homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101-51

#951 2018-01-08 23:40:08

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

Re: Topic pt aspirantele la titlul de mamica-101

Buna seara

Georgiana,da...cu omu iubit alaturi si copil,viata e frumoasa...nu mai conteaza nimeni si nimic.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#952 2018-01-09 10:10:39

Mgeorgiana85
Full member
Inregistrat: 2016-08-25

Neata!
Sonia, asa este puss

[img]https://lbdf.lilypie.com/O2PXp2.png[/img]

"Fiecare pe Pamant are o comoara care il asteapta." Paulo Coelho

#953 2018-01-09 10:29:47

Pinky and the Brain
Full member
Inregistrat: 2014-01-18

Neata!

Alexandra, Georgiana, daaaa, abia astept sa-l vad dar parca l-as tine si in burtica inca un pic, ca e asaaa fain (cu tot cu neplacerile ultimei luni de sarcina)

#954 2018-01-09 11:27:20

Alexandra.rosca
Sr. member
De la: Targu Mures, Romania
Inregistrat: 2016-09-05

wave

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” hjarta

#955 2018-01-09 13:04:28

astera
Full member
Inregistrat: 2007-04-16

As vrea sa am acasă pe cineva așa:  bebe

bebe  rotfl
Va pup

Publicitate

loading...

#956 2018-01-09 13:37:56

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

kram    va pup si eu!

Ultima oara a fost editat de passenger (2018-01-09 13:38:10)

#957 2018-01-09 19:26:53

cris8
Insomniac member
Inregistrat: 2009-12-18

Salutare,
Mai fetelor pe mine mă enervează maxim perioada asta de așteptare și faptul că până la data când trebuie să apară menstra nu poți ști sub nicio forma ce se întâmplă în corpul tau. Eu când am rămas nu a fost nimic deosebit față de alte luni, decât prin ziua 13 DPO am inceput sa sper pt că aveam inca sânii sensibili, iar când vine menstra cu o Zi maxim 2 inainte nu ii mai simt deloc și devin moi. Dar cu cateva zile înainte nu am simțit nimic, ba eram sigură că nu am reușit. Deci sunt chiar nervoasa că la momentul ăsta nu pot ști lol

O lupta-i viata, deci te lupta...
Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune
Are mama o fetitza frumusica foc hjarta

#958 2018-01-09 19:37:03

astera
Full member

cris8 a scris:

Salutare,
Mai fetelor pe mine mă enervează maxim perioada asta de așteptare și faptul că până la data când trebuie să apară menstra nu poți ști sub nicio forma ce se întâmplă în corpul tau. Eu când am rămas nu a fost nimic deosebit față de alte luni, decât prin ziua 13 DPO am inceput sa sper pt că aveam inca sânii sensibili, iar când vine menstra cu o Zi maxim 2 inainte nu ii mai simt deloc și devin moi. Dar cu cateva zile înainte nu am simțit nimic, ba eram sigură că nu am reușit. Deci sunt chiar nervoasa că la momentul ăsta nu pot ști lol

Știu ce zici ... eu chiar dacă știu Ca am ratat luna asta( doar dacă nu or trai înotătorii 4 zile) tot am o speranța, și tot stau așa speriata oare când îmi vine... mai am și dureri de burta..

#959 2018-01-09 19:55:16

cris8
Insomniac member

Astera ție când trebuie să îți vina? Mie sâmbătă ar trebui...

Am fost binecuvantata! Doamne, multumim si te rugam, ajuta-ne in continuare! rugaciune

#960 2018-01-09 20:08:51

Mgeorgiana85
Full member

Cris, asa eram eu...si acum cand am ramas nu am avut nici-un simptom...pe mine deobicei nu ma dor sanii, nici burta nimic. Pana sa raman mai aveam luni cand ma dureau..2 luni pe an big_smile de data asta nu am avut nici sani sensibili, nici umflati, nimic rotfl
Eu dupa simptome nu ma mai iau niciodata big_smile

#961 2018-01-09 20:18:17

cris8
Insomniac member

Georgiana așa este, pt că e mult prea devreme sa dea corpul semnale, nu simte așa repede sarcina... Abia după ce întârzie menstra pot apărea oarece simptome și nici atunci mereu... Eu nu am avut niciun simptom toată sarcina deci ce sa mai zic...

#962 2018-01-09 21:15:49

Alexandra.rosca
Sr. member
De la: Targu Mures, Romania
Inregistrat: 2016-09-05

smile hei
Eu anul trecut abia dupa o saptamana de intarziere am inceput sa am pofte, greturi si stari de ameteala . Nu am avut inainte nici dureri de burta , nici sani sensibili . Eu niciodata nu am dureri la sani lol o fi rau, o fi bine ?!  Doar sotul imi mai spune inainte de CM ca parca s-au marit dar eu nu vad nici o diferenta rotfl2 mie astazi trebuia sa imi vina .
Va pup smile

“Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is a gift of God, which is why we call it the present.” hjarta

#963 2018-01-10 10:02:50

Mgeorgiana85
Full member

Neata! Cafeluta si ceiut smile

#964 2018-01-10 10:17:02

GeoGeo
Hero member
Inregistrat: 2010-02-15

Neata. smile

yes it's official  : sunt mamiiiicaaaa ! smile

#965 2018-01-10 10:19:56

Mgeorgiana85
Full member

Azi m-am trezit bine dispusa...cred ca dupa faza de ieri. Nu v-am spus...ieri m-a durut putin sub burtica, m-am panicat putin, am plecat la salon aveam niste programari si am intrat sa-mi cumpar un test ieftin. Am ajuns la salon si l-am facut. In secunda 2 s-a inrosit rotfl linia de test mai rosie decat linia de control...a fost funny, dar m-am linistit. Azi ma duc sa vad bebelucul hjarta

Ultima oara a fost editat de Mgeorgiana85 (2018-01-10 10:20:24)

#966 2018-01-10 10:50:58

astera
Full member

cris8 a scris:

Astera ție când trebuie să îți vina? Mie sâmbătă ar trebui...

Tot cam Așa Cris. Sâmbătă sau duminica, in ideea in care probabil am ovulat pe 30. Ieri m a durut burta, cine știe , poate îmi vine mai devreme. Sunt iar intr o stare super aiurea, am aflat de mulți viitori părinți in cercul nostru de prieteni, și eu simt ca nu s in stare. Și ma mai duc și la doctori, și analize, și urmărit perioade, ce sa mai fac? Ce

#967 2018-01-10 11:56:48

cris8
Insomniac member

Neața,

Astera, și eu am aflat din nou de multi cunoscuți din anturaj că așteaptă bebe. Inteleg ce spui, am mai trecut prin sentimentele astea, iar când nu aveam niciun copil chiar mă durea tare. Nu e vorba de invidie, ci doar că la fiecare veste din asta parca cineva îți răsucește cuțitul în rana. Încearcă să nu te mai gândești la asta, fiecare cu norocul lui în viața , unii au mai mult decât noi, alții mai puțin, nu trebuie sa ne comparam.
O sa vina bebe si la tine, o sa vezi. Și o sa te bucuri de fiecare secundă langa el. puss

Eu nici luna asta nu am rămas, de azi au devenit sânii moi. Asta este, sa fim sănătoși și să avem înțelegere în familie.

Missy parca mi-ai spus odată ce a luat soțul tău pt îmbunătățirea spermogramei, era vorba de Potent Power? Așa îmi amintesc dar nu sunt sigură...

Pup fetele!

#968 2018-01-10 15:12:20

tei-1
Full member
Inregistrat: 2018-01-10

Buna fete,
A trebuit sa-mi creez un cont nou, nu am mai reusit sa scriu de pe userul meu "lora22". Nu stiu ce se intampla cu forumul, dar cred ca sunt ceva probleme tehnice ca de fiecare data cand vreau sa raspund, aveam o eroare 505 sau asa ceva. Hm! in fine.

Va multumesc frumos pentru toate raspunsurile in legatura cu "varsta potrivita" pentru bebe.
Sonia, eu sunt plecata din Romania de 11 ani si locuiesc in Germania. Da, se pare ca exista presiune sociala si in alte tari, din pacate. Si cand spun presiune sociala ma refer la faptul ca de fiecare data cand am o conversatie cu cineva, cuma mereu se strecoara : "si copii, ai?" "nu" "ah! nu vreti copii?" Nu stiu cum trage cineva concluzia ca daca nu ai bebe pana la 29 de ani...nu-ti doresti copil. Sau sfaturi ca ar trebui sa merg la medic daca am probleme de conceptie. Concluzii toate pe baza faptului ca nu am copil la 29 de ani. neutral Si nu e vorba ca nu ne dorim copil, sigur ca ne dorim, doar ca fiind imigranti in De. lucrurile se petrec cu putina intarziere, din moment ce inca trebuie sa te integrezi si sa ai grija de atatea lucruri inainte.

Asta fiind clarificat, am avut OPK pozitiv in D18- deci in 19 probabil am ovulat. Luna trecuta am ovulat in D13, ca la carte. Dar se pare ca ciclurile sunt super neregulate cum am stiu si pana acum.

Nu am mai luat temperatura doua zile pentru ca tiroida imi joaca feste si Dr. nu mi-a stabilizat inca doza de tratament. ieri am avut hot flashes, transpiratii, tremuraturi... si super nervozitate. Acum trebuie sa micsorez doza . In fine. Nu am luat temperatura ca ardeam din cauza metabolismului accelerat. Luna viitoare sper sa fie mai stabila!

O zi frumoasa! smile

#969 2018-01-10 15:43:36

passenger
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-16

Salutare! puss
Am venit sa raportez ziua 1 cu dureri din cele mai "frumoase".  disperat

Cris, dupa implantare incepi sa simti cate ceva, pana atunci progesteronul da aceleasi simptome. Eu stiu atatea femei care ziceau ca au stiut ca s gravide la 4-5 zile de la ovulatie.  spranceana  Pai cum, daca embrionul nu e implantat si corpul nu stie de existenta lui?

Eu nu am avut sani durerosi la inceputul sarcinii. Dar acum 3 luni cand am avut test de sarcina pozitiv, am avut altfel de senzatii in sani decat cele din sindromul premenstrual. Nu ma dureau dar simteam gadilaturi si senzatia ca "vine laptele", exact cum simteam cand alaptam. Deci a fost clar diferit fata de alte luni cand doar ma dor in lateral. Iar la cele 2 sarcini am avut exact dureri ca si cand urmeaza sa vina cm-ul, asta cu cateva zile inainte sa fac testul de sarcina si durerile au continuat pana dupa ce am avut test pozitiv. Apoi am inceput sa iau no-spa pentru ca am aflat ca durerile alea ca la ciclu sunt de fapt contractii si nu trebuie sa stam cu ele asa. Luam si 4 no-spa pe zi, la recomandarea ginecologului.

Si pe mine ma enerveaza perioada de asteptare, dar numai cele 2-3 zile pana sa vina ciclul pt ca nu pot sa merg la sala, ma gandesc ca daca sunt gravida sa nu afecteze sarcina si sa nu am avort. La sala eu fac cu greutati mari si unele clase mai solicitante si trebuie sa iau pauza. Eu merg la sala de 4 ani jumate si merg zilnic, sunt dependenta. Si nici alcool nu pot sa beau din ziua 7 dupa ovulatie, cand teoretic se poate implanta. smile
Eu inca nu sunt suparata cand imi vine ciclul, poate pentru ca abia de 3 luni suntem in cursa pt inca un bebe. Cred ca mai incolo o sa incep sa ma stresez si sa fiu dezamagita luna de luna. Deocamdata e lejer. E de incalzire lol
Si pt ca am sperante ca reusim, am deja 2 copii si acum 3 luni din prima luna de incercari s-a si prins. Dar nu a fost sa fie... sad Cred ca din motivul asta sunt optimista, daca s-a putut, om reusi din nou. Sper!

Ultima oara a fost editat de passenger (2018-01-10 15:52:42)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.