homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?-4

#58 2007-01-28 10:31:03

mada19
New member
Inregistrat: 2007-01-12

Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?

nu stiu daca pt ei conteaza sau nu...parerile sunt impartite. dar pentru mine a contat sa fie prima data cu cineva pe care sa-l iubesc, nici eu nu credeam ca e asa important, da e ceva ce nu uiti prea usor hjarta

love is everywhere

#59 2007-01-28 16:59:23

yellow
Full member
De la: galati
Inregistrat: 2007-01-18

am stat impreuna cu prietenul meu 2 ani si 8 luni, sh abia dupa tot acest timp am realizat k este cazul s trecem la o treapta superioara!..e f important cu cine iti incepi viata sexuala, pt k, dupa cum bn ati zis, asta ramane...acolo....undeva...f bn tiparita..wink...e important s cunosti f bn pers careia iti dedici acel inocent, acel ceva!...tot tp am avut impresia k dak nu o s m fiu virgina o s fiu dezapreciata, NU e deloc asa!...am realizat k tot eu sunt, cu o experianta in plus sh dc nu, chiar m implinita!...smile
ps: si pt el conteaza f mult gestul meu, apreciaza extrem d mult faptul k am fost virgina( chiar dak nu spune asta), totul s observa in comportamentul d dupa

#60 2007-01-29 01:11:43

iulia35
Membru
Inregistrat: 2007-01-29

yo cred k pentru un baiat e mult mai important k persoana cu care are o relatie bazata pe multa dragoste sa fie virgina pt k e greu sa iti imaginezi k ea a fost in bratele altcuiva.cand iubesti pe ci9neva esti gelos pe multe lucrurichiar dak unele nu merita.Oricum chestia asta cu virginitatea persoanei iubite depinde varsta nu poti avea astfel de pretentii dupa 18 ani!insa sunt sigura k orice baiat vrea k persoana pe care o iubeste sa fi fost si sa fie numai a lui.

#61 2007-01-29 01:48:09

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

dar de ce tu ca fata nu ai putea pretinde ca tu sa fii prima pt el??? de ce il tot ridicam pe el in slavi??? nu pricep. oi fi eu mai feminista neutral  mda, eu una nu generalizez, poate fi (sau nu) important pt cineva cu cine isi incepe viata sexuala... asta tine de moralitatea persoanei in cauza, de credinta...  ce? oare nu sunt pers care o fac doar de dragul de a o face fie si pt prima data???  dar de ce sa nu ne gandim ca ar putea fi la fel de important atat pt ea, cat si pt el? de ce spuneti ca doar pt el e greu sa isi imagineze ca fata pe care o iubesc a fost a altcuiva inainte? eu ca fata as putea, de asemenea, sa ma gandesc ca baiatul de deasupra-mi a mai iubit si alta fata... hmm, not fair! neutral discriminarea asta neutral  virgina sau nu, eu zic ca el trebuie sa o pretuiasca, daca din partea amandurora exista sentimentul de afectiune pt celalalt (pt mine iubirea vine mai tarziu neutral )! trecutul e trecut si nu poate fi schimbat!  de ex. pe o fata violata n-ai cum sa o mai numesti virgina... poate fi acesta nenorocita intamplare un impediment intr-o viitoare relatie?
eu una ma bucur ca mi-a fost bine atunci... smile  imi e si acum, NE este si acum  wink big_smile

There ain't no sunshine now that he's gone

#62 2007-01-29 12:21:47

kittyyy
Full member
Inregistrat: 2006-09-11

sincer si eu ma gandeam la asta...daca un b are pretentii ca f sa fie virgina sa fie si el...kit pe kit.Adik eu pot sa mi-l imaginez ca a fost cu X si Y da el nu ca e gelos ce sa-ti spun..fitzeee:-p

Publicitate

loading...

#63 2007-02-04 00:27:36

claudyya4u
New member
Inregistrat: 2006-12-08

mercik pentru parerile voastre,,,adevarul e ca parerile sunt impartite in zilele noastre.sunt baietzi care apreciaza faptul ca fata a fost virgina si el a fost primul...sunt baietzi care nu apreciaza asta avand in vedere ca e mai greu sa convingi o virgina sa ajunga in patul lor....si tot asa...
oricum...cei care incep o relatie cu o virgina o au si nu mai au rabdare cu ea...nu sunt suficient de maturi!sunt cei care aspira in general la o relatie serioasa dar nu stiu ce implica ea...si nu ma refer aici doar din prisma virginitatii...asa in general.daca ei nu sunt in stare sa accepte asta atunci cand apar greutati mai mari intr-o relatie ce atitudine vor mai avea?

Ultima oara a fost editat de claudyya4u (2007-02-04 00:28:22)

Fumez doar oxigen, ma imbat doar cu lacrimi, ma droghez doar cu vise!

#64 2007-02-04 06:58:24

BeetleBoy
New member
Inregistrat: 2007-02-03

Andreea86 a scris:

pai unii se simt bine ca sunt primii, altii nu vor sa fie primii ca sa nu aibe probleme de genul "mi-e frica", "ma doare"...plus ca le e mai greu de convins o fata virgina (ca nah..mai e si frica de durere, de schimbare, ca daca nu e pregatita...). Auzisem de un tip care nu voia ca prietena lui sa fie virgina, asa ca tipa s-a dezvirginat singura cu capacul de la sticluta de oja ca sa-i faca prietenului pe plac. :-O Eu sincer ii dadeai shlapii, ca poate ii e frig in picioarele goale wink cu atatea pretentii, dar nah...tipa era indragostita si nu mai judeca limpede (probabil...nu cunosc personal)
sincer, eu cred ca daca baiatul iubeste intr-adevar nu o sa-l deranjeze trecutul prea tare...deci nu ar trebui sa conteze daca e sau nu virgina. Daca o iubeste nu conteaza daca s-a mai culcat cu cineva (nah...e in trecut...de parca el e fara pata...) si daca e virgina si o iubeste o sa aiba rabdare cu ea...sa-i explice, s-o ia usor...si sa nu sperie fata iar cand va fi ea pregatita el va fi mandru ca a fost primul.
Dar sa vedem ce zic si baietii... wink

sincer, si eu prefer sa nu fie virgina, pentru ca e aiurea, gen... pe ea o doare, la un moment-dat refuza si lucrurile iau o intorsatura aiurea.apoi, dupa ce ea mai exerseaza, incepe sa-i placa si e f aiurea sa auzi ca si-a tras-o cu unul si vai, cat de tare o foost, te simti aiurea. been there, done that

tipu21 a scris:

apropo baieti cat ati sta langa o virgina?una care sa va iubeasca,stiu eu,care sa  va cada cu tronc.. smile

pr mea e virgina si sunt de 3 luni cu ea. si sper inca de 10ori pe atat big_smile

#65 2013-07-08 15:08:50

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

blue_elf a scris:

pai.. sunt unii care cred k mai bine nu-i virgina.. ii scutesc de o "pb'' s zik asa.iar altii care sunt de parere k da sa fie vrigina si altii care sunt neutrii,indiferent dk sunt sau nu.depinde de baiat

Subscriu. Dar am intalnit si specia de barbat care cauta doar versate, pentru care e un minus la o femeie simplul fapt de a nu fi fost cu "foarte multi". forgetit

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.