Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 39-71
- Katey
- Addicted member
- De la: Tgv
- Inregistrat: 2011-09-13
Re: Discutii de tot felul intre mamici si burtici - 39
Cris, ii plac si povestile, ii place sa-i citesc. Aseara, pe-afara, le-a spus unor fetite mai mici povestea cu ridichea uriasa.
Exact ca finuta ta am fost eu.
Strumful 7,5 ani Gremlinul 2 ani si 10 luni
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
felicitari pt Nati, Kate! A invatat singura sau ai insistat tu? Eu orice vreau sa- i arat fiica-mii nu accepta. Tot ce stie, a prins singura, de la gradi , de la youtube un pic engleza , doar ce vrea ea, nicidecum ce -i arat eu. Si imi e asa ciuda.... Cris ,.sunteti pe drumul cel bun.pe tati inca il cauta pt siguranta ei, chiar daca nu are alta nevoie de el.
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- Katey
- Addicted member
Nu am insistat. Ea intreaba mereu si repeta singura. Ii place sa numere, sa adune, pana la 5 poate sphne cate obiecte sunt din ochi, fara sa mai numere. Iar pana la 4 face adunari in cap. Si numara pana la 10 in engleza si italiana.
De o saptamana i-am luat cartile de joc cu cifre de la editura Gama si vreau sa iau si betisoare din alea scolare.
- cris8
- Insomniac member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-12-18
Neata,
Kate, ca si un adult, copiii cand fac ceva de placere, fac bine. Se pare ca Nati are a afinitate catre cifre.. desi zici ca si la partea de literatura e ok. E excelent, o sa aveti de unde alege.
Fetelor, azi e prima zi din a doua saptamana de gradinita. A fost muuuult mai bine, e bona cu ea acolo. Dimineata a plans putin dar nu cu sughituri, ci asa incetinel dar a luat-o psiholoaga si a vrut sa mearga in clasa. Apoi a coborat cu copiii la controlul medical si a mers la masa la micul dejun, aproape ca nici nu a mai bagat-o in seama pe bona, doar i-a facut cu manuta in mers. Sunt asa fericita... se pare ce ne acomodam, o sa mai mearga bona cu ea si saptamana asta, si mai vedem apoi. Bona mi-a zis ca se vede ca ii place, e incantata de copii si de gradinita, doar ca era grea desprinderea de acasa. Am fost vineri si am vorbit cu psiholoaga, mi-a zis ca sigur se va acomoda pt ca e ff atrasa de activitati, si ca se vede ca am lucrat cu ea acasa, are multa rabdare si coopereaza f bine. Ca e f sociabila si copiii o plac mult, asta stiu ca asa e oriunde mergem, se lipeste de copii imediat si ei de ea. La gradinita sunt de acod sa stam in preajma, si psiholoaga mi-a zis ca e mai bine asa, a vazut si ea ca altfel nu merge cu copilul meu. Uff, trecem si de etapa asta, incet incet..
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Katey
- Addicted member
Buna!
Cris, ma bucur ca deja e mai bine.
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
buna mamici,
cris super vreau concediuuu
Mamica de 2 pui scumpi
- Katey
- Addicted member
Reina a scris:vreau concediuuu
Adica abia te-ai intors si mai vrei sau cum?
- Reina
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-01
nu m-am intors ca am scris ca imi iau la sf lunii , tot visez la el
Mamica de 2 pui scumpi
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
Buna fetelor
am mai revenit si eu pe aici, am fost si in noi in concediu la mare, scurt , dar frumos.
cris , ma bucur ca incepe usor usor sa se acomodoze, eu am mai scris in urma ca exact asa s-a intamplat si la noi: prima zi ok, a doua asa si asa, si a treia cu plansete, urlete, dar s-a linisitit dupa...ulterior a fost ok, si era si mult mai mica avea 2 ani....e greu si pt ei , e greu si pt noi, dar asta e, mergem inainte, noi luna viitoare mergem la scoala, am acum niste emotii, dar fiecare etapa cu farmecul ei.
9 ani de copilarie ....
- Katey
- Addicted member
Neata!
Reina a scris:nu m-am intors ca am scris ca imi iau la sf lunii , tot visez la el
Aaa, pai e perfect asa.
- cris8
- Insomniac member
Neata,
adina, chiar ma intrebam ce e cu tine de nu ai mai intrat pe forum. Eu sper ca s-a acomodat, a fost foarte ok ieri dar totusi stia ca e bona acolo, inca nu am lasat-o singura.. am mari emotii sa o lasam, dar va trebui sa incepem..am vorbit cu bona sa plece o jumatate de ora dar sa ii spuna ca pleaca ca are putina treaba si vine repede. Sa vedem daca o lasa.. Te cred ca ai mari emotii cu scoala, si eu as avea, e o noua etapa in viata lor... ufff ce repede cresc..
Kate tu cum mai esti? cate saptamani are burtica?
O lupta-i viata, deci te lupta... Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! Are mama o fetitza frumusica foc
- Katey
- Addicted member
Cris, sunt bine, merci de intrebare. 12 saptamani am. Cu emotiile si gandurile de rigoare atunci cand am timp sa ma gandesc la ele. Acum, de exemplu, ma stresez ca nu se vede deloc burtica. Adica se vede doar ca sunt grasa.
Luni o ducem si noi pe N la gradi si intr-un fel ma bucur pt. ca va intra intr-un program. Am impresia ca am cam bulversat-o in ultima vreme ba cu concediul, ba a fost plecata pe la tara cu ai mei cate 2-3 zile. Bine, ei ii place la tara si ii place cu ai mei, nu a zis ca nu se duce chiar s-a bucurat, dar ma gandesc ca i-am cam stricat rutina. Plus ca nu mai are program de trezire dimineata si se trezeste cand la 7 cand la 10. Cand se trezeste tarziu nu mai vrea sa doarma de pranz sau adoarme foarte tarziu, apoi seara ori e rupta de somn si nu ne intelegem cu ea, ori n-o putem culca pana dupa 11. La gradi macar are program cat de cat...
- cris8
- Insomniac member
Kate, ce a trecut timpul... deja mai ai putin din trim I. Stai linistita ca de multe ori burtica nu se vede pana pe la 4-5 luni, nu e nimic anormal. Va fi bine, dar te inteleg...cine nu isi face griji in sarcina?!
Cred ca voi nu mai aveti de a face cu acomodarea la gradi, chiar daca nu a mai fost in ultima perioada..
- Katey
- Addicted member
Cris, la N se vedea la 12 saptamani.
Sper sa nu avem probleme cu acomodarea, da. Nu am avut nici anul trecut. Si sa stii ca si eu am avut emotii desi fusese si la cresa, pt. ca treceam de la 4-5 ingrijitoare / grupa la 1 ingrijitoare / 2 grupe...
- cris8
- Insomniac member
Kate, la mine se vedea lejer la 8 saptamani de sarcina la 12 sapt parea de parca aveam lejer 4 luni...dar cica depinde si cum e pozitionata sarcina in uter, si de mai multi factori ca sa se vada mai devreme sau mai tarziu.. oricum, nu e o problema asta, stai linistita.
- als
- Sr. member
- Inregistrat: 2011-04-26
Neatza mamici! Ce repede incepe gradi la voi , Kate! La noi nici la 1 sept nu-i primesc ca nu se termina curatenia. Si pana pe 12 sept mai e asa mult...Si noi cu programul la fel suntem. Nu mai doarme la pranz dar macar adoarme seara mai devreme.nu o lasa nici pe cea mica sa- si faca somnul, de asta astept cu nerabdare inceperea gradinitei. Plus ca cea mica nici noaptea nu prea doarme din cauza colicilor. Stiti voi alt remediu minune in afara de espumisan, infacol, masaj, apa calda, contactul cu pielea, ceaiuri. Parca niciunul nu e eficient! Cris, felicitari pt acomodare! Hai ca nu a durat chiar asa mult!
mami de fetita mare, Erica-Maria si surioara mica Ema-Gabriela
- Katey
- Addicted member
Neata!
Als, doar in iulie a fost inchisa gradinita. Puteam sa o duc de la 1 august dar pana pe 22 mai poate sta mama cu ea. Prietena ei, a carei mamica are un bebe mic asa ca voi, merge de la 1 august. La noi in oras toate gradinitele se inchid cate-o luna , prin rotatie.
- cris8
- Insomniac member
Neata,
als, asa e, chiar nu a durat mult, dar sigur a ajutat-o mult ca a stat cineva acolo cu ea si s-a simtit in siguranta. Sunt foarte fericita, am vorbit cu bona si mi-a zis ca azi s-a dus fericita direct in clasa, nici nu s-a mai uitat la ea. Uff, ce bine..
- adinagrig
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-06-05
cris usor usor, se adapteaza si va fi bine....poate va mai avea si ea zile cand nu vrea sa mearga, dar e normal pana la urma important e ca ii place ....ati facut fff bine asa cu statul acolo, asa ea a capatat incredere ca e cineva din familie si ca nu e ,, parasita,, usor usor isi va da seama si cand nu veti mai sta, ca veti veni tot timpul dupa ea....eu ii repetam intr-una,, ne ducem la serv, tu stai aici cu copii, cu doamna, manaci, dormi si apoi vine mamica si te ia,, si tot timpul imi zicea si ea,, vine mamica si ma ia,,
9 ani de copilarie ....
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|