homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99-9

#153 2016-03-24 12:34:06

Bluemoon
Hero member
De la: Craiova
Inregistrat: 2012-02-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-99

rotfl buna si insamantarea in vitro..
Soni puss cand esti barfit, esti cineva lol sa.ti faci probleme atunci cand nimeni nu mai zice nimic de tine lol
Hai sa va zic si altfel de frustrari sau nu stiu cum sa le spun..tot pe tema copiilor si a 'vedetismului' personal lol Am niste cunostinte, ca prieteni nu.i pot numi de multi ani. El in urma cu 10000 ani lulea dupa mine, eu nimic, fiecare ne.am vazut de viata ramanand in continuare..prieteni...cand eram gravida in 7 luni, intamplator ne.am intalnit cu ei in oras. Nu ne mai vazusem si vorbisem de cam 2 ani. Ma uit la ea, cu burta la gura, se uita la mine asteptand complimente. Ii urez eu cele bune si intre timp ma ridic de la masa, ca eram la o terasa si imi vede burta si face ca trenu'n gara. Urmeaza din partea ei o lunga disputa ca ea va naste inaintea mea, cu 1 saptamana, dar mai ca m.a facut muci ca ea e prima rotfl de parca era o batalie. In fine, ea a nascut la 2 sapt dupa mine, ca dupa ce a maturat cu mine pe jos ca e vai de mama mea ca nu nasc natural, iar ea da, a facut cezariana de urgenta cu niste urmari urate. Faza e ca in timp ce ne discutam noi la masa, de nastere, copil..si aici lesin ca eu aveam fata si ei nu, ca doar ei isi dorisera fata si eu fusesem tot tp aia de nu ma interesa..imi spune el, daaa, ne.am decis sa facem copil pt ca am vazut ca nu mai ai cont de fb si clar am zis ca l.ai sters pt ca ai copil. Si atunci trebuia sa facem si noi...voi v.ati chinuit? Sau a iesit din prima???? I.am spus f relaxata si rea evident: ne.a iesit din prima, continuarea a fost in mintea mea..din prima inseminare rotfl2))
Si uite asa suntem noi oamenii si trageti voi concluziile lol

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!
Un inger ne-a luminat viata si sufletul!
http://www.youtube.com/watch?v=K5KAc5CoCuk

#154 2016-03-24 13:01:16

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

blue , vorba aia: mare ti-e gradina Doamne rotfl

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#155 2016-03-24 16:21:13

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

buna!

alina, sa te refaci repede si mult succes, sa se prinda din prima!

Bluemoon a scris:

imi spune el, daaa, ne.am decis sa facem copil pt ca am vazut ca nu mai ai cont de fb si clar am zis ca l.ai sters pt ca ai copil. Si atunci trebuia sa facem si noi...

wow wtf??? lol

#156 2016-03-24 19:50:22

Bluemoon
Hero member

E infin8ta gradina lui Dzeu lol
Anca lol exact aceeasi fata am facut.o si eu. Am aflat ca am contribuit la sporirea natalitatii in Romania si nu cu copilul meu rotfl2 rotfl2 Acum de oi mai face unu, sa vezi sexuiala lol
La vreo 4-5 luni ale fetei, am iesit la plimbare cu caruciorul si ne intalnim cu o fosta amica din adolescenta si vorbim noi 2-3 minute, ea nu zice nimic ca ne vede impingand la carucior, deci discutii normale, de parca nu ne vazusem de 5 min. Dintr.o data se opreste din vb, se uita nedumerita la copil si ma intreaba: e al tau??? lol M.am uitat cam crucis la ea, ca ajunsesem sa ma gandesc si eu ca poate m.am tampit si ma plimb cu copilul altuia, la cat de convinsa pusese intrebarea si imi scapa de pe buze: nu, e a lu' mama.. lol raspunsul ei a fost: aaaa, pe bune? Deci lol si jur ca e 100% adevarat.
Si daca v.as spune de cate astfel de momente am avut parte v.ati cruci. Din pacate sau din fericire cunosc mult prea multi oameni si la unii te uiti si ti.e sa nu ramai cascat lol iar altii sunt cu adevarat niste oameni in adevaratul sens al cuvantului.

Ultima oara a fost editat de Bluemoon (2016-03-24 19:52:52)

Un vis minunat s-a implinit in data de 26.06.2014, la ora 10:10. Minunea noastra iubita e in bratele noastre. Petra Alexia, mami si tati te iubesc enorm!

#157 2016-03-24 20:30:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

buga  applause mare e gradina domnului și mulți nebuni se plimba printr-nsa rotfl2 )

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

Publicitate

loading...

#158 2016-03-25 09:13:11

cris8
Insomniac member

Neata fete,

Doamne blue...dar tu i-ai adunat pe toti acolo la tine.. lol

Eu am asistat la serviciu la o discutie despre fiv, vorbeau 2 colege (nu stiu cum incepuse discutia) si una din ele spunea ca stie ea ca la fiv se introduc foarte multi embrioni in uterul femeii, si apoi lasa doar 2 - 3, pe restul ii extrag cu o penseta wow
Nu stiu Doamne de ce or vorbi daca habar nu au...

Ultima oara a fost editat de cris8 (2016-03-25 09:28:46)

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#159 2016-03-25 09:31:28

oana_mihaela
New member
Inregistrat: 2015-10-12

cris8 a scris:

Neata fete,

Doamne blue...dar tu i-ai adunat pe toti acolo la tine.. lol

Eu am asistat la serviciu la o discutie despre fiv, vorbeau 2 colege (nu stiu cum incepuse discutia) si una din ele spunea ca stie ea ca la fiv se introduc foarte multi embrioni in uterul femeii, si apoi lasa doar 2 - 3, pe restul ii extrag cu o penseta wow
Nu stiu Doamne de ce or vorbi daca habar nu au...

nu am eu mare habar de FIV dar ca nu se extrag cu penseta macar atata stiu si eu  rotfl  rotfl  rotfl  rotfl

#160 2016-03-25 09:44:31

alina_ioana27
Full member
Inregistrat: 2014-11-14

Neata! Chiar blue i-ai adunat pe toti ciudatii.
Voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti mult, restul nu ar trebui sa va intereseze.
Azi parca imi e mai bine fata de ieri...incerc sa fac si eu cateva treburi prin casa daca voi reusi, apoi sa ma intalnesc cu sotul meu sa mergem la control. Sper ca dr mea sa-mi dea o veste buna, ca nu mai am lichid in burtica...
O zi minunata si bucurati-va, vine weekend-ul.

#161 2016-03-25 10:08:38

Bluemoon
Hero member

Buna!
Alina, ma bucur ca esti mai bine puss Iti tin pumnii sa fie totul bine la control si luna viitoare sa te vad cu burticuta!
Missy lol
Cris, f tare aia cu penseta. Incercam sa.mi imaginez cum untra penseta prin col in uter rotfl Doamneee si clar nu e vb de discutii intre fete de 10 ani lol
Eu zic ca am mai lasat ceva specimene si pt restul lol hai sa va mai zic una: o intreaba ginecologul dupa control: cu sexul cum stai? Raspunsul ei: cred ca ati vazut mai bine dvs smile
Gineco: voiam sa spun de cate ori faci? (Tipa are probleme hormonale, ceva legat de lipsa activitatii sexuale..in fine nu stiu prea bine, dar era pertunenta intrebarea)
Ea: Aaaa dnu dr, de cate ori e necesar lol
Va dati seama ca s.a lasat bietul om de intrebari lol

#162 2016-03-25 10:18:46

cris8
Insomniac member

Blue parca sunt bancuri astea.. lol

oana, da...asa zic si eu... e normal sa nu stii ce presupune o astfel de procedura daca nu ai avut nevoie de astfel de informatii, dar chiar sa fabulezi asa? De unde le-or scoate nu stiu... Macar spui: habar nu am in ce consta, si gata..

alina, ma bucur ca esti mai bine, trece usor usor puss

#163 2016-03-25 11:24:26

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

neatza

doamne blue, specimene peste specimene, daca nu stii , tine-ti naiba gura inchisa, nu scoate pe ea numai tampenii.

alina si eu ma bucur ca esti spre bine.de luni , te intorci la serv?

9 ani de copilarie ....

#164 2016-03-25 11:29:05

alina_ioana27
Full member

Da- Adina de luni la servici, mai am 2 zile la dispozitie sa-mi revin... ma enerveaza ca burta mea tot beton o simt 😯
Sper din tot sufletul sa imi revin o data,pt ca simt ca nu mai rezist...
Ma dor toate de la efort ca nu ma puteam misca normal...si nu stiu daca de la efort sau ca mai am lichid...

#165 2016-03-25 12:08:11

oana_mihaela
New member

Da hai sa va spun si eu una comica la care eu m-am amuzat maxim ... o intreaba sotul cumnatei  pe cumnata mea daca ei fac sex acum (ea fiind insarcinata in 4 luni) mai ramane din nou gravida  forgetit  ... a stat el si a rumegat intrebarea asta vreo luna pana sa aiba curaj s-o intrebe  rotfl2

Ultima oara a fost editat de oana_mihaela (2016-03-25 12:08:51)

#166 2016-03-25 12:44:47

Bluemoon
Hero member

Din pacate sunt fapte adevarate si persoane pe care le cunosc.
Acum 2 sapt in cab la gineco, o tipa tocmai isi revenise din anestezia de la chiuretaj si se imbraca sa plece. Cand sa iasa pe usa isi da seama ca uitase sa intrebe ceva, se intoarce si zice: eu acum cand pot face sex?  Eu am ramas  wow  si dr f detasat zice: peste vre.un an incolo rotfl2 Era sa faca aia infarct lol

Adina puss
Oana rotfl2 rotfl2 deci nu sunt asa egoista sa.i adun eu pe toti lol

#167 2016-03-25 15:35:52

cris8
Insomniac member

Am fost și eu la dr. O sa va detaliez alta data ce am stabilit căci acum nu prea am timp.

Alina, am intrat sa iti spun că am intrebat-o pe dna dr a mea cum e mai bine sa se procedeze ?n caz de hiperstimulare și dacă sunt mai mici șansele la transferul de embrioni congelați.  A zis ca șansele sunt exact aceleași ca și la transferul de embrioni proaspeți și categoric cea mai buna decizie ?n caz de hiperstimulare este congelarea embrionilor și transferul ulterior, pe un ciclu natural, c?nd trec efectele hiperstimularii.
Sigur s-a prins ca nu pt mine ?ntreb smile dar ea este extrem de drăguță și ?mi răspunde la orice ?ntrebare.
Deci așteptăm de la tine testul pozitiv c?nd vei face transferul. puss

#168 2016-03-25 15:42:48

adinagrig
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-05

alina , trebuie sa vii cu testul + , abia asteptam toate.noi toate o sa fim a doua pereche de nasi pt puiul/puiutii tai , virtual  smile hjarta  puss

blue  puss  si eu

Ultima oara a fost editat de adinagrig (2016-03-25 15:43:45)

9 ani de copilarie ....

#169 2016-03-25 16:38:22

alina_ioana27
Full member

Cris iti multumesc din suflet ca ai intrebat-o pe doctora ta. Deci pot avea incredere in doctora mea pt cum a procedat. Acum sunt la cabinet, abia astept sa vad la eco daca am scapat de lichid.
Si noi abia asteptam sa vedem testul +
Va pup pe toate!

#170 2016-03-25 18:28:45

oana_mihaela
New member

Bluemoon a scris:

Oana rotfl2 rotfl2 deci nu sunt asa egoista sa.i adun eu pe toti lol

nuuuuu stai linistita ca la mine s-au adunat toti in curte   rotfl2  rotfl2

#171 2016-03-26 10:01:58

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Neața fete, va las o cafeluta și un gand bun! Deci nu ?mi vine sa cred ca m. am trezit la 9.Beau cafeluta și am o mie de treburi de făcut. Pupici.

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.