimbat bona
Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013 Lucruri crosetate ieftine
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
janis e super ca ai o asa bona e ideala, poti sa ne zici cat ii dai, asa pt mine ca o idee .... ti-a pus linkul bubu..mersi.
katey, acest stafilococ e omniprezent, anei i-a iesit o singura data acum 2 ani in nas, mi-au zis de la gradi sa-l tratez, dar nu mi-au refuzat primirea, nu l-am tratat cu nimic, insa la o perioada i-am dat ulei de cimbru pt streptococul betaholitic, ulteriror asta auriu nu i-a mai iesit deloc, desi la gradi le-au mai tot iesit la copii cand le-a recoltat la toti....depinde clar si de gradi, dar ar trebui cu asta sa ti-o primeasca, eventual le spui ca e in tratament, si ca le duci rezultatul cand il termini....de dat antibiotic pt asta mi se pare horror, prin astta le intarim puterea (streptocococilor astia ominiprezenti) si devini rezistenti.....nu o lua ca pe un remediu caci nu sunt medic, insa noi ne tratam cu succes cu acest ulei de cimbru de care eu sunt fff multumita, eu am mai zsi de el,insa nu toata lumea il aceepta ,asa ca...eu oricum stiti ca sunt mult pt naturiste/ antibiotice , dar fiecare face cum considera ca e mai ok pt copil.
maje , si totusi ceva v-a lasat un gust amar de nu vreti sa mai mergeti in grecia? noi am fost inainte de a avea copil 2ani la rand si ne-a placut fff mult ( si nu te gandi ca am fost la 5 stele), am mai merge si maine daca am putea .In turcia am fost o singura data si nu cred ca am nimerit locul , caci nu prea ne-a placut, daca as merge acum as fi mai selectiva si as cauta mai multe pareri si sunt sigura ca as fi la fel de incantata.
9 ani de copilarie ....
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata,
Are dreptate maje, eu mi-am schimbat bona.
Si pe noua bona am gasit-o tot printre cunoscuti, sta si aproape de noi, si e fff ok. E foarte blanda, fata mea a acceptat-o imediat, e si foarte harnica, ma ajuta mult la curatenie si calcat, nu sta o clipa cat doarme copilul.
Si vechea bona a fost ok, insa a plecat din tara. Fata mea si acum ma intreaba de ea dar la partea cu ajutorul in casa nu era chiar asa harnica, lasa mult de dorit, trebuia sa stau cu gura pe ea sa faca ceva, altfel cat dormea copilul ea statea pe telefon. Insa na, mai treceam cu vederea pt ca din punct de vedere al copilului era foarte ok.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- timean86
- Addicted member
I-a iesit negativ
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
sambata mergem si noi la recoltat
neata
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
katey, ma bucur ca s-a rezolvat.
maje, multumesc de pont . incerc si eu.
adina, iti amintesti la ce hotel ati fost in turcia?
- adinagrig
- Insomniac member
aaa, nu mai stiu clar numele, a fost in Kusadasi si era unul de 3 stele, si departe de plaja, ne ducea cu masinuta la plaja...sigur nu mergeti acolo
time si voi ati recoltat pt gradi?
9 ani de copilarie ....
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
am inteles, adina. din pacate stelele de la turci inseamna mai putin la noi .
- timean86
- Addicted member
Adina, da, tot pentru gradi
- Katey
- Addicted member
Maje, nu avea niciun simptom, pt. gradi am recoltat.
Merci, Adina, chiar o sa incerc. Cum i-l dau? Am scris mai sus ca ne-a dat pediatra un buletin de analize in care scrie ca nu il are tocmai ca sa nu avem probleme la gradi. Exact asa ne-a zis si ea ca e omniprezent si copilul e sanatos, nu are nevoie de niciun tratament.
- adinagrig
- Insomniac member
anca90 a scris:am inteles, adina. din pacate stelele de la turci inseamna mai putin la noi .
da, asa e, eu m-am convins atunci si am zis ca sub 4 stele clar nu mai merg niciodata,mai bine nu mai merg decat la 3 stele, pai apa la masa in dozator alimentau cu furtunul de la chiuveta, infine, asta ca mi-am adus aminte , ca sunt mai multe....noi am avut noroc de anturaj super si atunci a compensat partea asta .
eu iau de la magazinele naturalia din bucuresti, e preparat de ei si am incredere. pt inceput cristela la ea pe blog recomanda :2 picaturi de ulei de cimbru in 2 ml de ulei de masline, aceasta cantitate se da de 3 ori pe parcusul zilei, atentie mare la picaturi si numarul lor, ulterior se poate mari pana la 6 picaturi parca, adultii pot lua maxim 5 pic/3 ori pe zi.eu ca sa numa mai complic sa fac cant pt toata ziua, ii dau altfel: pun intr-o lingurita ulei de masline/ rapita/floarea soarelui apoi adaug 1 pic de ulei de cimbru, amestec cu o scobitoare , il dau, bea sau nu apa, dar e ffffffff iute insa uleiul initial mai compeseaza din iuteala si fac treaba asta de 3 ori pe zi, deci dau 3 pic pe zi de ulei de cimbru, 7-10 zile.Uleiul de cimbru cred ca e in jur de 16 ron sau chiar mai putin, nu mai retin exact, cantitate mica dar suficienta pt multe cure .
Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-08-19 17:04:07)
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
Adina, merci! Ma indoiesc ca voi reusi s-o pacalesc sa-l ia asa...
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Kate,Time voi duceti copiii la gradi incepand cu 1 sau cu 14 septembrie? Eu abia dupa 1 merg sa-i fac analizele. Maje nici eu nu as mai merge tot acolo dar nu ca nu mi-a placut ci sa vad si alte locuri noi,in alte colturi ale lumii.
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- Katey
- Addicted member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|