homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-52

#970 2015-08-26 12:16:12

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37

buna!

maje, asa e, nu le poti face observatie cat timp copilul tau e pe mana lor sad. daca e ceva grav, e mai bine sa iti duci copilul in alta parte. nu rezolvi nimic bun daca te iei de ele.
intr-adevar, nu e usor sa porti grija unei grupe de copii (si cu 1 iti pot scapa clipe de neatentie in care se intampla ceva), dar nici sa-i tii mereu in sala ca sa iti fie tie usor nu mi se pare ok.

deno, si eu sunt singura la parinti, si eu am tanjit dupa o sora / un frate, si eu mi-am dorit 2 copii tocmai ca sa se aiba unul pe celalalt de mici si sa nu treaca si primul copil prin dorul meu de frate/sora, insa din punctul meu de vedere, exagerezi. copilul nu va fi "singur pe lume" pt ca nu va avea un frate sau o sora. isi va face prieteni, o familie... nu mi se par de condamnat parintii care aleg sa se opreasca dupa un copil, desi recunosc ca si eu vad o doza de egoism acolo si in sinea mea ma gandesc ca i-a speriat prea tare cresterea primului smile. dar nu-l traumatizeaza pe copil daca nu-i fac un fratior/surioara, nu cred ca ii influenteaza negativ dezvoltarea.

janis, eu sunt fan teste banda. sunt ieftine si mi se par suficient de bune. pe aici doar barza am gasit. si minut sunt ok, daca gasesti.
dupa testul pozitiv de duminica nu ai mai facut teste de ovulatie? din cate stiu, se fac pana la urmatorul test negativ. uneori, pot iesi pozitive doua zile la rand, ceea ce inseamna ca abia in ziua urmatoare (a 3-a) ovulezi, deci in prima zi cu test negativ dupa unul pozitiv. ciclul e regulat, da?
martea viitoare ai fi in 8 dpo daca ovulatia a fost luni (era bine sa fi avut o confirmare)... e posibil sa apara o valoare usor crescuta la bhcg, dar se poate si sa iasa negativ si totusi sa fie sarcina si analiza facuta prea devreme.
iti inteleg nerabdarea smile.

time, cred ca a mai fost discutia asta. nu faci al doilea copil ca sa ii fie suport primului, ci faci 2 copii ca sa isi fie unul altuia suport, sa cunoasca amandoi fraternitatea. e o chestie reciproca. pt ambii copii iti doresti acelasi lucru: sa aiba un frate sau o sora.
de curiozitate: esti singura la parinti?

Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-08-26 12:18:55)

#971 2015-08-26 12:18:48

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Buna
Janis nu lua surecheck ca se pozitiveaza greu. Eu am facut in aceeasi zi surecheck si altul , cred ca minut si doar ultimul s-a pozitivat.

Eu imi mai doresc un copil peste cativa ani , sper si eu la o fetita big_smile, dar avand 2 ceza nu stiu cum va fi..

Mamica de 2 pui scumpi

#972 2015-08-26 12:21:13

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

janis surecheck streemer... la mine a iesit mult mai pronuntat decat surechek normal... primul + l-am avut cu 4-5 zile inainte de cm , seara cu un test cadou, no name, de la testele de ovulatie

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#973 2015-08-26 12:27:21

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

anca am un minut de la testele de ovulatie....o sa il fac

am facut si marti un test de ovulatie(ieri dimineata adica ) dar era negativ....Luni era aproape pozitiv sa zic asa, dar mult mai tare era linia duminica..

as face un test marti pt sot smile pe testul de sarcina Minut scrie ca hormonii apar in a 7a zi dupa conceptie (stiu ca e relativ) insa as face asa..sa fie smile

si eu vreau bb2 pt Rares, dar nu numai, ci pt ca mi-e dor de unul mic-micutzel sa-l dragalesc, sa-l alaptez smile

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2015-08-26 12:28:34)

6 ani de dragoste  hjarta

#974 2015-08-26 12:30:05

anca90
Platinum member

eu mi-am dorit 2 copii vazand alti frati cat de bine se inteleg, se joaca impreuna si ravnind mereu la un frate, o sora pt mine, imaginandu-mi cat de frumos ar fi fost. exista insa si cazuri nefericite, cand fratii se cearta la cutite si atunci e mai bine sa fi fost doar unul dintre ei. dar am o doza de optimism ca voi sti sa ii cresc in asa fel incat sa nu fac diferente si comparatii intre ei, sa se simta egali si astfel sa ii ajut sa aiba o relatie frumoasa, asa cum am visat.

reina, inca mai speri la fetita? chicot nu vreau sa te descurajez, dar cunosc o familie cu 5 baieti si alta cu 3 smile.

janis, daca era mai slaba linia de test la cel de luni, e posibil sa fi ovulat atunci. multa bafta! nu stiu daca se pozitiveaza testul de urina in 8dpo (au fost totusi cazuri), mai degraba cel de sange...
wow, iti e dor de alaptat? nu demult spuneai ca nu ai mai avea chef de inca o tura smile.
si mie imi e dor de bb mic, de alaptat si uneori ma intreb cum voi accepta faptul ca nu ma voi mai intalni cu momentele acestea dupa ce vor fi baietii mari.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-08-26 12:33:40)

Publicitate

loading...

#975 2015-08-26 12:50:37

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Anca, da a mai fost discutia, si da sunt singura la parinti.

Si eu as mai vrea un bb mic, sa-l smotocesc, sa-l alaptez, sa-l port, sa-i simt caldura si mirosul si mainile pufoase hjarta dar din mai multe motive, deocamdata nu.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#976 2015-08-26 13:01:55

JanisJoplin
Platinum member

Anca da, ieri era negativ. E bine oricum ca am făcut ?nainte și după zic eu...ca sa fiu sigura lol
Da, ?mi e dor de alăptat deși am o senzație de durere c?nd mă g?ndesc,  Rares mă butona mult ?nainte sa ?nchei. .?nsă la un bb mic cred ca nu o sa am problema asta. .măcar un an așa nu mă butoneaza lol
Tu ai ?nțărcat acum, ?n sarcina?
Am uitat sa va felicit..Reina,Anca, samy pt burtici și copilași!  Multă sănătate!

#977 2015-08-26 13:06:35

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Janis, mai sensibile sunt testele First Response, se gaseau in Carrefour "pe vremea mea" lol

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#978 2015-08-26 14:17:09

JanisJoplin
Platinum member

Merci fetele de sfaturi!
Sunt ff nerăbdătoare lol

#979 2015-08-26 14:23:48

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Fetelor, voi mai tineti patutul? Pana la ce varsta e recomandat pt copil?
Eu l-as muta pe Eduard in patul mare, insa daca mi se rostogoleste noaptea? cesafac

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#980 2015-08-26 14:31:05

timean86
Addicted member

MAje, eu nu mai am patutul de 2 ani, dar din alte motive tongue

#981 2015-08-26 14:36:26

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Maje, fata mea doarme inca in patut, am lasat-o acolo din 2 motive:
1) ii place la nebunie, sub nicio forma nu vrea in alta parte, nici cu noi in pat, pt ca ea cere in patut
2) as muta-o in pat mare dar mi-e teama ca o sa cada din el ca se rostogoleste  in somn smile

Acum ca ne-am mutat intr-o casa mai mare insa ii pregatim camera ei si ii voi cumpara pat la care se ataseaza o tablie care o va impiedica sa cada. Sper insa ca va accepta sa doarma in pat...

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#982 2015-08-26 14:40:57

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

Fiicamea a dormit pana pe la 2 ani si 4-5 luni in patut dar sarea din al ei si venea in al meu
La inceput puneam perne pe latera libera, ca dormea la perete..mai scapa cate un picior in afara, o data era cu ambele...dar n a cazut

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#983 2015-08-26 14:52:03

timean86
Addicted member

si acuma doarme singura Samy ?

#984 2015-08-26 15:02:15

anca90
Platinum member

janis, multumesc puss
pacat ca ai ramas cu o amintire nu tocmai placuta despre alaptat, din cauza butonatului. e neplacut, intr-adevar. mult timp al meu nu accepta sa ii dau deoparte manuta, facea urat si atunci... rezistam. acum insa ma inteleg cu el. tin o mana pe sanul liber si nu se mai incapataneaza sa o dea la o parte.
nu am intarcat, am planuri de tandem... din pacate, din lipsa laptelui, s-a cam autointarcat el sad. mai sta la san doar cand il adorm (numai astfel adoarme, numai atunci cere). am auzit insa ca dupa ce se reinstaureaza lactatia, se va activa si copilul mai mare, chiar in regim de bebelus cesafac... sper sa fac fata.

first response am vazut cam acum un an in dm. nu stiu daca mai aduc.

maje, baiatul meu nu mai doarme de la 8 luni in patut, insa ii place sa se joace acolo, imi mai cere sa il pun smile. deocamdata nu-l dau.
el se rostogoleste mult noaptea, in patut nu ar fi avut loc de manevre smile.
noi am pus bariere de protectie la patul mare. ft utile ne sunt.

cris, ai avut noroc sa ii placa in patut. si eu as fi vrut sa doarma in patutul lui, dar dupa 8 luni de nesomn, l-am luat cu mine in pat.

#985 2015-08-26 15:50:20

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Timi puss nu e nicio suparare, ar fi culmea. Am scris unul din motivele pt care eu am facut 2. Motive insa aveam 1000, dar eu l-am scris pe asta, pt ca asta mi-a lipsit mie, si am vrut lor sa nu le lipseasca.
Eu as ma creste inca 10, dar motive am multe sa nu. Desi nu zic cu vehementa ca nu voi mai face vreodata unul. Momentan nu ne mai dorim.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#986 2015-08-26 15:52:47

anca90
Platinum member

cum te simti, deno?

#987 2015-08-26 15:57:59

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

timean86 a scris:

Anca, da a mai fost discutia, si da sunt singura la parinti.

Si eu as mai vrea un bb mic, sa-l smotocesc, sa-l alaptez, sa-l port, sa-i simt caldura si mirosul si mainile pufoase hjarta dar din mai multe motive, deocamdata nu.

pe aceeiasi lungime de unda  big_smile  ....
janis, daca stai sa privesti in urma acum 5-10 ani,asta era 1 copil si atat, acum in ultimii 2-3 ani au inceput la al doilea.si vad asta intr-un parc in care sunt sute de copii, urmarit , testat smile ....aproape toate familiile cu care ma intalneam, vb , fie doar si privit in perioada cand era ana bebelus sunt cu bebe2 acum, rar vad una care e doar cu 1 copil.
eu am frate, nu pot spune ca e o relatie super, ceva normal, cand eram mica nu mi l-am dorit si mereu imi invidiam colegele de clasa singure si in scoala primara si generala si liceu...si nu, nu sunt o materialista, dar simteam mereu ca au mai mult decat mine si asta datorita faptului ca nu au frate.
Iar copilul meu imi cere mereu, sotul nu mai vreu, eu am 99% clar nu va mai fi.poate doar dintr-o greseala smile ....si , copilul meu nu va fi singur, are o sora chiar daca e cu 18 ani mai mare( macar asa ma mai consolez ca nu e singura pe lume).

janis, eu as merge in dimineata zilei la medlife, spre ex, si as face un test de sange in care specifici ca vrei rezultatul urgent, eu cand am specificat asta dupa ora 13.00 l-am avut smile .

copilul meu inca doarme in patutul de bebelus, e la limita, bine e lipit de patul mare si cam 1/2 e la noi.cat de curand o sa-l schimbam smile.

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2015-08-26 15:58:56)

9 ani de copilarie ....

#988 2015-08-26 16:01:32

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Anca, ma doare rau, cu ochi, ureche, cap, ceafa si umar. M-am indopat de pastile si unguente, nu stiu ce sa mai fac. Azi si-a luat soul liber dar de maine nu stiu ce ma fac daca tot asa e. Azi am si 2 cliente, trebuie sa ma fortez sa le fac, n-am de ales..

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.