|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-16#286 2016-04-05 07:33:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Just_me29, iti multumesc! Sper sa fie cu noroc si sa ne iasa din prima. Ieri am avut o jena usoara la ovarul drept iar astazi la ovarul stang. Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni. Offline #287 2016-04-05 07:39:10
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Imi aduci aminte de mine de Luna in care am ramas insarcinata. Am facut test banda de 2 lei in ziua 10 dupa ovulatie si era negativ testul dimineata. SI l.am lasat in baie. SI seara numai EU vedeam o ffff usoara linie pozitiva. Altcineva nu a vazut.o 😃. SI am stiut ca sunt. Scrie ca dupa 10 minute arunci testul Dar cand a fost cazul Sa fie negativ nu se intrezarea niciodata dupa uscare o firava liniuta pozitiva. Niciodata. Ultima oara a fost editat de just_me29 (2016-04-05 07:40:02) Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #288 2016-04-05 08:54:17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Neata fete, O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #289 2016-04-05 08:56:08
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Doamne ajuta Cris sa se intample asa cum iti doresti. Offline #290 2016-04-05 10:15:43
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Buna, fete dragi, o zi buna sa aveti "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline Publicitateloading...
#291 2016-04-05 10:30:26
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99neatza 9 ani de copilarie .... Offline #292 2016-04-05 15:57:35
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Aseara am uita sa iau o pastila de Duphaston. Banuiesc ca nu e bai mare.... Offline #293 2016-04-05 16:10:16
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99papillion, daca ai facut injectie cu Pregnyl sau Ovitrelle, sa stii ca testul de sarcina iese pozitiv o perioada, pt ca ele contin hormonul respectiv.. eu te sfatuiesc sa faci mai tarziu testul, sa nu ai fals pozitiv de la injectie... O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #294 2016-04-05 16:11:29
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Buna fetelor, Offline #295 2016-04-05 16:29:34
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
Cris, multumesc de raspuns. Habar nu aveam ca Ovitrelle si Pregnyl pot da teste fals pozitive. Offline #296 2016-04-05 16:35:49
Sa te auda Dumnezeu! 😘 Offline #297 2016-04-05 18:30:17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Papillon, cel mai sigur incepand cu ziua 12 DPO fa testul. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #298 2016-04-05 19:44:32
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Anakarenina ai facut ieri control PE mass? Daca da e o explicatie pt situatia data. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #299 2016-04-05 20:37:25
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Papillon, mi-am adus aminte ca ai ?ntrebat. Ovulația se produce in următoarele 24 -48 de ore de la injecție, deci mai bine considera ovulația ?n ziua următoare. O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc Offline #300 2016-04-06 06:52:53
Te referi daca am facut control pe masa la ginecolog sau la ce anume? nu-mi dau seama ce inseamna "PE mass". Daca la asta te referi, atunci da, mi-a luat probe pt Babes si inca alte 3 analize. Dar n-a fost prima data cand recoltez pt analize si totusi e prima data cand secretia mea arata astfel. Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-06 06:54:32) Offline #301 2016-04-06 07:43:24
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Da. Control PE masa. Am ceva corector aiurea la telefon. Sangerare minima dupa recoltarea pt papanicolau este obisnuita. Poate nu Ai patit.o pana acum Dar acum poate a raschetat Mai profund. E ceva normal. Pt papanicolau se foliseste o periuta cu care zgarie. In mod normal o f usoara sangerare SI Tu vezi o maroneala care se remite repede. EU am sangerat ultima data vreo douua zile. Dar asa ceva maroniu de vreo doua-trei ori PE hartie. SI nu am rani PE Col sau alte probleme. SI in sarcina am sangerst usor dupa control PE masa SI recoltat de probe. Dar tot f minim. Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #302 2016-04-06 07:48:45
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Neațaaaaa fete dragi, va las cafeluta! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #303 2016-04-06 07:51:22
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Missy sanatate. . Unde Ai reusit Sa racesti PE caldura asta? Mai bantuie Inca gripa SI alte minunatii? Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa... Offline #304 2016-04-06 07:56:05
Inteles. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|