|
Nu esti logat.
Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-36#666 2016-04-25 15:06:56
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Missy, nici un secs? Offline #667 2016-04-25 16:26:52
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99nu, nimic... am luat pauza totala " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #668 2016-04-25 17:34:14
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99hello yes it's official : sunt mamiiiicaaaa ! Offline #669 2016-04-25 19:32:41
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Missy, sa fie de bun augur pauza . Offline #670 2016-04-25 20:07:47
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Mulțumesc Ionelush. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline Publicitateloading...
#671 2016-04-25 23:14:34
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Imi pare tare rau ........se spune ca speranta moare ultima , dar probabil doar Dzeu sa mai faca o minune .... Offline #672 2016-04-26 00:00:51
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Dalamy, Dumnezeu face minuni dar cu o condiție :sa crezi și. . ?ncă una sa te rogi. pupici. noapte buna fete! " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #673 2016-04-26 09:17:50
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Buna Missy 005, incurajarea era pt ElenyR......ai dreptate Cu rugaciune , Dzeu face minuni Offline #674 2016-04-26 09:29:10
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Neata, fete Ultima oara a fost editat de ElenyR (2016-04-26 09:32:29) "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #675 2016-04-26 09:46:58
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Neața fete frumoase! Dalamy mi-am dat seama, dar cum la capitolul făcut copii nu stau prea bine... am răspuns. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #676 2016-04-26 10:02:33
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Miss, nici eu nu stau mai bine la capitolul asta. E clar ca nici asta nu e pt toata lumea. Insa am vazut in ultimul timp niste copii a caror educatie si instruire lasa mult de dorit, si pentru asta am stat eu si m-am gandit ce mi-ar provoca o suferinta mai mare: sa n-am deloc copil sau sa am, dar sa nu fie asa cum imi doresc, ca sa nu mai zic de alte cazuri cu copii care fac numai probleme. Dar poate ca daca e al tau, il iubesti neconditionat, asa cum e, clar ca cel mai important e sa fie sanatos. "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #677 2016-04-26 10:26:19
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Eleny, eu cred ca Dumnezeu ii da fiecaruia un copil pentru sufletul lui. Copilul va fi asemenea paritilor: agitat sau calm, cuminte sau mai putin cuminte, etc etc... Si mai conteaza mult de tot si educatia pe care i-o oferi. Da, daca e al tau cred ca il iubesti neconditionat, si il accepti asa cum e, dar eu cred cu tarie ca acel copil va fi asemenea parintilor lui. Offline #678 2016-04-26 10:28:27
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Papi cum te mai simți? C?nd te duci la dr? " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline #679 2016-04-26 10:32:30
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Buna dimineata dragelor!Eu m-am cam tot implicat in ceea ce inseamna copii din centrele de plasament si asta de ceva ani ,fara sa stiu ca as avea probleme de procreere......cert este draga mea ElenyR ca pe mine varsta nu ma sperie , in iunie implinesc 40, dar asta nu inseamna ca nu imi doresc copil.Daca Dzeu imi va ingadui bine, dc nu voi incerca si FIV , daca nici asa nu merge ma gandesc foarte serios sa adopt , fie ca, cel cu care sunt vrea sau nu.....Acei copii credeti-ma merita dragoste si unii sunt mai educati ca proprii copii...Curaj draga mea ElenyR , Va pup Offline #680 2016-04-26 10:36:13
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Papillon asa zic si eu ...copilul va fi asa cum sunt parintii...am 3 exemple, pe sora si cumnata mea care au copii foarte energici si nu prea asculta, asa cum sunt si parintii, apoi nasii mei care sunt foarte calmi si asa sunt si copii, amandoi sunt tare cuminti...tot sa faci asa copii. Tata mereu imi zice...uit-o pe nepoata ta si sa nu ai si tu la fel...si i-am zis ca nu are cum pt ca noi suntem mai lenti in tot ceea ce facem :zambet: Offline #681 2016-04-26 10:36:57
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Va doresc curaj si credinta tuturor....Dzeu ne oranduieste fiecaruia cate,ceva.Eu de cand am constatat ca nu raman insarcinata, m-am tot gandit, ca nu degeaba am inceput eu sa "vizitez centrele de plasament", Dzeu probabil are un anume plan cu mine, cine stie.Dar nu imi pierd speranta> Offline #682 2016-04-26 10:55:01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99Si eu cred ca in mare parte parintii isi pun amprenta asupra educatiei si atitudinii copilului. Doar ca am mai vazut si exceptii, din parinti cu educatie au iesit niste caricature de copii, sa nu zic altfel... "Daca esti trist si nu stii incotro te indrepti, daca ceea ce ti-ai propus nu poti realiza si nu intelegi de ce, aminteste-ti cuvintele care aduc cerul mai aproape de tine: "Faca-se voia ta!" "Continua sa urci! Fiecare pas iti va parea mai greu, dar nu te opri! De sus, totul se vede superb." Offline #683 2016-04-26 10:55:53
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
Missy, eu sunt aproape bine. Joi merg la doctor, parca mai e o vesnicie pana atunci. Offline #684 2016-04-26 11:09:39
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99papi lasă că va fi bine. " Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,, Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|