Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37-98
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 37
adinagrig a scris:da, geo, si eu tot de pe ion campineanu, dar nu ajuta chestia asta pe anca, ca nu e din buc....da, nu de unde am depus dosarul.
asa se numeste : "Agentia pentru Pl?ti si Inspectie Sociala http://www.prestatiisociale.ro/
poti sa suni la directia de judet, eu cand am avut nevoie am sunat si am primit info OK
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
neata!
eu nu mai citesc despre vaccinuri (momentan), caci sigur iar ma voi framanta daca s=o facem sau nu.
Stie cineva care munceste in domeniu, in cazul unei demisii, se mai beneficiaza de somaj (sau inchidere cu acordul partilor) ? Cate luni de munca ar trebui sa fie neintrerupte ca sa se poata lua somaj?
Ultima oara a fost editat de smart lady (2015-10-07 11:57:51)
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- cmin
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-03-20
smart la demisie nu beneficiezi de somaj, nici la acordul partilor ..doar la concediere cu desfiintarea postului sau alte probleme ale firmei. Trebuie sa ai (din cate stiu eu ) 12 luni lucrate in ultimele 24 luni.. deci nu consecutive
La Multi Ani Alexutului...ca n-am apucat sa ii spun
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-10-07 11:44:13)
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- smart lady
- Addicted member
- Inregistrat: 2009-10-21
ok, Cmin, multam! Merci de urare
time
Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Smart la multi ani flacaului tau
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
buna!
mamici, multumesc pt raspunsurile cu privire la adeverinta . m-am lamurit. de la ajpis trebuie sa o obtin, nu de la primarie.
geo, ai avut noroc de angajate care isi cunosteau meseria. aici e fix pe dos, numai pb am avut cu ajpis-ul. parca am fost singura mamica din judet care a cerut un an cu indemnizatie si un an fara . s-a dus azi sotul sa le ceara adeverinta si habar n-aveau ce trebuie sa-i dea, cica n-a mai cerut nimeni asa ceva . i-au zis sa depuna o cerere scrisa in care sa le zica mura-n gura ce sa contina adeverinta si o elibereaza maine. sunt curioasa ce mi-or da...
smart, voi ati facut toata schema de vaccinuri sau partial?
mamici, voi ce le dati copiilor la inceput de raceala? baiatul meu a luat ceva de la bunici (pe unul il durea gatul, celuilalt ii curgea nasul) si azi noapte n-am dormit aproape deloc. s-a tot foit, sforaia (cred ca i s-au inflamat polipii ca mucisori abia azi am vazut sa-i curga si inca nu sunt multi) se trezea la fiecare 15 min, se ineca si tusea. astazi tuseste rar si sec si ii curge putin nasul. l-am intrebat daca il doare in gat zice ca nu, daca il doare nasul - da. ce as putea sa-i dau, sa luam din pripa raceala/gripa, sa nu coboare infectia mai jos de nas/gat?
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
Buna,
Eu am zis ca il tin si pe cel mare acasa sa evitam racelile dar am fost in parc la un loc micut de joaca si dupa ce l-am dat in trenulet , leagan cu alti copii , aud o bunica vorbind cu alta ca nepotul ei nu a dormit toata noaptea , asa de racit..am plecat imediat de acolo , asa nesimtire nu am vazut, eram si cu bebele in carucior .Iar de dimin a inceput sa tuseasca cel mare
Anca eu ii dau pt nas infundat vibrocil , pt gat doar tantum
Ultima oara a fost editat de Reina (2015-10-07 13:14:18)
Mamica de 2 pui scumpi
- bubutadana
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-03
No, no, see, I think if you're committed to somebody, you don't allow yourself to find perfection in someone else...
- gargarita
- Moderator
- Inregistrat: 2008-01-27
Anca, pentru polipi inflamati si nas infundat ii dau sinupret si biorinil.
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna fete,
am vazut ca vorbeati de vaccinuri... eu i-am facut schema obligatorie si in plus rotarixul. Fata nu a avut efecte secundare la niciunul cu exceptia ROR-ului.. La ROR a facut 3 zile la rand febra 40 si a avut o stare generala tare proasta, a plans continuu, era evident ca se simte foarte rau . Nu stiu ce s-a intamplat atunci, dar a reactionat tare rau. A fost prima data cand a facut febra asa mare. Nu stiu cum, dar credeti-ma ca am simtit cumva asta, pt ca desi sunt pt vaccinare si pana atunci nu citisem nimic de ROR, nu stiam ca e asa controversat, dar tot am evitat tare mult sa ii fac vaccinul asta, prin urmare i l-am facut la 1 an si 6 luni, nu la 1 an. Daca as mai avea un copil mi-ar fi tare teama sa i-l mai fac..
Garga, prietenii mei ce au fetita cu autism se intreaba mereu daca nu cumva i-au facut rau cu vaccinurile, si mai ales cu ROR-ul, pt ca tot aud discutiile astea cu legatura intre boala si vaccinuri. Ma gandesc ca sunt totusi niste afirmatii nefondate si uite cat rau fac parintilor cu copilasi ce sufera de boala asta.. Eu cred ca totusi NU asta provoaca boala. Poate da niste efecte secundare, dar nici chiar asa. In majoritatea cazurilor, parintii isi dau seama ca au existat simptome si inaintea vaccinului, doar ca fiind prea mic copilasul, nu le-au luat in seama.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- majestik
- Addicted member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2008-08-10
- iuliabebe
- Hero member
- Inregistrat: 2013-05-10
buna mamici! voi cum si cand ati inceput sa dati miere copiilor? daca dati.. am miere din sursa sigura as zice si tot ma gandesc sa incep sa ii dau, dar nu stiu cum e mai bine. iulia are acum 1a3l. e ok sa incep sa ii dau dimineata, simpla, o lingurita de-a ei?
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- cmin
- Addicted member
garga se mai gaseste biorinil?
iulia pe la aceiasi varsta i-am dat eu
Ultima oara a fost editat de cmin (2015-10-07 14:38:29)
- iuliabebe
- Hero member
- Inregistrat: 2013-05-10
cmin, si i-ai dat simpla? ma gandeam sa ii dau dimineata cu paine si unt, o fi ok asa?
pui mic - 28.06.2014 C’est la vie! C’est la guerre!
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
reina, garga, multumesc.
iulia, mie mi se pare ok.
- cmin
- Addicted member
cu paine si unt iulia ii dadeam
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
iulia, efff ok, daca ti-o mananca asa, si eu tot dupa 1 an i-am dat, desi mai nou am inteles ca dupa 1.5 ani.
la multi ani lui alex, smart! multa sanatate si bucurie
cris, eu zic ca ceva declaseaza, adica vaccinul ROR accentueaza problemele. Eu la 1 an nu am stiut nimic, culmea si l-am facut concomitent cu inca unul.da, nu am avut nici o reactie, la nici un vaacin, dar asta nu inseamna automat ca nu vom avea.atunci copilul era perfect sanatos, nu avea nici un muc, nici o tuse, acum e aproape imposibil sa fie perfecta.Eu m-am hotarat, pe asta si revaacinarea la el, caci va mai fi una, nu le voi face.
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|