homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-78

#1464 2015-09-20 17:08:00

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37

La stat.

Mi se pare ok abordarea pt gradi. Un program si disciplina exista oricum.

Mai tarziu, la scoala, am putea alege tot step, daca vrem.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1465 2015-09-20 18:02:40

alexandra8810
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2013-05-24

Mamici vreau sa va ?ntreb daca am voie sa mananc următoarele tinand cont ca alaptez: struguri,  mere, prune, pere, ciorbe acrite cu bors de casa, mancaruri cu sos de rosii, cartofi la cuptor sau cartofi fierti cu unt, supa de găină sau de legume, branza, iaurt. Dimineata as putea sa mananc unt, gem, ou, muschi de porc sau sunca? Sunt intr.o continuua foame pt ca nu stiu ce sa mai mananc. De cateva zile mananc doar biscuiti. Aaaa compoturile sunt ok? Ieri am baut compot de piersici si caise

Stiti ca va ziceam de fetita mea ca nu mai face caca asa de des. Am renunțat de 2 zile la lactate si ieri a făcut de 2 ori si azi odată.  Sa fie de la lactate? A facut cu zgomot azi...era la sot in brate si mi.a zis ca a simțit la mana cand a facut. Si intradevar era scutecul plin. Poate fi o problema?  Ea incontinuare se screme si e agitata si ate gaze pe care le elimina cu efort. Ii dau bonnisan de 3 ori pe zi. Nu stiu daca sunt colici sau altceva. Maine sun la neonatologul din spital...

Ultima oara a fost editat de alexandra8810 (2015-09-20 18:04:25)

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1466 2015-09-20 19:14:02

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Categoric e de preferat sa mananci din tot ce ai enumerat decat numai biscuiti. Eu am mai zis ca de la un consultant in alaptare stiu ca nu trebuie sa tii regim cand alaptezi, trebuie doar sa mananci sanatos. Intreaba si pe grupul Alapteaza! de pe facebook, cred ca la fel iti vor spune.
Efectele regimului aplv se vad mai tarziu, dupa cateva sapt. Lactatele din alimentatia ta pot da scaune abundente, urat mirositoae si gaze la fel de urate la bebelus. Daca si azi a dacut asa, inseamna fie ca mai tb sa treaca zile de regim, fie nu e asta cauza.
Aerul il scoate dupa mese?
Pt colici, mie cel mai bun mi se pare colieful.

#1467 2015-09-20 19:33:59

alexandra8810
Sr. member
Inregistrat: 2013-05-24

Scaunul mirosea a lapte acru. Da are gaze dar nu sunt urat mirositoare.
Da eu zic ca scoate aerul după -masa. Daca adoarme la san sa o mai trezesc sa o bat pe spate? Cateodata  da sanul afara si nu il mai vrea. O iau si o bat si apoi o pun iar la san si adoarme.

Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis!
Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!  bebe

#1468 2015-09-20 22:02:11

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Anca, m?ine ajung la PC si rezolv. Nu ai de ce să-ti ceri scuze!

Publicitate

loading...

#1469 2015-09-20 22:50:07

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

alex, atunci e normal ce se intampla. e micuta, e natural sa o mai supere colicile la varsta asta si nu prea ai cum s-o ajuti mai mult decat incerci deja.
dupa ce a adormit nu cred ca mai da aerul afara, cu tot masajul ori bataia usoara pe spate. daca poti sa o demufezi pana adoarme, intr-o pauza cand doar suzeteaza, sa o bati pe spate atunci. dar daca plange cand o detasezi (e de asteptat, daca ii e somn), las-o mai bine la san. oricum ea nu face o forma urata de colici, sunt bebelusi care urla efectiv de durere, deci voi sunteti bine.

#1470 2015-09-21 01:38:42

JanisJoplin
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-26

Alexandra normal poți manca orice c?nd alăptezi,  mai ales legume și fructe. .deci c?t mai sănătos!
?n legătură cu lactatele, de evitat laptele simplu..și ?n general lactatele pe perioada colicilor, din ce știam eu..
Mi s-a ?ntors barbatul  happydance
Am mai făcut o ?ncercare ?n seara asta,  și zilele următoare,  deși nu mi'am mai cumpărat teste de ovulație,  nu mai vreau sa mă stresez deloc..
Apoi dacă nu e sa fie, facem pauza și mai ?ncercăm din martie ( la anul ?n sept nașim și nu vreau sa fiu lehuza la cununie, mi-am dorit mult sa ?i nașim..sunt prieteni buni..)

Așa ca ultima fisa pe anul ăsta o băgăm acum lol

6 ani de dragoste  hjarta

#1471 2015-09-21 09:04:07

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

neata !

janis , bafta !

sunt la birou .. treaba ... pfui!

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1472 2015-09-21 09:38:29

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata wave

Azi l-am dus prima oara la camin. De acasa am plecat bine, veselie mare. Cand am ajuns acolo si am intrat in hol a fugit afara, ca el nu vrea sa ramana, sa nu-l las, a inceput sa planga tare grater A venit ingrijitoarea si mi l-a luat, a inchis usa. Intre timp a iesit educatoarea sa-mi dea nr de tel si pina am notat numarul s-a facut liniste in clasa. Mi l-a aratat cum se juca cu un cal.

Am plans si eu un pic ... Pe urma pe drum spre munca m-a sunat sa-mi spuna ca e foarte cuminte si linistit, sta la masa si deja ii stie pe toti pe nume si ca e un mare povestitor, l-a laudat pentru ce bine vorbeste. Le-a cerut gris in lapte chicot

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1473 2015-09-21 09:39:24

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1474 2015-09-21 10:06:24

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

neata si de la mine

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1475 2015-09-21 10:27:05

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Timi puss o sa fie bine! Saptamana asta e mai grea smile

Y nu a mai plans de vineri. Si azi a ramas ok, mu neaparat bucuros, dar fara sa planga sau sa zica ca nu vrea.

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1476 2015-09-21 10:32:13

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Deno kram sper

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1477 2015-09-21 11:24:18

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna,

kate, eu nu am stiut ca exista acest concept si in gradinitele de stat. Super! tummenupp

anca, asta e abordarea si in gradinitele Montessori, sa incurajeze copilul sa ii faca ce ii place, sa il urmaresti sa vezi ce aptitudini are si in functie de asta sa il incurajezi spre anumite activitati, practic sa il respecti ca individ.. nu sa ii impui: faci asta si nu comentezi! oricum face ceva constructiv, nu cred ca de aici s-ar invata indisciplinat..
Eu si acasa o las sa faca ce vrea, alege singura cu ce se joaca, sau ce vrea sa faca, cata vreme nu distruge ceva prin casa si nu se raneste.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1478 2015-09-21 12:47:28

GeoGeo
Hero member

cris, ma gandesc ca anca se refera la o  situatie de genul : imi plac stiintele naturii dar nu suport franceza/matematica ..  prin urmare nu ma ocup DELOC de materia respectiva  .. sau poate vroia sa zica altceva rotfl2 scuze anca daca fabulez big_smile . pe de alta parte copiilor nu prea le poti impune ceva .. nati a avut destule zile cu fisa goala .. nu s-a simtit "cu chef" . aici e iar mult de vorba rotfl2

in principiu materia ca atare stiu ca este obligatorie, metoda este optionala .

katey, ca gradinita e intr-adevar super. ca scoala, trebuie sa va interesati exact de cum se urmareste materia & evaluarile .

mai, stiti cumva un medic stomatolog bun, foarte bland (mie imi este FOARTE FRICA)  , in Bucuresti ? eventual in zona Tineretului sau Piata Sudului ? big_smile  am niste probleme .. nasoale.

Ultima oara a fost editat de GeoGeo (2015-09-21 12:49:37)

#1479 2015-09-21 13:09:13

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Geo, la gradinita e devreme pt asa ceva, zic eu.. cand incep scoala e altceva, dar la gradi nu vad de ce ar fi musai sa faca o anumita activitate daca nu ii place. smile

Eu merg de ani buni la o doctorita stomatolog f buna in zona Calea Mosilor, e relativ tinerica si cu simtul umorului, mai fricoasa ca mine nu cred ca esti. lol daca vrei iti dau detaliile..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1480 2015-09-21 13:09:35

Katey
Addicted member

Buna!

Exista, Cris, sunt curioasa in ce masura se va aplica exact. Chiar vreau sa merg intr-o zi sa supervizez un centru de activitate. big_smile

Geo, am citit si despre scoala dar mai avem un pic pana atunci. smile

JanisJoplin a scris:

deși nu mi'am mai cumpărat teste de ovulație,  nu mai vreau sa mă stresez deloc..

Las' ca mi-am cumparat eu... Si sunt exact ca tine cu sanii, CM e pe trecute si tot ma dor. sad

Strumful nails  7,5 ani

#1481 2015-09-21 13:49:30

GeoGeo
Hero member

mutumesc Cris, deocamdata incerc sa gasesc mai in drum, imi este peste mana mosilor sad

katey, eu ii caut scoala lui n de cand am inscris-o in grupa mica rotfl si ma hotaraesc, ma razgandesc, iar mai intreb, mai calculez mai .. etc . am innebunit deja rotfl

#1482 2015-09-21 16:58:25

Katey
Addicted member

Geo, noi avem 3 variante mari si late: scoala de care apartinem si care e un mare NU, din cauza "anturajului", scoala de care apartine gradinita unde merge acum si colegiul national unde am facut eu liceul. nustiu

Strumful nails  7,5 ani

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.