homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-73

#1369 2015-09-15 09:39:31

GeoGeo
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-02-15

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37

neata smile

garga, propiretarul se par ca este fondul agricol sau ceva de genul asta . Nu ma intreba cum naiba a ramas o limba de pamant la ei , dar tot e bine, daca era privat acum acolo era un bloc !

azi a fost day no 2 - matza mea s-a matzait rotfl apropo :  aveti vreun inside eye la gradinita scufita rosie ? big_smile n are doua doamne una foarte jucausa si una mai "profesoara" asa. azi e "profesoara" toata ziua rotfl n. a pus botic de dimineata

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1370 2015-09-15 09:41:25

denorah00
Insomniac member
Inregistrat: 2012-02-07

Neata!

Geo lol cam asa si la noi, nici n-a vrut sa intre. Apoi il auzeam de afara "da eu vreau la dudu meu" dudu e inoke lol

Viata mea, desprinsa din povesti hjarta

#1371 2015-09-15 09:57:19

GeoGeo
Hero member

deno , eu stiu, cam doua saptamani dureaza treaba ... smile apoi ar trebui sa fim OK

#1372 2015-09-15 10:20:16

denorah00
Insomniac member

A ta cati ani are geo?
In fiecare an va face la fel???

#1373 2015-09-15 10:38:11

ginutza
Hero member
Inregistrat: 2007-09-19

buna fetelor,

ce de gradinari avem aici
si pitica mea a inceput, azi am lasat-o singura, nu a plans
sper doar sa spuna cand face pipi  ca ea se da la joaca si uita sa se mai duca la baie, abia astept sa ma duc sa o iau
Dami este ca acasa la gradi, nu imi fac griji pentru el big_smile

Nu te poți simți în largul tău fără aprobarea ta.

Publicitate

loading...

#1374 2015-09-15 13:13:16

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

hello wave

Ce scump e Yannick hjarta

Geo, pai al Primariei ma gandesc ca e. In fine, pacat.

Pentru Stefan o sa fie o perioada grea din cauza copilasilor noi, mai ales a celor de la grupa mica care sunt mici, cred ca majoritatea sub 3 ani, multi si plangaciosi si e stresat tare de ei.

#1375 2015-09-15 13:45:27

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

buna, tuturor, ma regasesc cate un pic din fiecare povestile voaster de la gradi...acum, fata mea e clasa 1, la capitolul acomodar, evident nu sunt probleme, sa vedem cand s-o incarca rau orarul cu lectii si pretentii cum o fi smile

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1376 2015-09-15 13:46:14

GeoGeo
Hero member

deno, nati are 5 ani . povestea e cam la fel in fiecare an sau dupa fiecare vacanta . nu se omoara cu gradinita , sper ca aici sa fie mai ok , cu mai multe activitati . acum , nu stiu poate ca ai tai nu sunt asa, eu spre exemplu nu am fost plangacioasa, dar nati este . asa e ea .

doamnele par destul de ok .. ce sa zic . o sa vad .

garga nu e al primariei, ca am facut noi cerere sa il amenajeze sau sa ni-l concesioneze si asa am aflat ca este al fondului agricol . nu te poti atinge de el .

#1377 2015-09-15 13:51:06

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna!

samy, ce frumos si cate emotii in prima zi de scoala! hjarta abia astept si eu, dar inainte avem de trecut hopurile cu gradinita cesafac.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2015-09-15 13:51:27)

#1378 2015-09-15 13:59:03

samy
Hero member
Inregistrat: 2007-10-30

asa e ,a anca, dar eu nu stiu cand au trecut 7 ani ...stiu ca suna a cliseu, dar efectiv nu-mi vine sa cred, mai ales ca o voi lua de la capat, cand deja totul este asa de usor la varsta asta, dar e provocare pe care abia o astept hjarta

Mami de fetite:pisoi si pisoias! hjarta

#1379 2015-09-15 14:01:56

anca90
Platinum member

samy, deci si tu zici ca e mai usor acum, imi dai sperante big_smile. unii zic "copii mici, griji mici, copii mari, griji mari" si asta ma sperie ca ar putea fi mai greu pe masura ce cresc, insa mie, dupa numai 2 ani (deci ft putin ca sa imi pot forma o parere) mi se pare mai usor acum decat la inceput.

#1380 2015-09-15 14:11:06

GeoGeo
Hero member

Samy, succes la scoala smile

mie mi se pare nu ca este mai greu ci mai .. complicat . nevoile se diversifica ... personalitatea copilului este din ce in ce mai puternica , mie mi se pare ca am un pui de adolsecent in casa smile

#1381 2015-09-15 14:18:49

anca90
Platinum member

da, clar din punct de vedere psihologic e din ce in ce mai greu. vad deja si la mine ca ar trebui sa fiu un ft bun psiholog si cand colo o dau in bara adesea sad. chiar daca am mai citit teorie, ma enervez si nu reusesc sa o aplic, repet greselile pe care le-au facut ai mei cu mine desi imi amintesc cat am suferit pe seama lor.

#1382 2015-09-15 14:30:46

denorah00
Insomniac member

Am inteles geo. Ai mei nu sunt deloc plangaciosi.

Azi am mers dupa el si ramasese ultimul, s-a jucat cu educatoarea, nu a plans deloc azi a zis ca a fost tare cuminte. Dar au o suuuuuper educatoare, f frumoasa si placuta, se ocupa super de ei. Azi cand am ajuns cu y i-a oprit pe toti copiii din activitate si a exclamat "copiiiio a venit yannick!" Si catre y a zis vaaaai yannick cat te-au asteptat copiii, hai sa vezi ce ti-am pregatit. Asa face la fiecare copil. In fiecare zi ii asteapta cu o surpriza. Y nu e pupacios cu strainii, dar pe ea o pupa cand ajunge si cand pleaca si o strange in brate ca pe mine. Sunt tare multumita de ea, as lua-o acasa hjarta

#1383 2015-09-15 14:34:27

GeoGeo
Hero member

anca, si eu citesc foarte mult, insa e greu sa ies eu din niste tipare . ai mei nu discutau cu mine, ce ziceau ei aia era . din experienta stiu ca intotdeauna gasesti o cale sa nu te conformezi.  nu vreau ca nati sa fie ca mine, ascunsa de parinti, sa isi rezolve singura problemele si sa nu deschida gura cand pateste ceva . tipul asta de oameni este cel mai adesea vizat de diferite tipuri de abuzatori (inclusiv bully-ers ) . nu vreau sa se indeparteze de mine cum am facut eu cu ai mei . asa ca sincer mi se pare mai usor sa indeplinesc nevoia de a fi tinut in brate decat acea de a fi tinut in brate & invatat sa zboare ... fara sa il arunc big_smile .hai ca nu vreau sa stric cheful oamenilor smile

#1384 2015-09-15 14:46:08

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Mamici  wave

N a fost ok ieri. Mi-a zis ca nu ii place "cand plang copiii dupa mama lol". Dar n-a zis ca nu mai merge. Dna. psiholog mi-a zis ca a fost ok, in jurul ei majoritatea urlau si se tavaleau pe jos, dar ea nu avea treaba, se juca si incerca sa-i ignore. Dnele. educatoare i-au zis ca se vede ca e copil trecut prin cresa ca nu au probleme cu ea, e cuminte, asculta, stie sa se joace frumos, mananca singura.

Ieri dimineata, cand a dus-o G, tocmai intrase directoarea si s-a oferit sa o duca ea sus, la grupa. Mi-a zis G ca a plecat fara probleme desi pana acum doar ingrijitoarea sau educatoarele au dus-o. Pe scari ii povestea ca ea e in "glupa flutulasilol" si acolo sa o duca.

Sper sa fie bine si in continuare.

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1385 2015-09-15 14:51:21

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fete,

deno, super educatoare! asa da primire pt copii... tummenupp
eu cred ca cel mai mult tine de educatoare pentru ca, copilului sa ii placa la gradinita.  De aceea cand voi cauta gradinita, imi voi lua si fata cu mine si neaparat vreau sa vorbim amandoua cu educatoarea.

Geo, cred ca asta era atunci modalitatea de a creste copiii...ma regasesc complet in ce spui de relatia cu ai tai. Eu nu am simtit niciodata ca ma pot baza pe parinti la nevoie, pt ca nu puteam discuta nimic cu ei. Si niciodata nu am auzit de la ei "te iubesc"... acum eu ii spun asta fetei mele de zeci de ori pe zi, asa simt... nu stiu cum sa nu spui asta copilului tau..

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1386 2015-09-15 15:02:25

anca90
Platinum member

geo, cris, ma regasesc intru tot ce ati descris voi.

deno, chiar ca super educatoare! tummenupp e gradinita de stat sau privata?

cand citesc povesti de acomodare usoara, ca ale voastre, imi doresc sa am si eu parte de asta! nu i-as putea lasa la gradinita daca ar plange. cu cel mare sper sa fie mai usor. intentionez sa incepem de la 3 ani, deci as avea 1 an in care sa-l mai pot tine acasa daca nu ii place... dar pe cel mic va trebui sa-l acomodam in 6 luni: sa incepem de la un an si jumatate si pana la 2 ani sa se obisnuiasca si sa mearga de placere. sper sa reusim hmm.

#1387 2015-09-15 16:47:18

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

hello

Nici al meu n-a plans ieri. L-am dus acolo, am stat cam 20 min cu eal, i-am zis ca trebuie sa plec si l-am luat la 12. Azi de dimi la trezire (ca inca se trezeste foarte greu) a plans putin ca nu vrea sa mearga de eram gata sa-i cedez. si in timp ce manca, ma intreaba ce-i cumpar cu banii de la serviciu dupa ce-l iau de la gradi. L-am dus si l-am luat la 12 si asa voi face toata sapt. Sper sa fie ok inceputul asta, caci anul trecut a fost cea mai urata perioada din viata noastra!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.