homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101-38

#704 2017-12-21 10:56:16

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101

Neata!

missy, ce haioasa esti  lol
nu pot sa-mi imaginez prin ce ai trecut, doar cand esti pus in situatia respectiva poti sa stii cu adevarat cum vei reactiona, atunci si dupa. dar daca crezi in minuni, inseamna ca ti se poate intampla si tie.

pinky, da, categoric frustrarile nu ajuta la nimic. doar ca eu cred ca sentimentele in sine nu pot fi controlate, ci doar felul in care reactionezi la ele. asa ca incerc sa controlez felul in care percep lucrurile care mi se intampla si sa trec de prima reactie de suparare/frustrare/tristete.

va pup, sa aveti o zi cat mai faina!

#705 2017-12-21 13:23:48

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

space a scris:

Pinky, mai ai putin  hjarta ce frumos ai povestit, sa stii ca ne dai speranta! Merci ca ai impartasit povestea si cu noi, eu nu am mai prins-o. Multa sanatate in continuare si tie si lui bebe! Sa ne povestesti cum a fost nasterea cand va veni momentul si cum e viata in 3.

Eu tot imi spun ca lucrurile care merita cu adevarat se obtin greu si asa e si bebe. Desi imi doresc extraordinar de mult, imi e atat de greu sa ma imaginez insarcinata. E o combinatie de speranta cu teama ca ceea ce-mi doresc cel mai mult nu se va intampla niciodata. Clar nu mi-am imaginat ca va fi asa tot procesul - ma gandeam ce chill vom fi ca nu mai e nevoie sa folosim protectie si ce minunat va fi chiar daca dureaza cateva luni. Ar putea fi asa daca n-as fi atat de stresata si obsedata de numere si statistici (defect profesional). Am realizat si ca la stilul de viata pe care il avem e usor sa ratam perioada fertila daca nu suntem atenti.

Geo, poate mosul uita cadoul, daca nu ai fost cuminte  lol

Space, scuza ma ca te întreb? Și eu am cam același defect, sa urmăresc cifre, etc, sa fiu exactă dacă ma înțelegi . ( cu toate ca înainte nu mi urmarea perioada fertila, la prima sarcina apărută, și Aveam și in ciclu total aiurea). Ideea e ca dacă NU ma monitorizez, eu nu as STI când ovulez, și dacă N ue perioada optima degeaba... cum ai zis și tu e foarte ușor sa ratam cele mai fertile zile. Eu lucrez in contabilitate. dumbom

Geo, dar poate nu Primești acest “ cadou”.

Misy, ești in grafic văd cu pregătirile. Noi nici l cumpărături nu am fost și e jale in magazine.

#706 2017-12-21 13:54:13

Missy005
Hero member
Inregistrat: 2012-02-17

Nici noi nu am făcut cumpărături, dar Zeeeeen suntem lol
Da, cred în minuni și indiferent de ce va fi tot voi crede în ele!
Am ajuns acasă, curat nema dobânda, ma bag la somn... ca sa fie bine, sa nu fie rău! rotfl2 ce, asta nu e treaba, sau cum lol

" Oricat de diferiti am parea,
Toti plangem cu lacrimi ...si iubim cu inima !,,
                                   puss puss puss

#707 2017-12-21 15:03:03

space
Hero member

Astera, te inteleg perfect  lol eu lucrez in resurse umane, dar nu cu oameni, ci doar cu numere.

Eu curat nu am facut aproape deloc fiindca oricum vom fi plecati la părinții mei de sărbători, timp de o saptamana. Cadourile le-am comandat online de pe emag dar nu cred ca vor ajunge la timp  spranceana

Niciodată nu am fost atât de puțin entuziasmată de Crăciun ca anul acesta, nu stiu de ce...astept sa se reunească familia și cred că asta imi lipseste.

#708 2017-12-21 17:44:41

Alexandra.rosca
Sr. member
De la: Targu Mures, Romania
Inregistrat: 2016-09-05

Salut salut smile
Pinky , sa fie bebe sanatos si sa va aduca multe bucurii hjarta
Space , asa sunt si eu cu spiritul sarbatorilor anul acesta , deocamdata nimic lol tot ii cant cantecele la fetita de care am grija , dar parca nu e la fel ca altadata smile ce’i drept aici in orasul asta mare nu simti niciodata nimic rotfl2
Geo , poate iti ascunde Mosul un testulet pozitiv sub brad hjarta
Missy , nu se stie niciodata !!
Sonia puss

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” hjarta

Publicitate

loading...

#709 2017-12-21 20:08:39

Mgeorgiana85
Full member
Inregistrat: 2016-08-25

Hey fete! Eu acum am terminat treaba pe ziua de azi. Nici eu nu sunt cu spiritul Craciunului, poate atunci cand o sa fiu la casa mea, sa fac cum vreau eu si cum imi place, sa numai depind de soacra....atunci o sa simt si eu sarbatorile rotfl
Va pup! O seara frumoasa! puss

[img]https://lbdf.lilypie.com/O2PXp2.png[/img]

"Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta." Paulo Coelho

#710 2017-12-21 22:31:05

Missy005
Hero member

Georgiana sa știi, singuri e altceva!

puss puss puss

#711 2017-12-21 22:31:51

Alexandra.rosca
Sr. member

Georgiana,  te inteleg perfect rotfl2 eu maine fac o ciorbica de perisoare si prajitura tavalita si daca am timp si un tiramisu , preferatul sotului . Declar concediul lol
Mai am 4z pana la ovulatie , acum 2 zile am avut contact neprotejat , oare s'ar prinde ?! E prea mare distanta...

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” hjarta

#712 2017-12-21 22:34:26

Missy005
Hero member

Alex nu se știe niciodată, poate se prinde
cum e tăvălita asta? e negresa?

puss puss puss

#713 2017-12-21 23:14:47

Mgeorgiana85
Full member

Missy, stim si asta ne dorim, dar de moment ne adaptam situatiei...nu avem de ales. Sanatosi sa fim.
Alex, poate ovulezi mai devreme, cine stie...Suna bine "tavalita" asta...ca pentru perioada rotfl
puss

#714 2017-12-22 00:28:07

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

buna seara/noapte buna

Alexandra puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#715 2017-12-22 08:12:52

Mgeorgiana85
Full member

Hey, neata! Las cafeluta buna buna puss
Eu azi sunt full de munca...ma incarc cu energie ca am nevoie.
puss

#716 2017-12-22 10:19:54

space
Hero member

Buna dimineata  wave

Georgiana, spor astazi! sa treaca repede si sa ai energie pentru toate  puss

Alexandra, spermatozoizii pot supravietui pana la 5 zile, sanse sunt, dar destul de mici. Dar cum au zis si fetele, poate ovulezi mai devreme luna asta.

La "tavalita" noi ii zicem "prajitura cu nuca de cocos" la mine in familie, dar si eu i-am spus mamei ca asta mi-as dori sa facem de sarbatori. Nici n-am facut legatura, dar chiar e potrivita  rotfl In rest, sunt surprinzator de rabdatoare luna aceasta. Poate si datorita faptului ca am ce sa ma tina ocupata.

Sonia, missy, geo, passenger, pinky, maryash va pup  par

#717 2017-12-22 10:43:46

Alexandra.rosca
Sr. member

Neataaa !!
Missy , este un blat simplu , ca si de chec , taiat cubulete si le tavalesti prin glazura de ciocolata si prin cocos apoi , pare asa banala prajitura dar la gust e suuuper buna , e prejitura mea preferata dupa fanta !
Georgiana , Space , doar de tavalita imi arde mie acum rotfl2 cand ar trebui sa stau cuminte .
Va las , ma apuc de treava ca sa termin smile + alte treburi care mi le-a lasat soacra mea (stiind ca eu nu lucrez azi ) Cadoul meu perfect e ca in ianuarie ne mutam singuri .

#718 2017-12-22 11:49:11

Missy005
Hero member

da, deci o negresa
fur și eu o cafea

puss puss puss

#719 2017-12-22 13:05:13

Pinky and the Brain
Full member
Inregistrat: 2014-01-18

Missy, tavalita nu e negresa. I se mai zice si Lamington, poate o stii asa.

Reteta pe care o am eu e cu blat cu miere, api vine o glazura de cioco si apoi tavaleala in cocos.

Cam ca aici, doar ca, din nou, reteta din familia noastra include si mierea in blat, nu e pandispan simplu ci unul mai consistent: https://savoriurbane.com/prajitura-tava … lamington/

Aaaa, si tot secretul e sa le lasi un pic sa intre glazura aia in blat, e o nebuniiiie (ce mi-ati facuuuut, acum trebuie sa fac si eu, in tinerete era prajitura mea preferata, acum sa vedem daca o tolereaza bebe, ca nu prea ii place dulcele).

Ma alatur si eu clubului celor care nu reusesc sa intre in spiritul Craciunului....il astept cu interes pe urmatorul, sa traga bebe de brad rotfl2

Va puuuup!

#720 2017-12-22 15:23:22

Alexandra.rosca
Sr. member

Pinky , sa vezi ce frumos o sa fie la anul cu bebe smile parca e altfel

#721 2017-12-22 16:03:03

cris8
Insomniac member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-12-18

Buna fete,

Am intrat în concediu până pe 3 ianuarie!!! happy
Noi plecam la părinți de Crăciun iar de Revelion la munte.
Daca nu mai apuc sa intru, va urez de acum Sărbători fericite si in an nou cat mai bun, care sa va aduca bucuria de a fi mamici, și tot ce va mai doriți voi! Pupici!

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#722 2017-12-22 16:10:49

Alexandra.rosca
Sr. member

Cris puss sarbatori fericite !!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.