Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-8
- sonia30
- Moderator
- Inregistrat: 2010-08-01
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99
alina,ia-o usor!va fi bine!eu am facut proceduri fara nicio compensare.si suntem 2 bugetari,stiu ce inseamna.
cris,uitai.se vede ca sunt cu mintea in 10 parti.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- papillion19
- Full member
- Inregistrat: 2015-11-17
Alina, mult succes! Abia astept sa vii sa ne dai vesti bune.
Eu sunt in Z8. Luna aceasta am inceput tratamentul doar din Z5 si nu din Z3 ca de obicei. Plecam la noapte in Spania pt cateva zile, si s-ar fi suprapus cu controalele si injectia. Dr zice ca e ok sa incepem si din Z5 stimularea cu Femara. Sper sa fie bine, sunt increzatoare si linistita/relaxata. Miercuri cand ma intorc merg la control. Sper ca zilele astea sa nu apara vreo problema cu lucrul si sa ne putem relaxa.
Eu nu vb despre tratamente decat cu 2 prietene (nasa si fina mea). I-am dat si mamei de inteles ca fac tratament, dar nu discutam despre asta. Restul nu ar intelege. Daca va fi nevoie de fiv, nu o sa spun nimanui, nici macar mamei mele....M-ar stresa si nu cred ca ar intelege.... La ei nu e vorba de cum spuneati voi cu copii facuti in borcan, ci de faptul ca ai mei au vazut atatea Sf-uri ca se gandesc ca nu ar fi copilul meu ci al alteia. (absurd, stiu... dar cum nu am cu cine ma intelege, nu le spun si gata). Le-am explicat eu ca nu exista asa ceva (intr-o discutie pur ipotetica), ca nu stau ovulele pe gard sau in raft la magazin, ca e o itreaga procedura, dar nu cred ca au inteles nimic.
Va pup pe toate!!!
- alina_ioana27
- Full member
- Inregistrat: 2014-11-14
Mult succes papillon! Ai nostrii stiu despre ce este vb si nu gandesc asa...chiar zic...ce e si cu tehnologia asta...daca n-ar exista si aceasta procedura...ne tin toti pumnii sa reusim...cei drept nu ne agaseaza cu intrebarile... Asta e cel mai important pt moralul si psihicul nostru.
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Alina va fi bine, noi te sfătuim cum putem ca sa fie bine, ca tot chinul tău sa aibă un final fericit. Papillion sa ?mi aduci o pietricica din plimbarea ta și un test pozitiv. Pupici fete.
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- papillion19
- Full member
Missy pietricica nu stiu daca o sa ajunga pe forum, dar promit solemn sa aduc testul pozitiv (cat de curand sper)!!!!!
Nici nu mi-am dat seama cat de bine mi-a facut reflexoterapia la "mansarda", pana azi cand am intrat pe forum. Nu ma mai stresez nici pt bebe, nici pt altele asa tare ca inainte. Imi dau interesul, dar nu ma mai agit/enervez/supar
- alexandra8810
- Sr. member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2013-05-24
Alina sunt cu g?ndul la tine! Papi distracție placuta! Pup fetele!
Doamne Ajuta sa ne indeplinim cel mai mare vis! Visul s-a indeplinit! Multumim Doamne!
- Missy005
- Hero member
- Inregistrat: 2012-02-17
Papi eu cu biorezonanta m. am pus pe picioare, eram la păm?nt.... anul trecut pe vremea asta eram terminata... acum sunt mult mai bine.
" Oricat de diferiti am parea, Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
- Bluemoon
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2012-02-08
Buna! Alina iti tin pumnii! Important e sa lasi absolut toate grijile deoparte si sa fii relaxata. Trebuie sa ai incredere in tine ca va fii bine si trebuie sa ai rabdare, toate se aseaza cand si cum trebuie Eu la inseminare, am facut stimulare la fel ca tine cu clotylbegit si s.au dezvoltat 5 foliculi initial, insa in ziua inseminarii ramasese doar 1, restul involuasera. Mie nu mi.a facut injectie pt spargere, a asteptat momentul cat mai apropiat de ovulatia naturala si mi.a facut direct inseminarea, insa durerile au fost groaznice, timp de cateva ore si nu m.a lasat sa iau nimic pt calmarea durerilor. Eu banuiesc totusi ca durerile la mine au fost si din cauza ca mi.a facut cerclaj.. Luna asta, am luat acelasi tratament si acelasi rezultat, 5 foliculi din care numai 1 dominant. Eu la vremea aceea nu am sp7s nimanui ca fac inseminare, nu am putut, nu mi.am pus problema ca nu ar intelege, dar stresul era mult prea mare si nu ma simteam in stare de dat explicatii. Apoi am spus parintilor si atat. Eu daca nu as fi fost nevoita, nici acum nu aveam de gand sa spun cuiva ca voi mai face, mama deja ma piseaza cu intrebari de fiecare data cand merg la dr si e f frustrant. I.am zis sa nu ma mai intrebe nimic, atunci cand va fi ceva important, ii voi zice eu..sper sa inteleaga. Fetelor, pe mine nu ma doare asa tare ca am facut inseminare si sincer nu dau 2 bani pe cei care gandesc altfel. Eu tot timpul rad si zic ca eu am ramas gravida fara sa pacatuiesc e modul meu de a ma incuraja. Pe de alta parte am avut parte de experiente frumoase, am aflat ca sunt oameni care se dau peste cap pt mine sa ma ajute si sa.mi fie bine si mai mult decat atat, am o minune in casa, deci nu am ce regreta si nici nu ma pot atinge rautatile altora. Gura lumii spune multe si proaste
Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2016-03-23 17:29:38)
Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
- papillion19
- Full member
Missy, aveai o anumita afectiune de care te-ai vindecat, sau doar ca stare generala? Pupici
- cris8
- Insomniac member
- Inregistrat: 2009-12-18
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- alina_ioana27
- Full member
Neata! Cris ce cuvinte frumoase a spus doctora ta. Are mare dreptate. Eu inca nu mi-am revenit total, am fost aseara si mai am inca lichid in burtica, a vb si cu dna Dr Bucur si s-a hot. sa ma mai lase si azi fara sa-mi bage perfuzii cu albumina. Numai ca eu am alta problema, nu am mai avut scaun de luni si acum am greturi, stari de voma, si ameteli... Imi e foame, ma doare si stomacul de la pastilelele puternice si nu pot manca mare lucru, pt ca nu mai am unde depozita daca nu ies 😢😢 Vad pana la pranz cum ma simt...daca tot balon sunt ma voi duce la dr mea sa ma vada. Va pup si o zi minunata! Apopos fetelor, dr mea ne-a zis aseara cati s-au fertilizat. Din 32 de ovocite 30 s-au fertilizat, acum asteptam pana in ziua 5 sa vedem cati ajung la blastocit sa congeleze apoi. Abia astept sa ii am in burtica
- sonia30
- Moderator
buna dimineata
cris,da,asta am simtit si eu toti anii astia,cum ai scris tu si a zis si dr,astfel de copii sunt minuni pretioase.si n-are nici cum sa fie altfel.
"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906
- cris8
- Insomniac member
Alina, imi pare rau ca nu te simti bine.. din pacate hiperstimularea este complicatia cea mai grava ce poate aparea la fiv, si tu ai avut parte de ea. dar va trece..insa daca te simti foarte rau, sa te duci la doctor, ca nu e de gluma. oau, s-au fertilizat foarte multi.. Doamne ajuta!!! te pup!
soni asa este... dar nu toata lumea intelege asta. Stii cum e, cand nu ai probleme si totul vine de la sine, nu poti sa intelegi..
Ultima oara a fost editat de cris8 (2016-03-24 09:41:48)
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- sonia30
- Moderator
cris n ai cum sa intelegi cand nu treci prin asta...
alina,sa fie embrioni puternici de Z 5!
- alina_ioana27
- Full member
Da Cris din pacate am facut o hiperstimulare, dar ce sa facem, am convingerea ca o sa imi revin repede, trebuie. Am citit acum despre hiperstimulare...m-a cam ingrozit...am aproape toate simptomele care le-am citit. Azi pt prima oara am putut sa stau pe burta...numai ca ma supara ca nu am scaun o data ca si de la asta mai sunt balonata. Da Sonia sa fie embrioni puternici de z5.
- Bluemoon
- Hero member
- De la: Craiova
- Inregistrat: 2012-02-08
Neata Alina, curaj si sa ai parte de embrioni puternici! Cris, asa e, nu prea se compara, dar in final tot nu e natural. Ideea e ca am vazut atatia tembeli si eu, iar pt ei inseminarea inseamna fiv si invers si am auzit si de inseminare in vitro sau ceva de genul. Oricum eu consider ca sunt lucruri intime si nu e treaba nimanui cum s.a intamplat. Un copil e un miracol, indiferent de cum a aparut pe lume si nu trebuie sa aiba loc nici un fel de interpretare sau rautate. Am auzit si eu discutii cum ca, copilul lui X e 'copil d'ala facut la eprubeta' si sincer nu m.am abtinut si le.am dat.o peste bot, ulterior am inteles ca respectiva era intr.un fel frustrata pt motivul ca acel copil fata de al ei, normal ca e mai destept, pt ca asa sunt toti copiii conceputi astfel Cris, Soni, eu zic ca nu e vb de intelegere aici, ci de rautate de multe ori. Multi pe care.i cunosc si au avut copil din prima au impresia despre ei ca sunt undeva pe o scara superioara si ca ceilalti sunt niste rebuturi doar pt ca nu sunt asa fertili ca ei, le.am explicat ca 'privilegiul' asta nu te face mai OM, dar nah, trebuie sa isi ascunda restul lipsurilor jignind. Sunt si oameni care chiar daca nu inteleg, intreaba si iau totul f natural si normal, fara sa arunce cu vorbe urate.
Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2016-03-24 10:32:14)
Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm! Un inger ne-a luminat viata si sufletul! http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk
- cris8
- Insomniac member
Blue, asa este, mai degraba e vorba de rautate... si clar de cele mai multe ori afirmatiile rautacioase vin din frustrari maxime
eu am auzit si de insamantare in vitro.. de rasu-plansu
- sonia30
- Moderator
moon
cate n am auzit s eu!.. eu n am vrut sa stie nimeni nimic,din toate punctele de vedere.nu e treaba lor,nu am vrut sa fiu motiv de barfa si titlu de ziar vreo luna,sunt straini toti pt mine,nici socri nu stiu,doar ca am facut tratamente.nu am simtit nevoia sa spun la nimeni.nici macar ce probleme avem nu stie decat sora mea tot.
nu am vrut sa dau explicatii,ce e aia fertlizare sau inseminare in vitro,ca si eu aud mereu,ce diferenta e,ce dracu inseamna...e doar treaba celor 2 implicati!rautatile,prostii,oamenii care au ramas gravizi intr o secunda,nu i vreau in viata mea.deci nici nu trebuie sa stie.
- alina_ioana27
- Full member
Si eu am auzit tot felul de variante, dar nu ii iau in seama, incerc sa le explic procedurile care sunt total diferite si nu am auzit pe nici unul sa spuna vorbe urate despre ce facem noi. Nu avem in grupul nostru astfel de persoane rautacioase, chiar ne admira ca suntem curajosi si nu ne lasam pana nu reusim sa avem si noi un bebe al nostru. Nu ii mai luati in seama care vb urat, inseamna ca nu vor sa inteleaga mai mult decat vor. Va pupic pe toate fetelor.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|