|
Nu esti logat.
Sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?-4#58 2007-01-28 10:31:03
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?nu stiu daca pt ei conteaza sau nu...parerile sunt impartite. dar pentru mine a contat sa fie prima data cu cineva pe care sa-l iubesc, nici eu nu credeam ca e asa important, da e ceva ce nu uiti prea usor love is everywhere Offline #59 2007-01-28 16:59:23
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?am stat impreuna cu prietenul meu 2 ani si 8 luni, sh abia dupa tot acest timp am realizat k este cazul s trecem la o treapta superioara!..e f important cu cine iti incepi viata sexuala, pt k, dupa cum bn ati zis, asta ramane...acolo....undeva...f bn tiparita.....e important s cunosti f bn pers careia iti dedici acel inocent, acel ceva!...tot tp am avut impresia k dak nu o s m fiu virgina o s fiu dezapreciata, NU e deloc asa!...am realizat k tot eu sunt, cu o experianta in plus sh dc nu, chiar m implinita!... Offline #60 2007-01-29 01:11:43
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?yo cred k pentru un baiat e mult mai important k persoana cu care are o relatie bazata pe multa dragoste sa fie virgina pt k e greu sa iti imaginezi k ea a fost in bratele altcuiva.cand iubesti pe ci9neva esti gelos pe multe lucrurichiar dak unele nu merita.Oricum chestia asta cu virginitatea persoanei iubite depinde varsta nu poti avea astfel de pretentii dupa 18 ani!insa sunt sigura k orice baiat vrea k persoana pe care o iubeste sa fi fost si sa fie numai a lui. Offline #61 2007-01-29 01:48:09
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?dar de ce tu ca fata nu ai putea pretinde ca tu sa fii prima pt el??? de ce il tot ridicam pe el in slavi??? nu pricep. oi fi eu mai feminista mda, eu una nu generalizez, poate fi (sau nu) important pt cineva cu cine isi incepe viata sexuala... asta tine de moralitatea persoanei in cauza, de credinta... ce? oare nu sunt pers care o fac doar de dragul de a o face fie si pt prima data??? dar de ce sa nu ne gandim ca ar putea fi la fel de important atat pt ea, cat si pt el? de ce spuneti ca doar pt el e greu sa isi imagineze ca fata pe care o iubesc a fost a altcuiva inainte? eu ca fata as putea, de asemenea, sa ma gandesc ca baiatul de deasupra-mi a mai iubit si alta fata... hmm, not fair! discriminarea asta virgina sau nu, eu zic ca el trebuie sa o pretuiasca, daca din partea amandurora exista sentimentul de afectiune pt celalalt (pt mine iubirea vine mai tarziu )! trecutul e trecut si nu poate fi schimbat! de ex. pe o fata violata n-ai cum sa o mai numesti virgina... poate fi acesta nenorocita intamplare un impediment intr-o viitoare relatie? There ain't no sunshine now that he's gone Offline #62 2007-01-29 12:21:47
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?sincer si eu ma gandeam la asta...daca un b are pretentii ca f sa fie virgina sa fie si el...kit pe kit.Adik eu pot sa mi-l imaginez ca a fost cu X si Y da el nu ca e gelos ce sa-ti spun..fitzeee:-p Offline Publicitateloading...
#63 2007-02-04 00:27:36
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?mercik pentru parerile voastre,,,adevarul e ca parerile sunt impartite in zilele noastre.sunt baietzi care apreciaza faptul ca fata a fost virgina si el a fost primul...sunt baietzi care nu apreciaza asta avand in vedere ca e mai greu sa convingi o virgina sa ajunga in patul lor....si tot asa... Ultima oara a fost editat de claudyya4u (2007-02-04 00:28:22) Fumez doar oxigen, ma imbat doar cu lacrimi, ma droghez doar cu vise! Offline #64 2007-02-04 06:58:24
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?
sincer, si eu prefer sa nu fie virgina, pentru ca e aiurea, gen... pe ea o doare, la un moment-dat refuza si lucrurile iau o intorsatura aiurea.apoi, dupa ce ea mai exerseaza, incepe sa-i placa si e f aiurea sa auzi ca si-a tras-o cu unul si vai, cat de tare o foost, te simti aiurea. been there, done that
pr mea e virgina si sunt de 3 luni cu ea. si sper inca de 10ori pe atat Offline #65 2013-07-08 15:08:50
Re: sa fie virgina?sau...mai bine nu...sa nu fie...?
Subscriu. Dar am intalnit si specia de barbat care cauta doar versate, pentru care e un minus la o femeie simplul fapt de a nu fi fost cu "foarte multi". Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|