homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

:(am si io o intrebare-2

#20 2007-02-01 13:49:27

bpaula
New member
Inregistrat: 2007-01-22

Re: :(am si io o intrebare

sper ca am procecdat bine, doctoressa....

cand regreti, gresesti a doua oara....

#21 2007-02-01 14:36:25

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

deutzza, eu zic sa nu te ingrijorezi deocamdata...insa e posibil sa faci si vreo infectie urinara. Daca vezi ca se agraveaza durerile mergi la medic.
bpaula, nu ai gresit cu nimic, stai linistita, insa aparitia spottingului e foarte probabila atunci cind iei anticonceptionale dupa ce ai luat Postinor....riscurile utilizarii postinor...nimic pe lumea asta nu e numai alb sau numai negru

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#22 2007-02-01 17:14:12

bpaula
New member

multumesc mult doctoressa....si eu m-am gandit ca numai de la postinor poate sa fie.....sunt de putin timp membru aici dar mi se pare f buna consilierea asta online....si site-ul asta e chiar f bun...multumesc inca o data!

#23 2007-02-02 13:28:27

bpaula
New member

salut..iar eu va deranjez cu o intrebare...se poate ca dupa un anumit timp sa nu mai poti lua anticonceptionale?..stiu dca dupa o anumita varsta nu mai sunt recomandate..dar de exemplu eu iau marvelon de 5 ani aproape..cu unele pauze de 1 luna sau 2 la un an, m-am simtit bine de la ele..dar cum stiu dc mai pot sa iau sau nu?...tb sa-mi fac niste analize?...daca da, unde?...mie mi le-au dat de la planning..acum 5 ani...si am aflat de curand ca ar tb sa-mi fac un control sau ceva de genul..pt a vedea dc mai e bine sa le iau sau nu...dc m-au afectat intr-un fel...nu stiam de asa ceva...si mai vreau sa stiu dc se poate ca dupa o anumita perioada sa nu ti se mai potriveasca unele pilule si ca trebuie sa le schimbi....lamuriti-ma va rog, si cu asta!

#24 2007-02-02 13:29:30

bpaula
New member

poate e important de stiut ca am 25 de ani....

Publicitate

loading...

#25 2007-02-02 13:30:08

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

paula, mergi la un cabinet de planning si spune-i medicului de acolo ca le iei de 5 ani.
daca iti e bine cu ele sigur ca mai poti lua. si se paote ca dupa un timp sa fie nevoie sa le schimbi. dar nu cred sa fie cazul tau.

Nobody home

#26 2007-02-02 13:35:07

Al Pacino
Administrator

daca nu ai probleme cu ele si nu te supara nimic, le poti lua bpaula, totusi ceva analize odata pe an e bine sa fie facute. E posibil sa nu te mai intelegi cu un tip de pastile sau altul...se schimba si gata. De regula incepi sa singerezi intermenstrual

#27 2007-02-07 12:56:04

bpaula
New member

salutare..se pare ca nu mai vrea sa se opreasca sangerarea asta..si mai am numai 4 pastile de luat din folie....dar imi este si cam rau, ma simt balonata, si ma dor sanii...e normal?....doctoressa, mi -e mie frica doar de o sarcina....de cand iau pilule stiu ca nu e posibil dar as putea sa fiu insarcinata din perioada cand am luat postinorul cu toate ca mi-a venit ciclu apoi?...ma gandesc la asta ptc mi-a venit tarziu la 37 de zile...si simptomele pe care le am acum....a si mai vreau sa stiu..dc am sangerat toata folia o sa mai am ciclu sapt viitoare sau e posibil sa nu?....

#28 2007-02-07 13:14:19

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

daca menstruatia de atunci a semanat cu cele de dinaintea ei, nu esti insarcinata. ia ultimele 4 pastile si fa pauza de 7 zile (cred ca ai folie cu 21 de pastile). poate nu vei mai avea spotting dupa menstra.

Nobody home

#29 2007-02-07 13:21:50

Al Pacino
Administrator

restul semnelor(sini sitoate cele) putind foarte bine sa fie de la contraceptive

#30 2007-02-07 14:24:58

bpaula
New member

pai menstruatia am zis ca a fost mai redusa cantitativ..dar eu m-am gandit atunci ca e asa mai redusa ptc am avut o sangerare care a tinut vreo 4 zile..dupa ce am luat postinor...nu vreau sa par paranoia dar dupa toate simptomele m-am speriat putin si am si visat ca as fi insarcinata zilele trecute, culmea e ca si un unchi de al meu a visat ca as fi insarcinata..cred ca functioneaza telepatia intrre rude wink....probabil tb sa-mi fac un test ca sa scap de o grija, nu?

#31 2007-03-01 11:11:52

bpaula
New member

o primavara frumoasa va doresc, plina de bucurii si de iubire.....am si o intrebare..daca stie cineva....cam pentru ce afectiuni se indica amoxicilina forte....ma refer la o afectiune a zonelor genitale....o infectie mai bine zis....

#32 2007-03-01 12:39:03

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

ar tb sa intrebi un medic ce tb pt infectii urinara...dupa analize concludente sau deja le-ai facut?eu am avut probleme de genul asta si in fctie de antibiograma imi prescria antibioticul.

Mamica de 2 pui scumpi

#33 2007-03-01 15:20:44

Al Pacino
Administrator

bpaula, pentru infectii cu germeni sensibili se recomanda amoxicilina forte

#34 2007-03-19 12:53:17

bpaula
New member

hello..din nou eu, cu o problemutza....acum cateva zile in timpul menstruatiei am simtit ca nu pot sa mai suport absorbantele....simteam o inflamatie si ma jenau absorbantele..asa ca le-am tot schimbat f des....dar degeaba...cand am terminat ciclul am avut un contact seuxal..in care am avut dureri mari..si senzatie de usturime...dar nu in interior ci pe dinafara..asa ca dupa asta am observat ca eram f iritata si am ceva de genul unor rani..acum vad ca si secretia e schimbata..nu stiu ce am...cee credeti ?..se poate sa fi facut o alergie la absorbante...sau dc am ceeva ce poate fi?...azi am si programare la ginecolog dar ar fi bine sa am habar cam ce am...va rog...help!

#35 2007-03-19 12:56:38

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

bpaula...nu avem de unde sa stym ce ai...poate te ai iritat de la absorbante...poate ai candida...poate...poate...mg cu incredere la ginecolog...el te va lamurii...

happy with him...inlove with him...puss

#36 2007-03-22 11:07:35

bpaula
New member

buna...deci, am fost la ginecolog, am facut un examen de secretie...iar rezultatul e putin incert..cel putin asa o zis medicul..am niste bacterii prezente -in diplo-..nu stiu exact cum e asta, dar medicul o zis ca dc erau in celula as fi avut o boala cu transmitere sexuala, si mi s-a mai scris pe examen ca T.C.N.-negativ.....deci C-mi s-a zis ca e ar fi candida..dar despre celelalte 2 nu mi-a zis nimik...dc e negativ eu am inteles ca nu am nici una din cele 3 , nu?....deocamdata mi-a recomandat niste spalaturi cu FERMIGIN B,..iar dupa 10 zile va trebui sa repet examenul de secretie....ce parere aveti?..eu as vrea sa stiu cat de grav e..medicul o zis ca dc nu dispar bacteriile acelea..va trebui sa iau antibiotic...dar se poate sa fi luat acele bacterii prin contact sexual?..sau exista alte cauze...?...e cazul sa il banuiesc pe prietenul meu de ceva?..medicul mi-a zis ca ar fi din varii motive..si ca eu mi-am facut rau si prin faptul ca ma spal prea des in interior, dar nu folosesc vreo solutie , ci numai apa....si vreau sa stiu cec e cu T.C.N.-ul acesta..eu am inteles ca dc e negativ nu am nimik din asta..si sper ca am inteles bine...dar ce inseamna fiecare ?..multumesc..!

#37 2007-03-22 11:23:32

ralucap
New member
Inregistrat: 2006-10-06

buna...am si io o intrebare dc nu deranjez..am fost racita si am luat paracetamol,coldrex,expectorante v si metoclopramid..eu iau si antibebe yasmin si vreau sa stiu dc aceste pastile de raceala o sa scada efectul anticonceptionalelor..va multumesc mult..

#38 2007-03-22 11:25:21

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

t - trichomonas
c - candida
n - neisseria gonorhoeae (cred)

mami de minuni hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.