homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-14

#248 2016-03-31 18:52:39

Annakarenina
New member
Inregistrat: 2016-03-31

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99

papillion19 a scris:

Buna fete dragi.
Eu sunt foarte relaxata dupa concediu. (efectul este si de la reflexoterapie )...
Ne-am simtit tare bine, ne-am plimbat, ne-am bucurat de soare, ne-am incarcat bateriile.

Tratamentul cu Femara inceput in Z5 a fost bun, drept urmare, ieri in Z15  aveam 2 foliculi formati pe ovarul stang unul de 18mm si unul de 20mm. big_smile Am facut injectie cu Ovitrelle (Pregnyl nu am gasit) la cabinetul dr.
A spus sa prestam astazi.... dar chefu nu s-a potrivit cu planul doctorului, asa ca am prestat si ieri seara si azi la amiaza. big_smile
Sper sa fie totul bine. Practic sansele sunt de 2 ori mai mari luna asta, fata de cele precedente. cool
Sunt increzatoare ca va fi totul bine!!

Annakarenina, KEEP CALM!!!  Cu stres nu rezolvi nimic. Daca stii ca nu aveti probleme niciunul din voi, nu trebuie sa te stresezi. Bebele va veni la timpul lui. Cazurie in care se intampla in prima luna de incercari sunt foarte rare, chiar si la cuplurile sanatoase.
Sfatul meu ar fi sa te relaxezi, sa lasi estele deoparte deocamda,a sa te bucuri de momenele cu sotul tau, eventual si sa plecati departe de stresul zilnic undeva...

Va pup pe toate.

Multumesc tare, tare mult tuturor pt incurajari. Asa ma bucur ca am gasit un loc unde toate ne intelegem intre noi si suntem una in asentimentul celeilalte, e mare lucru.

Papilion19, probleme nu sunt la nici unul din noi. Anul trecut pe vremea asta ramaneam insarcinata din prima (!!!), insa am pierdut sarcina la 6 saptamani si putin.  grater Nu as putea sa spun exact de ce, banuiala noastra si a doctorului ar fi ca saculetul gestational era gol (nu a aparut punctuletul alb deloc), asa ca organismul a eliminat tot. Oricum, experienta a fost traumatizanta , mai ales ca a fost si prima sarcina, iar in urmatoarele luni nici n-am vrut sa mai aud. Mi-a fost f greu sa trec peste.
Dar cum in orice lucru rau exista si o parte buna, acum, uitandu-ma in urma, pot spune ca partea buna e aceea ca putem concepe! Daca s-a intamplat atunci, probabil am sanse sa se intample si acum. Doamne ajuta!  big_smile
Bafta tuturor, sa auzim numai si numai vesti bune.

#249 2016-03-31 20:33:00

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

papi ma bucur ca ești relaxata, asta e un lucru foarte bun!
Sa dea Domnul sa fie bine și sa vina puiuții cat mai repede.

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#250 2016-03-31 23:01:10

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

cris puss altfel lupti tu acum

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#251 2016-03-31 23:05:08

sonia30
Moderator

si ce scriam eu in urma cu aproape 4 ani

da,cand te apuci de bebe,nu stii niciodata in ce parte te vei afla-in cei 85%fertili sau in cei 15% infertili.si uite ca eu si al meu ne-am trezit in cei 15%.infertilitatea nu alege...poate vom afla intr-o zi de ce nu am putut face si noi un bebe ca cei 85%...

si nu inteleg de ce timpu asta se incapataneaza sa treaca asa de repede...ii zic in f zi sa se opreasca,ca fac 32 de ani si imbatranesc si n-am si eu un copil si degeaba...zboara si mai repede!ca sa imi faca in ciuda!

totul a fost dupa zicala asta-de ce ti e frica nu scapi...toata viata mea,de fapt,nu neaparat copilul...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#252 2016-04-01 00:03:23

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Sonia kram. Mai mult nu spun ca SI EU am o cruce grea PE umeri.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

Publicitate

loading...

#253 2016-04-01 08:25:11

sonia30
Moderator

buna dimineata

just kram stiu puss

#254 2016-04-01 08:31:12

Missy005
Hero member

Neața fete, eu fac 33.

puss puss puss

#255 2016-04-01 09:33:21

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Missy multi ani inainte. Esti Inca tinerica.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#256 2016-04-01 09:55:13

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Multi ani inainte, eu merg pe 32... anul asta sotul meu face 32 si apoi eu la inceputul anului viitor fac 32.
Eu am vrut pe la 24-25 sa fac copil dar nu a fost sa fie cu persoana care eram...cu toate ca ii spusesem ca o sa fie greu de obtinut o sarcina si la fel i-am spus si sotului meu de la inceputul relatiei noastre. Am vrut sa stie de la inceput problemele mele sa nu stea cu mine si pe urma sa imi reproseze ca de ce nu am spus daca stiam de existenta lor.
Asta e viata!

#257 2016-04-01 10:08:36

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Neata, fetele

Cred ca eu sunt veterana pe aici, anul asta fac 40. De copil nu mai poate fi vorba la mine, imi doresc sa fim sanatosi, sa fie bine si cei din familie, cei apropiati, si sa ne facem viata frumoasa.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

#258 2016-04-01 10:34:20

andra1983
Full member
Inregistrat: 2016-02-18

neata fete ,vin si eu la cafeluta.
si eu fac luna asta 33.
sa fim sanatoase ca asta e cel mai important.
eu cred ca noi avem mentalitatea de a ne crampona de varsta.am cateva cunostinte in America ,care mi-au spus ca majoritatea americanilor fac copii abia dupa 35 de ani,pana  atunci se focuseaza pe cariera si pe distractie.an o cunostinta acolo ,primul copil l-a facut la 39 iar acum mai vrea unul si are 43.sunt relaxati si nu se gandesc ca varsta e un impediment.

#259 2016-04-01 13:30:28

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Pup fetele!
Sonia sad kram
Eu am facut 34.
Andra, asa am fost crescuti..pana sa raman eu gravida, le vedeam pe toate mai tinere decat mine cu copil, acum privind mai bine, sunt putine si am muulte cunostinte mai mari ca noi care inca nu au copil, unele pt ca nu pot avea, altele pt ca pur si simplu nu se atreseaza, pt ca vor sa.si asigure o anumita stabilitate inainte. Din 40 de colegi de facultate, doar vreo 5 au facut copil la aprox 29-30 ani, jumate din ei inca sunt fara si restul intre 30 si 34 de ani si dintre acestia, eu cred ca am fost singura care a avut probleme. Deci parca s.a mai schimbat si la noi mentalitatea.

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#260 2016-04-01 13:48:30

Missy005
Hero member

La mulți ani fete, sa fim sănătoase și sa ne bucuram de ceea ce avem, restul cum o vrea domnul. Are El un motiv pentru fiecare.
A venit weekendul, yuhuuuu!

puss puss puss

#261 2016-04-01 13:50:12

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fete,

Eu anul asta fac 36.

Alina, si eu tot la 32 am ramas insarcinata. Poate iti poarta si tie noroc varsta asta. smile

Soni, asa este, altfel lupt acum... Dar am o teama in suflet, ca nu voi mai putea face alt copil.. Si mi-e cam greu sa accept asta.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#262 2016-04-01 13:54:17

andra1983
Full member
Inregistrat: 2016-02-18

asa e Blue,asa am fost crescuti.
eu una ma bucur cand vad ca generatiile care vin in urma mea sunt altfel.sunt mai deschisi,mai putin stresati,nu le pasa de gura lumii si e foarte bine.
legat de mentalitate si cum am fost crescuti,parca si acum o aud pe mama care imi spunea sa am grija ce fac sa nu ma povesteasca vecinii sau lumea.

#263 2016-04-01 14:21:43

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Multi inainte fetelor, sanatate sa avem si sa ne bucuram de tot ce-i in jurul nostru.
Cris eu tot sper sa reusesc sa si nasc anul asta daca voi face in aprilie transferul si se va prinde.
Va pup!

#264 2016-04-01 14:39:03

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

Fetelor, eu zic ca varsta nu conteaza atunci cand vrei un copil. De asta menopauza incepe in jurul varstei de 50 de ani... daca nu, ar incepe mai devreme. smile Totusi, eu nu as face un copil dupa 40 de ani, pt ca ar fi prea mare diferenta de varsta din pct meu de vedere. (asta o spun acum la 26... nu stiu cum o sa gandesc atunci big_smile ).

Eu imi doresc sa se fecundeze unul singur, nu 2. M-as bucura enorm de 2, dar cu uterul bicorn nu am sanse sa duc sarcina la capat. Sper sa fie unul si bun!!! big_smile Vom vedea in 2 sapamani daca e cu ochi sau nu. tongue

Inside thought: Eu sunt sigura ca s-au format 2 foliculi ca urmare a reflexoterapiei si a relaxarii din Spania. Am urmat acelasi tratament 4 luni inainte si s-a format 1 singur sau niciunul. big_smile

Week-end frumos sa aveti!!

#265 2016-04-01 21:56:57

sonia30
Moderator

cris,mie mi-e teama,aceeasi teama pe care o am dintotdeauna,ca nu voi avea niciun copil..

papillon,cand trece timpul si vezi ca lupti in van si pierzi cam tot si copilul tot nu vine,vrei copilul tau oricand,la orice varsta.da,nu conteaza varsta cand vrei copil.doar ca corpul nu mai e de acord cu tine la o anumita varsta.

moon puss

oricum eu nu mai sunt aspiranta,am fost ani de zile durerosi si grei...

#266 2016-04-01 22:11:12

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Sonia kram poate lucrurile or sa se schimbe cumva, intr-un fel, uneori viata e atat de surprinzatoare...poate e doar o chestiune de moment ca nu mai esti aspiranta.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.