Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-30
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
Andra poate avem test pozitiv luna asta și facem o dublu party
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- andra1983
- Full member
- Inregistrat: 2016-02-18
Doamne ajuta missy, nu m-ar deranja Momentan am decis sa nu ma mai gandesc la copil si sa imi canalizez energia si atentia pe alte lucruri,acum am si pe ce,cununie rochie,etc. Miercuri am proba la rochite,cea de nasa si cea de cununie,am niste emotii 😘. Verighetele le-am luat ,am avut noroc ca ne erau la fix cele expuse ,caci altfel aveam de asteptat pana pe 16 mai,iar cununia ne este programata pe 22 mai.
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Buna, fetele! O saptamana usoara sa avem!
Andra, sa fie intr-un ceas bun!
Eu am asa, sentimente contradictorii in legatura cu bb si nu am cu cine sa vorbesc, am senzatia ca nimeni nu ma intelege...
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- Missy005
- Hero member
Katey la ce te referi, ca nu vine bb sau cum?
- papillion19
- Full member
- Inregistrat: 2015-11-17
Andra, Doamne ajuta sa fie bine! Munciti bine si peste 2 saptamani poate vii cu vesti bune. Acum am spart gheata pe anul asta, poate urmati toate pana la sfarsitu anului. Ar fi tare dragut in fiecare luna sa primim cate o veste buna!
Alina, maine te asteptam cu vesti
- Missy005
- Hero member
Eu ma programez cu testul pozitiv ?n vara, iulie august asa... pana atunci ma rog ca minunea ?n care cred sa se ?nfăptuiască dacă Dumnezeu vrea, nu pot forța m?na destinului, dar sunt ?mpăcată cu toate variantele. Eu sunt la tuns, mi s-a căpșunit ?n momentul asta
- andra1983
- Full member
katey ,ce sentimente ? ca nu vine bebe? si eu aveam cateodata ,dar la mine erau ceva de genul:daca imi doresc eu cu adevarat sau daca e soar o dorinta venita doar din dorinta parintilor,etc, nu stiu cum sa ma exprim. papillon, multumesc de urari. ar fi frumos sa avem in fiecare luna cate un test pozitiv ,mai ales ca acum ati spart gheata tu si Ana. Missy,deci tu te programezi la vara?sa inteleg un concediu,o mare ceva?poate programezi tu la vara si vine bebe mai repede,sti cum e , copii vin cand vor ei nu cand vrem noi. spor la tuns,pune si tu o poza ceva cu noua freza eu maine am programare la coafor,mi-a casunat sa ma fac blonda,luna trecuta m-a decolorat iar acum imi pune in sfarsit culoarea care o vreau,sper sa imi placa.
- Missy005
- Hero member
Andra, visez și eu adică șansele la mine sunt... chiar ?n m?inile domnului, eu cu ambele ovare jumate și soțul cu teratozoospermie... belea.... nu ma programez nicăieri, vara asta stau acasă și at?t. dar intenționez sa ma odihnesc cat mai mult. pupicei.
- andra1983
- Full member
missy,daca e sa fie,va fi.au fost cazuri mult mai grave unde a venit bebe chiar daca nu s-a dat nici o sansa. eu cunosc cel putin 2 cazuri, 1 din ele chiar o cunostiinta,ea cu endometrioza si un ovar scos din cauza endometriozei,el ceva probleme cu gigei(aici nu stiu exact).a luar ceva tratament homeopat 3 luni ,si in a3a luna surpriza,a fost bebe.doctorii erau uimiti.acum e bine si ea si copilul,cred ca are cam 3anisori.
- Missy005
- Hero member
Andra asa este, dacă e sa fie este, dar eu nu ma ?ncadrez de ?n r?ndul femeilor care vor copii ?n zodia berbec ca asa vor ele . am o colega la munca a rămas insarcinata fără sa vrea și era nervoasa ca vroia sa nască un nu stiu ce luna.... ca ea primul copil l. a programat cum a vrut.... dar eu nu ma ?ncadrez ?n aceasta categorie... ?nsă fiecare cu destinul lui. eu nu pot dec?t sa sper și ?n același timpul ma resemnez. am călcat o perdea, am șters geamuri cu soțul meu.... yuhuuu
- anasstasia
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2016-04-04
Katey, la ce te gandesti? Discuta cu noi, si noi am trecut prin toate starile posibile.
Referitor la sanse, mama m-a nascut dupa ce a fost operata la ambele ovare. Avea ovare polichistice (eu am mostenit-o cu succes), iar un ovar avea o formatiune cat o portocala. Ambele ovare i-au fost operate. Dupa cativa ani de la nasterea mea, mama s-a intors la un control la medicul care a operat-o. Cand a auzit ca are copil doctorul s-a inchinat si i-a spus ca dpdv medical era ca si imposibil sa poata concepe copii. Deci, se poate!
Ultima oara a fost editat de anasstasia (2016-04-18 20:32:19)
Toti oamenii sunt trecatori insa nu toti trecatorii sunt oameni.
- Missy005
- Hero member
Anastasia asa este, dacă Dumnezeu vrea sa se poate. mulțumesc mult de ?ncurajări.
- Katey
- Addicted member
Fetelor, da, evident de la asta pleaca, de la faptul ca nu vine bebe. Dar va citesc pe voi si alte mamici, burtici, viitoare burtici cat ati luptat si luptati ca sa aveti bebe si ma gandesc eu ce fac?! si atat. Si poate ar trebui sa apreciez ce am si sa nu vreau mai mult. Ma intreb, cum spui tu, Andra, daca imi doresc cu adevarat inca un bebe. Ca ar trebui sa ne apucam sa facem analize si sa monitorizam si daca nu o facem, poate nu imi doresc suficient de mult. Pe de alta parte, daca la unul dintre noi sunt probleme iar fetita a fost sansa noastra una dintr-o mie sa avem un copil? Chiar vreau sa stiu "din cauza" caruia dintre noi nu se intampla din nou?! Ma gandesc ca, daca incepem cu analize & co. ne vom face un scop din asta si vom uita sa ne bucuram de ce avem acum. Si ma intreb oare ar fi asa rau daca am avea un singur copil? Dar apoi vine fetita si imi spune ca "a probat rochita cu gargarite si e mica, dar sa n-o arunc ca o imbracam pe surioara ei cand o sa aiba ea o surioara". Si iar ma simt vinovata ca ma gandesc macar sa ma impac cu ideea de a avea un singur copil. Mai sunt si clasicele observatii "Faceti-i si voi un frate sau o sora ca nu e bine sa fie singura / ca si ai vostrii v-au facut voua / ca uite ce rasfatata e pt. ca e singura / ca va creste egoista", etc.... Si cumnata mea care s-a apucat si ea de bebe 2 si imi impartaseste din observatiile medicului ei cum ca citez "Atat timp cat iti curge ceva din sani n-ai cum sa ramai gravida." si sa ma duc la doctorita mea sa ii cer pastile de oprirea lactatiei. (Eu am discutat problema cu medicul meu acum un an, la un consult de rutina, mi-a facut control si nu a considerat necesar sa imi prescrie pastile. O voi aduce din nou in discutie la urmatorul control, cel mai probabil luna viitoare). Cumnatei i-a prescris medicul pastile si isi va face si analizele hormonale si ma preseaza sa fac si eu la fel. Daca ea va ramane gravida imi e pur si simplu groaza de ce voi auzi de la unele dintre rudele sotului. Ca si cum ar fi o competitie intre noi doua... Ca exemplu, cand era ea gravida cu primul copil, initial i s-a spus ca va fi baiat si evident ca ni s-a spus ceva de genul: "Trebuie sa faceti si voi un baiat / sa cereti reteta sa va iasa si voua". Evident, in gluma. Sotul ma asculta daca ii spun toate astea, dar considera ca imi fac eu ganduri aiurea si ca n-ar trebui sa ma mai stresez, ca asa e firea mea pesimista etc. Si am senzatia ca, desi face efortul sa ma asculte, nu ma intelege de fapt si i se pare ca as putea sa ma autosugestionez sa nu mai gandesc asa.
- anasstasia
- Full member
Eu zic sa faci ce simti tu. Pentru mine un copil este suficient. Poate si pentru ca eu am fost singura la parinti si nici nu am simtit lipsa unui frate. Pe tine te preseaza pentru cel de-al doilea copil, inchipuieste-ti ce mi-au auzit mie urechile pana la varsta de 35 de ani si fara sa am copii. Iar eu le spuneam clar: acum nu vreau, acum nu este momentul, am alte prioritati. Cand am considerat momentul oportun am incercat si slava Domnului ne-a iesit si din prima. Nu au importanta cei din jur si opiniile lor, nu exista concurenta intre tine si cumnata ta. Eu as fi mai franca cu cei din jur si i-as ruga sa nu ma mai compare pentru ca tu ai un copil unul si bun. Cand veti considera ca trebuie sa aveti altul nu veti fi nevoiti sa fiti impinsi de la spate. Sa iei pastile sa opresti lactatia? Eu sunt total impotriva pastilelor, ma deranjeaza ca iau si Utrogestanul pentru fixarea sarcinii. Eu nu as face asa ceva. Este doar o opinie....
Imi cer scuze ca mi-am cam iesit din pepeni, insa multe mi-au auzit si mie urechile de la rubedenii.
- Missy005
- Hero member
Kate ?n viata tu nu trăiești ?n cu rudele, trăiești cu soțul tău, deci nu te mai g?ndi, asta este, sa zică ce vor. nu te mai g?ndi at?t, faci ce simți și cum crezi tu ca e mai bine. poți ?ncerca niște analize, asta asa Pentru liniștea ta,sau mai poți aștepta, poate vara asta va fi una dungata. Kate dacă Dumnezeu vrea vei avea bb doi, dacă asta este bine pentru tine și familia ta, atunci copilul va veni, c?nd trebuie, cum trebuie. ai ?ncredere și lasă ?nțelepții... sa vorbească ?n legea lor.... repet nu trăiești cu ei, nu e treaba lor și cel mai bine ignore.... gura lumii nu o vei astupa niciodată..... orice ai face... dacă aveai doi copii.. de ce nu ai trei.... dacă ai fata de ce nu ai băiat, dacă ai băiat de ce nu și fata.... dacă ai trei sunt prea multi, dacă nu ai... a aaaa nu vrei sa faci.... deci c?rcotașii mereu vor găsi comentarii.... ia mai bine un acatist și detașează - te de hiene și pune-ți nădejdea ?n cel care te poate ajuta cu adevărat adică Dumnezeu. pupici multi, noapte buna! Anastasia, abia aștept vesti de la eco!
Ultima oara a fost editat de Missy005 (2016-04-18 22:19:31)
- Missy005
- Hero member
Kate, sa cauti pe net prospect donavital de la plant extract.... e interesant ce scrie... o sa iau și eu.... mi. am cumpărat azi
- anasstasia
- Full member
Abea astept! Normal ca va tin la curent, sunt ca raia!
- Katey
- Addicted member
Nici eu nu vreau sa iau pastile. La noi intarcarea a decurs foarte lin, in timp si nu am avut nici cel mai mic disconfort (dureri, angorjare etc.). Daca nu a fost nevoie de pastile atunci, chiar nu as vrea sa iau acum...
Missy, as face macar prolactina sa vad daca chiar e o problema ca inca am lactatie, dar imi e foarte greu sa ajung de la munca si sa indeplinesc toate conditiile gen un anumit interval orar, sa fiu calma, linistita etc. Eu am mereu emotii cand imi ia sange, mi-e ca o fac degeaba si nu va fi concludent rezultatul... Am cautat, acum o sa-l caut si-n farmacii / plafar.
Va multumesc mult, fetelor, pentru vorbele frumoase.
Nu stiu daca o stiti (Missy, tu poate da), ea e mandruta mea: ..............
Ultima oara a fost editat de Katey (2016-04-19 12:14:50)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|