Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-76
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37
Neata
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
cori, o sa-mi fac curaj intr-o zi...
cris, la anul va avea 4 anisori? eu cred ca e un avantaj faptul ca ai obisnuit-o cu bona si ca n-a fost mereu aceeasi. cred ca va ajuta asta la acomodarea la gradinita. educatoarea va fi ca noua ei bona. nu cred ca vor fi pb de adaptare la voi. pe al meu nici cu bunicii nu-l pot lasa. s-a obisnuit sa stea cu mine toata ziua si daca 15 min nu ma vede, incepe sa intrebe de mine. cel mult 1h ora o pot lungi bunicii ori sotul fara sa ma vada si fara sa faca urat ca vrea la mine. legat de programul scurt, vei vedea atunci cum se simte ea mai bine. cunosc un baietel care plangea cand era luat la 12 de la gradi, el voia sa mai ramana sa se joace . asa ca l-au lasat 8h parintii.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
de la ce varsta le-ati luat copiilor trotineta? al meu are doar "motocicleta" si masinute la care trebuie sa dea din picioare. ii plac.
- Katey
- Addicted member
Noi la 3 ani. Merge cu ea, adica stie ce trebuie sa faca, dar nu prinde viteza. Avem o fetita in grup, cu cateva saptamani mai mica si pur si simplu "zboara" cu trotineta.
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
katey am obs ca asta merge ff bine pt inceput http://www.decathlon.ro/bicicleta-copii … 02270.html
si A merge fara roti ajutatoare desi noi nu i-am luat inca, a invatat pe a unui alt copil...
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Buna
Noi avem motocicleta si trotineta , nu ii place niciuna , i le-am luat asa , poate poate se invata cu ele..nici nu am insistat ca are abia 2 ani si 10 luni Anca greu ca nu sta chiar cu nimeni , o sa iti fie cam greu cd va veni bb2 .al meu e f independent , daca mai e si ta-su prin preajma eu nu mai contez , vrea totul sa faca cu tati (mancare , nani , joaca ). Iar dc sunt bunicii langa el merge cu ei fara nicio problema. La cresa ii place , s-a trezit intr-o dimineata ca el vrea la cresa, ca mananca si face nani acolo , s-a si obisnuit fiind al treilea an tot acolo
Mamica de 2 pui scumpi
- Katey
- Addicted member
O stiu, Cmin, si noua ne place. Dar exact cum spuneam, daca ma iau dupa ce scriu ei acolo, la 5 ani trebuie alta. Si, mna, 400 de lei nu-s chiar de colea.
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
hello
al meu a inceput sa pedaleze inca de cand avea tricicleta. Adica n-a prea stat in ea, dar in ultimul timp, inainte de a o pune in cui. ii placea sa dea el din pedale. A mai avut apoi tot felul de biciclete din p;astic cu pedale pe care le-a zapacit. Pe la 2 ani jumate i-am luat un kart caci prin parc era innebunit sa se plimbe cu ele contra cost, pe care l-a calarit pana a dat zapada. Tot vara trecuta a calarit si trotineta nepoata-mii pe care asta primavara a reusit s-o rupa (era din plastic pe alocuri), asa ca anul asta i-am luat una din decathlon, turnata, din otel sau ce-o fi cu care efectiv zboara si se plimba precum aia mari. Bicicleta pe care o are acum este a nepoata-mii (a fost roz, dar a vopsit-o al meu albastru, desi eu n-as fi avut greturi, fie ea si roza) si nu mai stiu de unde e, dar stiu sigur ca e pt copii mai mari, cred ca de la 5 ani incolo. Si Katey, nici asta n-a avut roti ajutatoare , dar i-a cumparat al meu si i le-a montat. Acum cel mai incantat e de bicicleta, se plimba cu ea mereu, iar restul de dotari le tinem in scara blocului legate cu un lant cu lacat ca mi-ar fi imposibil sa le care sus.
Ultima oara a fost editat de smart lady (2015-09-17 17:53:23)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Katey, nu trebuie neaparat sa-i iei alta la 5 ani. I-o schimbi cand ti se pare ca nu mai are o pozitie corecta pe ea, oricat ai regla șaua si ghidonul. A noastra este pentru 4-6 ani parca.
- Katey
- Addicted member
Multumesc! Vom vedea.
Pana una, alta, am fost la sedinta la gradi. Trebuie sa cotizam din start 365 lei. Cu intretinerea pe septembrie si octombrie (se plateste anticipat), care e 7 lei / zi, sarim de 500 lei saptamana viitoare. Ca nah, ne-a trebuit gradinita "cu potential".
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
neata
Katey, dar la voi se plateste intretinerea la gradinita ? eu stiam ca la stat se plateste numai masa ...:S sau nu e de stat ?
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- smart lady
- Addicted member
Neata
Mama, Katey, asa mult? Si a vostra e de stat, nu? Eu ma astept la jumatate din cat ai zis tu pentru rechizite, undeva la 250, dar asta e doar o singura data, in rest platim 9 lei/zi
Uite ca ne inscriem si noi in randul racitilor, dupa 4 zile de gradi. Am inceput bine
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- smart lady
- Addicted member
Ce putin, Time. Noi anul trecut am dat 150 lei. Anul asta ma astept la mai mult pentru ca si necesarul e mai mare. Si al meu e tot in grupa fluturasilor
- GeoGeo
- Hero member
azi nati bazait nitel de dimineata . cred ca a cam ajuns-o sculatul f devreme si plecatul la 7.15 din casa, saracutza .. nu am ce-i face, se obisnuiste . noi dam 14 lei pe zi pentru masa . la sedinta voi afla cat sunt rechizitele + fondul clasei (nu pot fi mai mult de 300 adunat) si se vor plati o singura data . nu sunt alte taxe .. mai constribuim peste an cu hartie igienica, servetele , sapun. si cam atat . imi este dor de ea abea astept sa o iau .
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
noi suntem elefantei ..dar acum e la masa-mare sa tuse si mucea dimineata ...eee trece
neata
- denorah00
- Insomniac member
- Inregistrat: 2012-02-07
Neata!
Timi ce frumos!
Y nu a plans azi cand l-am lasat. A ramas bucuros. Sper sa primesc vesti bune, acum merg dupa el. El inca nu s-a racit. Sper sa continuam la fel, desi jumatate grupa sunt cu muci si ieri au ramas acasa din ei..
Viata mea, desprinsa din povesti
- GeoGeo
- Hero member
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|