|
Nu esti logat.
:(am si io o intrebare-3#39 2007-03-22 11:26:36
Re: :(am si io o intrebareralucap - nu. Nobody home Offline #40 2007-03-22 15:15:15
Re: :(am si io o intrebarebpaula, ia scrie tu frumusel aci exact ce sta scris pe buletinul ala de analiza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2007-03-22 17:03:53
Re: :(am si io o intrebarema bucur ca esti..doctoressa..deci pe buletin scrie asa: frecvente celule epiteliale plate predominent in placarde, foarte rari bacili Doderlaine, relativ frecvente polimorfonucleare (10-11/cimp microscopic), frecventa flora microbiana polimorfa (bacili Gram negativ, coci Gram pozitiv izolati, in diplo si santuri scurte). T.C.N.-absent............asa scrie in buletinul de analiza....m-ai speriat putin cu abordarea asta...deci astept raspuns repede....multumesc! cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #42 2007-03-22 17:06:23
Re: :(am si io o intrebaresi tratamentul dat este spalaturi 10 zile cu fermigin b..dupa care tb sa repet analiza...deci e ceva grav..sau nu, deocamdata? cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #43 2007-03-23 13:03:17
Re: :(am si io o intrebare.........si mai vreau sa stiu dc pot avea contaacte sexuale in timpul asta...?.. cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline Publicitateloading...
#44 2007-03-24 19:07:31
Re: :(am si io o intrebareva multumesc pt raspuns..deci pot sta linistita,ca nu sunt probleme cu aceste pastile..multumesc inca o data Offline #45 2007-03-26 11:21:20
Re: :(am si io o intrebarebuna ziua ...doctoressa....am scris inca de saptamana trecuta rezultatul analizei de secrectie... frecvente celule epiteliale plate predominent in placarde, foarte rari bacili Doderlaine, relativ frecvente polimorfonucleare (10-11/cimp microscopic), frecventa flora microbiana polimorfa (bacili Gram negativ, coci Gram pozitiv izolati, in diplo si santuri scurte). T.C.N.-absent.........acum il postez iar..astept parerea ta ..te rog mult,...si vreau sa stiu si daca mai pot avea relatii sexualle in acest timp...pana acum am evitat....medicul o zis ca am voie,..dar eu am evitat...astept urmatoarea analiza.....multumesc!!!!! cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #46 2007-03-26 11:29:11
Re: :(am si io o intrebaree o infectie vaginala....ne spun asta frecventele polimorfonucleare dar si bacilii doderline foarte rari. Tratamentul e cu antibiotic si, eventual apoi, reechilibrarea florei vaginale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #47 2007-03-26 12:03:07
Re: :(am si io o intrebarepai si mie de ce nu mi-a dat nici un tratament cu antibiotic?....eu nu fac decat sa ma spal timp de 10 zile cu fermigin b...asa mi sa zis.....daca este o infectie ..am luat-o prin contact sexual?....partenerul meu nu are nimik....ar tb sa ia si el antibiotic...medicul meu o zis ca nu tb sa ia el nimik.... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #48 2007-03-26 13:27:46
Re: :(am si io o intrebaream inceput primul blister de anticonceptionale (yasmin) nu in prima zi a ciclului (prima zi de menstruatie) ci in prima zi dupa ce aceasta a trecut, adik a 8-a zi a ciclului practic, deoarece am inteles gresit.. Offline #49 2007-03-26 14:39:20
Re: :(am si io o intrebareemma,...din cate stiu eu, daca trec 5 zile de la prima zi de menstruatie tb sa astepti urmatorul ciclu pt a incepe folia de anticonceptionale..tu deja ai avut 8 zile...nu esti protejata...cere sfatul medicului care ti le-a prescris..sau asteapta si raspunsul cuiva care stie exact ce e de facut in cazul asta... cand regreti, gresesti a doua oara.... Offline #50 2007-03-26 14:44:15
Re: :(am si io o intrebareeu zic sa duci folia pana la capat nu o intrerupe cand incepi o folie de ac. din alta zi decat prima protectia se instaleaza dupa 7 pastile inghitite,deci protectie suplimentara cu prezervativ 7 zile.daca iei tot blisterum menstra nu o sa se deregleze ci din contra o sa iti vina in una din cele 7 zile de pauza iar in a8a zi incepi alt blister:) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #51 2007-03-26 21:03:40
Re: :(am si io o intrebareeu am o mica nelamurire : frecventele polimorfonucleare scot in evidenta o infectie ori o inflamatie? You think you know but you have no idea Offline #52 2007-09-05 11:20:37
Re: :(am si io o intrebareai luat postinor? te rog calculeaza ti perioada fertila dupa x=10+n-28 si y=17+N-28. Unde: x este prima zi a perioadei fertile , y este ultima zi a perioadei fertile , n este numarul de zile ale ciclului cel mai scurt si N este numarul de zile ale ciclului cel mai lung. si spune mi o... happy with him...inlove with him... Offline #53 2007-09-05 18:06:44
Re: :(am si io o intrebareluy, e de ajuns sa pui intrebarea intr-un singur loc, ti se va raspunde cu siguranta. Citeste regulile forumului. Ai warn. Offline #54 2007-09-06 12:16:40
Re: :(am si io o intrebareas dori sa stiu care sunt schimbarile care au loc dupa actul sexual...si daca spottingul mai are loc daca ai ramas insarcinata... Offline #55 2007-09-06 12:19:48
Re: :(am si io o intrebareluy, la ce fel de schimbari te referi? Offline #56 2007-09-06 16:26:26
Re: :(am si io o intrebarein afara de faptul ca se rupe himenul nici o schimbare nu are loc Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-09-06 17:14:54
Re: :(am si io o intrebarepai da...dar stiam ca au loc schimbari fizice....te ingrasi....iti mai cresc sanii...si iti schimbi comportamentul....e adevarat? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|