Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-13
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
Neața fete frumoase Va las o cafeluta! Sonia
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- ElenyR
- Sr. member
- Inregistrat: 2013-07-16
Buna dimineata,
Miss, iau si eu o gura de cafea chiar in mom asta, ca-s cam adormita.
Am avut o per mai aglomerata la serv plus ca de doua sapt o avem la noi pe nepoata sotului care e mare, adica in cl a noua, la liceu. Insa...ce sa zic...cred ca, copiii din generatia de acum sunt mai altfel decat noi. Sunt chestii pe care nu le inteleg nici din punct de vedere al comportamentului, nici al nivelului educational. Cica toti ar fi cam la fel.
Insa experienta asta mi-a intarit convingerea ca n-as putea creste un alt copil, poate pt ca as fi prea exigenta, si asta nu se potriveste cu educatia asta moderna pe care trebuie s-o oferi unui copil, cred ca-s prea conservatoare. Probabil ca daca as fi avut copilul meu pe el l-as fi inteles altfel, dar cu altul...nu reusesc.
Va doresc o zi frumoasa!
"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."
- Bluemoon
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2012-02-08
Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
- just_me29
- Hero member
- Inregistrat: 2013-02-24
Blue . Multumesc. N.ai starnit polemici. EU incercam Sa.i stat Soniei ca la 30+ nu incepe batranetea. EU personal m.am simtit aiurea doar la 30. In rest EU sunt spirit tanar si conteaza asta mult. Ma uit la colegii mei care cat imediat 60 SI stiu Sa se distreze se sunt tineri. Cei de 30+ parca sunt de 80 de cele mai multe ori
Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...
- Bluemoon
- Hero member
Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
- adinagrig
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-06-05
neatza
si eu zic la fel, depinde mult de educatia pe care i-o oferi, cat de mult incerci sa fii prietena cu el, confidenta si sa pui anumite limite de care sa stie cat de cat si pe care sa le respecte.limitele bunului simt. e greu, nu zic nu, si eu vad zilnic tinerii liceeni, in parc si in apropierea scolilor si ma ingrozesc , dar totoodata am incredere in copilul meu, stiu ce ii ofer si stiu ce vreau sa primesc.Ii ofer in primul rand multa dragoste si asta cred ca , conteaza foarte mult.
legat de varsta, ce sa zic, eu azi fac 36 ani, ma simt asa cam ca la 30 ...inca vreau sa mai invat lucruri noi(nu stiu cat o sa reusesc ) ...nasa-mea mi-a urat printre altele si un finutz ...eu si maine l-as face, daca ar fi doar dupa mine, dar fac parte dintr-o familie si trebuie sa tin cont de toate aspectele ....insa e important sa nu ajungem sa ne vaietam ,, vai ce batrana sunt,, , ai varsta pe care o ai si trebuie sa ti-o porti cu mandrie, si tu ai fost tanar si poate alti mai in varsta te invidiau, asta nu inseamna ca acum trebuie sa te uiti cu jind la cei mai tineri decat tine.Toti urmam un curs al vietii si trebuie sa ne bucuram de fiecare etapa .
9 ani de copilarie ....
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- ElenyR
- Sr. member
Just, Blue ce fac minunile voastre?
Sonia
Ma bag si eu in discutia despre varsta, pe mine ma intreaba toata lumea cati ani am, ca uneori ma manifest de parca as avea 15. Doar ca asta nu ma ajuta cu nimic in ideea de a a avea un copil, organismul meu tot imbatranit e, ciclu nu mai am de ani de zile si o data cu inaintarea in varsta, cand ma apropii de menopauza (desi si acum tot un fel de menopauza e) greu de crezut sa-si mai revina.
Nu sustin ca nu sunt si exceptii, doar ca din 1000 de femei peste 40 de ani, cate oare reusesc sa mai aiba un copil, fata de 1000 sub 30?!!
Adina, la multi ani!!
Ultima oara a fost editat de ElenyR (2016-03-31 11:03:29)
"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."
- alina_ioana27
- Full member
- Inregistrat: 2014-11-14
Adina
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
multumesc elenyr, multumesc alina .
9 ani de copilarie ....
- GeoGeo
- Hero member
- Inregistrat: 2010-02-15
yes it's official : sunt mamiiiicaaaa !
- Bluemoon
- Hero member
Adina, iti urez si aici sa ai parte de multi ani minunati! Si eu simt la fel ca tine, ca as avea mai putin, oricum, tot tp rad cu cineva drag mie, care are o varsta destul de..si tot tp imi spune: ai x ani si minte, de cat? si ma bufneste rasul si zic..de vreo 17-18 ani Geo, fa ceva, ademeneste.i cumva trebuie sa vina! Soni, nu e vb de suparare sau faptul ca ne schimba viata. Cateodata e greu de explicat, ajungi sa te cunosti la un moment dat si iti dai seama ca limita ta e intr.un anumit punct si nu are legatura cu ceilalti din jur. Degeaba sufleteste simt altceva, daca organismul meu, la anii pe care ii am, nu vrea sa ma ajute.. Iti dau un mare
Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2016-03-31 13:17:04)
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
Buna fete,
eu una voi incerca sa fac copii pana la menopauza. Sotul meu zilele trecute spunea sa ne grabim cu fiv-ul ca trece timpul si imbatranim, iar eu i-am raspuns: niciodata nu e prea tarziu pentru un copil. Oricum, la amh-ul pe care il am, la 40 de ani voi fi sigur la menopauza.. dar cata vreme functionez, eu incerc. Cu fiv, pe cale naturala, cum voi mai putea, dar incerc. Si o sa sper intotdeauna ca voi ramane si natural.
Azi mi-a venit CM, ca tot ziceam ieri ca ma doare burta. Deci... incepe o noua luna.
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- ElenyR
- Sr. member
Cris
Eu privesc cumva altfel lucrurile in leg cu varsta (desi nu e cazul sa comentez, ca nu se pune problema sa pot avea copil), am parerea ca lucrurile trebuie facute la timpul lor, daca ma trimite cineva pe mine acum la scoala...nu s-ar mai potrivi, n-as mai avea nicio atractie pt studiu.
Ultima oara a fost editat de ElenyR (2016-03-31 15:02:08)
- Annakarenina
- New member
- Inregistrat: 2016-03-31
Buna dragi fete, Va scriu aici, am deschis si un topic separat, dar observ ca nu prea intra lumea pe el, asa ca va scriu aici, intrucat aspir si eu la cel mai frumos titlu din lume, acela de mamica. 😀 Imi doresc extrem de mult un copil si am momente cand parca deznadajduiesc... Eu si sotul meu incercam de doar 2 luni (aceasta in curs fiind a3a). In aceste 2 luni am lasat sa vina totul de la sine (desi eu, teoretic, eram atenta la semnele ovulatiei si incercam sa profit de ea). Din pacate nu s-a prins nimic, unde mai pui ca in prima luna mi-am depistat si o anexita pe dreapta, care Slava Domnului a trecut. Stiu ca timpul care s-a scurs este inca scurt si mai stiu si ca , conceptia poate dura pana la 1 an pt cuplurile sanatoase, dar uneori parca imi pierd rabdarea si speranta. ProbAbil cele care ati trecut prin asteptarea de a ramane insarcinata ma intelegeti. Incepand cu luna in curs, am inceput sa fac teste de ovulatie , la recomandarea doctorului unde merg, si zic eu ca m-am prins cum sta treaba. Ideea e ca nici n-am "prestat" zilnic in perioada fertila (asa cum mai vedeam ca se recomanda pe alocuri), ci o data la 2 zile, caci asa mi-a recomandat doctorul ginecolog. Mi-am testat ovulatia multe zile la rand, iar in 2 din ele a iesit pozitiva. Am zic ca logic e ovulatia propriu-zisa se se intample in ziua imediat urmatoare pozitivarii testelor (in cazul meu ziua 19 a ciclului). Asa ca am prestat in ziua 17 si ziua 19, ziua ovulatiei. Sper din tot sufletul sa se fi prins ceva, desi ar fi prea frumos. As vrea sa ma sfatuiti cum sa fac sa raman mai repejor, e vreun remediu miracol? 🙂 Deja iau de ceva timp acid folic (5mg) zilnic. Stiu ca stresul si nerabdarea asta nu fac nimic bun, dar uneori nu ma pot abtine. Nici nu mai sunt foarte foarte tanara (am aproape 30) si parca intru in criza de timp. 🙁 Apreciez orice sfat/parere. Multumesc
- andra1983
- Full member
- Inregistrat: 2016-02-18
am intrat sa va salut fete dragi. sunt prinsa la servici cu o gramada mai ales ca e sfarsit de luna. mi-a venit menstruatia intr-un final si mie.
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Pupik fete, Andra a venit deci luna noua sa fie cu reușită! Anna bine ai venit! Nu știu ce sfat sa ?ți dau... dar ?ți urez succes!
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- papillion19
- Full member
- Inregistrat: 2015-11-17
Buna fete dragi. Eu sunt foarte relaxata dupa concediu. (efectul este si de la reflexoterapie )... Ne-am simtit tare bine, ne-am plimbat, ne-am bucurat de soare, ne-am incarcat bateriile.
Tratamentul cu Femara inceput in Z5 a fost bun, drept urmare, ieri in Z15 aveam 2 foliculi formati pe ovarul stang unul de 18mm si unul de 20mm. Am facut injectie cu Ovitrelle (Pregnyl nu am gasit) la cabinetul dr. A spus sa prestam astazi.... dar chefu nu s-a potrivit cu planul doctorului, asa ca am prestat si ieri seara si azi la amiaza. Sper sa fie totul bine. Practic sansele sunt de 2 ori mai mari luna asta, fata de cele precedente. Sunt increzatoare ca va fi totul bine!!
Annakarenina, KEEP CALM!!! Cu stres nu rezolvi nimic. Daca stii ca nu aveti probleme niciunul din voi, nu trebuie sa te stresezi. Bebele va veni la timpul lui. Cazurie in care se intampla in prima luna de incercari sunt foarte rare, chiar si la cuplurile sanatoase. Sfatul meu ar fi sa te relaxezi, sa lasi estele deoparte deocamda,a sa te bucuri de momenele cu sotul tau, eventual si sa plecati departe de stresul zilnic undeva...
Va pup pe toate.
- andra1983
- Full member
- Inregistrat: 2016-02-18
Doamne ajuta missy. de azi am inceput sa iau vitamina e si vitex agnus castus.mi-a dat anul trecut dr din austria niste pastile agnucaston, din pacate la noi nu se gasesc, din germania le-am comandat de 2 ori, acum nu mai vin nici cum de mai bine de 1 luna. am cautat in prospect ingredientul activ si am vazut ca e vb de vitex castus agnus,astfel ca mi-am luat suplimente cu el. papillon 2 foliculi , o sa fie gemeni,Doamne ajuta sa se prinda, sa spargi gheata printre noi. Ana, succes in continuare si fara stres,vine bebele stai linistita.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|