homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-74

#1388 2015-09-15 17:13:54

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37

cand incepi job-ul smart?

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1389 2015-09-15 18:22:17

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

E de stat, nu sunt gradinite particulare in orasul meu.

Azi pe drum spre casa ma intreaba y : "mama ai venit dupa mine?" Da zic am venit. Imi zice "multumesc mama ca ai venit"  hjarta

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1390 2015-09-15 19:01:38

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

S-a acomodat greu anul trecut, smart? El are 3 ani acum, e de actualitate semnatura? Aveam impresia ca e mai mare. Cam cat timp a plans cand ati inceput?

#1391 2015-09-15 23:09:52

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Anca, are mai mult, are N 3 ani si 3 luni, iar baietelul lui Smart e mai mare...

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1392 2015-09-15 23:24:26

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Cmin, nu stiu sigur. Astept sa ma sune sa-mi spuna o data concreta.

Anca, al meu face 4 ani peate 2 sapt. Foarte greu s-a acomodat, a plans multe saptamani , a fost cumplit de greu pt el, dar si pt noi. Poate daca era obisnuit sa mai stea si cu altii in afara de mine, nu ar fi fost o asa trauma. Si a stiut inca din primavara ca va merge la g radi  pt ca ii tot spun eam. Daca ai cum, obisnuieste-l si cu altii in preajma

Ce dulce e Yannik

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Publicitate

loading...

#1393 2015-09-16 00:54:42

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Bună fetelor!
Mult succes cu grădiniță. .și școala!  Cat mai puține răceli,  spre deloc smile

Mie mi'a trecut menstra de c?teva zile și iar mă dor sanii..știți ca am zid ca as fi gravida ca mă dureau..nu..acum iar simt ca mă ?nțeapă ?n părți și intr-o parte la unul zici ca am un canal angorjat. .mda..Am stors un pic și e lapte sad probabil am ceva cu prolactina. .adică dupa 1 an jumate de la ?nțărcare? Mai zicea bubu ca a pățit. .dar pe mine deja mă doare, ceva nu e ?n regula. Abia joi pe 24 am găsit loc la gineco, off, sa ?mi dea analize..Din s?nge se poate testa prolactina?  Sau ce mi-o face? Pastile de oprire direct?
Cmin tu avusese probleme ?nainte de Alex?

6 ani de dragoste  hjarta

#1394 2015-09-16 01:05:06

anca90
Platinum member

smart, inseamna ca baietii nostri si y al lui deno sunt nascuti cam in aceeasi perioada. balante toti 3 smile.
ma ingrijoreaza ce povestesti pt ca si eu tot de la 3 ani intentionez sa il dau la gradinita (speram sa se acomodeze mai usor decat acum, la 2) si el e obisnuit numai si numai cu mine. oare ajuta sa il duc saptamanal la cluburi pt copii de varsta lui?
tu ai inceput munca deodata cu inscrierea lui alex la gradinita sau in primele sapt ai mai avut posibilitatea sa il iei acasa cand plangea? cu cate ore ati inceput?

janis, da, se masoara din sange prolactina. totusi, daca ai cicluri regulate, nu cred sa fie dereglata.
poti sa faci pana pe 24 analiza si o eco mamara.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-09-16 01:05:47)

#1395 2015-09-16 01:18:43

JanisJoplin
Platinum member

Merci Anca
Speram sa ?mi dea Dr analiza și eco căci recomandate nu le plătesc..

Da, am cicluri regulate...atunci de ce am lapte? Adică dispăruse,  acum deodată doare, au ?nceput sa ardă sanii, parcă mă aștept sa fac febra laptelui sad

#1396 2015-09-16 06:41:22

flowerpot
Insomniac member
Inregistrat: 2009-02-24

Janis sad. Asta-i semn ca ti se pregateste prganismul de inca o alaptare (incerc si eu sa te fac sa vezi si o parte plina a paharului).

in a very beautiful way, our child teaches us - if we listen - what love is.
bebe

#1397 2015-09-16 07:31:34

JanisJoplin
Platinum member

Da flow..dar nu cred ca pot răm?ne gravida cu prolactina mărită. .

#1398 2015-09-16 09:12:06

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

neata !

flow cum merge treaba ? cu face mandrul ?

anca , copiii la gradinita plang , unii mai mult, altii mai putin, dupa cum le e firea . decat sa il iei cand plange mai bine incerci - daca gradinita permite -  sa il lasi gradual (o ora , doua, etc) . Idea este insa sa nu il iei cand plange, nu este ok sa sune educatoarea dupa tine ca plange si sa il iei . atunci ori nu face ea fata, ori e ca si cum te bagi peste ea si ii "subminezi puterea" in fata copilului. In general copiii se ataseaza de educator si se obisnuiesc cu programul, dar fiecare in ritmul lui . Dar nici unul nu prefera gradinita propriei case smile . daca gradinita are club ar ajuta sa mearga peste an , se obisnuieste cu cladirea, traseul, oamenii . daca e vorba de alt club, sincer nu cred ca ajuta la integrare, doar la dezvoltare, asta e altceva .

janis, eu nu am auzit de o problema ca a ta sad . sorry. Nu poti grabi vizita la gineco ?

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1399 2015-09-16 09:13:55

denorah00
Insomniac member

Neata!

Mama ce a plans sad de pe drum suspina si avea un nod in gat. Azi plangeau in  cor toti. Primele 2 zile au fost mult mai linistiti toti. De aseara plange si zice ca nu mai vrea acolo sad

#1400 2015-09-16 09:16:00

bubutadana
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-03

neata mamici
janis, fa prolactina din sange, nu cred ca e scumpa, ca sa nu mai pierzi timpul
eu la endocrinolog am fost cand am avut problema asta si el mi-a dat toate analizele
si eco la san, neaparat

No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...

#1401 2015-09-16 09:58:41

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

neata
cu ce janis sa fi avut probleme? cu prolactina? eu am avut dupa, bine nu stiu daca chiar cu prolactina ca nu am facut analiza. Adica cu tot tratamenul de intarcare si eu tot aveam lapte..si acum daca apas dintr-un san ies 2 picaturi de colostru.

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1402 2015-09-16 11:08:01

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

deno .. imi pare rau sad . o sa treaca , incepe sa inteleaga care e treaba smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1403 2015-09-16 11:26:01

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

hello
vin si eu cu experienta noastra de gradinitari lol
la noi a durat vreo luna acomodarea, la inceput plans destul de rau, apoi matzait. s a potolit cu totul in momentul in care nu l-am mai dus eu la gradi. pleca cu ai mei, cu cumnata, cu sotoi...dupa ei nu plangea, dua mine mai matzaia si dupa vreo 3 luni, cand au mai fost cazuri in care a trebuit sa il las eu.
anul asta la deschidere, l am dus impreuna si desi pe drum nu prea vroia sa mearga, in masina a zis ca : ma duc decat azi de de maine e iar o vacanta lunga" cand a ajuns in clasa nu a avut rabdare sa il descalt, a fugit repede in clasa. si s a pupat cu educatoarele si ingrijitoarele lol
noi anul; trecut, ca sa ii diminuam grija ca il vom lasa acolo ( asta era frica lui. nu plangea din cazua strainilor, eduicatoarelor etc, plangea de frica faptului ca nu il vom mai lua acasa) ii promiteam zilnic ca dupa gradi mergem la gara sa vedem trenurile, ca mergem la x loc de joaca, la nu stiu ce prieten...ca sa aiba notiunea faptului ce va urma si certitudinea ca il vom lua inapoi....

samy....7 ani....wow!

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#1404 2015-09-16 12:44:27

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Poke par

#1405 2015-09-16 13:51:58

anca90
Platinum member

buna!

janis, nu vreau sa zic o chestie care sa te supere, dar poate corpul tau nu era pregatit inca pt intarcare. sunt mame care alapteaza multi ani dupa nastere si poate nu doar cererea le face sa produca... sper sa iti dea un raspuns bun dr. intreaba si un consultant in alaptare.
eu mi-am dozat prolactina undeva pe la 6 luni dupa nastere si era in limite normale, nicidecum crescuta pe fondul alaptarii. de asta nu cred ca singura explicatie pt situatia ta ar fi prolactina marita, poate nici nu ai pb asta.

geo, eu nu am taria sa aplic un astfel de regim. probabil functioneaza bine si rapid (la fel ca cio in "educarea" somnului), dar nu e pt mine metoda asta.
daca plange copilul dupa mine inseamna ca are nevoie de mine si nu mi se pare ok sa-i intorc spatele. daca e doar o maraiala ca nu are chef de gradi, ca vrea sa se joace acasa, asta e altceva. dar daca boceste cu lacrimi de crocodil ca vrea la mami in brate, nu-l pot lasa singur in durerea lui.
eu imi amintesc ca imi placea la gradinita, dar habar nu am cum a fost la inceput. nu-mi amintesc zile in care sa nu fi vrut sa merg, dar poate au fost. chiar vreau s-o intreb pe mama despre asta. daca am mai plans si eu dar retin numai momentele placute, inseamna ca nu m-au afectat reprizele de plans si atunci n-ar fi o tragedie sa aplic ce zici tu. voi proceda cum simt pe moment.
da, cluburile la care ma gandesc sunt organizate de gardinite. am mai fost in trecut cu el. i-a placut mult (deh, jucarii noi smile ), insa eram si noi in sala cu el, poate de asta se simtea in largul sau.

poke, interesante metode, multumim de info.

adina, adeverinta de care ai avut nevoie pt medicalul de dupa CIC ai obtinut-o de la prestatii sociale si era cu veniturile pe ultimele 6 luni?
se pare ca n-o sa iau nici un ban in prenatal si concediul de lauzie, apoi sper sa obtin CIC-ul hmm... pe suma minima, evident.

#1406 2015-09-16 14:16:35

denorah00
Insomniac member

A treia zi de gradi: cum am plecat eu, nu a mai plans o secunda, a fost vesel, dar a batut copiii si a stat pe scaunul rusinii. No ce sa zic... decat sa vina el batut mai bine ca a batut el pe altii lol acum lamuresc la el ca e f rau si grav ce a facut.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.