|
Nu esti logat.
:(am si io o intrebare#1 2007-01-19 21:23:55
:(am si io o intrebareacum o satamana si 2 zile am facut o neprotejat..adik coit intrerupt..dupa c si a dat drumu intr un prosop,am reinceput..au mai curs 2 picaturi d sperma..ciclul mi a trecut p 2ianuarie..dupa actul sexual am luat postinor imediat..insa acum,adik d miercuri tot am niste scurgeri d culaore maroniu-inchis..c s a intmplat?exista vreo probabilitate sa raman?va rog mult sa mi raspundeti..o seara buna! Offline #2 2007-01-19 21:28:02
Re: :(am si io o intrebarecred ca sunt de la postinor.nu a fost neprotejat deoacere coitul intrerupt este o metoda de protectie,mai outin eficienta decat prezervativul sau AC,dar oricum... despre a doua oara nu stiu ce sa zic...dar daca ai luat postinor zic eu ca nu ai dc sa iti faci prea multe griji.erai in perioada fertila? Offline #3 2007-01-19 21:34:16
Re: :(am si io o intrebaredespre c a doua oara vorbesti?poi dak aveam o sapt d knd imi trecusera,km da...sau nu? Offline #4 2007-01-19 21:41:04
Re: :(am si io o intrebarecand ati reinceput(la asta se referea mika)...dupa ce a ejaculat...dak ai luat postinorul corect n ai cum sa fi insarcinata...dar te sfatuiesc sa nu abuzezi de el (adik sa l iei f des)...mai bine ia anticonceptionale(dar doar date de medic)... happy with him...inlove with him... Offline #5 2007-01-19 21:46:23
Re: :(am si io o intrebarepoi asta e a 2a oara knd il i au..nu l mai ia u k am zis k ma duc la dct k sa mi fac un control d rutina si sa mi dea si niste antibebe..oricum va multumesc mult fetelor..sper sa mi rasp si doctoressa,k as fi mult mai linistita..adik tot stau cxu un stres acolo:(..noapte buna! Offline Publicitateloading...
#6 2007-01-22 18:41:22
Re: :(am si io o intrebarestie cineva sa ma lamureasca?....am inceput sa iau marvelon in prima zi de ciclu...dar intamplarea a facut sa am si un contact sexual neprotejat si cu ejaculare in aceiasi seara dupa ce am luat prima pilula....pe prospectul lor scrie ca ofera protectie de la p[rima pilula....exista posibilitatea sa am probleme cu o sarcina nedorita/?..... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #7 2007-01-22 18:50:13
Re: :(am si io o intrebarenu exista nici o posibilitate deoarece esti protejata de la prima pastila. Offline #8 2007-01-31 18:34:14
Re: :(am si io o intrebaream o problema...acum cateva zile am scris ca am inceput sa iau marvelon si chiar in prima zi de ciclu am avut un contact sexual...mi s-a raspuns ca nu e nici o posibilitate sa raman insarcinata...acum e vb de acelasi ciclu care a inceput pe data de 21 ian a tinut cateva zile (2-3).cu sangerari mai abundente dar nu la fel de mari cad e obicei si apoi si pana azi am o sangerare f mica dar care nu se mai opreste..deci practic sunt tot pe ciclu dc as putea spune asa din 21 ian si pana azi 31 ian...nu e prea mult...chiar dc curge f putin?......eu am luat marvelon 4 ani jumate..acum 2 luni am zis sa fac o pauza....primul ciclu dupa ce am incetat sa iau pastile mi-a venit la 38 de zile....in 16 dec, dupa acest ciclu..la o sapt am avut un contact sexual si s-a rupt prezervativul..asa ca a doua zi am luat prostinol...la cateva zile dupa ce am luat prostinol am avut o sangerare puternica ca si un ciclu care a durat vreo 4 zile...si acum in 21 ian cand mi-a venit ciclu am inceput sa iau iar marvelon...dar ciclul asta nu a fost asa abundent.doar 2-3 mi-a curs mai tare....si apoi mai putin.........dar ce mi se intampla...?...se poate sa fiu insarcinata?...sau a avut prostinolul vreun efect?...ce parere aveti? cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #9 2007-01-31 21:11:02
Re: :(am si io o intrebaresper sa-mi raspunda cineva care stie intr-adevar..poate doctoressa..e urgent va rog...scuze pt tampenia pe care am scris-o "prostinol"....m-am tampit de cap cred....vorbeam de postinor, bineinteles...... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #10 2007-01-31 23:39:39
Re: :(am si io o intrebarepaula, acum ai spoting. nu e pericolos, nici anormal. doar agasant. Nobody home Offline #11 2007-02-01 07:32:54
Re: :(am si io o intrebarecee insemana ca nu e periculos?....deci nu sunt isarcinata?..sau din contra asta inseamna ca as putea fi....tb sa merg la medic? cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #12 2007-02-01 10:26:16
Re: :(am si io o intrebarepai daca leai luat corect nu esi insarcinata.da o cautare pe forum dupa cuvantul "spotting" sa vezi acte fete au avu parte de el. Nobody home Offline #13 2007-02-01 13:10:23
Re: :(am si io o intrebarebine Nashira, multumesc de informatii....am luat corekt pilulele din 21 ian (prima zi de ciclu) pana acum....vreau doar sa te intreb cate zile aproximativ tine...eu duminica fac 2 sapt de cand tot sangerez..sa ziceem ca 5 zile au fost ciclu dar pana azi sunt 11 zile si eu tot asa sunt....cand ar tb sa iau ceeva masuri..dupa cate zile? cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #14 2007-02-01 13:13:23
Re: :(am si io o intrebarebpaula, poti singera astfel si toata folia. Cum bine zice Nashira, daca singerarile sunt reduse cantitativ, nu sunt deloc periculoase(nu patesti nimik din cauza lor)...stiu ca te enerveaza insa vor trece de la sine...nu prea vad ce masuri vrei sa iei....daca iti face tie bine psihic, ia clorocalcin, e maxim ce poti sa faci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #15 2007-02-01 13:16:15
Re: :(am si io o intrebareeu pana acum nu am avut asa ceva.... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #16 2007-02-01 13:20:58
Re: :(am si io o intrebaredar nici nu ai mai inceput sa iei pastile dupa ce ai luat Postinor, nu?.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #17 2007-02-01 13:35:44
Re: :(am si io o intrebarenuu...dupa ce am luat postinor la cate va zole am avut o sangerare, care a durat vreo 4 zile .....asta a fost prin 27 dec la 10 zile dupa ciclul normal pe care il avusesem...stiam ca nu e cciclu ceea ce am avut atunci si am asteptat sa-mi vina ca sa incep o folie de marvelon si mi-a venit acum in 21 ian...deci la 36 de zile de la ultimul ciclu..... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #18 2007-02-01 13:38:00
Re: :(am si io o intrebarecand am luat postinor nu luam pilule deloc cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #19 2007-02-01 13:42:10
Re: :(am si io o intrebaredoctoressa,as avea si eu o intrebare...termin maine prima folie de marvelon...ma simt foarte bine de la ele,nu am avut nici o reactie adversa...in schimb ma cam deranjeaza spotting-ul(o saptamana nu,2 zile da),dar stiu k asta e ceva normal si k o sa treaca...altceva ma nelamureste...de vreo 2 zile simt nici intepaturi in partea de jos,in special in partea stanga,mai spre mijloc...astazi am avut si mici dureri pe langa intepaturi...ar putea fi vorba de o simpla raceala? sau ar trebui sa ma ingrijorez? astept raspunsul tau...multumesc frumos Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|