|
Nu esti logat.
Prieteni cu beneficii#1 2016-11-13 00:38:35
Prieteni cu beneficiiBună tuturor ! Ma confrunt cu o problema la care nu am reusit sa gasesc rezolvare . In urma cu aproape un an am fost la o petrecere la care stiam ca va veni si cel pe care inca il iubesc enorm , dar cu care nu mai vorbisem de ceva timp . Crezand ca o sa prind curaj ca sa ii pot spune sa ne impacam , am baut destul de mult .M-am dus sa vorbesc cu el , dar nu am rezolvat mare lucru. Am realizat ca ma sarut cu un prieten de al meu( eu mereu l-am considerat doar un prieten chiar daca ma atragea putin , dar el flirta cum mine la fiecare conversatie pe care o aveam ) . La un momentat, eram cu acest prieten , intr-o camera , dezbracandu-ne unul pe celalalt , era clar ce urma , doar ca nu s-a intamplat , indiferent de cate ori m-a implorat . Eram virgina si imi doream ca primul si poate chiar ultimul din viata mea sa fie cel de care v-am povestit initial. Dar nici pe amicul meu nu puteam sa-l las asa , plus ca eram si eu destul de excitata , asa ca ne-am facut sex oral reciproc . A2a zi si-a cerut scuze pt ce s-a intamplat , ca nu a vrut sa se foloseasca de mine, etc. Offline #2 2016-11-15 17:46:23
Re: Prieteni cu beneficiiBuna seara! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|