homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-55

#1027 2015-08-28 12:48:10

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37

Janis, bafta sa fie cu 2 liniute
Flow hjarta eu il admir pe mandrul tau pe fb. Foarte frumos s-au asezat lucrurile
Deno cum mai e cu gatul? Am citit in partea cralalta ca mai cedase durerea
Voi cum ati facut branza calcica si iaurtul in casa cand ati inceput diversificarea? Cu cr fel de lapte? Si care iaurt si carne de pui din comert sunt mai curatele?
   Noi suntem bine, desi scriem rar aici, sunt la curent cu mai toata lumea smile. Crestem mari, deja avem 6 luni jumate

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1028 2015-08-28 12:52:52

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

green
branza calcica: 1 pastila/100ml lapte ... spargi si pisezi pastila si o pui peste lapte in timp ce acesta fierbe. Eu luam lapte de la aparat din piata. Ca si alternativa napolact 3.5
iaurt ..lapte caldut (150gr) peste care pui o lg-2 de iaurt din comert. iaurt ii dadeam napolact, covalact ... cica artesana ar fi ok, si alea bio andh.... (nu stiu exact denumirea-cu verde pe eticheta)
pui: nu stiu ... cica sunt unii micuti congelati. eu una  nu am luat.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1029 2015-08-28 12:54:26

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Adina hjarta le merg rotitele wink

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1030 2015-08-28 12:56:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

flower, molipseste-ne si pe noi cu calmul tau! asa imi doresc si eu, ca si eu am fost o crizata cu primul copil si imi tot impun sa fiu relaxata cu al doilea, dar ma tem ca iar ma agit daca il vad plangand sau nu ma descurc cu amandoi.
"silly mommy"? lol
al meu inca nu zice mai mult decat "mama", "tata" pe un ton iubaret, dar ne dragaleste zilnic si des: ne ia de gat, ne strange pana tremura sau vine si pune capul pe noi.

janis, cum pt la servici? a facut cinste colegilor?

adina, ce relatie frumoasa aveti voi! hjarta

eu nu l-am vazut pe baietelul lui flower sad.

#1031 2015-08-28 13:26:13

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Maje, ce frumos! Si al meu imi spune zilnic de zeci de ori. Imi amintesc prima data cand ne-a spus si mie si sotului : " va iubesc pe amandoi, sunteti cei mai buni prieteni din toata lumea! Haideti sa ne-mbratisam!" si apoi ne-a luat pe amandoi pe dupa gat hjarta . Si acum ma napadesc lacrimile gandindu-ma! De atunci, imi spune zilnic ca ma iubeste si ma ia in brate!

Apropos de pui, am niste prieteni care se ocupa de o carmangerie. pe la noi se tot vand niste pui mai galbeni si le zice :pui bio" , dar am aflat de la ei ca n-au nicio treaba cu bio, cica li se da niste colorant. Aia e bio la noi, sinonim cu nesimtire crasa si inconstienta. Eu una nu mai cred in conceptul de bio, desi iau prosude diverse pentru copil, dar mai mult sa am constiinta curata.

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#1032 2015-08-28 13:28:22

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

hjarta
colorant? neutral cum naiba nu-i verifica nimeni? skitarg

#1033 2015-08-28 14:16:05

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Cmin ms. Eu parca nu as lua lapte de la piata, este si aici automat din ala dar parca am o retinere...ce-i drept nici cel din fabrici nu exceleaza. Chiar o sa caut gama bio, mai mancam eu iaurturi din carrefour de la segmentul bio, era o firma germana parca.
    Al meu inca nu e cu vorbitul dat ma topesc cand pune mana pe fetele noastre sau se trage de la san ca sa mai zambeasca stirb hjarta
   De puii aia mici si congelati am auzit si eu ca ar fi ok, chiar am luat o data si ne-au placut. O mai descos eu pe tanti de ii vinde sa vad ce si cum. Nu mai retin ce firma

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2015-08-28 14:17:56)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1034 2015-08-28 14:20:17

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Green cand au trecut 6,5 luni? Si eu ma uit la voi pe FB. Este un frumos!

Anca o sa vezi ca se poate. In cazul tau, cu bb1 mai micut, o sa fie un pic mai dificil dar nu vei mai fi atat de stresata ca la primul copil. Eu am noroc mare ca C. intelege ca nu pot sa ii dau de mancare exact atunci cand cere caci il hranesc pe Andy, ca nu pot sa ma joc cu ea daca nu il am agatat pe A. de mine si tot asa. Dar nu a fost un moment, un singur moment in care sa imi spuna ca de ce l-am facut sau sa imi spuna ceva rau despre el.

Adina hjarta . O sa plecam si in concediu. DEocamdata iesim in weekends, mergem fie prin statiuni si stam la hotel sau la prieteni la cottage. Sau am iesit pe insulele din jurul Torontolui. Am luat vaporul, traversat lacul si am stat pe aceste insule unde sunt sute de activitati pt copii. Sotzi a stat cu C pe la aceste activitati si eu cu carutul m-am mai tinut dupa ei sau am facut pauza ca sa hranesc purcelusul.

Janis hai cu bb2!

Nu mai stiu daca am spus ca lui C i-a cazut primul dinte si a venit Zana maseluta cu o cotizatie de $10. Cand au aflat prietenii nostri (canadieni) cat de darnica a fost zana (normal se dau cate 1-2 dolari) au zis ca am innebunit. A inceput sa i se clatine inca un dinte. Stiti ce fericita este? La poze sta numai cu gura deschisa ca sa i se vada golul  rotfl2. Este fericita caci castiga bani. AM un copil foarte greedy, munceste de rupe prin casa ca sa o platim. Ia singura carti si lucreaza din ele ca sa mai castige cate un ban de la noi. Si nu cheltuie nimic indiferent de cat de mult isi doreste un lucru. Daca noi nu i-l cumparam cu banii nosti si ii propunem sa isi ia din banii ei, nu si-l ia. Visul vietii ei: casa cu piscina si lift interior  rotfl2. Ideea este ca ea chiar crede in acest vis. Macar ii facem o mini-educatie financiara de pe acum. Si incepe sa cunoasca si banii, sa le stie valoarea.

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1035 2015-08-28 15:27:59

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Fetele puss

Green, sunt mai bine, inca ma doare si nu pot intoarce gatul, dar reusesc sa fac de toate, nu e ca in prima zi.

yannick cand il vede pe sot ca ma pupa vine si el si zice "si eu vreau sa iubesc" si il luam si pe el in brate si ne iubeste pe amandoi. Mie imi zice mai rar ca ma iubeste, dar lui inoke ii zice mereu.
F frumos sentiment hjarta

Sa vedeti inteligenta:
Acum vreo 3-4 luni a primit y un kinder si i-q cazut surpriza un urs cu un agheu in brate. E din 6 piese, cand e dezmontat nu iti dai seama ce poate fi. Si azi a primit iar un ou kinder si cand l-am desfacut(fara sa scot piesele din cutie) a zis "hiii iara-i ursu' "
Am ramas yikes cand am vazut ca daca le pun cap la cap e chiar un urs.

Ultima oara a fost editat de denorah00 (2015-08-28 15:28:59)

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1036 2015-08-28 16:29:43

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Hello Deno, ma bucur ca esti mai bine

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1037 2015-08-28 19:16:54

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Merci fetele!
Nu, peste pt pachetul meu și al lui lol
Este masterchef,a făcut un sos acum 2 zile de piper verde cu vin..muștar. ..ceva de nedescris lol
Știu ca sunt norocoasa ...eu nu fac dec?t sa stau cu burta la soare lol bona face ordine..curat mai bine zis...

Adina Merci!  Pai mai e puțin pana marti (mda!) C?nd e ziua soțului și 8 după ovulație. .nu mă ?ncurc cu alte teste..Merci de grija puss  cred ca e cadoul meu mai degrabă..El a zis sa nu ?mi fac test..sa mai aștept. .Doamne iarta-mă lol eu de luni seara pana acum am ?mbătr?nit de așteptat.  Mi s-a părut o săptăm?nă luuunga. Am ?ncercat sa mă g?ndesc la altceva dar nu prea am reușit.  M-am și stresat cu ceva la serviciu, am pl?ns. .ca niciodată. .m-am certat cu o colega, m-am simțit rănită și am pl?ns ?n 3 reprize..sper sa nu afecteze implantarea..Doamne ajuta!

Flower sa ști ca și eu eram lacoma la bani de mica (tot Capricorn sunt) tot așa țineam de ei..Nu cheltui am.  Str?ngeam mulți.  Problema a venit după 20 ani..Am boala shopping ului acum, numai bluzițe și t?mpenii.  Păcat ca nu mai pot sa ?i țin. .dar e și "vina"  soțului căci e f econom și pune mereu deoparte ..lunar și eu atunci sunt mai mana larga..compensez lol

Ultima oara a fost editat de JanisJoplin (2015-08-28 19:30:51)

6 ani de dragoste  hjarta

#1038 2015-08-28 19:21:05

majestik
Addicted member

Smart, faza cu puii bio e nasoala. Eu am vazut reportaj in care se discuta problema asta, cum ca produse care aveau eticheta bio erau tot pline de chimicale.. Dadea exemplu carnatii de vanat, salamuri uscate.. Nu mai retin..

Anca, Janis zicea ca isi prajea peste sotul ei ca sa isi ia la serviciu drept pachet wink

Flow rotfl e tare C!

Bravo Y! tummenupp

#1039 2015-08-28 20:01:20

majestik
Addicted member

Fetelor, cine are kit pt epilare cu ceara? Vreau sa-mi iau si nu stiu ce model hmm

#1040 2015-08-29 07:07:39

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Din ala cu incalzitor maje? Am eu unul no name si isi face treaba. L am luat de pe un site. Are o sg rezerva

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1041 2015-08-29 09:13:45

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Neata
si eu am, maje. L am luat acum vreo 3 ani, e no name, am dat 120 lei si a venit cu benzi, vreo 5 rezerve de ceara, si incalzitorul, plus uleiul de dat dupa epilat sa curete surplusulde ceara.
rezerva cea mai ok e cea cu miere de albine, eu numai din asta folosesc. Celelalte nu se intind bine, is groase.

#1042 2015-08-29 11:14:18

majestik
Addicted member

No name, no name, dar l-ati luat de pe un site anume sau l-ati luat din oras?
Am retinut Ionela cu mierea de albine, mersi!

#1043 2015-08-29 17:01:56

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Hey fete!
Știu ca sunt stresanta cu subiectul lol dacă sunt ?n curs de implantare și am făcut ceva efort are ceva? M-am plimbat și am urcat ceva (suntem la vulcanii noroiosi). Și acum la baie am văzut o sec rețin albicioasa...nu știu ce e. Oi ovula iar?lol ( am luat Ac, mă g?ndesc ca după se mai ?nt?mplă să ovulezi multiplu..nu știu. .
O s?mbătă frumoasa!

6 ani de dragoste  hjarta

#1044 2015-08-29 18:30:38

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Janis, secretia de la ovulatie e ca albusul de ou, transparenta si incolora sau albicioasa/ galbuie. Oricum, e foarte diferita de secretia din restul ciclului.
Daca e sa ovulezi multiplu, se intampla in maxim 48 de ore de la prima ovulatie, apoi nu se mai poate din cauza nivelului de progesteron care creste.
Cand am ramas insarcinata am avut o secretie mai abundenta ca de obicei, inca de dinainte de test... poate o fi asa si la tine. Sau poate e doar pe fondul (de)reglarilor hormonale de dupa AC.
Distractie frumoasa!

#1045 2015-08-29 18:38:00

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Un site la intamplare a fost, maje. Stiu ca am scris kit epilare cu ceara pe google

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.