|
Nu esti logat.
:(am si io o intrebare-7#116 2007-10-10 21:47:46
Re: :(am si io o intrebareprosopul de sub popou? mami de minuni Offline #117 2007-10-10 21:48:39
Re: :(am si io o intrebaretremul ,stii tu ceva? Mamica de 2 pui scumpi Offline #118 2007-10-10 22:01:36
Re: :(am si io o intrebarenu stiu nimic, deocamdata lory_28 sigur ne ascunde ceva despre fabulosul sau prosopeL Offline #119 2007-10-10 22:04:28
Re: :(am si io o intrebarenu era vb de luy,nu de lory_28? Mamica de 2 pui scumpi Offline Publicitateloading...
#120 2007-10-12 11:39:03
Re: :(am si io o intrebaresalutare....shi eu cu o enigma : am avut ultimul ciclu in 27 august .....si in tperioada asta am avut un sg contact sexual in care am folosit prezervativul....in 11 septembrie...dar nu mi-a venit menstruatia....ma gandesc shi eu : ce s-ar fi putut intampla?...prezervativul nu sa rupt ( din cate stiu dc are cea mai mica fisura se rupe cu totul) ...nu se pune problema ca sa fi intrat in mine o data inainte de folosirea prezervativului...ce credeti?..eu o iau razna...nu mi-am facut un test pana acum ptc mi se parea stupid dar incep sami fac griji mari deja....si nu stiu dc mi se pare sau e real...am impresia ca ma dor sanii, greturi nam....mai tb sa zic ceva : eu luam anticonceptionale ....ultima folie am luato pana in iulie iar apoi cand am inceput alta am apucat sa iau 2 pastile am fost plecata si nu am mai gasit sami iau marvelon...am avut atunci mici scurgeri ptc am intreupt folia, dar apoi am avut ciclu in 27 august ..si de atunci pauza....vreau sa stiu dc exista vreo posibilitate de a fi insarcinata sau mi-am dat eu peste cap ciclul atunci cu folia intrerupta? ...am de ce sami fac griji?..sami fac un test sau sa mai astept pana luna asta? cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #121 2007-10-12 11:42:53
Re: :(am si io o intrebarefa un test Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #122 2007-10-12 12:04:13
Re: :(am si io o intrebaredoctoressa...ai fost foarte radicala cu raspunsul....ma faci sa cred ca-i grav... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #123 2007-10-12 13:42:15
Re: :(am si io o intrebaredeci...acum miam facut testul...este negativ...lam facut acum ptc scrie pe el ca se poate face in orice moment al zilei....deci mai am de ce sami fac probleme? cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #124 2007-10-12 13:45:06
Re: :(am si io o intrebarenu cred ca ar mai tre sa iti mai faci griji Ultima oara a fost editat de brunetzik (2007-10-12 13:45:24) dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #125 2007-10-12 13:58:35
Re: :(am si io o intrebarem-am linistit in sf....multumesc pt tot... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #126 2008-01-23 13:08:26
Re: :(am si io o intrebaresalut....am avut ciclu in 13 ian ultima zi fiind in 17 ian. si in 21 am avut un contact sexual dar prietenul meu a refuzat sa-si puna prezervativ de la inceput nu a durat decat cateva secunde pt eu mam enervat si o trebuit sa-si puna prezervativ..deci doar a intrat o data fara prezervativ...nu stiu ce sa fac..ink nau trecut cele 72 de ore in car eas putea sa iau pilula de urgenta dar .in la sf lui noiembrie am luat pilula ptc sa rupt prezervativul..si ar fi prea recent sa iau din nou....ce credeti ar trebui sa-mi fac griji de o sarcina ?..sa iau pilula din nou?....multumesc cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #127 2008-01-23 14:00:46
Re: :(am si io o intrebarenu, nu o lua, nu sunt motive Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #128 2008-01-23 14:02:40
Re: :(am si io o intrebaremultumesc mult, pt raspuns doctoressa! cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #129 2008-01-29 19:54:46
Re: :(am si io o intrebaresalut...am luat pilule marvelon vreo 4 ani...din august anul trecut nu am mai luat si am ciclu f neregulat 56, 15,33,17 zile...cam asa am avut ciclu de cand nu am mai luat pastile si acum am avut luna asta ciclu in 13 ian si azi mi-a venit ciclu...mi-am cumparat marvelon sa incep sa iau din nou..dar nu stiu dc procedez bine...cand am luat prima oara am fost la planning si de acolo mi-au prescris marvelon...acum pot sa iau tot marvelon sau tb sa ma duc la medic sau la planning pt vreun control inainte de a incepe sa iau din nou?..multumesc cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #130 2008-01-29 19:56:58
Re: :(am si io o intrebaremai bine ai merge din nou la medic mami de minuni Offline #131 2008-04-30 13:37:47
Re: :(am si io o intrebaresalut ...cu o intrebare deranjez si eu...am inceput sa folosesc ovule contracept-M , scrie pe ele si am citit si pe net despre ele ca se pot folosi in orice faza a ciclului si ca ofera protectie de 0.5-0.8 la 100 de cazuri impotriva sarcinii....eu vreau sami spuneti daca sunt bune daca o mai folosit cineva...eu leam folosit de 2 ori pana acum dupa mentruatie si prietenul meu a ejaculat afara....si ma intereseaza in cazul asta cat de protejata sunt adik dc el nu ejaculeaza in mine si folosesc aceste ovule mai trebuie sami fac griji pt o sarcina?..si dc pot sa fac lucrul asta in orice faza a ciclului sunt l afel de protejata? multumesc cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #132 2008-04-30 13:38:42
Re: :(am si io o intrebareda o cautare la butonul cauta si scrie contracept m si vei gasi mai multe rasp Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #133 2008-04-30 13:41:53
Re: :(am si io o intrebarepaula...ovulele nu sunt 100% sigure deci sfatul meu e sa le folositi in combinatie si cu alte metode...coitul intrerupt (care l ati folosit si pana acum)...sau metoda calendarului (si in perioada fertila sa folositi prezervativ)...sau pt o protectie mai mare sa folositi prezervativul... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|