homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 39-68

#1274 2016-08-08 16:01:57

als
Sr. member
Inregistrat: 2011-04-26

Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 39

Raaluk , sa ne traiasca tizele...! Si noi tot in spate, spre fund avem probleme. O sa incercam si sudocrem ca inca nu am rezolvat definitiv.
Ce  bine cA aveti gradi si pe timpul verii, chiar daca nu fac si activitati. Eu abia astept sa inceapa E gradi ca ma oboseste rau si nu o lasa pe cea mica sa doarma. Parca nu mai ma asculta deloc si face numai nazdravanii. Inainte clar nu era asa si eu o supravegheam continuu. Acum c um nu sunt langa ea, cum face o prostie.

mami de fetita mare, Erica-Maria
si surioara mica Ema-Gabriela

#1275 2016-08-08 17:13:46

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

cmin, sper sa ai dreptate si sa fie ok la activitati ca eu pt asta o duc...altfel o tineam acasa cu bona, ca de socializat o face si in parc langa casa unde si-a facut o multime de prietene.
Inteleg ce spui referitor la baiatul tau, dar eu zic ca ar trebui sa aiba metoda sa il convinga...sa il atraga cumva, sa faca el de placere, nu sa se simta obligat.

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#1276 2016-08-08 17:19:43

cmin
Addicted member
Inregistrat: 2009-03-20

a fost la dans si 3/4 din ora se tavalea, de cele mai multe ori, si cand era vb de gummi bear si aram-zam-zam era primul  lol ..vine logopeda si desi are metode f ok el nu vrea sa colaboreze...
da, stiu ce spui, si ele au un mare minus - de la premisa asta am plecat- dar cred ca si noi trb sa lucram putin

7+ fericire
totul este si va fi bine 
(http://www.fertilityfriend.com/home/33274f)

#1277 2016-08-08 19:10:58

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

mamici, pupici .

vb maine

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1278 2016-08-08 19:41:23

cris8
Insomniac member

cmin, am inteles..
nu stiam ca balantele pot fi asa incapatanate lol sa stii ca baiatul tau e nascut in aceeasi zi cu mine smile

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

Publicitate

loading...

#1279 2016-08-08 21:36:26

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

Buna,

Als si baiatul meu cel mare s-a schimbat mult dupa ce a aparut cel mic .are crize multe , vrea sa il tin in brate si pe el ceea ce nu se intampla aproape niciodata sa ceara , sa doarma cu mine.. doar doar sa stau cu cel mic mai putin.

Cmin mai scrie-mi si mie cum se numeste locul din 2 mai . Nu stiu daca mai reusim anul asta sa mergem dar macar pe viitor .multumesc frumos

Mamica de 2 pui scumpi

#1280 2016-08-08 22:21:09

cmin
Addicted member

Oho criis si ce incapatanate pot fi..si eu tot balanta sunt

Reina aici http://m.turistinfo.ro/2_mai/cazare-2_m … 86165.html
Pozele de aici sunt ceva mai vechi, arata mult mai bine acum... noi am stat in camera 2b care are un pat mare si 2 paturi suprapuse si in fata are o mica intrare cu masa proprie. E f umbroasa si racoroasa. Noi cerem special camera aia ca e cea mai faina

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1281 2016-08-09 04:29:40

als
Sr. member

Reina,.ma asteptam la crize de gelozie, la atras atentia noastra cu orice chip dar parca prea face multe rele care pana acum nici nu-i treceau prin cap. Se ascunde de mine ca stie ca e ceva ce nu are voie si apoi     ori ma minte ori recunoaste ca a facut ceva rau si povesteste si justifica de ce a facut asa. De ex. a sters un prelungitor cu spirt, ca era murdar si asa sterg si eu mobila cand o murdareste ea de carioci...,Asa a gandit ea logic!

#1282 2016-08-09 09:07:05

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Neata!

Als, de-astea face si N, cred ca e varsta.nustiu

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#1283 2016-08-09 09:28:18

majestik
Addicted member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-08-10

Neața wave

hjartahjarta Cat a trecut de la 10 septembrie 2011? rodnar hjartahjarta
Copil iubit, bine ai venit in viata noastra! 17.02.2013  hjarta
                    Lucruri crosetate ieftine

#1284 2016-08-09 10:32:35

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Neata smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#1285 2016-08-09 11:08:14

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

multumesc cmin , am salvat de data asta linkul

als daca ar fi doar astea ar fi super , doar ca al meu il mai si loveste cand cel mic vrea sa ii ia o jucarie , il impinge , tipa la el ,nu stiu de ce reactioneaza in halul asta si cand se va mai schimba situatia, ieri i-am lasat 1 minut singuri sa le aduc apa si l-a muscat .

Mamica de 2 pui scumpi

#1286 2016-08-09 13:24:03

cris8
Insomniac member

Buna fete,

noi am fost a doua zi la gradi, ieri a fost ok, azi esec total. A plans de cand am plecat continuu, eu stateam pe la poarta si o vedeam plangand in curte, erau la locul de joaca. Nu s-a jucat nicio clipa, era ff trista si plangea continuu. La inceput plangea cu sughituri si ma striga grater( , abia mai respira de atata plans cand m-am dus la ea. Am plans si eu de am rupt in masina si dupa o ora si jumatate nu am mai rezistat, m-am dus si am luat-o. Doamnele toate au incercat sa o linisteasca, o tineau in brate, i-au facut o codita impletita, dar ea nu s-a oprit din plans.
Nu ar fi trebuit totusi sa se linisteasca??? Ati mai patit careva asa?

Am vorbit cu ea acasa, a zis ca maine nu mai plange. Vom vedea... cred ca pt inceput o saptamana - doua o vom lasa mai putin, intai 2 ore dimineata, apoi 3 ore, apoi pana la pranz. Sper ca va fi bine ca eu nu imi pot lasa copilul sa planga acolo o zi intreaga..

#1287 2016-08-09 13:31:43

cmin
Addicted member

asa e cris..prima data e interesant apoi asa se intampla de cele mai multe ori... poate dura si 3 luni acomodarea asta... eu plangeam la usa gradinitei el inauntru...in timp te mai calesti si tu si ea.
Al meu inca imi zice ca nu vrea la gradi ca vrea sa doarma acasa la el. intervine si comoditatea si lenea si faptul ca la gradi trb sa si presteze ceva nu doar joaca, sa urmeze reguli etc...

7+ fericire
totul este si va fi bine 

#1288 2016-08-09 14:14:17

cris8
Insomniac member

offf...sper sa nu dureze asa mult.. sad
eu ma gandesc ca daca o las doar pana la pranz va fi mai usor, ca trece timpul repede si macar doarme acasa in patul ei... e un efort enorm si pt noi chiar daca ne permitem asta, dar nici usor nu ne e... macar sa fie bine pt ea..
as fi ok daca r plange acolo 5-10 minute cand o las, si apoi sa ii treaca, dar sa planga toata ziua??? pai unde mai e castigul? oricum nu se joaca, nu participa la nimic...

#1289 2016-08-09 14:30:33

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Cris, dacă ai avea cum,  eu recomand acomodarea treptată.  Stai cu ea ?n prima zi tot programul (p?nă la pr?nz), ?n ziua următoare mai pleci vreo jumătate de oră și te ?ntorci (?i spui c?nd pleci), zilele următoare mai stai și pe hol ?n măsura ?n care te lasă...  Și tot așa,  ușor ușor o lași singura tot mai mult.  Dar poate dura...  La noi a durat vreo săptăm?nă și ceva parca și a fost foarte, foarte ok. Sau poate face și bona asta dacă nu v-ati ?nțeles la alt program.

#1290 2016-08-09 14:35:11

als
Sr. member

Cris, de obicei se intampla asa. Incearca sa o iei la pranz prima saptamana dar totusi sa o duci chiar daca plange. Cu timpul va inceta sa planga dar daca vede ac um ca renunti la gradi doar pt ca plange, va plange din ce in ce mai mult sa te convinga. Si la noi tot asa s- a intamplat dar am dus- o zilnic si timp de aprox o luna tot a plans chiar daca din ce in ce mai putin.
Reina, chiar voiam sa te intreb cat a durat la voi perioada asta de acomodare. Inteleg acum ca inca nu s- a incheiat. La noi deocamdata rau intentionat nu- i face la cea mica dar singura se pune in pericol cu nazdravaniile pe care le face. Am ajuns sa incui poarta ca pleaca singura ori la magazin ori la bunica, ca ea "e mare si stie singura drumul" care este o sosea pe care circula multe masini.

#1291 2016-08-09 15:17:19

cris8
Insomniac member

garga, multumesc de sfat. Ieri a fost prima zi si am stat toata ziua acolo, am plecat o ora dar a fost ok, nu a plans deloc, chiar i-a placut. Azi am lasat-o plangand si rau am facut, pt ca nici nu s-a linistit. Dar m-a luat tare doctora care le facea controlul medical, ca sa plec ca mai rau ii fac... imi pare tare rau ca am ascultat-o, tot eram in concediu, trebuia sa stau cu ea acolo si azi, sa plec putin dupa ce o linisteam. Maine si poimaine are sotul concediu, mi-as fi dorit sa mai am eu... o sa ii spun sa mai stea acolo. Bona e full la dispozitia noastra pt ca o platesc la fel, dar nu stiu cat de incantati sunt la gradinita sa stea acolo cu ea...
Am luat nr de tel de la educatoare si am zis ca o sun sa o intreb daca plange tot asa. Daca plange, se va duce bona dupa ea si va mai sta acolo cu ea.
Nu pot sa o las sa planga o zi intreaga, chiar nu pot... mi s-a rupt sufletul azi sa o vad asa. Una e sa planga la inceput putin, dar apoi sa fie ok, sa se joace, si alta e sa planga pana la 12 cand o luam...

als, o sa o duc, dar daca plange tot asa rau nu o voi lasa nici macar pana la 12, o las 2 ore pt inceput si cresc treptat perioada, cand se acomodeaza. oricum mai mult decat pana la pranz nu o voi lasa decat daca/cand va dori ea sa stea.

#1292 2016-08-09 15:49:26

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

La prima gradinita la care l-am dus pe Stefan sugerau parintilor sa faca asa si am avut noroc ca am putut sta cu el. La a doua, am intrebat eu care le e abordarea vis a vis de acomodare si directoarea n-a parut impotriva sa stau cu el dar cand am vrut sa trec la fapte educatoarele au consumat ceva energie sa ma convinga ca nu e nevoie, ca e mai rau :\ Multe lucruri au fost altfel decat le-am discutat eu cu directoarea, din pacate. La a treia gradinita tot pe varianta cu stat parintele cu copilul cat e nevoie se merge. Plus cresterea treptata a timpului cat e copilul lasat la gradinita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.