|
Nu esti logat.
Cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???-10#172 2007-02-28 13:13:59
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???daca esti atenta, nu vei lua. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #173 2007-02-28 14:20:02
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu am luat AC si eram si eu plinutica. (63 de kg la 162cm). acum, dupa 3 ani de AC fara pauza am 53 de kg ( nu zic ca am slabit de la ele, ci ca am putut slabi chiar luandu-le) Offline #174 2007-02-28 22:20:56
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu am inceput sa slabesc multumita curei pe care o tin ...am dat jos pana acum 2kg fara efort prea mare..asa ca traiasca dieta asociata cu anticonceptionalele! Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-28 22:21:45) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #175 2007-02-28 23:03:36
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???bela vreau si eu dieta..in cat timp ai slabit 2kg? Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #176 2007-02-28 23:10:41
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???o saptamana...in care nu m-am chinuit chiar deloc...dieta mi-am facut-o singura(si am mancat chiar si dupa ora 19 )!! promit sa o postez dupa terminarea dietei...pana atunci mai am vreo 7-8 kg Ultima oara a fost editat de bela (2007-02-28 23:12:45) Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline Publicitateloading...
#177 2007-03-01 11:20:56
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???woai,dar de ce??nu poti acum?pls...... Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #178 2007-03-06 16:13:46
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???care ar fi anticonceptionalele cu un nr suficient de mic sa nu mai iei in greutate si suficient de mare sa te protejeze ? Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #179 2007-03-06 16:18:22
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???bela, luatul in greutate nu are nimic in comun cu doza de hormon din pastila ci cu tipul de progestativ si relatia ta personala cu el. pe de alta parte, toate contraceptivele de pe piata au acela sivel de protectie, unele care sa nu te protejeze eu nu stiu sa exista Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #180 2007-03-06 16:20:21
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
cred ca o sa dau divort Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #181 2007-03-06 16:23:27
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???in afara de marvelon, desorelle, novinette...orice , daca discutam teoretic. Concret, nu stiu, nu te cunosc, nu pot sa imi dau cu parerea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #182 2007-03-06 16:32:35
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu m-am ingrasat 17 kg de la diane 35.am luat numai o luna pt ca m-am simtit fff rau de la ele.dupa ce le-am luat am inceput sa ma ingras vazand cu ochii (si mancam f putin).am luat logest si dupa 6 luni am facut o pauza de 2 luni in care am dat jos 10 kg . Offline #183 2007-03-06 17:15:09
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???stiam mai multe pesoane care nu au suportat dianele din diverse motive...si unul din astea era si cresterea in greutate Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #184 2007-03-06 20:10:31
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???oricum diane nu are ca principala functie contraceptia!se iau mai mult ca si tratament! Offline #185 2007-03-07 22:43:36
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???m-am ingrasat in jur de 2-4kg (pana in 2 de la marvelon si laurina).. 4kg de la diane35.. in prezent iau marvelon You think you know but you have no idea Offline #186 2007-03-09 16:25:02
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu cel putin nu m-am inteles cu marvelonul ... sa ne spui cum te intelegi tu cu el Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer... Offline #187 2007-03-09 16:35:42
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???Eu am luat mai intai Novinette de la care nu m-am ingrasat dar imi dadeau stari de greata (si nu la inceput, in primele 3 luni, ci mult mai tarziu) asa ca le-am schimbat. Apoi am luat Harmonette de la care m-am ingrasat vreo 6-7 kg iar in prezent iau Yasmin, care m-au ingrasat cu vreo 4-5 kg. Se pare ca eu nu mi-am gasit progestogenul potrivit... Si eu cred ca totusi ingrasarea mea are legatura cu anticonceptionalele deoarece stilul de viata si de mancare nu mi l-am schimbat si pe langa asta, in pauzele pe care le-am facut intre anticonceptionale reuseam sa slabesc. In prezent am 54 kg la 1.60. As vrea sa am si eu cu vreo 4-5 kg mai putin... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline #188 2007-03-09 17:17:15
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???schumiholic, daca am reusi sa gasim unele care sa nu iti mai creasca colesterolul deloc, sunt convinsa ca s-ar rezolva si problema luatului in greutate Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #189 2007-03-09 17:21:52
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???eu iau karissa de 7 luni si am pus 5 kg ceea ce pt mine e super. aveam 40kg pt 1.55m Offline #190 2007-03-09 17:24:40
Re: cine, cat, si daca s-a ingrasat cineva de la anticonceptionale???
Dar care ar fi alea, Doctoressa, ca e clar ca nici gestodenul, nici desogestrelul si se pare ca nici drospirenona nu imi fac bine... If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|