Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44-112
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Intrebari si raspunsuri pt viitoarele mamici-44
Nu stiu sa nu fie ok otetul. De ce n-ar fi? Eu mananc multe salate si asa am mancat si cu N. Folosesc otet de mere sau balsamic, dar la bunica-mea de ex facem cu otet din vin.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- aculary
- Sr. member
- Inregistrat: 2012-02-04
Neata!
M-am panicat cand am realizat ca salata era facuta cu otet din vin, pt ca mi-a fugit mintea imediat la alcool. Dar a incercat sotul sa ma linisteasca zicand ca totusi otetul are grade acetice si nu alcoolice. Dar tot nu sunt 100% impacata.
Mami de bebe N mult iubit! 💙💙💙
- papillion19
- Full member
- Inregistrat: 2015-11-17
Relaxeaza-te Aculary. Nu este acelasi lucru cu alcoolul. Plus ca si cantitatea este infima. Nu este voie sa bei alcool in cantitati mari, dar nici sa nu exageram. Eu beau cate o gurita mica de bere de la sot daca imi e pofta tare. Cant se transforma in otet, isi pierde alcoolemia vinul. Altfel toti oamenii nebuni si fara bani ar cumpara otet sa se imbete.
- aculary
- Sr. member
Ai dreptate, Papi! Prea usor ma panichez si asta ii clar ca nu ii tocmai sanatos.
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
hello
mai burtici, stati linistite si bucurati-va de burticeala .. acu acu nasteti !
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Katey
- Addicted member
GeoGeo a scris:hello
mai burtici, stati linistite si bucurati-va de burticeala .. acu acu nasteti !
Si vor fi alte n motive de panica.
- GeoGeo
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2010-02-15
yep .
gen oara caca asta are culoare normala ? miros ?
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Katey
- Addicted member
Exact.
- papillion19
- Full member
- aculary
- Sr. member
- Katey
- Addicted member
Felicitari!
Fete, sa va expun o situatie. Papi, parca tu ai trecut prin ceva asemanator. Sotul si eu avem niste prieteni care sunt si colegi de servici cu el. Suntem relativ apropiati in sensul ca am fost impreuna intr-o excursie, la mare, iesim in oras. Baietii (sotul si tipul respectiv) sunt mai apropiati, sunt si colegi de birou, au fost colegi si in facultate. Eu si sotia lui nu suntem prietene foarte apropiate, dar, mno, suntem prietene. Ea a fost insarcinata in iarna si a pierdut sarcina, lucru care a afectat-o foarte tare. In asemenea masura incat o perioada a evitat contactul cu familii cu copii (inclusiv cu noi). De cand am ramas insarcinata nu am mai avut ocazia sa ne intalnim. Sotul ei stie pt. ca i-a spus G. Tot el i-a zis sa nu-i spuna ei pana dupa 3 luni. Ieri au vb din nou despre subiectul asta si a zis ca mai bine sa nu-i spunem pana dupa triplu test sau mai tarziu. Ok, ii respect dorinta pt. ca e sotul ei si stie mai bine decat mine ce e bine pt. ea, dar pana la triplu test va incepe sa se vada (cred), eu ce fac daca ma intalnesc intamplator cu ea?! G zice ca oricum in vara asta nu ne-am intalnit cu ei decat o data pt. ca stau mai mult la tara, dar nu se stie niciodata. Voi cum ati proceda?
Ultima oara a fost editat de Katey (2016-08-11 12:59:25)
- AlexTome
- Full member
- Inregistrat: 2016-04-11
Felicitari, Aculary! Sa fie sanatos si sarcina usoara! Katey, eu zic sa nu te preocupi prea tare, sa lasi lucrurile sa decurga de la sine, daca va intalniti si vede, asta e...nu e nimeni vinovat ca tu esti insarcinata si ea nu... Asa avem si noi in grupul de prieteni, un cuplu care a reusit dupa multi ani de incercari sa aiba un bebe. Acum ea este insarcinata in cateva luni si eu am sarcina mai mare. Atunci cand ne am vazut, abia s a obosit sa ne felicite si un weekend intreg au vorbit numai despre sarcina lor, neaducandu ne si pe noi in discutiile grupului. Din pacate, oamenii sunt diferiti si se manifesta aiurea de cele mai multe ori... In fine, sfatul meu e sa nu te preocupe asta.
- papillion19
- Full member
Katey, da. Eu am avut situaie asemanatoare. Dar la noi a decurs bine pana la urma. Prietena mea buna s-a bucurat pt noi pt ca stia cat ne doream un bebe. Chiar ma cauta si ma intreaba de sanatate si de cum ne merge. Iar cumnata, la fel. Ne-a felicitat, a parut ca se bucura pt noi. Dar ea e falsa si prefacuta de multe ori, deci nu m-am obosit sa analizez. Dar mi-a da sfaturi de sa fac si ce nu, mi-a spus de vitamine, s-a oferit sa imi aduca din SUA orice am nevoie. In fine, a reactionat chiar bine. Si cumnatul ne sfatuise sa ii spunem doar dupa 3 luni, dar nu am vrut sa astept atat.
Cu prietenii vostrii va sfatuiesc sa reacionati la fel. Ii spuneti ei.Daca vor sa va evite, asta e. Decat sa afle cumva din alta sursa si sa interpreteze ce stii ce.. mai bine ii spui si gata. Daca vor sa se bucure pt voi, bine, daca nu, sa va evite. Baietii se vor vedea oricum. E greu sa dai o veste asa frumoasa, cuiva care stii ca sufera pe motivul asta, dar asta e.
Aculary, super! ai bebeloi mare. Sa fie sanatos! Si bebelina mea loveste catre vezica. deocamdaa finut....
- just_me29
- Hero member
- Inregistrat: 2013-02-24
Aculary, felicitari. Katey, mie mi.a cazut f greu sa aflu despre sarcina unei colege doar cand s.a vazut sarcina...ea a "incercat" sa ma menajeze dupa pierderea fetitei, eu am lipsit atunci mult de la serviciu, nu mi.a spus nimeni si am aflat vazand burta...mi.a cazut f greu ca mi.a fost ascunsa informatia, nu faptul ca era insarcinata. Sa nu fiu inteleasa gresit. Intr.un fel am inteles scopul, dar m.as fi bucurat din suflet pt ea. Asa i.am urat doar nastere usoara ca venea momentul. Acum, depinde mult si de psihicul omului care sufera. Cand am pierdut fetita, la doua sapt a nascut colega de birou, cu care am burticit impreuna. Acum, dupa trei ani pot sa ma uit in realitate la fetita ei fara sa plang. Si mi.e draga tare fetita, de cand s.a nascut am vorbit cu mama ei despre ea, dar nu am putut multa vreme sa vad fetite si in special pe ea. Din prisma mea eu zic sa.i spui. Daca are nevoie de distanta o sa se distanteze.
Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Kate e delicat tare. dacă ii spui de ce sa ii spui, dacă nu ii spui zice ca I. ai ascuns. Din punctul meu de vedere, felul cum ii spui contează foarte mult... sa ii vorbești ca unui copil... uite la noi s a ?nt?mplat o minune și vom mai avea ?ncă un copil, ?nseamnă că barza e aproape și o sa va aducă și vouă ?ncă unul. Na ce sa zic și eu am fost afectată mult timp de chestia asta, dar acum privind ?n urma nu sunt de acord cu comportamentul meu, asta e viata unii au, alții nu au, unii pierd alții nu... Viata e dura! Dar adevărul trebuie acceptat și primit. Pupici burtici! Just acum abia pot privi și eu o femeie insarcinata ?n cinci luni, făceam atac de panica efectiv. Și ?mi era teama de ideea ca voi răm?ne insarcinata... nu ca am prea multe șanse, dar aveam coșmaruri ca sunt insarcinata și pierd copilul.... pana aseară c?nd am visat ca eram insarcinata ?n trei luni și "ignoram"... informația. sunt pe drumul cel bun 😂😂😂😂 Pupici burtici!
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- papillion19
- Full member
Missy, Just...
Of Missy, sa iti spun ca fata de la Resurse Umane urmeaza sa vina azi la mine... si ca si ea a pierdut o sarcina in 5 luni? Si ea a reactionat foarte bine la aflarea vestii (au trecut cativa ani de la evenimentul oribil), dar tot nu cred ca e usor... Iar eu am 5 luni acum... Pe mine ma doare sufletul la treburile astea. Si mai ales, nu stiu cum sa fac ca bucuria mea, sa nu raneasca pe cei care sufera...
- Katey
- Addicted member
Fetelor, acum 2 luni sunt sigura ca nu i-ar fi picat bine informatia asta. Acum... nu stiu. In vara asta a stat mult la tara, la aer, cu familia sotului, cu cateii (ii plac mult animalele), s-a apucat de yoga si gimnastica, a mers la psiholog, din ce am inteles de la sot pare mai linistita... Pe de alta parte, ma gandesc ca sotul ei stie mai bine. Dupa pierderea sarcinii i-a povestit lui G ca sta si o pazeste noaptea pt. ca face atacuri de panica si ii e teama ca se va trezi speriata si nu o va auzi. Acum ma gandeam ca il cunosc pe el mai bine si de mai mult timp decat pe ea. L-am vazut in multe ipostaze si situatii si chiar cred ca ii vrea numai binele...
Ultima oara a fost editat de Katey (2016-08-11 16:54:31)
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Kate e delicata treaba, dar ?ți spun din viziunea mea a unei mame fără copil ca orice ai spune sau ai face tot o deranjează, pana c?nd ea nu va trece peste poți sa faci orice... pe de alta parte dacă ii spui, ?ncet ?ncet se va obișnui cu ideea... e greu... e tare greu... dar asta este viata! Ești deja ?n cinci luni? Sau am citit eu aiurea?
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|