|
Nu esti logat.
Sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?-2#20 2007-01-20 20:50:56
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?da Designer dar in tot ceea ce exista sau nu exista trebuie sa gasesti frumosul care nu duce decat la libertate si liniste,intradevar nu se mai tine cont in timpurile noastre de moralitate,dar eu unu fac tot posibilu sa nu imi fac fata sa fie judecata de vecini,prieteni...,tin mult sa fie respectata,deci totusi cred ca conteaza mult parerea celor din jur... Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #21 2007-01-20 20:57:13
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?tipu21 Ultima oara a fost editat de Designer (2007-01-20 20:57:31) Offline #22 2007-01-20 21:26:50
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?apropo baieti cat ati sta langa o virgina?una care sa va iubeasca,stiu eu,care sa va cada cu tronc.. Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #23 2007-01-20 22:21:51
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?hmmm, as sta langa ea daca relatia noastra ar merge bine.... as sta cat ar fi nevoie http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline Publicitateloading...
#25 2007-01-21 12:19:47
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?mika am crezut k e raspunsul unei copilute rebela care nu mai e virgina.....mersi pt parere Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #26 2007-01-21 13:42:46
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?tpu21 sincer akm da primu meu pr cu care am fost a stat un an si 4luni jumate pana s o facem....si el si acum ma ajuta ori de cate ori am nevoie etc..chiar daca intre noi nu se mai poate lega ceva.Imi e cel mai bun prieten....asa ca si mie mi se pare fff normal ca sa stai ceva timp langa ea pana sa te culci cu ea.Iar eu pana la un an si 3luni pe mn b ala nu m-a dezbracat ..apoi usor usor mai dispareau hainutzele..si pana sa se ajunga la ceva a trecut un an si 4luni jumate Offline #27 2007-01-21 14:52:10
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?nu, tipu21 era raspunsul unei fete de 28 de ani care nu a considerat niciodata ca virginitatea este importanta...si care considera ca sufletul unui om e mai important decat alte lucruri. pt unii virginitate=himen intact, dar scuza-ma, daca o fata nu face sex normal, dar face sex oral mai e virgina cu adevarat? eu zic ca nu...sau daca o fata care nu mai e virgina merge la ginecolog, isi face himenoplastie...e virgina la loc???????? Offline #28 2007-01-21 15:43:10
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?ai dreptate,pana si prietena mea a zis la fel,nu se mai considera virgina desi are himenul intact,dar totusi la noi e alta problema, cred k virginitate asta are un pret scump,nu poti convinge o fata care se respecta,care are un rationament bun dar si o inima mare decat daca ii daruiesti pot spune totul,incredere,iubire si cel mai important respectul Dragostea ii face pe oameni sa se simta egali. Offline #30 2007-01-21 22:30:14
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?stiu pe cineva care sa casatorit virgina ... si cam dupa un an de casatorie sotul ei ia zis ca nu il intereseaza daca o avut pe cineva inaintea lui sau nu ... conteaza ca acuma ii a lui ... deci ca sa vezi cum is si barbatii astia it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #31 2007-01-21 22:40:29
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?eu una nu pun pret mare pe virginatate, mi se pare absurd http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #32 2007-01-21 22:46:24
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?au cam trecut vremurile cand asta era cel mai important (ce bine ) it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #33 2007-01-21 22:57:52
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?dap http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #34 2007-01-21 23:44:29
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?eu zic k baietilor nu le prea pica rau sa fie fata virgina mai ales k e in favoarea lor k dupa aceea ''o au la mana'' stiti voi cum s spune.eu sunt cu prietenul meu d 2 ani jumate si eu si el am fost virgini si asa consider eu k s-a format o legatura mai puternica-unii zic k nu e ok sa fie amandoi virgini dar eu zic k asa ne-am descoperit unul p altul si knd fac dragoste cu el nu ma gandesc la altul (cunosc fete kre tot timpul fac comparatii intre actualul si fostul) Offline #35 2007-01-22 15:11:05
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?Pentru un baiat e o responsabilitate mare sa fie primul in viata unei fete. Pentru ca ea il va tine minte ca fiind cel care a dezvirginat-o, cel care a facut-o sa descopere tainele dragostei (asta, bineinteles, in cazul in care fata il iubeste pe baiat si i se daruieste din dragoste). Chiar daca cei doi nu raman impreuna, prima noapte de dragoste nu se uita niciodata. Unii baieti pot aprecia asta, cei mai rasariti (ca varsta), ca un copil de 15-16 ani nu stiu cat apreciaza ca prietena lui, de 14-15 ani e virgina (cand ar fi si normal sa fie asa, dar se pare ca in ziua de azi varsta la care fetele isi incep viata sexuala scade din ce in ce mai mult). Altii, din contra, pot rasufla usurati ca fata nu mai e virgina pentru ca nu mai au ei responsabilitatea asta. Dar un baiat la peste 20 de ani ar aprecia o fata de 18-20 de ani care a hotarat sa astepte sa isi inceapa viata sexuala pana cand a intalnit un baiat pe care sa il iubeasca cu adevarat si nu s-a grabit sa o faca din curiozitate. Iar eu cred ca virginitatea nu sta intr-un himen, pe care poti sa ti-l rupi si cand cazi din copac, sau care poate sa te chinuie ca nu se rupe usor. Virginitatea sta in mentalitate, sta in dorinta de a te darui din dragoste, sta in dragostea pe care i-o porti baiatului cu care faci dragoste si care crezi ca te iubeste la fel de mult, sta in credinta ta ca esti pregatita sa faci pasul asta. Dar, din pacate, in ziua de azi nu stiu cat pret se mai pune pe asta. Pentru ca fetele isi incep viata sexuala de la 14-15 ani pentru ca vor sa vada cum e, sau pentru ca alte colege o fac si tu nu poti sa ramai mai prejos, pentru ca vrei sa tii un baiat langa de tine de care te-ai indragostit si care te preseaza ca daca nu te culci cu el inseamna ca nu il iubesti, iar dupa ce a obtinut ce a vrut te paraseste si pleaca in cautarea altei fraiere iar tu ramai cu ochii in soare si plangi dupa cel pe care il credeai dragostea vietii tale. Asta e realitatea trista. Dar sunt si cazuri mai fericite... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #36 2007-01-22 18:17:33
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?Este o discutie foarte interesanta. In primul rand sunt de acord cu ce a scris schumiholic. In alta ordine de idei... Inainte de o relatie fiecare si-a trait inainte viata cum a stiut mai bine, poate unele si-au pierdut virginitatea pt ca in acel moment credeau ca baiatul respectiv poate avea acest merit. Nu trebuie sa ne judecam pt faptele din trecut, nu avem de unde stii ca peste cativa ani vom intalni persoana pe care o vom iubi cel mai mult in viata asta. si pana la urma nu putem nici sa ne irosim viata asteptand ceva ce nu stii sigur ca va veni.Depinde foarte mult de mentalitatea fiecaruia. important este sa nu ne para rau de alegerile facute. Cel care este sa fie, te va iubi la fel si daca nu mai esti virgina. Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #37 2007-01-22 19:10:20
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?ştie cineva dacă există o vîrstă maximă obligatorie pentru dezvirginare. adică cunosc o fată de 26 ani şi e încă virgină..probabil că are o problemă cu băieţii, nu ştiu, şi nu consideră virginitatea ca fiind o problemă la vîrsta ei..şi nu cred că e unica, sunt multe fete chiar şi la 30 ani virgine. dar am auzit întro emisiune vorbinduse cum că perioada favorabilă dezvirginării ar fi între 18-25 ani.. mariah carey - bye bye Offline #38 2007-01-22 19:16:41
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?
Probabil ca vrea sa se casatoreasca virgina. Sau poate pur si simplu nu a gasit barbatul caruia sa i se daruiasca...
Cei care nu mai vor virgine nu sunt indeajuns de maturi si fug de responsabilitati. Si chiar nu merita sa aiba de-a face cu virgine! If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|