Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-17
- just_me29
- Hero member
- Inregistrat: 2013-02-24
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
Tu spui ca Ai secretie abundenta. Sangele amestecat cu secretia se dilueaza SI se obtine o culoare X. Avand.o abundenta SI daca a fost sangerare minima atunci poate Sa fie si cu tenta galbuie. De care zile Ai avut recoltarea? Inca mai persista coloratia?
Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...
- Annakarenina
- New member
- Inregistrat: 2016-03-31
just_me29 a scris:Tu spui ca Ai secretie abundenta. Sangele amestecat cu secretia se dilueaza SI se obtine o culoare X. Avand.o abundenta SI daca a fost sangerare minima atunci poate Sa fie si cu tenta galbuie. De care zile Ai avut recoltarea? Inca mai persista coloratia?
Recoltarea a fost alaltaieri, adica luni. In timpul recoltarii, dr a sesizat abundenta secretiei, dar asta observa la fiecare control si-mi spune. De culoare n-a zis nimic si nici eu n-am observat sa fie altfel; abia de ieri a luat-o razna. Ieri am avut un episod foarte abudnent. azi vad ca tot asa e secretia, tot galbuie spre un foarte usor maro, ca pe debut/final de Mentruatie. Inca o chestie pe care am observat-o e ca miroase putin a fier. Azi e ziua 26 a Ciclului menstrual, cu ovulatie in ziua 18 (am avut teste pozitive in ziua 17 si 18 , iar in 18 dureri de spate si uter- eu banuiesc ca ovulatia s-a produs in 18). De prestat am prestat in zilele 17 si 19. Singurele "simptome" pe care le am acum cand vorbim, sunt durere (suportabila) de sani , foame crunta (dar iau Elevit la recomandarea dr, iar eu banuiesc ca vitaminele astea imi dau senzatia de foame) si secretia asta ciudata.
Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-06 09:51:25)
- just_me29
- Hero member
Trece ea si secretia. Daca toate abalizele au iesit curate esti ok. Pentru sarcina sunt cam devreme simptomele. Vitaminele de sarcina la unele persoane dau pofta de man are. Sper Sa.ti iasa pozitiv testul peste cateva zile.
Daca vrei sa rupi visul unui vultur, spune-i sa zboare mai jos, sa nu mai poata zari norii... Daca vrei sa ucizi dorul pe care-l port in mine... spune-mi s-O uit...frange-mi aripile ce ma poarta ireal catre EA...si tot n-o sa reusesti...Daca as fi putut, as fi poruncit atunci, timpului, sa stea in loc!...ca s-O mai pot zari...pentru o clipa...
- oana_mihaela
- New member
- Inregistrat: 2015-10-12
just_me29 a scris:Vitaminele de sarcina la unele persoane dau pofta de man are.
pfff de aia as manca eu tot ce prind ... de cand am ramas gravida daca mi-e foame trebuie sa mananc ca altfel te iau la bataie ... in ritmul asta pun vreo 20 kg pe mine
- just_me29
- Hero member
In sarcina am luat femibion pana am descoperit ca am tiroida Hashimoto. Nu aveam pofta Mai mare de mancare. PE urma am luat taxofit folsaure SI nici de la alea. La fetele cu elevit am vazut Mai des fenomenul de foamete continua
- Annakarenina
- New member
Test cam cand as putea sa fac? CM la mine e tare neregulat. Momentan suntem In ziua 26, dar uneori vine la 29,30,31 zile. luna trecuta a venit la 28, de exemplu. Astfel ca nu stiu cat sa astept pana sa fiu sigura ca nu e prea devreme. Eu simptome n-am avut nici la prima sarcina (pierduta ) , singura chestie e ca imi era cumplit de foame si mancam de spargeam, eu care nu mananc mai mult de un polonic de supa la o masa, ceream portie dubla de felul doi si desert.
Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-06 11:46:55)
- just_me29
- Hero member
La vreo 10 zile de la ovulatie daca sti precis ziua AR cam trebui Sa se vada timid PE un test sensibil. EU am avut doua sarcini. La nici Una n.am avut niciun simptom. O oarecare somnolenta Dar usor de tot.
- papillion19
- Full member
- Inregistrat: 2015-11-17
Cris, multumesc!
Missy, multa sanatate! Va pup
- oana_mihaela
- New member
- Inregistrat: 2015-10-12
Annakarenina a scris:Test cam cand as putea sa fac? CM la mine e tare neregulat. Momentan suntem In ziua 26, dar uneori vine la 29,30,31 zile. luna trecuta a venit la 28, de exemplu. Astfel ca nu stiu cat sa astept pana sa fiu sigura ca nu e prea devreme. Eu simptome n-am avut nici la prima sarcina (pierduta ) , singura chestie e ca imi era cumplit de foame si mancam de spargeam, eu care nu mananc mai mult de un polonic de supa la o masa, ceream portie dubla de felul doi si desert.
eu l-am facut in ziua 25 si a iesit pozitiv ... acuma depinde de fiecare ... poti sa incerci sa mai astepti ca nu fi dezamagita apoi ...
- papillion19
- Full member
- Inregistrat: 2015-11-17
Fetelor, am o senzatie ciudata, poate v-ati confruntat cu asa ceva. Parca ma gadila ceva in ovarul stang (de pe asta am ovulat), nu stiu cum sa explic... vibreaza din cand in cand. Ovarul drept doar ma injunghie sporadic (nimic neobisnuit dupa injectie). Any ideas? A fost a 5-a luna de stimulare si prima in care am facut injectie cu ovitrelle. Mi-e frica de chist pt ca am si ceva cosuri si sunt cam rotunda la burta cu toate ca "tin dieta" putin....
Ultima oara a fost editat de papillion19 (2016-04-06 14:58:45)
- anasstasia
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2016-04-04
Eu abea astept sa incep seria de testare. Sunt pregatita sa fac cate un test zilnic timp de o saptamana. asa de tacanita sunt Sanii sunt mariti, grei si durerosi si tot suspectez acidul folic deoarece eu pana acum nu aveam acest simptom inainte de menstra. Pana pe 16 cand ar trebui sa-mi vina menstra....imbatranesc.
Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.
- Annakarenina
- New member
anasstasia a scris:Eu abea astept sa incep seria de testare. Sunt pregatita sa fac cate un test zilnic timp de o saptamana. asa de tacanita sunt Sanii sunt mariti, grei si durerosi si tot suspectez acidul folic deoarece eu pana acum nu aveam acest simptom inainte de menstra. Pana pe 16 cand ar trebui sa-mi vina menstra....imbatranesc.
Anasstasia, eu nu te-am urmarit, imi cer scuze. Si tu incerci sa ramai? Si euuu. La mine menstruatia ar trebui sa vina cam oricand de acum. In vreo 3-4-5 zile cam asa. Dar eu ma rog la toti sfintii sa nu vina deloc vreo 9 luni. Haha Si eu am sani durerori si putin umflati. Acid folic iau de vreo 4-5 luni, dar de vreo o saptamana am inceput cu Elevit. Si Doamne Dumnezeule ce foame crunta imi da. O fi normal , oare, dupa doar 5 pastilute sa fiu asa disperata dupa mancare? Iti tin pumnii sa ai teste positive, unul dupa altul. In ce zi a CM esti si cand ai ovulat? Eu nu am inceput sa ma testez inca si nici nu o voi face prea curand. N-am chef sa ma enervez daca iese negativ.
Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-06 19:55:27)
- anasstasia
- Full member
- Annakarenina
- New member
Iti tin pumnii strans, strans! Sa stii ca nici eu nu sunt un caz f fericit. Anul trecut am ramas insarcinata din prima, dar am pierdut sarcina printr-un avort spontan. Am fost devastata cateva luni bune si nu mi-a mai trebuit sa aud. Dar acum, uitandu-ma in urma, inteleg ca tot raul a fost spre bine. Norocul meu ca n-am facut chiuretaj si ca am ramas din prima. Asta imi da incredere ca daca s-a putut odata, se va putea si a doua oara. Doctorul meu e foarte optimist si la fel sunt si eu. Si tu trebuie sa fii la fel! Nici eu nu mai sunt f tanara (29) , dar cum o fi, o fi. La mine e a doua luna de incercari. Luna trecuta am ratat ovulatia cu brio. Dintr-un oarecare motiv, mereu am zis ca eu ovulez in ziua 14 a CM, dar se pare ca de fapt se intampla prin ziua 17,18,19...ceva de genul. Abia de luna asta am inceput sa fac teste de ovulatie ca sa nu mai ratez momentul. Noi am prestat doar de 2 ori in perioada cu pricina, acum numai de s-ar fi prins Ceva.
Desi, sincer, nu stiu ce sa zic, incepand din seara asta a inceput sa ma doara spatele putin. Presimt ca o sa imi vina.
De cand incepi testarea? Ce teste iti vei lua? Am auzit ca sure check sunt cele mai precise. Anul trecut imi amintesc ca sure check am facut. Sa ma tii la curent, iti tin pumnii sa iasa cum vrei tu!!!
Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-06 21:08:24)
- anasstasia
- Full member
Testarea vreau sa o incep de duminica. Atunci o voi duce pe mama la tara si va ramane acolo pana la toamna. Mi-as dori sa am un raspuns pozitiv atunci cand suntem toti 3: mama, Florin (prietenul) si eu. Daca o sa aflu saptamana vitoare sigur nu ma voi putea abtine si ii voi spune la telefon, iar in cazul unui raspuns pozitiv mi-ar parea rau sa o anunt asa. Vreau sa cumpar Minut tip banda. Am inteles ca sunt mai ieftine si de aceea o sa si pot sa testez zilnic. Daca va fi bine o sa fac si unul mai scump.
Duminica ar fi (cred) ziua a 10 de la ovulatie si as testa pana la sfarsitul saptamanii cand ar trebui sa-mi vina menstra care spre norocul meu nu intarzie niciodata mai mult de o zi. Abea astept. Semne ar fi insa stiu ca este prea devreme pentru ele...
Inca ceva, sunt sigura ca o sa ramai insarcinata cat de curand, mai ales ca ai ramas asa usor data trecuta! Trebuie sa fie bine!
Ultima oara a fost editat de anasstasia (2016-04-06 21:13:01)
- Annakarenina
- New member
anasstasia a scris:Testarea vreau sa o incep de duminica. Atunci o voi duce pe mama la tara si va ramane acolo pana la toamna. Mi-as dori sa am un raspuns pozitiv atunci cand suntem toti 3: mama, Florin (prietenul) si eu. Daca o sa aflu saptamana vitoare sigur nu ma voi putea abtine si ii voi spune la telefon, iar in cazul unui raspuns pozitiv mi-ar parea rau sa o anunt asa. Vreau sa cumpar Minut tip banda. Am inteles ca sunt mai ieftine si de aceea o sa si pot sa testez zilnic. Duminica ar fi (cred) ziua a 10 de la ovulatie si as testa pana la sfarsitul saptamanii cand ar trebui sa-mi vina menstra care spre norocul meu nu intarzie niciodata mai mult de o zi. Abea astept. Semne ar fi insa stiu ca este prea devreme pentru ele...
Sa te ajute Dumnezeu sa fie bine. Pe mine m-a apucat asta seara si o durere de spate specifica menstruatiei si ma gandesc ca sigur o sa vina. Azi e ziua 8 post ovulatie, nu cred ca e simptom de sarcina, cred ca pur si simplu o sa imi vina si gata. Ma dor si sanii de innebunesc , la modul ala ca nici sutien nu pot sa port. Tu ce simptome ai? Ps: Multimesc f mult pt incurajari. Acum nu doar ramasul e problema ci si pastratul sarcinii. Dupa o pierdere la activ nu e asa simplu sa fii pozitiv.
Later edit: sa stii ca Minut sunt bune, eu cu Minut m-am testat la ovulatie si pot spune ca au fost foarte ok. Din punctul meu de vedere cel putin.
Ultima oara a fost editat de Annakarenina (2016-04-06 21:21:39)
- anasstasia
- Full member
Sunt sigura ca o sa fie bine! Pentru noi toate cele care incercam sa ramanem. Conteaza foarte mult gandirea pozitiva.
Eu am dureri de spate de la ovulatie, abea ma ridic din pat, am dormit si pe jos sa ma indrept - nu cred ca are legatura insa...
Sanii sunt mari, grei, plini de noduli si durerosi de cca 7 zile - asta e atipic rau, insa tot de la ovulatie sunt asa, deci nu-i pot asocia cu sarcina (inca).
De 2 zile am avut momente cu senzatie de greata. Mie mi-e greata in general si de la foame sau de la oboseala, insa acum a fost o senzatie ca greata de masina, nu cea pe care o stiu eu de obicei - cred ca tot simptom inchipuit este.
Leucoree mai abundenta - habar nu am. Port tampoane zilnice si nu-mi dau seama. Am mai avut jena la ovare insa tot prea devreme ar fi.
Eu imi doresc sa vad sangerarea de nidatie (stiu ca nu apare la toata lumea), insa asa as fi si eu mai sigura.
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
bună seara fete Anna și Anastasia mult succes și sa vina repede bb ?n burtică. Eu sunt Missy. Si eu aseptic sa vină un bb mic, dar acum sunt ?ntr-o mica pauza.,apoi voi re?ncepe lucrul pt bb. Vă țin pumnii și aștept vesti bune. Papillion mulțumesc, acum mi-a mai revenit vocea, dar am mucii p?nă la genunchi. Deci calmotusin a făcut minuni av?nd ?n vedere ca aseară nu aveam voce deloc. ia zi faci și tu cinste luna asta... cu o cafea buna.. vreau doi linii Noapte buna fete!
Ultima oara a fost editat de Missy005 (2016-04-06 21:23:09)
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- anasstasia
- Full member
Multumim Missy si multa sanatate. Te asteptam si pe tine cu 2 liniute.
Referitor la Minut am auzit ca sunt OK. Cu Dumnezeu inainte!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|