homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-16

#286 2016-04-05 07:33:45

anasstasia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2016-04-04

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99

Just_me29, iti multumesc! Sper sa fie cu noroc si sa ne iasa din prima. Ieri am avut o jena usoara la ovarul drept iar astazi la ovarul stang.
Stau si ma gandesc cata importanta acord acum tuturor simpotomelor pe care poate le aveam si in lunile trecute, insa cum atunci atunci nu aveam cum sa fiu insarcinata, le treceam cu vederea. Poate asa a fost luna de luna insa nu am acordat importanta.

Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.

#287 2016-04-05 07:39:10

just_me29
Hero member
Inregistrat: 2013-02-24

Imi aduci aminte de mine de Luna in care am ramas insarcinata. Am facut test banda de 2 lei in ziua 10 dupa ovulatie si era negativ testul dimineata. SI l.am lasat in baie. SI seara numai EU vedeam o ffff usoara linie pozitiva. Altcineva nu a vazut.o 😃. SI am stiut ca sunt. Scrie ca dupa 10 minute arunci testul Dar cand a fost cazul Sa fie negativ nu se intrezarea niciodata dupa uscare o firava liniuta pozitiva. Niciodata.

Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-04-05 07:40:02)

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#288 2016-04-05 08:54:17

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Neata fete,

adina, multumesc. Stiam de nasa ta smile chiar la ea si la voi ma gandeam.. smile
Eu cand voi boteza voi fi in perioada de asteptare a testului..adica atunci ar trebui sa se prinda..

o zi frumoasa tuturor!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#289 2016-04-05 08:56:08

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Doamne ajuta Cris sa se intample asa cum iti doresti.
Mie deja mi-a venit de duminica, ieri am avut ceva dureri insuportabile de am luat un nospa, azi se pare ca sunt oki.
Va pup si o zi usoara va doresc!

#290 2016-04-05 10:15:43

ElenyR
Sr. member
Inregistrat: 2013-07-16

Buna, fete dragi, o zi buna sa aveti

Cate aspirante pe aici, imi place asta.

"Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!"
"Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb."

Publicitate

loading...

#291 2016-04-05 10:30:26

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

cris smile  .

da, si mie imi place ca sunt aspirante optimiste pe aici.

9 ani de copilarie ....

#292 2016-04-05 15:57:35

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

Aseara am uita sa iau o pastila de Duphaston. Banuiesc ca nu e bai mare....

Sambata e ziua nevastului. Mi-as dori sa ii pot face un cadou foarte special (un test dungat). Ar fi ziua 9-10 de la ovulatie.... O sa fac un test si vineri...
Chiar asa... Eu cum calculez ovuatia: ziua cand am facut injectia sau ziua urmatoare? astept 10 zile sa fac testul de la injectie sau de ziua urmatoare?
Si mai am o intrebare: secretia aia specifica precum albusul de ou cand apare: inainte sa se sparga ovulul sau dupa ce s-a spart deja?

#293 2016-04-05 16:10:16

cris8
Insomniac member

papillion, daca ai facut injectie cu Pregnyl sau Ovitrelle, sa stii ca testul de sarcina iese pozitiv o perioada, pt ca ele contin hormonul respectiv.. eu te sfatuiesc sa faci mai tarziu testul, sa nu ai fals pozitiv de la injectie...

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#294 2016-04-05 16:11:29

Annakarenina
New member
Inregistrat: 2016-03-31

Buna fetelor,
Vreau sa ma sfatuiti si sa va dati cu parerea intr-o chestiune pe care am trait-o astazi si pe care nu stiu sa mi-o explic.
Ieri am fost la un control gineco, pt niste analize amanuntite, dar care in mare parte au iesit ok.  Dupa cum scriam mai pe la pagina 13-14, imi doresc f mult sa raman insarcinata. La fiecare control pe care l-am facut in toata viata asta, fiecare dr ginecolog in parte se "lua" de cantitatea secretiei, dar care pana la urma, dupa ce era "analizata", reiesea ca e ok, nicio bacterie, nicio boala, pur si simplu am leucoree in fiecare moment al vietii mele si asta e, traiesc cu ea. Bun ..si ziceam ca ieri am fost la control, unde iarasi dr meu mi-a spus ca secretia e multa dar atat. Nimic legat de culoare sau altceva.
Ei bine astazi, in cazul in care mi-am
Monitorizat corect ovulatia, as fi in ziua 7 post ovulatie, si pt prima oara in viata mea am experimentat o secretie super abundenta (eu care stiu ce inseamna abundenta, pot spun ca asta a fost cu adevarat in premiera, LOL) si de culoare galbena spre maro, dar nu chiar f maro, nu stiu cum sa explic. va rog sa ma scuzati daca e scarbos ce povestesc, dar ma gandesc ca suntem toate femei si ne intelegem noi intre noi. smile
Acum stau si ma gandesc ce ar putea fi? Semn de implantare? Ar fi prea frumos! Mai specific ca sunt in ziua 25 a CM, cu teste pozitive de ovulatie in ziua 17 si 18 si de asemeni dureri de spate si uter in ziua 18.
Sa fi dezvoltat peste noapte vreo boala nu cred, ca doar ieri pe vremea asta ieseam din cabinetul doctorului unde toate analizele facute la prima vedere iesisera ok.
Sa-mi vina CM? Si asta e posibil , doar ca e ziua 25, iar mie abia prin 30-31 imi vine!
Ce sa fie oare? 😟 O sa am rabdare sa vad ce se mai intampla, pana la urma ori, ori, dar mi-ar placea , daca cineva a mai experimentat asa ceva, sa-mi dea o parere. Multumesc!

#295 2016-04-05 16:29:34

papillion19
Full member
Inregistrat: 2015-11-17

cris8 a scris:

papillion, daca ai facut injectie cu Pregnyl sau Ovitrelle, sa stii ca testul de sarcina iese pozitiv o perioada, pt ca ele contin hormonul respectiv.. eu te sfatuiesc sa faci mai tarziu testul, sa nu ai fals pozitiv de la injectie...

Cris, multumesc de raspuns. Habar nu aveam ca Ovitrelle si Pregnyl pot da teste fals pozitive. puss
Ovitrelle am facut de data aceasta.
Pai si cand ar trebui sa fac testul atunci? In care zi?

Annakarenina, nu stiu ce sa iti raspund, ca nu am fost in situatia asta. Eu iti doresc sa fie cu ochisori, motivul secretiei tale. puss

#296 2016-04-05 16:35:49

Annakarenina
New member

papillion19 a scris:

cris8 a scris:

Cris, multumesc de raspuns. Habar nu aveam ca Ovitrelle si Pregnyl pot da teste fals pozitive. puss
Ovitrelle am facut de data aceasta.
Pai si cand ar trebui sa fac testul atunci? In care zi?

Annakarenina, nu stiu ce sa iti raspund, ca nu am fost in situatia asta. Eu iti doresc sa fie cu ochisori, motivul secretiei tale. puss

Sa te auda Dumnezeu! 😘
Si tie iti tin pumnii!

#297 2016-04-05 18:30:17

cris8
Insomniac member

Papillon,  cel mai sigur incepand cu ziua 12 DPO fa testul.

#298 2016-04-05 19:44:32

just_me29
Hero member

Anakarenina ai facut ieri control PE mass? Daca da e o explicatie pt situatia data.
Fete, teste dungate.

Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...

#299 2016-04-05 20:37:25

cris8
Insomniac member

Papillon,  mi-am adus aminte ca ai ?ntrebat.  Ovulația se produce in următoarele 24 -48 de ore de la injecție,  deci mai bine considera ovulația ?n ziua următoare.

#300 2016-04-06 06:52:53

Annakarenina
New member

just_me29 a scris:

Anakarenina ai facut ieri control PE mass? Daca da e o explicatie pt situatia data.
Fete, teste dungate.

Te referi daca am facut control pe masa la ginecolog sau la ce anume? nu-mi dau seama ce inseamna "PE mass".   tongue  Daca la asta te referi, atunci da, mi-a luat probe pt Babes si inca alte 3 analize. Dar n-a fost prima data cand recoltez pt analize si totusi e prima data cand secretia mea arata astfel.  wow
Ce explicatie zici ca este?  huh
Eu banuiesc ca trebuie sa imi vina CM  grater  grater

Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-06 06:54:32)

#301 2016-04-06 07:43:24

just_me29
Hero member

Da. Control PE masa. Am ceva corector aiurea la telefon. Sangerare minima dupa recoltarea pt papanicolau este obisnuita. Poate nu Ai patit.o pana acum Dar acum poate a raschetat Mai profund. E ceva normal. Pt papanicolau se foliseste o periuta cu care zgarie. In mod normal o f usoara sangerare SI Tu vezi o maroneala care se remite repede. EU am sangerat ultima data vreo douua zile. Dar asa ceva maroniu de vreo doua-trei ori PE hartie. SI nu am rani PE Col sau alte probleme. SI in sarcina am sangerst usor dupa control PE masa SI recoltat de probe. Dar tot f minim.

#302 2016-04-06 07:48:45

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Neațaaaaa fete dragi, va las cafeluta!
just puss
Eu sunt răcită cobza și voce... nema dob?nda rotfl
sper sa ajung repede acasă și sa stau ?n pat!
V-am citit, dar nu am avut timp de nimic.
Aștept vesti bune!

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#303 2016-04-06 07:51:22

just_me29
Hero member

Missy sanatate. kram. Unde Ai reusit Sa racesti PE caldura asta? Mai bantuie Inca gripa SI alte minunatii?

#304 2016-04-06 07:56:05

Annakarenina
New member

just_me29 a scris:

Da. Control PE masa. Am ceva corector aiurea la telefon. Sangerare minima dupa recoltarea pt papanicolau este obisnuita. Poate nu Ai patit.o pana acum Dar acum poate a raschetat Mai profund. E ceva normal. Pt papanicolau se foliseste o periuta cu care zgarie. In mod normal o f usoara sangerare SI Tu vezi o maroneala care se remite repede. EU am sangerat ultima data vreo douua zile. Dar asa ceva maroniu de vreo doua-trei ori PE hartie. SI nu am rani PE Col sau alte probleme. SI in sarcina am sangerst usor dupa control PE masa SI recoltat de probe. Dar tot f minim.

Inteles.
Problema e ca la mine secretia a fost galbuie, galbena spre maro, dar mai mult galbena decat maro. Nu stiu daca are vreun sens ce spun.  E colorata ca si cand ar exista o boala, ori analizele arata ca nu e nimic.  sjuk
Ce bine ar fi sa fie o sarcina, oooffff!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.